Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dimitris69

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4460 on: May 21, 2010, 09:22:11 »
Τελικα, αν και ελειπα εξωτερικο εκεινη τη περιοδο που παιζονταν το ολο σκηνικο με τον Σαλπιγγιδη, θα ηθελα να πω κατι.
Αυτη τη στιγμη εκεινο που μου κανει εντυπωση (ανεξαρτητα με το οτι εγινε στο παρελθον) ειναι η σιωπη του Σαλπιγγιδη. Οχι τοσο ως ποδοσφαιριστη αλλα ως ανθρωπου. Ως Παοκτση, ως παιδι των δυτικων συνοικιων.

Εδω σηκωνει να πεις αυτα που αισθανεσαι, προς τους Παοκτσιδες, τους συντοπιτες σου, τους "ανθρωπους σου" εφοσον νομιζεις οτι εχεις δικιο, ντομπρα και σταρατα.
Εαν παλι τα ειχες κανει σκατα βγες και πες ΄ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΟΣΟ ΟΣΟ".και υστερα οποιοι αποφασισουν οτι ακομα δεν θελουν να σε ξαναδουν στα ματια τους...δικο τους το προβλημα

Και δεν αφηνεις ουτε τον μανατζερ σου να παιζει εποικινωνιακα παιχνιδια γιατι ετσι ειναι σαν να χεζεις και αυτους που θελουν την επιστροφη σου.
Στο κατω κατω αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ υπαρχουν ονοματα ποδοσφαιριστων με 100 κιλα balls και μεγαλη καριερα, και το θεωρουν τιμη τους και καμαρι τους που παιζουν σε αυτη την ομαδα.

Δηλαδη πλεον μου δημιουργειται η εντυπωση παρακολουθωντας επι ημερες το ολο σκηνικο οτι η επιστροφη του Σαλπι εχει γινει ενα υποχθονιο, βρωμικο παιχνιδι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

Περα απο το Παοκτσιδηλικη του καθενος προσωπικα θα ηθελα μεγαλυτερη καθαροτητα και ντομπροσυνη στις κινησεις και της διοικησης αλλα και του προδοσφαιριστη και ανθρωπου, προπαντως του ανθρωπου, Σαλπιγγιδη.

Αυτα

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4461 on: May 21, 2010, 09:23:53 »
Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι δε θα ρθει ο κοντός λαγός...

ε ρε γλεντια μετα  ;D
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4462 on: May 21, 2010, 10:09:46 »
Μακαρι ρε cosmo, μακαρι αν και το βλεπω δυσκολο. Γιατι τα φραγκα που θα παρει απο μας που αλλου θα τα βρει ο επαγγελματιας? Αντε σε καμια γερμανια που πιανουν κατι τετοια κατσικια ντεμεκ επιθετικοι. Αλλου πολυ δυσκολα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4463 on: May 21, 2010, 10:24:30 »
Παρατείνεται χρονικά το θέμα της οριστικοποίησης (;) της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε σε δήλωση που έκανε την Πέμπτη (20/5) στο olaPAOK.gr ο ατζέντης του Έλληνα επιθετικού, Βαγγέλης Αγγελής.

"Ο Δημήτρης δεν έχει πάρει ακόμη την  απόφασή του, για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό πιστεύω ότι θα το κάνει το διάστημα που θα βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας στην Ελβετία. Εκεί θα σκεφθεί με την ησυχία του ποιο είναι το καλύτερο γι' αυτόν", τόνισε ο Αγγελής.

Και συνέχισε: "Ενδεχομένως, όποια απόφαση πάρει ο Δημήτρης να την ανακοινώσει επιστρέφοντας από την Ελβετία στην Ελλάδα, στις αρχές Ιουνίου, και πριν η Εθνική αναχωρήσει για τη Νότια Αφρική. Δεν είναι ακόμη βέβαιος για το τι θέλει να κάνει".

Οι προτάσεις

Στο σημείο αυτό ο Βαγγέλης Αγγελής ερωτήθηκε σχετικά με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και εξετάζει ο Σαλπιγγίδης. Για να απαντήσει: "Υπάρχουν προτάσεις από ομάδες από την Μπουντεσλίγκα και την Πρέμιερ Λιγκ, όπως και από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης τις εξετάζει με προσοχή. Θέλει το χρόνο του".

Ειδικότερα για τον ΠΑΟΚ, ο Αγγελής είπε: "Έχω επαναλάβει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ότι δεν είναι βέβαιο ότι ο Σαλπιγγίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο, φυσικά, αλλά δεν είναι σίγουρο. Όλα μπορεί να γίνουν. Είναι στο χέρι του παίκτη τι θα κάνει τελικά".

Το κινητό τηλέφωνο

Χαρακτηριστικό του γεγονότος ότι ο Σαλπιγγίδης θέλει αυτό το διάστημα να συγκεντρωθεί και απερίσπαστα να πάρει την απόφασή του σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του, είναι ότι έχει αλλάξει το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου.

Προσπαθεί, μάλιστα, να μην το αφήσει να διαρρεύσει, ώστε να μην δέχεται κλήσεις από πολύ κόσμο, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος, καθώς πολλοί προσπαθούσαν να τον επηρεάσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά, για τη συνέχεια της καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
------------------------------------------------------------------------------

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Ν ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ BUKKAKE.

ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΟΝΤΕ ΨΟΦΑ!

GeorgT

• Guest
« Reply #4464 on: May 21, 2010, 10:30:21 »
Μακαρι ρε cosmo, μακαρι αν και το βλεπω δυσκολο. Γιατι τα φραγκα που θα παρει απο μας που αλλου θα τα βρει ο επαγγελματιας? Αντε σε καμια γερμανια που πιανουν κατι τετοια κατσικια ντεμεκ επιθετικοι. Αλλου πολυ δυσκολα.

με τα ιδια λεφτά θα έβρισκε σίγουρα κ αλλη ομάδα, η ακομα κ με περισσότερα λεφτά, εδω κ ο βαζελος του τα εδινε!!!! Αλλα δεν είναι αυτο το θέμα μας!

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4465 on: May 21, 2010, 10:51:25 »
Εγώ πιστεύω ότι κολαει στο οικονομικό η δουλειά, ίδωμεν
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4466 on: May 21, 2010, 11:02:48 »
ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.....
ΒΑΛΕ ΡΕ HOBBIT ΤΗΝ ΤΖΙΦΡΑ ΣΟΥ ΑΓΓΛΙΑ Ή ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4467 on: May 21, 2010, 11:03:36 »
Προς τον φιλο και αδερφο Αλαμανα:
1.Κακως εισαι περαστικος. Σε χρειαζομαστε, ακομα κι οταν διαφωνουμε. Αυτο το φορουμ, με τα καλα του και τα κακα του παραμενει dark, if you know what I mean  ;)
2. Βαζεις την προσωπικη σου αποψη περι επαγγελματισμου κλπ. Αλλος συμφωνει, αλλος διαφωνει εντελως ή εν μερει, αυτα ειναι προσωπικες αποψεις, Σου ζηταω ομως να σχολιασεις το παρακατω, τι αλλαξε απο τοτε εως τωρα.

Το είχαμε θέσει @North. Στα πλαίσια που το θέτεις και εσύ. Μάλιστα εγώ ο ίδιος έθεσα τα ερωτήματα, επειδή ξέρω τι γίνεται και αφουγκράζομαι όσα λέγονται και γράφονται:
Συντονιστική: "Θόδωρε, θέλουμε να μας πεις τις σκέψεις σου σε δύο θέματα που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν σε διχασμό τον κόσμο. Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Βασίλης Γκαγκάτσης"
Ζαγοράκης: "Για τον Σαλπιγγίδη ξεχάστε το. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ξέρω τι θα συμβεί.
Όσο για τον Γκαγκάτση... Είμαι διατεθειμένος να κάνω συμφωνία ακόμα και με τον διάολο για να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής. Δεν θα γίνω βέβαια, αυτό που κράζουμε, δηλαδή δεν θα καταπατήσω ποτέ τις αρχές που έχει ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να μας αδικούν, αλλά ούτε και να αδικούμε εμείς τους άλλους.
"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4468 on: May 21, 2010, 14:02:12 »
ρε si σάλπι αν έρθεις στον ΠΑΟΚ έχει καλός....αλλα αν πάρεις μπούλο δεν παίρνεις μαζί σου και "γαγατσιδες",κάνα 5000 τζαμπατζήδες που έχω στο κεφάλι μου σε κάθε αγώνα,άλλους τόσους που κυκλοφορούν με paokmetro, και άλλους τόσους με βλακόμετρο μπας και δούμε ακόμα πιο άσπρη μέρα από την σημερινή...

επίσης πάρε μαζί σου και τον μόουν....

η ιστορία θυμίζει ΔΝΤ...αφήνουν τον κόσμο στην αναμονή χωρίς να ξέρει τι του ξημερώνει..το χειρότερο δηλαδή....

θα έρθει?δεν θα έρθει?αν έρθει θα δώσει eksgiseis?τι έγινε τότε?πήρε λεφτά?δεν πήρε?συμφώνησε ο ζαγκόρ?μήπως συμφώνησαν όταν είχε φύγει ο ζαγκόρ?αυτή την "βδομαδε" κλείνει?θα κλείσει μετά το μουντιάλ?γιατί ρε γαμώτο όλα αυτά?

ΠΑΟΚ είναι με κεφαλαία είναι δυνατόν να το γράφεις με μικρά 
« Last Edit: May 21, 2010, 14:33:25 by toy »
My Own WoRST ENeMy.....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4469 on: May 21, 2010, 14:15:16 »
Εγώ πιστεύω ότι κολαει στο οικονομικό η δουλειά, ίδωμεν

μα γιατί το λες αυτο??
τι σχέση εχει το χρήμα με το σαλπιγγιδη?
μη τον ανακατευεις τον ανθρωπο με πραματα που δε τον ενδιαφερουν στη ζωή και δημιουργείς εντυπώσεις στο κόσμο  :P
---
τλσπαντων, ολες αυτές οι αναβολες, ανακοινώνω την απόφασή μου μετά το τέλος του πρωταθλήματος. μολις τελειώνει το προτάθλημα η ανακοινωση μετατίθεται στις επόμενες μέρες. οι επόμενες μερες γινονται την ερχόμενη εβδομάδα. η ερχόμενη εβδομάδα γίνεται μετά το παιχνίδι με την αεκ. το μετά το παιχνίδι με την αεκ γινεται στο τέλος των πλευ οφ. τελειωνουν τα πλευ οφ η ανακοινωση του τι σκεφτεται ο σταρ του ελληνικου ποδοσφαίρου μεταφέρεται για την ελβετία στη προετοιμασία του μουντιάλ, ίσως και πριν πετάξει η ομάδα για τη ν. αφρική, ενδεχομένως μολις η αποστολή της εθνικής θα ειναι ήδη στη ν. αφρική. παντως σίγουρα θα ανακοινωθεί μολις θα εχει τελειώσει το μουντιαλ ή πριν χέσει ο ρεχάγκελ πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής.

ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΔΩ ΧΑΜΟΥ!!
ποτε θα ανακοινωσει και ποτε θα παρει την αποφαση του ο κοντος.
μη σώσει και την παρει.
και να είχα ρε γμτ στο ελαχιστο πειστεί ωστε να υποδεχτώ αυτή τη μεταγραφη (λεμε τωρα  :P) θα το ειχα μετανοιωσει με αυτη τη τακτική.
Το ό,τι γινεται αυτη η μαλακια με τις αναβολες της ανακοινωσης του τι σκεφτεται το κεφαλι του κοντου ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ακομα περισσότερο το συλλογο.
αντε και γαμησου στη τελικη μαλακα. τι τον περασες τον ΠΑΟΚ ρε, πολυμετοχικό λαγο και κλαψομουνιαρισματα με τον πατερα ξερεις δε μπορω και ετσι κι αλλιως.
γινε αντρας!
μίλα ξαστερα και κοφτά, ή ερχεσαι ή δεν ερχεσαι. μας επρηξες τ' αρχιδια.
---
μαλακα...ε μαλακα! 
« Last Edit: May 21, 2010, 14:30:47 by spartiatis »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4470 on: May 21, 2010, 14:23:55 »
Θελεις τον Σαλπιγγιδη πισω στον ΠΑΟΚ? εισαι φυτο, εισαι προβατο, εισαι ΠΑΟΚτσης 2-3 χρονων, εισαι πνευματικο παιδι του Βασιλοπουλου και του Κολκα, εισαι καπου εκει στην 1-2-3, εισαι yes sir στον μεγαλο Ζαγορακη, εισαι κωλοτουμπας,εισαι εσυ με τα μωβ μπλουζακια και το γκομενακι μεσα στην 4, εισαι πουθενας, εισαι ΠΑΟΚ στο μπλα μπλα και στις εκδρομες πουθενα.. κτλ κτλ

Δεν θελεις τον Σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ? εισαι πρεζακιας, εισαι ρετσινοπνιχτης, εισαι μπαχαλακιας, εισαι ο καρκινος του ΠΑΟΚ, εισαι πολεμιος της διοικησης, εισαι κατακαθι της κοινωνιας, εισαι και καλα ιδεολογος, εισαι η αιτια που η ομαδα δεν παει μπροστα, εισαι η ισχυρη μειοψηφια που ανεβαζει και κατεβαζει διοικησεις κτλ κτλ..

