Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3320 on: December 30, 2009, 18:17:56 »
φιλε gkaz η ΑΜΚ έρχεται.

στηρίζεστε σε μένα,τον απλό οπαδό που βάζω απο το υστέρημα μου 100 ευρώ;
ΝΑΙ.
τότε θέλω να με υπολογίζετε,να με σέβεστε και να μετράτε την γνώμη μου ΚΥΡΙΟΙ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
με τα λεφτά του κόσμου διοικήτε.Bάλτε δικά σας και φέρτε οποιον θέλετε.

ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΤΕ;
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΚΑΝ;

.....ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ..

Αυτή ειναι ακριβώς όλη η ουσία.Ο Ζαγοράκης πέτυχε γιατι ενέπνευσε μια διασπαρτη μαζα να ενώσει τις δυνάμεις της.Από τη στιγμή που ο αιμοδοτης ειναι ο κόσμος πρωτα διαφυλάσσεις την ενότητα και μετα κάνεις αγωνιστικο σχεδιασμό

« Last Edit: December 30, 2009, 18:25:21 by XIOS 4 »
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3321 on: December 30, 2009, 18:44:37 »
κ τι ειναι ο ΠΑΟΚ ρε παιδια?
ενα θεαμα που οταν δεν μας αρεσουν οι ηθοποιοι κ οι σκηνοθετες δεν το αγορασουμε?
ποιους θα τιμωρησουμε στην ουσια αν δεν αγορασουμε μετοχες?

τελικα ολοι θελουμε λαικη βαση κ δημοκρατικες διαδικασιες, αλλα αν δεν μας αρεσει η αποφαση της πλειοψηφιας πηδαμε απο το καραβι? πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε λιγο διαφορετικα οσον αφορα τις αντιδρασεις μας..αυτο πιστευω.κ η μια πλευρα κ η αλλη κ ολες οι πλευρες σε καθε ζητημα..

τι θα λεγατε εαν η διοικηση μαζευε τους 11000 μετοχους για να αποφασισουν για το ζητημα σαλπιγγιδη κ δεν εβγαινε αυτο που ψηφισατε?

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3322 on: December 30, 2009, 18:50:38 »
κλειδώστε το ρε το γαμημένο το τόπικ.πολύ αξία του δώσαμε του μπινέ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3323 on: December 30, 2009, 19:00:47 »
Δεν καταλαβαίνω γιατί να το κλειδώσουμε? Για να κάνουμε την ίδια "κουβέντα" σε 100 διαφορετικά τόπικ..?

Άλλωστε και όταν ήτανε κλειδωμένο πάλι γκρίνια είχαμε....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #3324 on: December 30, 2009, 19:13:31 »
Χωρίς να κουράσω να πω απλά ,  ότι με αφορμή το θέμα Σαλπιγγίδη συγκρούονται δυο νοοτροπίες που συνυπάρχουν στο κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. και φτάνει πολύ μακρύτερα από τον κοντοπίθαρο προδότη . Τη βλέπουμε στο θέμα Γκαγκάτση και Γκαγκατσογιού , στο θέμα του Γούμενου παλαιότερα και μελλοντικά θα τη δούμε στο θέμα του γηπέδου . Όσοι έχουν μέσα τους το δικέφαλο ως κάτι ιερό , αγνό , αψεγάδιαστο και χωρίς τη συνεργασία με το διάβολο ( χο χο χο ) για το κοινό καλό η επιλογή στο συγκεκριμένο θέμα είναι μονόδρομος . Προσωπικά είμαι πολύ πιο σίγουρος για την επιλογή μου μόλις άκουσα το ου από μερίδα των επισήμων . Η ιστορία επαναλαμβάνεται συνέχεια στην ομάδα μας . Όλως τυχαίως τελευταία φορά θυμάμαι να γίνεται σε ένα ματς ΠΑΟΚ ΞΑΝΘΗ όταν η ιερή 4 φώναζε που είναι ο Ματέους , μερίδα των επισήμων γιούχαρε επειδή θίξαμε τον Τζον Γουέιν και το τσιράκι του προέδρου ο Δημητράκης έκανε σσσσσσσσσσσσσσσ  .

Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία συζήτησης με κανέναν όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα αφού με τους περισσότερους που επιθυμούν την επιστροφή του οι απόψεις μας για το τι είναι ο ΠΑΟΚ δεν θα ταιριάξουν ποτέ , είναι σαν το λάδι με το νερό . Καλές γιορτές σε όλους πολύ ποτό αλλά καθόλου αμάξι . Ακόμα σκεφτείτε καλά πριν ξοδέψετε ένα μηνιάτικο για μία μέρα σε ένα κατάστημα που δεν θα σας προσφέρει ούτε τις στοιχειώδης ανέσεις και επιπλέον δεν σέβεται και τα χρήματα που τους δίνετε  ;)
« Last Edit: December 30, 2009, 19:20:26 by obelus »
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #3325 on: December 30, 2009, 19:51:24 »
...
 Όλως τυχαίως τελευταία φορά θυμάμαι να γίνεται σε ένα ματς ΠΑΟΚ ΞΑΝΘΗ όταν η ιερή 4 φώναζε που είναι ο Ματέους , μερίδα των επισήμων γιούχαρε επειδή θίξαμε τον Τζον Γουέιν και το τσιράκι του προέδρου ο Δημητράκης έκανε σσσσσσσσσσσσσσσ  .

Just for the record τα "που ειναι ο Ματεους;" και τα γιουχαρισματα/μπινελικια μεταξυ επισημων/5-6 και 4
εγιναν στο ΠΑΟΚ - Αιγαλεω 2 - 0 και το σσσσσ στο ΠΑΟΚ - Ξανθη, χωρις αυτο να αλλαζει το story.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3326 on: December 30, 2009, 21:06:25 »
Αν στο κεντρο της "διαμαχης" μπει η επικειμενη ΑΜΚ, την κατσαμε τη βαρκα. "Ζαγορακη-Βρυζα φερε τον κοντο/μη φερεις τον κοντο αλλιως θα παρω/δε θα παρω μετοχες" ειναι ηδη ηττα.ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Απο την αλλη θα πω την αμαρτια μου:
διαβασα χθες καπου στο νετ εναν τυπο που ελεγε. "Να παρω μετοχες για να πληρωνω ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ το μισθο του σαλπιγγιδη? ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ  ΜΑΛΑΚΑΣ?"

νο κομμεντς.....

προσωπικα θα χαλαρωσω λιγο γιατι ηδη εχω χαλαστει πολυ. Τι καλα που εβοσκα πριν κανα 2 εβδομαδες αμεριμνος οταν ολη η ιστορια μου φαινοτανε απλα ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #3327 on: December 30, 2009, 21:34:40 »
Πρεπει να το πεις χιλιαδες φορες για να το εμπεδωσουν καποιοι,στον φιλο μου Αθηνειο και Μαεστρο και αλλους φιλους που δεν εχουν προβλημα με τον κοντο.
Μπορεις να εχεις οτι γνωμη θες προσωπικα δεν με ενοχλει,μην προσπαθεις και εσυ και πολλοι αλλοι ειδικα απο τα μμε και παρομοιοι με μμε να την επιβαλλεται αυτο τρελλαινει τα μυαλα μου.
  Και για να κλεινω και να ξεκαθαριζω ουδεποτε θεωρω αντιπαλο μου καποιον που δεν εχει προβλημα με την ελευση κοντου ΑΝ ερθει,ουδεποτε θα τον θεωρησω λιγο,λιγοτερο ΠΑΟΚση,φυτο κτλ κτλ με μοναδικη προυποθεη ομως να κατανοει τον κοσμο που εχει αντιθετη αποψη και αντιδραει.Ολοι οσοι παραποιουν και λερωνουν την ιστορια του ΠΑΟΚ με ψεματα,κατασκευασματα και αστειες συγκρισεις προσωπικα ειναι απεναντι μου.
 Ξερω οπαδους με πολλα χιλιομετρα που λενε στα @@ μου και να ερθει και το καταλαβαινω οπως καταλαβαινουν και αυτοι την αντιθετη αποψη
.

σεβομαι οπως και οι περισσοτεροι την αντιθετη αποψη ειδικα απο φιλους και ατομα που ξερω,δεν μπορω να σεβαστω κανεναν ομως που προπαγανιζει και προσπαθει να κανει το ασπρο μαυρο ή το πρασινο -ασπρομαυρο.

ΥΓ.διαβασα μερικους που πειραχτηκαν οτι βριστηκε ο κοντος χτες,να σοβαρευτουμε λιγο και να μην υπερασπιζομαστε ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ παικτες του βαζελου που αποτελει εναν απο τους 3 μεγαλυτερους εχθρους του ΠΑΟΚ.η αστειοτητα εχει και ορια...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3328 on: December 30, 2009, 21:46:49 »
φιλε northeagle_4 δεν με νοιαζει κ δεν στηριζω κανεναν απο οσους πειραχτηκαν γιατι βριστηκε ο κοντος..

