Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499544 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4380 on: May 18, 2010, 17:08:32 »
Eγώ Σερίφη από τον κοντό όχι Τόργκελε και Μπίδη, Τάισον και Βαλέντσια προτιμώ...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4381 on: May 18, 2010, 18:45:18 »
Ρε με τα 3m που θα παρει ο κοντος για 4 χρονια ξερετε τι περνουμε???

Φαγατε παπα οτι θα ερθει με λιγα!!! χαχαχαχαχα
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4382 on: May 18, 2010, 20:31:48 »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε παοκτσηδικο σαιτ κ γενικα στο ιντερνετ κ ζητω συγνωμη αν δε τηρω τους οποιυς κανονες γιατι τυχαινει να μην εχω γνςση απο υπολογιστες.κατα την αποψη μου οταν μιλαμε για ΠΑΟΚ μιλαμε ουσιαστικα για τον κοσμο του ΠΑΟΚ  κ την ολη ιδεολογια κ σταση ζωης που υπαγορευει το να εισαι ΠΑΟΚ.Απο τα πρωτα χρονια ποθ πηγαινα στο γηπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ Κ κυριως σε εκδρομες θυμαμαι πως παντα υπηρχε ενας σεβασμος προς τους υπολοιπους οπαδους του παοκ κυριως προς το δυναμικο του κομματι που δεν ηταν απαραιτητα οι συνδεσμοι αλλα οι μπροσταρηδες στα δυσκολα.στα ντου,στις δυσκολιες,στα εντος,στα εκτος στις πικρες,στα κρατητηρια.Συναισθηματα που οποιος δε τα εχει ζησει δε μπορει να τα νιωσει.Πανω απ ολα ΠΑΟΚ ηταν η μαγκια κ η περηφανεια.κ οταν μιλαμε για μαγκια δε μιλαμε αναγκαστικα για ξυλο αλλα για τον τροπο αντιμετωπισης καθε καταστασης με τροπο αρσενικο.Ο παοκτσης ανεξαρτητα απο αποτελεσματα γυρνουσε παντα περηφανος κ ειδικοτερα οσοι ετυχε να ζησουν στην πολη των αθηνων καταλαβαινουν τι λεω.ΓΙΑ να μην πλατειαζω βλεπω πως τα τελευται8α χρονια αυτα τα ιδανικα που πολλοι νιωθουμε εχουν αρχισει να χανονται.το θεμα του κοντου για μενα ειναι η τελευταια τρυπα της φλογερασ.κ τιμη του κανουμε που τον συζηταμε.απλα θελω να θεσω καποια συντομα ερωτηματα στους υποστηρικτες της ελευσης του.οταν φωναζετε συνθηματα οπως εδω κ τοσες χιλιαδες χρονια,βαλτε φωτια καψτε καλα,οταν θα παω στον τρελλογιατρο,ξερετε τι ταγουδατε η εχετε την εντυπωση πως κανετε απαγγελια απο στιχακια που δε σημαινουν κατι.ο ΠΑΟΚ κ κατ επεκταση ο κοσμος του δε πεθαινει οσους δουρειους ιππους και να στειλουν για να τον κρατησουν σε λιθαργο.για μας αυτα που τραγουδατε κ τραβατε με βιντεο ειναι η ζωη μας κ δεν ειναι τραγουδακια που γιναν μοδα τα τελευταια 3 χρονια.αυτη το συνοθυλευμα που παει να δημιουργηθει μονο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Το περιεργο με την κατρακυλα ειναι πως αν αρχισεις να πεφτεις απ το γκρεμο δε ξερεις ποσο χαμηλα μπορεις να φτασεις.ξεκινας απο απλες προσοχες σε μια διοικηση του στυλ να μην αναψει κανενας πυρσος στο ευρωπαικο με τους νορβηγους(yes sir),γαργαρα σε υποθεση γκαγκατση,υπαλληλικια συνδεσμιτων,γαργαρα σε ελευση κοντου.κ ολα αυτα σε μια διοικηση ποθ εκτος απο ενα νοικοκυρεμα δεν εχει να επιδειξει καποιο τιτλο.επομενα βηματα η μετακομιση διπλα απο το παλατακι με λιγη καθοδηγηση απο τους κονδυλοφορους κ σε λιγα χρονια μπορει ν αλλαξουμε κ χρωματα καθως το ξενερωτο ασπρομαυρο μπορει να αντικατασταθει απο ροζ κ ο ξεπερασμενος δικεφαλος σ εναν ομορφο παπαγαλο γιατι ο ΠΑΟΚ Ειναι πανω απ ολα κ δε πρπει να χαλαμε την ομονοια.Εμεις θα σασ κανουμε τη χαρη να φυγουμε απο την ΤΟΥΜΠΑ.Γεμιστε την με γκομενες κ αυτα τα νεα φρουτα με τα κινητα που βλεπουμε τα τελευταια χρονια.θα πηγαινουμε εκει που πρεπει.μακαρι να παρουμε κ πρωταθλημα κ να το πανηγυρισετε με τα ινδαλματα σας.καντε μας ομως τη χαρη να μη φωναζετε συνθηματα για γαβρους ,ομονοιες ,αθηνες,βαγονια,εκδρομες,τρελλογιατρους,φωτιες,γενευη,αλαμανα γιατι αφ ενος δε τα εκφραζεται κ αφ εταιρου καποια κοκκαλα ηδη τριζουν τις τελευταιαεσ μερες.αυτα απο μενα.δεν εχω σκοπο να ξαναγραψω σ αθτο το φορουμ απλα στα 32 χρονια της ζωης μου ο ΠΑΟΚ ηταν οτι αγαπησα περισσοτερο κ βλεπω οτι πεθαινει εκ των εσω

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4383 on: May 18, 2010, 20:35:23 »

Εδω έφαγαν παπά ότι τα 300.000 θα τα δώσει για προπονητικό και μετοχές  :'( :'( :'( :'( :'(
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4384 on: May 18, 2010, 20:36:44 »
ναι και άλλα 100 σε άπορους ΠΑΟΚτσίδες....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4385 on: May 18, 2010, 20:49:17 »
Εμεις θα σασ κανουμε τη χαρη να φυγουμε απο την ΤΟΥΜΠΑ.Γεμιστε την με γκομενες κ αυτα τα νεα φρουτα με τα κινητα που βλεπουμε τα τελευταια χρονια.θα πηγαινουμε εκει που πρεπει.μακαρι να παρουμε κ πρωταθλημα κ να το πανηγυρισετε με τα ινδαλματα σας.καντε μας ομως τη χαρη να μη φωναζετε συνθηματα για γαβρους ,ομονοιες ,αθηνες,βαγονια,εκδρομες,τρελλογιατρους,φωτιες,γενευη,αλαμανα γιατι αφ ενος δε τα εκφραζεται κ αφ εταιρου καποια κοκκαλα ηδη τριζουν τις τελευταιαεσ μερες.
γενικα μπατατούδη αρχίζει και θυμίζει η φάση αδερφέ και οποιος καταλαβε-καταλαβε  ...αρχίζουν και  χτυπάνε στην κουλτούρα μας...αλλα δεν μασάμε...στο αφιερώνω
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4386 on: May 18, 2010, 20:50:21 »

Εδω έφαγαν παπά ότι τα 300.000 θα τα δώσει για προπονητικό και μετοχές  :'( :'( :'( :'( :'(

αληθεια ακουστηκε  τετοιο πραγμα...???
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4387 on: May 18, 2010, 21:04:19 »
Ειναι αβασταχτο να μενεις στη μπασταρδουπολη και να βλεπεις την ΤΟΥΜΠΑ 4-5 φορες το χρονο και οσοι μενουν μακρια το καταλαβαινουν...αλλα ωρες ωρες μ αυτα που διαβαζω με τις κοκορομαχιες του στυλ οι μισοι να φωναζουν υπερ του κοντοπουτανου και οι αλλοι οχι και κατι τετοια,και να με λενε οι κολλητοι μου οτι στη ΤΟΥΜΠΑ μαλωνουμε σε ασχετα ματς για τη παρτη του...ε τοτε καλυτερα τα εκτος εδρας μες τη χαβουζα οπου ειναι αυτοι που πρεπει, και επικρατει μονο το αισθημα της υπερηφανειας γιατι κραταμε τη σημαια ψηλα παντου, παρα το φαγωμα μεταξυ μας μετα το show με τους πυρσους στην εναρξη...και ας παραμεινω μαλακας ρομαντικος...προτιμω το ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ παρα το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΟΛΑ σκετο και χωρις την μαγικη ουσια που μας εκανε ΠΑΟΚ
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4388 on: May 18, 2010, 21:20:04 »
καθόλου απίθανο να ακούστηκε και αυτό tsarpanas4..αφού είναι μαλακες οι υπάλληλοι παραπληροφόρησης...τζάμπα ξεφτιλίζονται και τζάμπα χάνονται λεφτά από την παε ΠΑΟΚ γι αυτή τη δουλειά...λες και  χρειάζονται τέτοια επιχειρήματα για να τον φερουν πίσω....ένα o.k του Ζαγοράκη ήταν και τελειωσε η δουλειά....τον θέλετε πίσω?ναι αφεντημ -δεν σας ενδιαφέρει τη έγινε στο παρελθόν? ναι αφεντημ ....μην στραβώνετε υποστηριχτές με κλειστά ματια των επιλογων της διοίκησης  ::) ενα μικροβιο τα λεει αυτα(και αυτο ακουστηκε  :o )... εγω διεταξα σκεψη καμια
http://www.youtube.com/watch?v=08f7fsdkRGQ&feature=PlayList&p=33F648B423B58F89&playnext_from=PL&playnext=1&index=1 (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #4389 on: May 18, 2010, 22:03:26 »
Eγώ Σερίφη από τον κοντό όχι Τόργκελε και Μπίδη, Τάισον και Βαλέντσια προτιμώ...
εγώ θα προτιμούσα γιαννιτσανάκη αμαφούλε
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4390 on: May 18, 2010, 22:15:06 »
Ήθελα να ξερα όλοι εσείς που είστε υπερ της επιστροφής του κοντού, και λέτε μην κάνετε φασαρία για να ναι και καλά ήρεμη η ομάδα, κ ο ΠΑΟΚ πάνω απόλα κ μαλακίες, μη διαταράξουμε το κλίμα,ενότητα κ άλλα γραφικά έχετε καταλάβει ποιά ομαδα υποστηριζετε ?? μάλλον όχι.

Πάει καλα ο ΠΑΟΚ κ στα παπαρια μας όλα τ άλλα μωρε, να κανουμε ομαδάρα όποιο κ αν είναι το κόστος, ποια ιστορία , τί ιδέες κ πράσινα άλογα..
Τσαμπιονς λιγκ λεμε!Πρωταθλημα κ κούπες!

Προβατοποίηση XL μεγέθους!

Μετά το πουτανάκι του Θείου που ευθύνεται για ότι κακό έχεις περάσει την σύγχρονη ιστορία σου πάρε κ τον άλλο που σου πε να σκάσεις,σε πούλησε κ συντήρησε το άλλο σαράκι που έφαγε οτι σου είχε απομείνει.

Κ σύ να μη λες τίποτα σαν να μην έχει συμβεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, το δέχεσαι δήθεν για το καλό του ΠΑΟΚ λες κ ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει μπροστά χωρίς αυτόν...ο μόνος ωφελιμένος απο αυτη την ιστορια θα ειναι ο κοντοπουτανος κ κανενας ΠΑΟΚ, αυτος πουλαει τη τρελα του εσυ τρως το παραμυθι, χωρίζεσαι σε 2 στρατοπεδα κ αυτος πίνει το καφεδάκι του κ γελάει με τα χάλια μας αφου πετυχε το σκοπο του, να κανει αυτο που ηθελε.

Λίγη τσίπα να χει ο καθένας πάνω του κ να νιωθε πραγματικα ΠΑΟΚ δεν θα ηθελε αυτο το πράγμα μέσα στο σπίτι του..

Δεν ξερω αν θα δω ποτέ πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ ή κάποια άλλη πολύ μεγάλη διάκριση, δεν με ενδιαφέρει κ όλας,αυτα που ζω με τον ΠΑΟΚ καλά και κακά,αξιζουν οσο χιλιες κούπες, αν είναι όμως να γίνει θέλω να το δω με ανθρωπους που σεβονται τη φανελα που φοράνε ,τον κοσμο της κ την ιστορια της.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4391 on: May 18, 2010, 22:39:18 »
ο μόνος ωφελιμένος απο αυτη την ιστορια θα ειναι ο κοντοπουτανος κ κανενας ΠΑΟΚ

H μεγαλυτερη αληθεια που γραφτηκε εδω!!!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4392 on: May 18, 2010, 22:45:39 »
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ δεν ειναι αυτος που ειναι λογω των τιτλων που εχει παρει η ομαδα ουτε λογω κουδα,μπανε κτλ.ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ.και οταν χανονται οι ιδεες ενος κινηματος χανονται και τα κεκτημενα του.Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ θα μεινει ΜΕΓΑΛΟΣ οπως και να χει.αρκει να μην χαθει αυτο που τον κρατα(ακομα)δυνατο.εγω προσωπικα αν δεν τον ηθελα 1 τωρα δεν τον θελω 1000,κι αυτο γιατι αν ειχε μεινει πιστευω πως θα ειχαμε παρει πρωταθλημα τωρα.αρα ειναι προδοτης δυο φορες.
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

ive4

• Guest
« Reply #4393 on: May 18, 2010, 22:48:30 »
εγώ δεν είμαι υπέρ της επιστροφής του προδότη αλλά με προβληματίζουν μερικά πράγματα :
1. Το γεγονός ότι υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που τον θέλουν πίσω. Δε θα πω ότι δε ξέρουν ποια ομάδα υποστηρίζουν, είναι πολύ βαρύ.
2. Η επιμονή της διοίκησης να τον φέρει πίσω. Για μένα είναι πραγματικά ανεξήγητη τόση επιμονή! Ούτε ηθικά δικαιολογείται, ούτε αγωνιστικά, ούτε υπάρχει πλέον ο Σάντος που <<τον θέλει>>! Ποιος ο λόγος να δυσαρεστήσει τον κόσμο όταν υπάρχουν κι άλλες λυσεις τέτοιων παικτών ;

3. Το καλό του ΠΑΟΚ, δεν είναι μικρό επιχείρημα. Όπως πέρσι κράζαμε όσους αποθέωσαν παίκτη του βάζελου, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί με όσα λέμε, δε πρέπει στο γήπεδο να κράξουμε παίκτη του ΠΑΟΚ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4394 on: May 18, 2010, 23:58:43 »
ο μόνος ωφελιμένος απο αυτη την ιστορια θα ειναι ο κοντοπουτανος κ κανενας ΠΑΟΚ

Επισης πολυ θα ηθελα να μαθω αν ο ΠΑΟΚ προσεγγισε τον κοντοπουτανο ή αν ο κοντοπουτανος προσεγγισε τον ΠΑΟΚ. Παρα πολυ θα ηθελα να το μαθω. Και οπως λεει ο περσεας, τοση επιμονη πια? Τι σκατα παιζεται πισω απο την επιστροφη του μεσσια? Εκτος και αν καποιος στην διοικηση θελει να αποδειξει οτι τους γραφει ολους στα παπαρια του και κανει οτι νομιζει σωστο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

manolo4

• Guest
« Reply #4395 on: May 19, 2010, 00:51:57 »
Κοντοπουτανε οτι και αν κανεις για εμενα προδοτης εισουν και θα εισαι,δεν γιναμε ΠΑΟΚ για κανενα επαγγελματια αλλα για αλλους σαν και εμας παλιοτερους που μας διδαξαν στα τσιμεντα και στις εκδρομες τι ειναι να εισαι ΠΑΟΚ.

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #4396 on: May 19, 2010, 01:09:23 »
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ..... προβατα ξυπνατε.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4397 on: May 19, 2010, 11:23:36 »
η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν είναι κανένα γραφείο οπαδικού συλλόγου
 λειτουργεί επαγγελματικά και για το καλο τις ομάδα
 αν είναι να γυρίσουμε πίσω και να κάνουμε εμείς κουμάντο τότε καήκαμε
 η θέση μου είναι γνωστη για τον προδότη δεν τον θέλω πίσω
  αν το στηρίζει όμως ο ζαγοράκης εγώ θα είμαι μαζί του
 επίσης πιστεύω ότι ο κοντός είναι ο καλλίτερος έλληνας παίκτης που υπάρχει στην ελλάδα δουλευταράς χαμηλών τόνων και πιστεύω χωρίς αυτόν ο βάζελος δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα εύχομαι μονο να μην γίνουμε κώλος αν γυρίσει
 με πρωτάθλημα και απευθεία είσοδο στους ομίλους ο ΠΑΟΚ θα γίνει αυτό που ονειρευτέ κάθε οπαδός μας
 ας μας φωτίσει ο θεός
και ειλικρινά δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο

Photis

• Guest
« Reply #4398 on: May 19, 2010, 14:29:08 »
Μπράβο φίλε μου.Είσαι σωστός και έχεις τον ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4399 on: May 19, 2010, 14:49:40 »
η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν είναι κανένα γραφείο οπαδικού συλλόγου
 λειτουργεί επαγγελματικά

Aμα λειτουργεί επαγγελματικά , τότε τις αυξήσεις Μ.Κ. να τις πληρώνει η ίδια απο την τσέπη της. Επίσης "το ταμείον είναι μείον" δεν έχει δικαίωμα να το λέει, εφόσον επαγγελματικά  κατοχυρώνει το μέλλον του Συλλόγου. Τραγικό ποστ Photis....Απλά τραγικό...