Το θεμα Σαλπιγγιδη τελικα εχει πολυ πλακα.. περνουμε τις ταμπελες και τις μοιραζουμε δεξια αριστερα..

Να πω κατι εχοντας μια συζητηση χτες βραδυ με ενα 45αρη ΠΑΟΚΤΣΗ που εχει κοψει το γηπεδο εδω και πολλα χρονια..  τελικα και γω μαλακας ειμαι που ελεγα δεν τον γουσταρω, να μην ερθει, να παει να γαμηθει, να ψοφησει κτλ.. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ.. πραγματικα ερθει δεν ερθει δεν θα με αγγιξει καθολου.

Εχουμε δεχτει αλλα και αλλα τοσα χρονια και ετοιμαζομαστε να φερουμε την καταστροφη στην πιθανοτητα ελευσης του μαλακα..Τελικα ο ΠΑΟΚ τι ειναι για εμας? Ειναι μια ανωνυμη εταιρια? ενα απλο σωματειο?ειναι μια Κυριακη για να ξεσκασεις? Γιατι αν τον δουμε ετσι καλως ηρθε ο Γκαγκατσης, καλως να ορισει ο Σαλπιγγιδης, καλως να μας ανεβασει 10% τα διαρκειας ο Ζαγορακης, καλως να τα σκαμε καθε 3 και λιγο για την αμκ, καλως να σε δινει χορηγιες ο Βγενοπουλος με δελτα μολτο και να γινεται η φανελα σου σιχαμα, καλως να σε δανειζει παιχτες ο Παναθηναικος που ειναι ο διεκδικητη σου πλεον για το πρωταθλημα,καλως ο Κατσαρης παραμενει στην θεση του εδω και χρονια και εμφανιζεται στον 3ο τελικο για να σηκωσει το κυπελλο του πρωταθλητη στο Χαντμπολ και απο κατω να φωναζουμε και το ονομα του,καλως να ειναι αραχτος στην Ανω πολη ο Πανελουδης και να πινει τα ουζακια του, καλως να κυκλοφορει αναμεσα μας ο μεσιε Γουμενος σαν να μην εγινε τιποτα,καλως ηρθε καποτε το λαμογιο ο Γιδοπουλος και πανηγυριζε και το κυπελλο μαζι με τον Μπατατουδη, καλως αφηνουμε τον καθε Πετρουλακη Βασιλοπουλο και Μπουζα παλιοτερα να σου πλασαρουν την Αθηνα σαν υπευθυνη για ολα τα δεινα συν καλυπτοντας παραλληλα τα πραγματικα προβληματα και τους πραγματικους εχθρους εντος της ομαδας, καλως σε πεταξε εκτος ουεφα καποιος Ατρομητος ενω ειχες κερδισει την εισοδο σου στην διοργανωση απο το πρωταθλημα, καλως ερχεται με οποιο κορακι θελει ο Κοκκαλης εδω και τοσα χρονια και σε κανει πλακα στην Τουμπα,καλως σε λιγο καιρο θα σε πουνε δυστυχως για το καλο του ΠΑΟΚ το γηπεδο δεν θα γινει στην Τουμπα αλλα στην Πυλαια... και αλλα πολλα βαριεμαι να γραφω.

ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Και εσυ που πολεμας λυσσαλεα την ελευση Σαλπιγγιδη και εσυ που κωλοτουμπιαζεις και τον δεχεσαι πισω.. θα εξαιρεσω μονο μια ισχνη μειοψηφια που πραγματικα εχει τον ΠΑΟΚ πανω και απο την οικογενεια της πανω απ ολα τα ιδανικα της αν θελετε καλυτερα. Δεν αντιλεγω οτι καποιοι απο αυτους μπορει να βρισκονται και εδω μεσα σε αυτο το φορουμ και πραγματικα να πονανε και να γυρνανε τα μυαλα τους με την πιθανοτητα ελευσης του κοντου!

Καποτε θα ελεγα οτι ειμαι ενας απο αυτους.. τωρα δεν μπορω να το πω.. αγαπω τον ΠΑΟΚ παθολογικα αλλα δεν ειμαι διατεθειμενος να αφοσιωθω σε ενα πολεμο διαρκειας για να μην ερθει στην ομαδα ο χψ Σαλπιγγιδης(και οταν λεω διαρκειας εννοω οτι πλεον το μπαλακι περασε στην διοικηση η μαλλον συγκεκριμενα στον Ζαγορακη..) υπαρχει μεγαλυτερος καθημερινος πολεμος εκει εξω και καθε μερα που περναει χειροτερευει η κατασταση.. Δεν γινεται να σε γαμανε πατοκορφα και εσυ να ξημεροβραδιαζεσαι ασχολουμενος με την επιστροφη ενος επαγγελματια ποδοσφαιριστη που θα περνει 700χιλιαρικα τον χρονο οταν εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να εξασφαλισεις 700 ευρω τον μηνα για την παρτη σου!

Δηλωνω λοιπον συνειδητα κωλοτουμπας-4-  ετσι επειδη τελευταια η ταμπελα ειναι της μοδας.. και αν τελικα θα κοψω το γηπεδο δεν θα το κανω για κανενα Σαλπιγγιδη.. ειναι τουλαχιστον προσβολη για την προσωπικοτητα μου και που ειχα σκεφτει καποτε κατι τετοιο!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4471 on: May 21, 2010, 14:28:00 »
ρε si σάλπι αν έρθεις στον παοκ

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4472 on: May 21, 2010, 14:50:31 »
biv άσε τους προβληματισμούς και join me στο νεοσύστατο σύλλογο "Δεν θα μου κόψεις εσύ το γήπεδο κοντέ". Ο σύλλογός μας θα αποτελείται από μέλη με τα εξής χαρακτηριστικά:
ΠΑΟΚτσήδες ιδεαλιστές,
που δεν γουστάρουν την έλευση κοντού,
αλλά κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο,
προτάσσοντας την ενότητα,
ξέροντας πως οι "άλλοι" δεν θα κάνουν πίσω,
αρνούμενοι έτσι να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ για χάρη του κοντού,
αρνούμενοι επίσης να κόψουν τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του κοντού,
βγάζοντας όμως κίτρινη κάρτα για την αδιαφορία της διοίκησης,
κρατώντας παράλληλα την κόκκινη για επόμενη αφορμή.
 ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4473 on: May 21, 2010, 14:52:47 »
Μεσα ειμαι.. βρηκες τον δευτερο ;)

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4474 on: May 21, 2010, 14:56:15 »
Kαι τρίτο! ;D

Eδώ δεν μας έκοψε το γήπεδο ο Γούμενος, θα μας το κόψει η κοντή πούστρα;
Η αντίθεση όμως σε κινήσεις της διοίκησης σαν και αυτή παραμένει δεδομένη και αδιάλλακτη...

υ.γ. κοντέ γαμιέσαι και συ και οι χειροκροτητές σου.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4475 on: May 21, 2010, 15:00:50 »
Δε ξερω Κιουρ αν μιλας σοβαρα ή ειρωνικα, παντως εγω σ΄αυτην την κατηγορια ειμαι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4476 on: May 21, 2010, 15:10:53 »
κιουρ αυτο ειναι πραξικοπημα η αποστασια??? ;)

κ γω μεσα παντως...

stormi

• Guest
« Reply #4477 on: May 21, 2010, 15:12:57 »
αλλος ενας για το κλαμπ του Cure ! 8)

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #4478 on: May 21, 2010, 15:18:53 »
Kαι τρίτο! ;D

Eδώ δεν μας έκοψε το γήπεδο ο Γούμενος, θα μας το κόψει η κοντή πούστρα;
Η αντίθεση όμως σε κινήσεις της διοίκησης σαν και αυτή παραμένει δεδομένη και αδιάλλακτη...

υ.γ. κοντέ γαμιέσαι και συ και οι χειροκροτητές σου.

ρε φιλε

αν ποσταρε εδω μεσα καποιος

"κοντε ελα στον ΠΑΟΚ και οσοι ΔΕΝ τον γουσταρετε γαμιεστε"

πως θα σου φαινοτανε?

Δηλαδη επειδη ΔΕ γουσταρεις τον κοντο (και πολυ καλα κανεις και συμφωνω μαζι σου), αποκτας αμεσως διακαιωμα να βριζεις αυτους που τον γουσταρουν (ή οπως αλλιως ερμηνεύεις τη λεξη "χειροκροτητες")?

Κατανοω την απεχθεια σου προν τον σαλπιγιδη, αλλα το να βριζεις (στεγνα) εις γνωση σου ατομα τα οποια γραφουν-διαβαζουν εδω μεσα, ειναι απαραδεκτο και δε δικιολογειται (κατα τη γνωμη μου) οσο κι αν ειναι το μεγεθος της απεχθειας σου.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4479 on: May 21, 2010, 15:19:49 »
Ωραια, παμε να κανουμε καταστατικο, γραφεια, και να κοψουμε και καμμια βασιλοπιτα! Γκιτοοοοο κανα σχεδιο για μπλουζακια :D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