Αυτές τις μέρες διαβάζω πολλά όπως "κυκλοφορεί πλέον με ψηλά το κεφάλι στην Θεσσαλονίκη κλπ κλπ/", έγινε αντιληπτός σε κέντρο και άρχισαν να φωνάζουν "σαλπιγγίδης οε οε οε" και άλλα πολλά.
Μπορεί εμείς εδώ πέρα να λέμε ότι θέλουμε, αλλά δεν ήμαστε μόνο εμείς, είναι χιλιάδες λαός εκεί έξω που ο κάθε ένας έχει τα δικά του θέλω για τον Α και Β λόγο.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως έχουμε γίνει ένα μπουρδέλο πλέον σαν κόσμος, λες και κρεμόμαστε από τα παπάρια του κοντού.
Αν όντος ο Λαός απαιτεί ΟΧΙ στον κοντό, τότε αυτό πρέπει να κάνει η διοίκηση γιατί αν δεν το έχουν καταλάβει.. Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ και πουθενά αλλού.
Έξω από τον Ναό η μικρή πουτάνα, αν κάνει το λάθος και έρθει τότε υπάρχει και ο άλλος τρόπος να την κάνει.. ξέρουμε μερικοί.
Αλλά το θέμα εδώ είναι να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.. Πήγε ο κοντός στον ΠΑΟΚ αλλά δεν τον θέλει ο κόσμος;; ΔΕΝ πήγε ο κοντός στον ΠΑΟΚ αλλά τον θέλει ο κόσμος;; ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..
Δεν ξέρω αν έχει βγει κάτι επίσημο, αλλά μέχρι να βγει ένα έχω να πω.. τζάμπα κάνουμε σαν παιδιά εδώ πέρα... Χειρότεροι από αυτούς που κοροϊδεύουμε ήμαστε μου φαίνεται...