Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499984 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4020 on: May 05, 2010, 23:39:26 »
δεν χρειαζεται φιλε............
« Last Edit: May 05, 2010, 23:45:45 by northeagle_4 »

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4021 on: May 06, 2010, 01:17:19 »
Μακρια απο τα ονειρα μας πουστη κοντε.. !!!  Ζογαρακη φερτον στην ομαδα και δωστον δανεικο  στον πανσερραικο !!!
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4022 on: May 06, 2010, 01:38:47 »
Μακρια απο τα ονειρα μας πουστη κοντε.. !!!  Ζογαρακη φερτον στην ομαδα και δωστον δανεικο  στον πανσερραικο !!!

Ρε να τον παρει τζαμπα και να τον πουλησει, μπας και παρουμε κανενα φραγκο αυτην την φορα, οχι οπως την αλλη φορα που τα εκανε πλακακια με τον Γουμενο και τα εφαγε αυτος...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

SKAILS

• Guest
« Reply #4023 on: May 06, 2010, 04:57:14 »
Φίλαθλος: "Μήτσο, θα μου εξηγήσεις ένα πράγμα; Στον Παναθηναικό έχεις τα πάντα, σε έχουν σαν βασιλιά. Είναι δυνατόν να φύγεις και να πας πάλι στον ΠΑΟΚ και την αβεβαιότητα; Δεν βλέπεις ότι είναι λάθος; Και στο λέω πάνω απ' όλα για σένα αυτό".

Σαλπιγγίδης: "Ναι, καθαρά επαγγελματικά μπορεί να είναι και λάθος από τη στιγμή που φεύγεις από την νταμπλούχο ομάδα της Ελλάδας".

Φίλαθλος: "Όχι λάθος, έγκλημα να το λες".

Σαλπιγγίδης: "Πες το κι έτσι αν θες, δεν έχει σημασία. Είναι όμως κάποιοι προσωπικοί λόγοι που πρέπει να τους καταλάβουν όλοι. Δεν έχουν να κάνουν με την μπάλα".

Φίλαθλος: "Τι να σου πω; Αν είναι έτσι, καλή σου τύχη".

Σαλπιγγίδης: "Σ' ευχαριστώ, όμως θέλω να ξέρεις και κάτι ακόμα. Και να το ξέρετε όλοι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ, εσάς θα πρέπει να σας ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η ομάδα. Κι αυτό λοιπόν για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι ότι ο Παναθηναικός έχει αλλάξει επίπεδο και απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές τους. Είναι ήδη πανίσχυρος και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια. Έχει φοβερό ρόστερ, το οποίο θα φτιάξει κι άλλο, κι έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μην φοβάστε λοιπόν, τα καλύτερα έρχονται".

http://www.sport24.gr/html/ent/566/ent.359566.asp

Ρε πουστη μου δλδ ζουμε θεατρο του παραλογου. Εμ δεν τον θελουμε, εμ μας χαρακτηριζει και σαν λαθος και μας χρησιμοποιει γιατι ειναι μουνοδουλος.
Θα τρελαθουμε εντελως ρε πουστη.
[/qο,προπαγανδα στο φουλ,οποιος τον πιστευει αυτον το διαλογο ειναι το λιγοτερο αφελης...σχολη κοντη,σαουριδη,σκορδα μου θυμιζει

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4024 on: May 06, 2010, 13:18:49 »
O ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΥ....ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ...

ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.-
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4025 on: May 06, 2010, 14:01:11 »
Τριγωνοκεφαλη κατσαριδα με δυο ποδια και μυαλο αμοιβαδας, δεκανικι του γουμενου, τον ΠΟΥΛΟ ρε απο την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

bagos1

• Guest
« Reply #4026 on: May 06, 2010, 14:21:30 »
στην υποθεση του σαλπιγγιδη υπαρχει ενα παρασκήνιο που εγινε 2-3 εβδομάδες πριν το τελικό με το σκουλίκι. ο κοντος ειχε ξεκαθαρισει σε αντωνιου, πατερα και σια οτι δεν προκειται να μείνει για λογους που ολοι ξερουμε και ότι πρεπει να γυρισει Θεσσαλονίκη, μετά τον τελευταίο αγώνα του βαζελου και μια εβδομαδα πριν τον τελικό ο Πατερας του πρότειναι να παει στον ρούλη!!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #4027 on: May 06, 2010, 15:21:21 »
με βλεπω να ανεβαζω 100μ. πανι στην Τουμπα "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΡΑΒΙ ΣΕΡΝΕΙ" κ ας ειμαι κ γυναικα.  :P

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4028 on: May 06, 2010, 15:55:03 »
 :lol: :lol: :extralaugh:

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4029 on: May 06, 2010, 16:46:26 »
Τριγωνοκεφαλη κατσαριδα με δυο ποδια και μυαλο αμοιβαδας, δεκανικι του γουμενου, τον ΠΟΥΛΟ ρε απο την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

Γεια σου ρε αδερφέ, άψογη τοποθέτηση! Αργεντίνοι, Κορεάτες και Νιγηριανοί, κάντε ρε μλκσ κάνα θαύμα το καλοκαίρι... Να του βγαίνουν τα γόνατα από τα αφτιά ρε, σακατέψτε τον τον μπάσταρδο...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #4030 on: May 06, 2010, 17:13:49 »
Ποτέ ξανά με τη φανέλα του Δικέφαλου ο προδότης.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4031 on: May 06, 2010, 17:29:49 »
με βλεπω να ανεβαζω 100μ. πανι στην Τουμπα "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΡΑΒΙ ΣΕΡΝΕΙ" κ ας ειμαι κ γυναικα.  :P

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

Τι είπες ρε τρελή !!!!!!!!!!
 ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #4032 on: May 06, 2010, 18:06:35 »
ΣΑΛΠΙ-ΓΙΔΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΝΤΡΑ

Κ ΣΕΙΣ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΕΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΣΗΣ Κ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

ΥΓ¨αμα τον δειτε απο κοντα κ μηλισετε μαζι του θα καταλαβετε για τη πουστη μιλαμε, το μονο πο τον νοιαζει ειναι να φτιαξει το ονομα του κ αυτο μονο μεσω του ΠΑΟΚ μπορει να το κανει ζαγορακη ξυπνα εστω κ τωρα..

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4033 on: May 07, 2010, 12:53:27 »
.ΕΛΑ ΡΕ ΣΑΛΠΙ παικταρα να κλεισεις στοματα
δικαιωμα σου να χεις οτι αποψη θελεις.αλλα ειναι απαραδεκτο και προκλητικο να γραφεις το ονομα <<σαλπι>> με κεφαλαια και να μας ανεβαζεις το αιμα στο κεφαλι.εδω μονο τον ΠΑΟΚ και τη ΤΟΥΜΠΑ γραφουμε με κεφαλαια ως ενδειξη σεβασμου στην ιστορια και την ιδεολογια του λατρεμενου συλλογου μας.παντως ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο πιστευεις κι εσυ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4034 on: May 07, 2010, 21:10:37 »
Έλα ρετσινάκηδες εγωιστές μπερδεμένοι, αφιερωμένο σε όλους τους αμετανόητους...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4035 on: May 07, 2010, 22:02:18 »

Μαζι σου Μαρία
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4036 on: May 07, 2010, 22:54:05 »
παντελονάτες γυναίκες  ;) . Μπράβο κοριτσάρες
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4037 on: May 09, 2010, 21:51:18 »
..............και για να μην ξεχνιωμαστε πουτανοσπερμα ουτε εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ μην περασεις!!!οι 15 μερες περνανε καριωλη αλλα εσυ μην τολμησεις να χαλασεις αυτο που υπαρχει στην ομαδα!!!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ!!!!

για να μην τα γραφω παλι,ολα υσχυουν δεν εχουν αλλαξει ουτε οι τελειες!!!πουστοφλωρε κοντε
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4038 on: May 11, 2010, 17:12:53 »
Τι θα γίνει θα τον ανακοινώσουν να τελειώνουμε ή θα βγαίνει κάθε μέρα και ένας να μας λέει για τον πρότερο έντιμο βίο του ΠΑΟΚτση Σαλπιγίδη; Εντάξει το πήραμε απόφαση τον έχετε κλείσει αλλά μην μας περνάτε και για μαλάκες. Την άποψη που έχουμε κάποιοι για το σκουλήκι αυτό είναι γιατι τα ζήσαμε και τα ξέρουμε, δεν είμαστε σαν τους υπόλοιπους νεοΠΑΟΚτσηδες με την χαζογκόμενα δίπλα τους με σκοπό να τραβάνε τα "γούστα" τους με ένα κινητό στην 4!!
Να ξέρετε πως για κάποιους, που είναι μόνο τόσο δα μικρούλα χούφτα ανθρώπων, δεν έχει άλλο οι ευθύνες ο Σαλπιγίδης, αλλά αυτοί που τον φέρνουν. Αυτοί δεν σέβονται τους αγώνες τους, τα ιδανικά τους, τις ιδέες τους, τις αξίες τους και ποδοπατάνε την περηφάνια τους.
Ζήτω λοιπόν η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ του ντεκαπάζ, του μακιγιάζ και της πάολα....

Ανακοινώστε τον να τελειώνουμε αλλά σταματήστε να παίζετε με την νοημοσύνη μας. έλεος πια!!!

ααα και να μην ξεχάσω κλειδώστε το γιατί αποπροσανατολίζω την ομάδα από τα αγωνιστικά!! Και αν γίνει καμία στραβή (να πιάσω τα αρχίδια μου τρεις φορές για γούρι) αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, εγώ θα φταίω!
« Last Edit: May 11, 2010, 17:41:58 by t.b »

fatal_invasion

• Guest
« Reply #4039 on: May 11, 2010, 17:27:42 »
Να ξέρετε πως για κάποιους που είναι μόνο τόσο δα μικρούλα χούφτα ανθρώπων δεν έχει άλλο ευθύνες ο Σαλπιγίδης αλλά αυτοί που τον φέρνουν. Αυτοί δεν σέβονται τους αγώνες τους, τα ιδανικά τους, τις ιδέες τους, τις αξίες του και ποδοπατάνε την περηφάνια τους.