Τι θα γίνει θα τον ανακοινώσουν να τελειώνουμε ή θα βγαίνει κάθε μέρα και ένας να μας λέει για τον πρότερο έντιμο βίο του ΠΑΟΚτση Σαλπιγίδη; Εντάξει το πήραμε απόφαση τον έχετε κλείσει αλλά μην μας περνάτε και για μαλάκες. Την άποψη που έχουμε κάποιοι για το σκουλήκι αυτό είναι γιατι τα ζήσαμε και τα ξέρουμε, δεν είμαστε σαν τους υπόλοιπους νεοΠΑΟΚτσηδες με την χαζογκόμενα δίπλα τους με σκοπό να τραβάνε τα "γούστα" τους με ένα κινητό στην 4!!
Να ξέρετε πως για κάποιους, που είναι μόνο τόσο δα μικρούλα χούφτα ανθρώπων, δεν έχει άλλο οι ευθύνες ο Σαλπιγίδης, αλλά αυτοί που τον φέρνουν. Αυτοί δεν σέβονται τους αγώνες τους, τα ιδανικά τους, τις ιδέες τους, τις αξίες τους και ποδοπατάνε την περηφάνια τους.
Ζήτω λοιπόν η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ του ντεκαπάζ, του μακιγιάζ και της πάολα....
Ανακοινώστε τον να τελειώνουμε αλλά σταματήστε να παίζετε με την νοημοσύνη μας. έλεος πια!!!
ααα και να μην ξεχάσω κλειδώστε το γιατί αποπροσανατολίζω την ομάδα από τα αγωνιστικά!! Και αν γίνει καμία στραβή (να πιάσω τα αρχίδια μου τρεις φορές για γούρι) αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, εγώ θα φταίω!