στηριζω ομως ολους οσοι πειραχτηκαν γιατι η κερκιδα ασχοληθηκε τοσο πολυ κ τοσες φορες μαζι του κ ιδιαιτερα σε εναν αγωνα μπασκετ..μεχρι που καποιοι,ευτυχως λιγοι, φωναξαν ΠΑΟΚ γεια σου εσυ κ τα φυτα σου κ οι αλλοι απαντησαν ουουου κ ποιος ξερει τι αλλο ειπαν στους κοντινους τους..
μαλιστα το πρωτο συνθημα που φωναχτηκε απο καποιους που οργανωναν μολις ταυτοχρονα με το τζαμπολ του αγωνα σε ενα μισογεματο παλατακι ηταν για τον κοντο..ΗΜΑΡΤΟΝ
καποια στιγμη νομιζα οτι ημουν σε κηδεια..

Αν στο κεντρο της "διαμαχης" μπει η επικειμενη ΑΜΚ, την κατσαμε τη βαρκα. "Ζαγορακη-Βρυζα φερε τον κοντο/μη φερεις τον κοντο αλλιως θα παρω/δε θα παρω μετοχες" ειναι ηδη ηττα.ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
πολυ σωστος..

northeagle_4

• Guest
« Reply #3329 on: December 30, 2009, 21:59:23 »
δεν μιλησα για το timing αλλα για ο γεγονος καθαυτου,ημουν αρκετα ξεκαθαρος πιστευω.Το οτι φωναχτηκε στο παλατακι παρουσια ζαγορ-βρυζα ειναι φυσιολογικο.Καποιοι πειραχτηκαν οτι βριστηκε ο κοντος χτες εγραψα ,οχι για το χρονικο σημειο που βριστηκε ο κοντος.

zan

• Guest
« Reply #3330 on: December 30, 2009, 22:12:15 »
Με το να ασχολειστε με αυτο το μονο που καταφερνετε ειναι να χαλατε τους εαυτους σας. Αφηστε να ερθει το καλοκαιρι πρωτα και μετα το συζηταμε!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3331 on: December 30, 2009, 22:35:01 »
ζαν το θεμα ειναι να μην γινει η μαλακια,,,αν γινει μετα ολοι ζημιωμενοι θα βγουμε.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #3332 on: December 30, 2009, 23:07:54 »

Απο την αλλη θα πω την αμαρτια μου:
διαβασα χθες καπου στο νετ εναν τυπο που ελεγε. "Να παρω μετοχες για να πληρωνω ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ το μισθο του σαλπιγγιδη? ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ  ΜΑΛΑΚΑΣ?"

νο κομμεντς.....

προσωπικα θα χαλαρωσω λιγο γιατι ηδη εχω χαλαστει πολυ. Τι καλα που εβοσκα πριν κανα 2 εβδομαδες αμεριμνος οταν ολη η ιστορια μου φαινοτανε απλα ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας....

αυτός ο τύπος ήμουν εγώ και πραγματικά το εννοώ, βέβαια δεν ανάφερες ότι ακριβώς έγραωα αλλά μόνο ένα απόσπασμα

και αυτό που έλεγα ήταν ότι πριν δύο βδομάδες πριν σκάσει τόσο σοβαρά το θέμα περίμενα σαν τρελός να αρίσει η ΑΜΚ για να τα σκάσω με τα λεφτά από την πρώτη δουλεία μου και επειδή δουλεύω και στη λιβύη και παίρνω κάτι παραπάνω ήθελα να βάλω και ένα κάπως μεγάλο για μένα ποσό, αλλά πραγματικά μετά τα όσα ακούω αν αυτός ο παίχτης έρθει τελικά δε βρίσκω κανένα λόγο να το κάνω.

Αφού όλοι δίπλα μου είναι και δηλώνουν επαγγελματίες τότε για να θυμίσω και ένα σύνθημα των αναρχικών είναι μαλακία να είσαι εθελοντής όταν χορεύουν δίπλα σου τα δις.το διαρκείας μου θα το πάρω όπως το παιρνα πάντα τα τελευταία 10 χρόνια και αλήθεια θα ταν μεγάλη μαλακία απο τη στιγμή που τα σκαγα στο γούμενο να μην τα δώσω με Ζαγοράκη-Βρύζα αλλά τις μετοχές γιατί να τις πάρω? Επειδή με συμφέρει απαγγελματικά-οικονομικά? γιατί ταυτίζομαι συναισθηματικά με τους διαχειριστές αυτών των χρημάτων? κάτι τέτοιο θα έχει χαθεί στην περιπτωση που έρει ο κοντός? γιατί συμμετέχω στις αποφάσεις της εταιρίας? γιατί αλήθεια να κάνω το βήμα παραπάνω και από απλός οπαδός να γίνω κάτι παραπάνω?
« Last Edit: December 30, 2009, 23:19:31 by geros »

North_pole

• Guest
« Reply #3333 on: December 31, 2009, 00:33:53 »
Τελικά το βρήκα τι με χαλάει πραγματικά στην όλη διαμάχη που υπάρχει. Το ΠΑΟΚτσηδόμετρο που χρησιμοποιείται, έντεχνα ή και άτεχνα από μερικούς, όχι τόσο για να πείσουν, όσο απλά για να μεγαλώσουν το εγώ τους. Δεν έχει σημασία αν θέλεις ή όχι το Σαλπιγγίδη/Σαλπιγίδι να γυρίσει. Σε σέβομαι μετρώντας ΠΟΣΟ ΠΑΟΚτσής είσαι, αν έχεις κάνει χιλιόμετρα για τον ΠΑΟΚ, αν έχεις πάρει διαρκείας, μετοχές, αν πηγαίνεις στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στο βόλευ, στο πόλο, στο χάντμπολ, όποια κι αν είναι η άποψή σου. ΔΕΝ σε σέβομαι και σε απαξιώνω αν στο ΠΑΟΚτσηδόμετρο μου είσαι λιγότερο ΠΑΟΚτσής από εμένα. Πόσα χρόνια ΠΑΟΚτσής είναι ο καθένας, πόσο ΠΑΟΚ είναι, μήπως κάποιοι είναι και λίγο κάτι άλλο, τότε σίγουρα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλούν για τον ΠΑΟΚ. Μήπως κάποιοι ήταν κάποτε άλλη ομάδα; Αυτοί να δείς, και μόνο που τους επιτρέπουμε την είσοδο στο ναό, χάρη τους κάνουμε. Οποιος έπαιξε ξύλο για τον ΠΑΟΚ μπορεί να μιλά ενώ εκείνος που δεν έπαιξε ξύλο για τον ΠΑΟΚ θα σου πει ότι όποιος ήταν αιτία για τιμωρία της έδρας μας ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚτσής. Άλλο ΠΑΟΚτσηδόμετρο αυτό πάλι. Οποιος έχει πετάξει αντικείμενα δεν είναι δικός μας, ενώ οι άλλοι λένε ότι όποιος και αν πετάει αντικείμενα από τη στιγμή που είναι δικός μας πρέπει και να προστατεύεται. Εχω χαζέψει. Δεν ξέρω πραγματικά πόσο ΠΑΟΚτσής είμαι ούτε πόσο παραπάνω ή λιγότερο ΠΑΟΚτσής θέλω να γίνω.  Η δημοκρατία του ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν γεννήθηκε ακόμη.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3334 on: December 31, 2009, 01:45:51 »
Πραγματικα ολοι εσεις που παντα σας θεωρω αδερφια και δεν σας διαχωριζω οπως κανετε εσεις ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ....ενας απο εσας που ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ να βγει και να μου πει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ....γιατι εδω μιλαμε για πολεμο υπερ της ιδεολογιας ΠΑΟΚ...δλδ εχετε αναγει το θεμα Σαλπιγγιδι και γω δεν ξερω που...

περιμενω να μου πει καποιος για γκαγκατση ετσι...γιατι οποιος κανει αναφορα σε αυτον, το κανετε γαργαρα...οχι γαργαρες λοιπον...

4 σελιδες γαργαρα και συνεχιζεται....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

kostas4

• Guest
« Reply #3335 on: December 31, 2009, 01:52:40 »
πες μου τι σχεση εχουν οι δυο περιπτωσεις?

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3336 on: December 31, 2009, 01:57:59 »
και για τον γκαγκατση οταν κραζαμε μας ελεγες ο ΠΑΟΚ πανω απολα και ειστε γκρινιαρηδες κλπ κλπ...οι ιδιοι ειμαστε φιλε,,,

οταν κραζουμε μας λες γκρινιαρηδες και οταν ξανακραζουμε μας λες το προηγουμενο το κανατε γαργαρα  :smack: ολα καταγεγραμμενα ειναι ψαξτα κανε μια επαναληψη.

υγ κανενας κοντοπουτανος προδοτης δεν θα μου κοψει το γηπεδο. πηγαινα πριν ερθει,,συνεχισα και αφου εφυγε και θα συνεχισω και αν ξαναγυρισει και αφου ξαναφυγει.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3337 on: December 31, 2009, 02:01:44 »

οταν κραζουμε μας λες γκρινιαρηδες και οταν ξανακραζουμε μας λες το προηγουμενο το κανατε γαργαρα  :smack: ολα καταγεγραμμενα ειναι ψαξτα κανε μια επαναληψη.

:thumbok: :thumbok: :thumbok:

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3338 on: December 31, 2009, 02:18:51 »
Μπορεις αδερφε Maestro να εξηγησεις γιατι αλλα λες σημερα και αλλα ελεγες τοτε? Κυριως γιατι τοτε ενοιωθες ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τι αλλαξε σημερα, ωστε να μη τα νοιωθεις? Μπορεις να εξηγησεις ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ?

Δηλαδη ρε μαγκες οποιος ειναι θετικος στην επιστροφη του κοντου ειναι γιατι ειναι προβατο, φυτο ή γιατι διαβαζει κολκα? Τι γενικευσεις του κ..λου ειναι αυτες...και συγγνωμη για την εκφραση
Αντε ρε χαλαρωστε λιγο...ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ για εναν παιχτη ο οποιος εφυγε με ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ και πηρε λεφτα ο ΠΑΟΚ...και εαν δεν τα πηρε ο ΠΑΟΚ και τα πηρε ο γουμενος αυτον να βριζετε οχι τον κοντο...στο finale δεν μπορει να μπαινει στο tripaki των οπαδων για δεκανικι του γουμενου και λοιπα σχολια....ολοι οι αλλοι με προσφυγες και δραχμη ο ΠΑΟΚ.

Ειναι επαγγελματιας και εκεινη την στιγμη μπορει να εκανε ενα λαθος για πολλους απο εμας...και μην μου πειτε "στο διαολο ο επαγγελματισμος, κτλ" γιατι οταν χανουμε παιχνιδια με κατεβασμενα τα χερια ξεροθμε τοτα να λεμε "ουστ κοπροσκυλα πεξτε σαν επαγγελματιες, τζαμπα τα περνετε κτλ"...ν'αποφασισουμε τι θελουμε...επαγγελματιες ή συναισθηματισους?

Επισης κατι ακομα θα ηθελα να πω για να προλαβω μερικους στην περιπτωση που δεν θα ερθει ο κοντος...μην γυρισουν και πουν..."Ειδατε το κολοπαιδο πηρε παραπανω λεφτα αλλου και δεν ηρθε...αυτοσ ειναι ο γιδις...φραγκοκιλλερ κτλκτκλ." γιατι τοτε μαλλον ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ Η ΜΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΔΣΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ

Vlepo meso doriforikis ola ta poustrokanala pou lene sta proinadika tous oti kai kala SOTHIKE KAI O PAOK me thn metagrafh kai o poustogay falakras sthn et leei kalos o xaralampidis EIDIKA yia ton PAOK.

A H D I A >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:

KAI NA PO KAI KATI?

Ton salpi ton goustaro ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA an ypograpsei ntroph prepei a niothei yiati yparxoun PAOK-s-ides pou dosane apo to isterhma tous yia na ton krathsoune. Den ftyneis etsi pasaka mou. Kai AN theleis na voithiseis oikonomika feugontas, pane sthn oukrania opou pernoume 2,5....LEO EGO TORA :(

DIAPSEUSE ME KAI VGES KAI KANE THN MEGALYTERH APOSTOMOSH POU THA YPARKSH STHN ISTORIA TOU PODOSFEROU KAI THA MEINEIS STHN ISTORIA.................ALLIOS MITSARA THA MPEIS STHN LISTA....
Milouse kai o fonias ston extra kai kala elege oti einai ����ôó�äåò kai kala rotiste kai thn korh mou, elege kai alles tetoies paparies. Den hksere ti tou ginotane sxetika me ton PAOK ta teleutea 10 xronnia.
Allos gleiodhs ki aytos pou thn ekane yia ta gafra kai to THIMAME PARA POLY KALA. N'afisei tis malakies kai ta loipa.

POIO OXI REEEEEEEEEEEEE!!!!

EDW EFTASE TA AEROPLANO THS E8NIKIS STHN  ATHINA KAI O DIMITRAKIS EFYGE APO ALLH PORTA REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAI OI SUNDESMITES PERIMENAN TZAMBA NA TOU MILHSOUNE.....

An einai alhtheia NTREPOME AFANTASTA............AISTHANOME TOOOOOOSO PRODOMENOS ALLLA MEXRI NA YPOGRAPSEI................................

Homo here are my thoughts

Ναι, αισθανθηκα προδομενος και τσαντιστικα τρομερα οταν εφυγε...οποσ βλεπεις μιλαω και για τον καρπετοπουλο και γενικα για το γεγονος οτι παντα μασ φευγουνε πεχτες προσ τα κατω.
Αναφερομε στον κοντο και λεω να γινει Η ΣΗΜΑΙΑ η παντοτινη με το να αρνηθει την προταση....δεν το εκανε. Εκεινη την στιγμη αρπαχτηκα τρελα...

Ειμαι ανθρωπος ομως που δεν κραταω μανιατικα και γενικα κοιταω να προσπερναω ασχημες καταστασεις πολυ γρηγορα ακομα και αν αυτες ηταν εισ βαρος μου...και το κανω και στην προσωπικη / επαγγελματικη μου ζωη. το θεωρο πολυ πιο επικερδες. Και φυσικα οπως ειδες και στα 3 μινιματα που εγραψα εδω δεν ειπα οτι ΘΕΛΩ τον σαλπι πισω. Ειπα ας αποφασισει η διοικιση διοτι αυτοι οι ανθρωποι ασχολουνται με το αντικιμενο για χρονια και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Τουσ εμπιστευομε οπως θελω να με εμπιστευετε καποιος οταν μου ζηταει να τοθ κανω την δουλεια μου. Ναι ενταξει ολοι κανουμε τα σχολια για μεταγραφες, αγωνιστικη παρουσια κτλ. και αυτο ειναι θεμιτο να γινετε σε καποια ορια. αλλα το μεγαλο μου προβλημα με το τοπικ ειναι οτι υπαρχει αυτος ο απολυταρχισμος των μελων που δεν το θελουν. (εντονεσ αντιδρασεις, γ..μιετε η διοικιση, εχθροι αυτοι που τον θελουν κτλ)
Επαναλαμβανω , ειδικα το αρθρο του corrupt ειναι επειικως απαραδεκτο στα σημεια που λεει οτι ειναι εχθροι του οσοι θελουν τον κοντο πισω και επισης θεωρω ατυχης την κινιση να μπει στην κεντρικη.
Οπως ειπα..ναι χαλαστηκα τοτε αλλα μετα ειδα και ενα πεχτη ο οποιος μαλλον το μετανιωσε τι εκανε και λεει παντα οτι ειναι ΠΑΟΚΣΗΣ...το οποιο το εκτιμαω. Αλλα αυτα δεν με ενδιαφερουν και πολυ...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...εαν ερθει ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. αλλα οχι και να χαλαστω εαν βοηθησει την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Προσωπικα δεν με καλυπτει η απαντηση, οπως δεν με καλυψε και καενος αλλου που απαντησε σε παρομοια ερωτηση.Ουσιαστικα αυτο που λες ειναι οτι  εσυ αλλαξες και οχι ο σαλπιγγιδης. (βαζεις ενα "μαλλον"). Εγω ξαναλεω συγγνωμη ΔΕΝ ακουσα. Παντως ευχαριστω για την απαντηση σου. HOMOPAOKUS
« Last Edit: December 31, 2009, 03:44:33 by HOMO PAOKUS »

makptol

• Guest
« Reply #3339 on: December 31, 2009, 02:31:10 »
"εαν ερθει ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. αλλα οχι και να χαλαστω εαν βοηθησει την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!"

ολη η ουσια στα λογια του maestro στην προταση παραπανω......
χαλαρωστε ολοι ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ παοκομετρα ειναι απαραδεκτα ολοι ειμαστε ΠΑΟΚ ...απλα στην κεντρικη για λογους δεοντολογιας επρεπε να υπαρχουν και οι δυο αποψεις δυστυχως υπαρχει μια που χωριζει τον κοσμο σε εχθρους και φιλους
......αυτοι που ειναι κατα της επιστροφης βγαζουν επιθετικοτητα και μισος και ειναι κακο ισως το κανουν επειδη ξερουν οτι ειναι μειοψηφεια.......τελος παντων καλη χρονια σε ολους με υγεια ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ......