μπλα μπλα μπλα....εγω παιδια ενα ξερω...ο ΖΑΓΟΡ, ο ΒΡΥΖΑΣ, ο ΣΑΝΤΟΣ, μας πηγαν εκει που μας πηγαν...εαν τον θελουν καλως να ορισει....τωρα comments του στυλ, "δεν εχει αρ..ιδια ο προεδρος, μην του αντιμιλατε γιατι θα φυγει για 50η φορα, δεν μας υπολογιζει, δεν ειναι ενας απο μας, ειναι κοτες, να τα κανουμε πουτανα, δεν ξαναπερνω διαρκειας, εμεις τον στηριξαμε τον ζαγορ και τωρα μας πουλαει κτλ κτλ" τα βρισκω πια ΓΡΑΦΙΚΑ και ΑΤΟΠΑ.
Ναι τον στηριξαμε, αλλα και πιον δεν στηριξαμε πριν...τον βουλινο, τον μπατατακ, τον γουμενο? ολους στην αρχη τουσ στηριζαμε αλλα ηταν ασχετοι και μουν..ανα.
Δεν σημαινει επειδη εμεις στηριξαμε γινανε ολα αυτα...θελει συνδιασμο ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ. Γνωση εχουν οι 3 πιο πανω...εμεις εχουμε ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΗ ΓΝΩΣΗ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΓΙΑΤΙ 15 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ...καποιος ειπε για τα συνεχομενα meetings που εχει με τουσ συνδεσμους και οτι του την εχει σπασει οτι τους ζηταει συνεχεια να μην κανουν επεισοδεια...γιατι αδικο εχει?
Τα προστιματα απο τα μπουκαλια καθε φορα πιος τα πλιρωνει? ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΑΛΕ ΔΙΧΤΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ. Kαι τοτε που εφυγε και τον κατηγορητε να σας πω την αλλη μερια....καλα δεν εκανε? δεν οφελησε την ομαδα? δεν εκρινε οτι επρεπε να κανει step back για να αλλαξει κατι ( και οχι προπονητης-classic ελληνικο φαινομενο). Ο τυπος ειναι τρομερος μαγκας και του βγαζω το καπελο...με πολυ λιγα λεφτα αλλα και με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ εχει κανει θαυματα. Ξερει τι πρεπει να ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΥΣ ΠΕΧΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και εχει λιγο ακομα δουλεια για τα ΥΠΟΓΕΙΑ της ΛΙΓΔΑΣ.
Οσο για το θεμα του σαλπι εγω το χω πει...εαν αυτοι οι 3 που εχουν χιλιομετρα γνωση παραπανω απο μενα στο ειδος και ειδικα οι 2 που ειναι ΠΑΟΚΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ, τον θελουνε, τοτε παω πασο. Γιατι ξερω οτι εδω πρεπει ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
Μας εβγαλε ασπροπροσοπους κυριοι η 3αδα? ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ? ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ? ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Και εγω εβρισα τον Σαλπι οταν εφυγε και ετυχε να ειμαι στο ΟΑΚΑ οταν βαρεσε το πεναλτυ και σηκωθηκα και τον εβρισα απο την οργη μου...ευτυχως κανενας δεν με πειραξε γιατι ημουνα με σπασμενο ποδι και εαν μου την πεφτανε ακομα στα χειρουργεια θα ημουνα μπας και βγαλω κανενα γονατο απο τα πνευμονια. Αλλα τωρα κανω πασο οχι στον σαλπιγγιδι αλλα στην τριαδα...δεν ειμαι κολοτουμπας...αλλαζω γιατι κρινω αναλογα με τις τωρινες καταστασεις....πριν χρονια ελεγα οτι θα δυναμωθουμε σιγα σιγα και ηρεμα, χωρις τυνπανοκρουσιες, χωρις να γινουμε αντιλιπτοι...ετσι γινετε γιατι δεν εχουμε τα χρηματα και εαν οι αλλοι σε παρουνε χαμπαρι θα σε αφανισουνε...ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΩΡΑ? δεν το καταλαωαν απο που τους ηρθε...λιγοι ασχολιθικανε οταν πλισιασαμε την κορυφη και μετα τον ρουλη ολοι με τον γγαυρο παλι...τελειο ητανε...και μια ωραια ΤΕΤΑΡΤΗ τους επιασε η καρδιακη προσβολη....
ΗΟΜΟ δεν ειμαι τιτλολιγουρης φιλε...αλλωστε δεν μου εγγυαται κανει οτι με τον σαλγιδι θα παρω τιτλο...αλλλα μιν μου πεις και συ οτι δεν γουσταρεις να βλεπεις την ΠΑΟΚΑΡΑ να μεγαλουργει...δεν αναπολεις την 4αρα στο κυπελο με γαυρο? με το σκουλικι? το πρωταθλημα που το σηκωσε ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ? Και βεβαια θελω τιτλους και ας ειναι και ο γιδις μεσα....πιο σημαντικο ειναι για μενα ο τιτλος παρα ενας παιχτης ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΣΗΣ...δηλαδη ωρες ωρες τον δινετε περισοτερη σημασια με αυτα που κανετε.
Οταν η ομαδα παει καλα οφειλουμε να ειμαστε εκει no matter what...ΔΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
Και θα κλεισω λεγοντας....πολυ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ για το τιποτα.........ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ........