Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500055 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4300 on: May 15, 2010, 00:30:54 »
Φίλε Konkamp, για να καταλάβεις κουραδόμαγκες, κάποιοι πουλούσαν iq ραδιkioυ υβρίζοντας ως άπλες στο site ανάλογου επιπέδου με συνθετικό το mania αυτούς που έμαθαν αργότερα να ονοματίζουν "συνοπαδούς" κ θυμήθηκαν να μας κάνουν κ μάθημα τσιμέντων και στο paokworld τελευταία. Αυτοί που αποκαλούσαν ρετσινάκηδες τους οργανωμένους..... Αρκετά είπαμε, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4301 on: May 15, 2010, 00:33:40 »
όχι alter4..το αστείο θα είναι,να βγει η διοίκηση και να πει ότι προδότες δεν έρχονται στην ΤΟΥΜΠΑ και να βγαίνουν όλοι και να τον λένε προδότη και πάλι να μιλάνε τα μικροβια(το ακουσα και αυτο) για κωλοτούμπα  ;D ....άσε που αστείο από μονο του είναι,ότι υπάρχουν άνθρωποι που λένε και τη έκανε το παιδί?  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4302 on: May 15, 2010, 00:50:49 »
Φίλε Konkamp, για να καταλάβεις κουραδόμαγκες, κάποιοι πουλούσαν iq ραδιkioυ υβρίζοντας ως άπλες στο site ανάλογου επιπέδου με συνθετικό το mania αυτούς που έμαθαν αργότερα να ονοματίζουν "συνοπαδούς" κ θυμήθηκαν να μας κάνουν κ μάθημα τσιμέντων και στο paokworld τελευταία. Αυτοί που αποκαλούσαν ρετσινάκηδες τους οργανωμένους..... Αρκετά είπαμε, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του....

Τα είπες όλα μέσα σε 3 γραμμές και με επιβεβαίωσες πλήρως. Τα μελέ.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4303 on: May 15, 2010, 01:30:31 »
Μου αρεσει που καποιοι λετε ¨τον εβριζα, αλλα ας ερθει. Εγω δεν θα πανηγυριζω και δεν θα τον εχω σε υποληψη" Τι λετε ρε???? Αφου μια φορα κανατε κωλοτουμπα, ποιος μου λεει οτι δεν θα ξανακανετε?
Δεν ειστε αξιοπιστοι κυριοι!

Λενε οι αλλοι μαγκια μας που φτυνει το ποκ για να ερθει εδω, ε τοτε θα ειναι 100 φορες μαγκια μας να του πουμε ΟΧΙ!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4304 on: May 15, 2010, 02:24:16 »
νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ο τρόπος που πάει να περαστεί από τα ΜΜΕ η επιστροφή του κοντού και όχι τόσο η επιστροφή του...
είχα γράψει σε παλιότερο post ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να γυρίσει
ούτε δημοσιογράφοι ούτε πιπίλισμα του μυαλού ούτε γλειψίματα στον λαό
το μονο που χρειάζεται είναι να πάει ο κοντός ένα απόγευμα μονος του χωρίς να έχει μιλήσει με κανέναν και να κάνει μια συζήτηση με τα παιδιά από τα δυτικά...
για μένα η παρεξηγήσει είναι με αυτούς ΚΑΙ ΜΟΝΟ με αυτούς...
ο κοντός ήταν δικό τους παιδί και αν πρέπει να έχει κάποιος έναν λόγο να μην τον θέλει για μένα είναι αυτοί...
η προδοσία που έγινε μπορεί να την έφαγε γενικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατά 20% αλλα το 80% είναι για τα παιδιά από τα δυτικά
εχτές έγραψα ότι δεν έχω κουράγιο να κάτσω να αποφασίσω μέσα μου τι στάση να κρατήσω...
και οι 2 πλευρές έχουν δίκιο αν και πιστεύω όπως είπα και παραπάνω ότι όσοι δεν τον θέλουν έχουν σαλτάρει κύριος από το πως το χειρίζονται τα ΜΜΕ...
και αθροί που θέλουν να γυρίσει σκίζουν τα ρούχα τους για να την μπούν στους υπολοιπους...

(για μερικούς ίσος αυτή η σκέψη να είναι τελείως λάθος, αλλα εγώ έτσι σκέφτομαι...)
« Last Edit: May 15, 2010, 02:54:49 by spinos_4 »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4305 on: May 15, 2010, 02:49:18 »

Το πραγματικό σίχαμα είναι ότι τον φέρνεις στην οικογένειά σου και τον παρουσιάζεις σαν ήρωα και σωτήρα.
κλειδωσε το τωρα...μια παραγραφος ενα τοπικ.  :bwflag:

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4306 on: May 15, 2010, 03:19:17 »
ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4307 on: May 15, 2010, 05:25:09 »

Δεν ειστε αξιοπιστοι κυριοι!

Για να συμπληρώσω είστε ΤΕΛΕΙΩΣ αναξιόπιστοι
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4308 on: May 15, 2010, 05:45:31 »
Ποιο συναισθημα νοιωθω πιο εντονα?
Οργη για το θρασσος του κοντου, τα επικοινωνιακα παιχνιδακια με το μανατζερ του?
Απογοητευση για το Θοδωρο που ενω παντα λεγαμε οτι ειναι ενας απο εμας, στο συγκεκριμενο θεμα οχι μονο δεν ειναι ενας απο εμας (εστω, τη μειοψηφια...) δεν εχει τα αντερα τουλαχιστον να μας το πει στα ισια?
Εκπληξη και πραγματικα απογοητευση σε οσους απο τους συνοπαδους δειχνουν υποστηριξη στον μουνοδουλο επειδη οι ιδιοι ειναι τιτλολιγουρηδες, που με τις ανακυβιστησεις τους μας καθιστουν ΙΔΙΟΥΣ με αυτους που απο γεννησημιου μας αντιμαχομασταν, τι να πω, πραγματικα δεν εχω λογια, πατερ αφες αυτοις, ου γαρ οιδασι τι ποιουσι. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ. Σε ολα αυτα τα πλανεμενα αδερφια ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ευχομαι συντομα καλη επιστροφη στις ριζες.Στις ριζες ΜΑΣ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4309 on: May 15, 2010, 06:55:13 »
μπλα μπλα μπλα....εγω παιδια ενα ξερω...ο ΖΑΓΟΡ, ο ΒΡΥΖΑΣ, ο ΣΑΝΤΟΣ, μας πηγαν εκει που μας πηγαν...εαν τον θελουν καλως να ορισει....τωρα comments του στυλ, "δεν εχει αρ..ιδια ο προεδρος, μην του αντιμιλατε γιατι θα φυγει για 50η φορα, δεν μας υπολογιζει, δεν ειναι ενας απο μας, ειναι κοτες, να τα κανουμε πουτανα, δεν ξαναπερνω διαρκειας, εμεις τον στηριξαμε τον ζαγορ και τωρα μας πουλαει κτλ κτλ" τα βρισκω πια ΓΡΑΦΙΚΑ και ΑΤΟΠΑ.

Ναι τον στηριξαμε, αλλα και πιον δεν στηριξαμε πριν...τον βουλινο, τον μπατατακ, τον γουμενο? ολους στην αρχη τουσ στηριζαμε αλλα ηταν ασχετοι και μουν..ανα.
Δεν σημαινει επειδη εμεις στηριξαμε γινανε ολα αυτα...θελει συνδιασμο ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ. Γνωση εχουν οι 3 πιο πανω...εμεις εχουμε ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΗ ΓΝΩΣΗ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΓΙΑΤΙ 15 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ...καποιος ειπε για τα συνεχομενα meetings που εχει με τουσ συνδεσμους και οτι του την εχει σπασει οτι τους ζηταει συνεχεια να μην κανουν επεισοδεια...γιατι αδικο εχει?
Τα προστιματα απο τα μπουκαλια καθε φορα πιος τα πλιρωνει? ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΑΛΕ ΔΙΧΤΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ. Kαι τοτε που εφυγε και τον κατηγορητε να σας πω την αλλη μερια....καλα δεν εκανε? δεν οφελησε την ομαδα? δεν εκρινε οτι επρεπε να κανει step back για να αλλαξει κατι ( και οχι προπονητης-classic ελληνικο φαινομενο). Ο τυπος ειναι τρομερος μαγκας και του βγαζω το καπελο...με πολυ λιγα λεφτα αλλα και με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ εχει κανει θαυματα. Ξερει τι πρεπει να ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΥΣ ΠΕΧΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και εχει λιγο ακομα δουλεια για τα ΥΠΟΓΕΙΑ της ΛΙΓΔΑΣ.

Οσο για το θεμα του σαλπι εγω το χω πει...εαν αυτοι οι 3 που εχουν χιλιομετρα γνωση παραπανω απο μενα στο ειδος και ειδικα οι 2 που ειναι ΠΑΟΚΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ, τον θελουνε, τοτε παω πασο. Γιατι ξερω οτι εδω πρεπει ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
Μας εβγαλε ασπροπροσοπους κυριοι η 3αδα? ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ? ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ? ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Και εγω εβρισα τον Σαλπι οταν εφυγε και ετυχε να ειμαι στο ΟΑΚΑ οταν βαρεσε το πεναλτυ και σηκωθηκα και τον εβρισα απο την οργη μου...ευτυχως κανενας δεν με πειραξε γιατι ημουνα με σπασμενο ποδι και εαν μου την πεφτανε ακομα στα χειρουργεια θα ημουνα μπας και βγαλω κανενα γονατο απο τα πνευμονια. Αλλα τωρα κανω πασο οχι στον σαλπιγγιδι αλλα στην τριαδα...δεν ειμαι κολοτουμπας...αλλαζω γιατι κρινω αναλογα με τις τωρινες καταστασεις....πριν χρονια ελεγα οτι θα δυναμωθουμε σιγα σιγα και ηρεμα, χωρις τυνπανοκρουσιες, χωρις να γινουμε αντιλιπτοι...ετσι γινετε γιατι δεν εχουμε τα χρηματα και εαν οι αλλοι σε παρουνε χαμπαρι θα σε αφανισουνε...ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΩΡΑ? δεν το καταλαωαν απο που τους ηρθε...λιγοι ασχολιθικανε οταν πλισιασαμε την κορυφη και μετα τον ρουλη ολοι με τον γγαυρο παλι...τελειο ητανε...και μια ωραια ΤΕΤΑΡΤΗ τους επιασε η καρδιακη προσβολη....

ΗΟΜΟ δεν ειμαι τιτλολιγουρης φιλε...αλλωστε δεν μου εγγυαται κανει οτι με τον σαλγιδι θα παρω τιτλο...αλλλα μιν μου πεις και συ οτι δεν γουσταρεις να βλεπεις την ΠΑΟΚΑΡΑ να μεγαλουργει...δεν αναπολεις την 4αρα στο κυπελο με γαυρο? με το σκουλικι? το πρωταθλημα που το σηκωσε ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ? Και βεβαια θελω τιτλους και ας ειναι και ο γιδις μεσα....πιο σημαντικο ειναι για μενα ο τιτλος παρα ενας παιχτης ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΣΗΣ...δηλαδη ωρες ωρες τον δινετε περισοτερη σημασια με αυτα που κανετε.

Οταν η ομαδα παει καλα οφειλουμε να ειμαστε εκει no matter what...ΔΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.

Και θα κλεισω λεγοντας....πολυ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ για το τιποτα.........ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ........

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4310 on: May 15, 2010, 08:27:01 »
Οσο για το θεμα του σαλπι εγω το χω πει...εαν αυτοι οι 3 που εχουν χιλιομετρα γνωση παραπανω απο μενα στο ειδος και ειδικα οι 2 που ειναι ΠΑΟΚΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ, τον θελουνε, τοτε παω πασο. Γιατι ξερω οτι εδω πρεπει ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.

Ρε φιλε μου πλακα κανεις? Απο ολα αυτα που λεμε καταλαβες οτι δεν τον θελουμε για λογους ποδοσφαιρικους???? Δεν ειπαμε οτι δεν τον θελουμε επειδη η ομαδα χρειαζεται πιο ψηλο παιχτη ή επειδη θελουμε δεξι μπακ και οχι επιθετικο! ΝΑΙ ξερουν αυτοι οι τρεις οση μπαλα δεν ξερει ολο το φορουμ μαζι, αλλα ΤΙ ΣΧΕΣΗ εχει αυτο με την περιπτωση σαλπιγγιδη???? Για την ρουφιανια του και την στηριξη του στον γουμενο που πηγε να καταστρεψει τον ΠΑΟΚ?

Θα δεχομουνα να ελεγες: Αυτοι βαζουν τα λεφτα αρα πρεπει ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ, αλλα δεν τα βαζουν εμεις τα βαζουμε! Τους αγαπαμε, αλλα θα το ξαναπω ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑ ΔΕΝ ΓΛΥΦΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4311 on: May 15, 2010, 09:29:11 »
Γιατι γλυφεις κανενα? Γλυφω εγω κανενα? Εσυ βαζεις τα λεφτα? Ποσα βαζεις δηλαδη και εχεις και λογο...δηλαδη ολοι μας εχουμε λογο? Και επειδη βαζεις ξερεις να τα διαχειριζεσε?...Εγω δεν βαζω τωρα, εβαζα παλια επι Σαββιδη και Βουλινου...τι σημαινει ΑΠΕΤΥΧΑ ΕΓΩ, ή ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ? ΟΧΙ ΒΕΒΕΑ...
Τι σχεση εχει οτι αυτοι ξερουν απο μπαλλα με την περιπτωση σαλπιγγιδη? Το γεγονος οτι ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ...και λαθοι να κανουνε στο προγραμμα ειναι...τα καλα πολυ περισοτερα απο τ'ασχημα.
Αμαν ρε παιδες εχουμε τοσα καλα πραγματα μπροστα μας και τρωγομαστε με τα ρουχα μας? Εκανε μαλακια και το ξερουμε...δηλαδη δεν συγχωρουμε ειδικα ενα τυπο που ερχετε στα πανω του και οχι για συνταξη, αρνειτε καλυτερα λεφτα απο το ΠΟΚ -ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ- και παντα λεει οτι ειναι ΠΑΟΚΣΗΣ? δηλαδη ενταξει ΗΜΑΡΤΟΝ...σας το 'πα ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
Λετε μερικοι οτι η διοικιση δεν σας ακουει...ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ? Τι ζητησαμε? Ν'αναγενηθει η ΠΑΟΚΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
Δεν ζητησαμε να μην ερθει ο Σαλπιγγιδης...Δεν μπορει να ικανοποιησει ολονων τις επιθιμιες...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!!!!!!!!

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4312 on: May 15, 2010, 15:08:24 »

Αφιερωμένο στον "περήφανο" λαό του ΠΑΟΚ μας.

Κόλκα Βασιλόπουλε κερδίσατε την μάχη όχι τον πόλεμο
« Last Edit: May 15, 2010, 15:18:22 by cosmopaok »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

makptol

• Guest
« Reply #4313 on: May 15, 2010, 21:27:22 »
Γιατι γλυφεις κανενα? Γλυφω εγω κανενα? Εσυ βαζεις τα λεφτα? Ποσα βαζεις δηλαδη και εχεις και λογο...δηλαδη ολοι μας εχουμε λογο? Και επειδη βαζεις ξερεις να τα διαχειριζεσε?...Εγω δεν βαζω τωρα, εβαζα παλια επι Σαββιδη και Βουλινου...τι σημαινει ΑΠΕΤΥΧΑ ΕΓΩ, ή ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ? ΟΧΙ ΒΕΒΕΑ...
Τι σχεση εχει οτι αυτοι ξερουν απο μπαλλα με την περιπτωση σαλπιγγιδη? Το γεγονος οτι ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ...και λαθοι να κανουνε στο προγραμμα ειναι...τα καλα πολυ περισοτερα απο τ'ασχημα.
Αμαν ρε παιδες εχουμε τοσα καλα πραγματα μπροστα μας και τρωγομαστε με τα ρουχα μας? Εκανε μαλακια και το ξερουμε...δηλαδη δεν συγχωρουμε ειδικα ενα τυπο που ερχετε στα πανω του και οχι για συνταξη, αρνειτε καλυτερα λεφτα απο το ΠΟΚ -ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ- και παντα λεει οτι ειναι ΠΑΟΚΣΗΣ? δηλαδη ενταξει ΗΜΑΡΤΟΝ...σας το 'πα ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
Λετε μερικοι οτι η διοικιση δεν σας ακουει...ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ? Τι ζητησαμε? Ν'αναγενηθει η ΠΑΟΚΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
Δεν ζητησαμε να μην ερθει ο Σαλπιγγιδης...Δεν μπορει να ικανοποιησει ολονων τις επιθιμιες...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!!!!!!!!

+1.000.000 .....κοιταξτε λιγο γυρω σας .....βαζελος τρωγονται σαν τα σκυλια παρα το νταμπλ πατερες μητερες και σια.....γαβρος ενα απεραντο μπουρδελο.....αεκ ειναι σε ελευθερη πτωση
.....ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΠΕΜΠΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ (ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ  ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΑ ) ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ
ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ "ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΩΞΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑ" ......ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ......
κριτικη ναι και οσους διαφωνουν αλλα οχι πολεμος ειναι κριμα να γκρεμισουμε οτι χτισαμε μεχρι τωρα.....

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4314 on: May 15, 2010, 21:37:16 »

Μας εβγαλε ασπροπροσοπους κυριοι η 3αδα? ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ? ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ? ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

να υποθεσω οτι οταν η τριαδα  μπατμαν.. πριγκηπας.. λαζαρης εφερναν το κυπελλο εκανες πασο και τοτε???

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4315 on: May 15, 2010, 21:38:23 »
Πουτανας γιοι παναθηναικοι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4316 on: May 15, 2010, 22:00:55 »

Απογοητευση για το Θοδωρο που ενω παντα λεγαμε οτι ειναι ενας απο εμας, στο συγκεκριμενο θεμα οχι μονο δεν ειναι ενας απο εμας (εστω, τη μειοψηφια...) δεν εχει τα αντερα τουλαχιστον να μας το πει στα ισια?

Ποτέ κανείς επαγγελματίας δεν θα είναι ένας από μας.

μα στα ίσια στο είπε!! Μέσω των γραφείων τύπου... τόσο καιρό δεν έχουμε καταλάβει ότι όλα τα δύσκολα θέματα περνάνε στον κόσμο από τα φερέφωνα; Και όταν ωριμάσει το φρούτο(ο ΠΑΟΚτσης) σου πετάνε και την λιτή ανακοίνωση!
Δυστυχώς το μαύρο πανί έφυγε ήρθε στα μούτρα μας....

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #4317 on: May 15, 2010, 22:28:33 »
Υγ:...Κάποτε έφυγες από την πίσω πόρτα,τώρα σε φέρανε από την μπροστά..

http://www.paok-triandria.com/index_2.php

Τέλος δεν ξεχνάμε επίσης πως κάποτε έφυγες πούστικα από την πίσω πόρτα και τώρα χωρίς ντροπή σε φέρνουν μπροστά μας.

http://makedonespaok.gr/gr/news.asp?news_id=51

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4318 on: May 15, 2010, 22:45:07 »
Ρε παιδιά το 2000 ο πρωθυπουργός και ο υπουργος οικονομικών προέτρεπαν τον κόσμο να παίξει ότι είχε και δεν είχε στο χρηματιστήριο. Αποτέλεσμα να χαθούν ένα σωρό 30 τρισεκατομύρια δραχμούλες. Μετά από έναν χρόνο στις εκλογές πάλι οι ίδιο βγήκαν. Το γαμήσι το ξέχασαν σε έναν χρόνο. Αυτός είναι ο έλληνας μνήμη χρυσόψαρου, λεζαντάκιας και κωλοτούμπας. Ο ΠΑΟΚ στο χείλος του γκρεμού από έναν απατεώνα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ παλεύει να μάσει τα φράγκα να μεινει ο κοντοπούτανος. Το αποτέλεσμα ο κοντός παίρνει τα λεφτά και γίνεται το σωσίβιο του γούμενου που τσεπώνει 1,5 χαρτί και χρεώνει άλλο ένα εκατομύριο τον ΠΑΟΚ με τους τσίγκα μπίδη και τον ούγγρο μουσλίμοβιτς. Γαμησιάτικα που πλήρωσε κι αυτός που τώρα θέλει τον κοντό πίσω. Τι είναι ο παοκτσής??? Έλληνας δεν είναι ??? Μνήμη χρυσόψαρου, λεζαντάκιας κωλοτούμπας. Η διοίκηση για να μην έχει ενδυασμούς να επαναφέρει την σκατόφατσα δεν είναι αντίδραση όταν έπρεπε. Κάποιοι δεν κρατήθηκαν και έβγαλαν την επικείμενη επιστροφή του κοντού από πέρσι. Τι κάναμε εκτός από το να τον βρίζουμε σε ένα παιχνίδι στην τούμπα και κανά δύο ακόμα φορές??? Θα με πεις και τι να κάναμε ??? Αν το ήξερα θα το έκανα, το ότι τον έβριζα όμως σε 5-6 παιχνίδια μόνο και του κρέμασα 3-4 πανό μάλλον ήταν λίγα αν κρίνω από το αποτέλεσμα. Οπότε τις ευθύνες της επιστροφής θα πρέπει να τις ψάξουμε εκτός από τους διοικούντες και σε μας που προφανώς δεν αντιδράσαμε όταν έπρεπε όπως έπρεπε. Και δεν το κάναμε προφανώς γιατί λέγαμε να μην κάνουμε την ομάδα πουτάνα τότε που ανέβαινε. Τι μπορεί να αλλάξει όμως τώρα και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε μπουρδέλο την ομαδα??? Κάποτε ένας αρχαίος σοφός δεν θυμάμαι ποιος είπε ότι δεν είναι σοφό ότι μπορείς να κάνεις σήμερα να το αφήνεις για αύριο. Εμείς δυστυχώς αφήσαμε την δουλειά για αύριο και αυτό από κάποιους δηλαδή τους διοικουντες και τους συμβουλάτορές τους εκλήφθηκε ως αδυναμία ή ως κάτι άλλο. Εγώ κάνω την αυτικριτική μου και δεν ρίχνω την ευθύνη μόνο στους άλλους.
Κοντέ πάνε μπουντεσλίκα να βγεις πρώτος σκόρερ. Και στην πρέμιερ λίγκ μπορείς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4319 on: May 15, 2010, 22:50:27 »
http://www.youtube.com/watch?v=WaAbYc3eDTE (Embedding disabled, limit reached)