Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 505757 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3200 on: December 29, 2009, 21:06:18 »
Ακούστηκε το Σαλπιγγίδη πουσταρα στην Πυλαία, αλλά γιουχαρίστικε αμέσως (τουλάχιστον απο την TV έτσι ακούστηκε) 

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3201 on: December 29, 2009, 21:10:22 »
Και δυστυχως ακουστηκε στην αρχη του αγωνα... οι μισοι το φωναζαν.. οι αλλοι μισοι γιουχαραν.. ΑΝΤΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Και μιλαμε για παιχνιδι μπασκετ... και μονο με τις φημες περι Σαλπιγγιδη... που να ερθει κιολας....

Υ.Γ. Ας ετοιμαζομαστε για μεγαλο σοου στο ματς ποδοσφαιρου με τον Πανιωνιο την αλλη βδομαδα...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3202 on: December 29, 2009, 21:59:51 »
Μπραβο δημητρη.Αφου πρωτα ξενερωσες τους οπαδους της ομαδας "σου" αφου αναγκασες ολα τα πιτσιρικακια να ακουνε το αξεχαστο "εκανε βημα στην καριερα του!" τωρα βαλε μας να μαλωνουμε μεταξυ μας.Αν εχεις τσιπα βγες αυριο και πες για το καλο της ομαδας αν και θελω να ερθω(που σιγα που θελεις) δεν θα ερθω.

Δεν αξιζει να μαλωσουμε με κανενα φυτο-γυριστρουλα για τον Δημητριο Σαλπιγγιδη.Σε παρακαλω μην ερθεις.αρκετο κακο μας εχεις κανει
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3203 on: December 29, 2009, 22:14:28 »
Και δυστυχως ακουστηκε στην αρχη του αγωνα... οι μισοι το φωναζαν.. οι αλλοι μισοι γιουχαραν.. ΑΝΤΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Και μιλαμε για παιχνιδι μπασκετ... και μονο με τις φημες περι Σαλπιγγιδη... που να ερθει κιολας....

Υ.Γ. Ας ετοιμαζομαστε για μεγαλο σοου στο ματς ποδοσφαιρου με τον Πανιωνιο την αλλη βδομαδα...
πολυ αρρωστημενη κατασταση..
δυστυχως δεν εχουμε ωριμασει ακομη..
στο μισο παιχνιδι οι οργανωτες ασχολιοταν με τον κοντο κ τα σκουλικια..ΑΠΛΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3204 on: December 29, 2009, 22:29:55 »
ρε μαγκες μια ερωτηση....αντε τον γουμενο τον ξεχασαμε....αλλα οι βαζελοι γιατι δεν εγιναν μεγαλυτερος εχθρος μας με περισσοτερο φανατισμο που μας εφαγαν τον παικτη σε μια δυσκολη στιγμη οπως π.χ. οι γαυροι στη υποθεση κουδα????

π.χ. στη υποθεση κουδα κραζαμε τον γαυρο που πηγε να μας φαει τον παικταρα....στην υποθεση σαλπιγγιδη γιατι οι βαζελοι παισαν τοσο μαλακα????

και μην πει κανεις οτι δεν πεσαν στα μαλακα....

Φίλε Sabbath, αν και δεν γουστάρω καθόλου τον Κούδα ως άτομο, καθαρά αγωνιστικά αν το πάρουμε, μην συγκρίνουμε τις βούρτσες με τον κοντό, ήμαρτον... Τους χωρίζει άβυσσος

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #3205 on: December 29, 2009, 22:36:02 »
Αυτές τις μέρες διαβάζω πολλά όπως "κυκλοφορεί πλέον με ψηλά το κεφάλι στην Θεσσαλονίκη κλπ κλπ/", έγινε αντιληπτός σε κέντρο και άρχισαν να φωνάζουν "σαλπιγγίδης οε οε οε" και άλλα πολλά.
Μπορεί εμείς εδώ πέρα να λέμε ότι θέλουμε, αλλά δεν ήμαστε μόνο εμείς, είναι χιλιάδες λαός εκεί έξω που ο κάθε ένας έχει τα δικά του θέλω για τον Α και Β λόγο.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως έχουμε γίνει ένα μπουρδέλο πλέον σαν κόσμος, λες και κρεμόμαστε από τα παπάρια του κοντού.
Αν όντος ο Λαός απαιτεί ΟΧΙ στον κοντό, τότε αυτό πρέπει να κάνει η διοίκηση γιατί αν δεν το έχουν καταλάβει.. Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ και πουθενά αλλού.
Έξω από τον Ναό η μικρή πουτάνα, αν κάνει το λάθος και έρθει τότε υπάρχει και ο άλλος τρόπος να την κάνει.. ξέρουμε μερικοί.

Αλλά το θέμα εδώ είναι να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.. Πήγε ο κοντός στον ΠΑΟΚ αλλά δεν τον θέλει ο κόσμος;; ΔΕΝ πήγε ο κοντός στον ΠΑΟΚ αλλά τον θέλει ο κόσμος;; ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..

Δεν ξέρω αν έχει βγει κάτι επίσημο, αλλά μέχρι να βγει ένα έχω να πω.. τζάμπα κάνουμε σαν παιδιά εδώ πέρα... Χειρότεροι από αυτούς που κοροϊδεύουμε ήμαστε μου φαίνεται...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3206 on: December 29, 2009, 22:45:21 »
Στο γήπεδο του μπάσκετ σήμερα παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ.
Βρύζας, Βιολίδης, Ποικιλίδης, Ζαγοράκης και δεν ξέρω ποιος άλλος, ήταν εκεί!

Πιστεύω είδαν και κατάλαβαν(?) τι μπάχαλο πάει να δημιουργηθεί!
Συγχαρητήρια σε όλα τα πετσιά με το έξυπνο δίλεπτο μπινελίκι!
Αυτό χρειαζόταν και τίποτα άλλο γιατί είναι κρίμα για την ομάδα μπάσκετ να αγωνίζεται κάτω από τέτοιες καταστάσεις!

makptol

• Guest
« Reply #3207 on: December 29, 2009, 22:45:38 »

πολυ αρρωστημενη κατασταση..
δυστυχως δεν εχουμε ωριμασει ακομη..
στο μισο παιχνιδι οι οργανωτες ασχολιοταν με τον κοντο κ τα σκουλικια..ΑΠΛΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.....
τον ταπουτο που ηταν κορυφαιος σημερα τον χειροκροτησαμε ? ναι αυτον που μας εβριζε πριν ενα χρονο ......
σημερα αυτος καθαρισε το ματς ο αρειανος αλλα επαγγελματιας ταπουτος ....
γιατι καποιοι αρχισαμε αν ερθει ο σαλπι θα του δειξουμε κλπ. οι ευαισθησιες μας σταματανε στον σαλπι τον Γ.Χ. τον ξεχασαμε τον ταπουτο
που το καλοκαιρι ητσν στο ματς μποκα - σκουληκι και μας εβριζε πριν ενα χρονο το καταπιαμε ......
τωρα που ο ταπουτος καθαρισε το ματς τον χειροκροτησαμε και καλα καναμε οπως θα κανουμε για οποιον ερθει στην ομαδα και ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
και δεν ερθει στα 32 για τα τελευταια ενσημα....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #3208 on: December 29, 2009, 22:55:53 »
αυτο που λεει ο μακπτολ παντως για τον ταπουτο,κακα τα ψεματα,ισχυει.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3209 on: December 29, 2009, 22:58:24 »
σαλπιγιδι πουτανας γιε μακρια

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3210 on: December 29, 2009, 23:00:52 »
γιατι καποιοι αρχισαμε αν ερθει ο σαλπι θα του δειξουμε κλπ. οι ευαισθησιες μας σταματανε στον σαλπι τον Γ.Χ. τον ξεχασαμε τον ταπουτο
αυτο που λεει ο μακπτολ παντως για τον ταπουτο,κακα τα ψεματα,ισχυει.
Οι ευαισθησιες μας στους αγαπημενους μας, αμα μια γκομενα την εχεις για τον πουτσο ας παει να γαμηθει με οποιον θελει, μετα ας ερθει ξανα και παλι να ξαναφυγει, μετα ενα στα γρηγορα και μετα παλι να φυγει. Αυτην που αγαπησες ομως και σε πικρανε θα της φερθεις αλλιως...
Αλλο Σαλπιγγιδης αλλο Ταπουτος...

Κοντε υπογραψε αλλου σε παρακαλω, μια φορα με προδωσες και τωρα αλλη μια με κουραζεις. ΔΩΣΕ τελος.
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

SKAILS

• Guest
« Reply #3211 on: December 29, 2009, 23:02:16 »
λοιπον θα πω κ εγω την γνωμη μου,ημουν σημερα στο παλατακι...Προσωπικα ειμαι υπερ της επιστροφης του σαλπιγγιδη (καποιος με ειπε φυτο γι αυτο)...ειμαι κατα του διχασμου του κοσμου μας,σημερα με το γνωστο συνθημα οι οργανωμενοι εβρισαν σαλπιγγιδη στο πρωτο 10λεπτο.
σεβομαι απολυτα τους οργανωμενους,περασαν το μνμ τους κ γιαλιγη ωρα κ ηταν σωστο αυτο,ΟΜΩΣ θαπρεπει να καταλαβουν οτι η θεση τους ειναι στη κερκιδα κ οχι στη διοικηση,απο τη στιγμη που λεμε οτι εχουμε διοικηση που θελουμε....

θα παραθεσω κ παραδειγματα που δεν εχουμε δημιουργησει θεμα...
1.Μεταγραφη Γκαγκαλουδη,που χτυπουσε το τυμπανο του σουπερ 3 κ μας απεδειξε οτι τιμησε την φανελα μας.
2.Μεταγραφη Ταπουτου που σημερα μας εδωσε κ τη νικη (εβγαλε κ το κασκολ του πιτσιρικα κ δεν  μ αρεσε αυτο)
3.Γκαγκατσης...ολοι τουμπεκι εκτος απο το συνδεσμο της αθηνας κ μπραβο τους.

Αν η διοικηση μας θελει να φερει τον σαλπιγγιδη πισω,καλως κ αφηστε τον Βρυζα κ γενικα την διοικηση να κανει αυτο που πρεπει.ΟΧΙ στο διχασμο κ την προσωπολατρια.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
« Last Edit: December 29, 2009, 23:07:50 by SKAILS »

northeagle_4

• Guest
« Reply #3212 on: December 29, 2009, 23:04:38 »
Μακπτολ γινετε σε παρακαλω να μην προκαλεις συνεχεια για αντιπαραθεση εκτος αν νομιζεις οτι οι ανομειες συγκρισεις ειναι επιχειρημα που θα αλλαξει μυαλα και τροπο σκεψης στους "λιγους" και "κακους" οπως τους λες.
  Το οτι ο ταπουτος τιμαει τα ευρω του δεν εχει καμια θεση και σχεση εδω μεσα.Μπραβο του και μαγκια του το κραξιμο που επρεπε να φαει το εφαγε δικαιως αλλα καποιοι εχετε ως σκοπο ζωης να στηνετε τον κοσμο συνεχεια στον τοιχο και να το κατηγορειτε θεωροντας την δικη σας αποψη σωστη παντα.
  Μπορεις να εχεις οτι γνωμη θες προσωπικα δεν με ενοχλει,μην προσπαθεις και εσυ και πολλοι αλλοι ειδικα απο τα μμε και παρομοιοι με μμε να την επιβαλλεται αυτο τρελλαινει τα μυαλα μου.
  Και για να κλεινω και να ξεκαθαριζω ουδεποτε θεωρω αντιπαλο μου καποιον που δεν εχει προβλημα με την ελευση κοντου ΑΝ ερθει,ουδεποτε θα τον θεωρησω λιγο,λιγοτερο ΠΑΟΚση,φυτο κτλ κτλ με μοναδικη προυποθεη ομως να κατανοει τον κοσμο που εχει αντιθετη αποψη και αντιδραει.Ολοι οσοι παραποιουν και λερωνουν την ιστορια του ΠΑΟΚ με ψεματα,κατασκευασματα και αστειες συγκρισεις προσωπικα ειναι απεναντι μου.
 Ξερω οπαδους με πολλα χιλιομετρα που λενε στα @@ μου και να ερθει και το καταλαβαινω οπως καταλαβαινουν και αυτοι την αντιθετη αποψη.

Συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα μια με ταπουτο,δυο με ταπουτο δελεαστηκα.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3213 on: December 29, 2009, 23:16:44 »
λοιπον θα πω κ εγω την γνωμη μου,ημουν σημερα στο παλατακι...Προσωπικα ειμαι υπερ της επιστροφης του σαλπιγγιδη (καποιος με ειπε φυτο γι αυτο)...ειμαι κατα του διχασμου του κοσμου μας,σημερα με το γνωστο συνθημα οι οργανωμενοι εβρισαν σαλπιγγιδη στο πρωτο 10λεπτο.

Πολύ δημοσιογραφίστικο αυτό ρε φίλε..
Δηλαδή ντρέπεσαι να  γράψεις το σύνθημα?
Δεν το φώναζες κι εσύ?
Γιατί εγώ στο γήπεδο όταν γύρισε πρώτη φορά στα πράσινα,θυμάμαι την Τούμπα να τρέμει κάθε φορά που ακουμπούσε μπάλα.
Άλλοι 30000 ήταν εκείνοι..εξωγήινοι όχι εμείς
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3214 on: December 29, 2009, 23:19:43 »
Εσύ τι νομίζεις @SKAILS ότι οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ θέλουν να διοικήσουν;
Αν το ήθελαν θα το είχαν κάνει μετά από την κατάληψη που η διοίκηση της ΠΑΕ πέρασε μπροστά από τα χέρια τους.

Στο φινάλε ο ΠΑΟΚτσης φώναξε ένα σύνθημα κατά ενός αθλητή που φέρθηκε πρόστυχα στην ομάδα μας, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να τον αποθεώσει αν θέλει, τι θέλετε να μπούμε σε καλούπια και να έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψεις;
Εγώ ποτέ δεν θα φωνάξω ουυυυυυυυ αν τον αποθεώσεις εσύ φίλε ΠΑΟΚτση, εσύ γιατί κατακρίνεις την άποψη που καταθέτω στο γήπεδο;

Κανένα πρόβλημα, εγώ θα φωνάζω Σαλπιγγίδη πουσταρά και ο δίπλα μου σαλπιγγίδη παικταρά!

Κάποιες αποφάσεις φέρνουν καμιά φορά και τέτοια αποτελέσματα!!
Αν υπάρχουν τέτοιες αποφάσεις, γιατί όλοι όσοι θέλετε να υπερασπιστείτε την επιστροφή του ψευτοπόντιου γκόμενου της ανιψιάς του γούμενου και βάζετε μπροστά την διοίκηση και το πάνω από όλα της διοίκησης, δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνετε γιατί οι διοίκηση δεν έχει πει τίποτα!

ΠΑΟΚ είσαι και καμία προσωπολατρεία σε κανέναν...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #3215 on: December 29, 2009, 23:21:09 »
Χειρότεροι από αυτούς που κοροϊδεύουμε ήμαστε μου φαίνεται...

Ποιους εννοείς φίλε;Εγώ πάλι λέω ότι η ψυχή και το dna μας αντιδρούν αυθόρμητα για να μην γίνουμε όπως οι άλλοι!

Τώρα μπράβο τους όλοι στον Πανελλήνιο αλλά τότε κράξιμο όλοι για τον "πόλεμο στη διοίκηση"
και αφήστε να διοικήσει όπως θέλει και ποιοι είστε σεις που θέλετε να διοικήσετε και και και..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

SKAILS

• Guest
« Reply #3216 on: December 29, 2009, 23:23:15 »
javatone4 καλα ρε αδερφε ολα σε πειραζουν?ελεος!!!μερικοι παντου φαντασματα βλεπουν...απ οτ,τι εγραψα εκει κολλησες?

SKAILS

• Guest
« Reply #3217 on: December 29, 2009, 23:27:32 »

οχι ρε φιλε,εννοω πως αν θα ερθει ο σαλπιγγιδης η οχι θα το αποφασισει η διοικηση κ ο προπονητης,οπως γινεται σε καθε σοβαρο συλλογο

kp-83

• Guest
« Reply #3218 on: December 29, 2009, 23:28:19 »
Φτάνει ρε παιδιά με το θέμα του Σαλπιγγίδη.Πραγματικά κούρασε αφάνταστα.Δεν βγαίνει άκρη έτσι, είναι λογικό κάποιοι να μην τον θέλουν και άλλοι να τον θέλουν.Σήμερα φώναξαν κάποιοι κατά του παίκτη και κάποιοι αποδοκίμασαν τους άλλους  :'( :'( :'( :'( :'( :'( τι συμπέρασμα βγήκε;;;;Ότι τον θέλουμε ή όχι;;;;Μήπως πρέπει να κάνουμε δημοψήφισμα με κάλπη;;;Όμως οι ομάδες δεν διοικούνται έτσι.Καλώς η κακώς υπάρχει διοίκηση που αυτή θα αποφασίσει αν πρέπει να έρθει ή όχι.Ας ζυγίσει τα δεδομένα ας εκτιμήσει τα θετικά ή τα αρνητικά  και ας πράξει κατάληλα.Εμείς έχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη χρονιά και ασχολούμαστε με έναν παίκτη που μπορεί να έρθει και μάλιστα παίζει σε αντίπαλη ομάδα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(......

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3219 on: December 29, 2009, 23:35:38 »

οχι ρε φιλε,εννοω πως αν θα ερθει ο σαλπιγγιδης η οχι θα το αποφασισει η διοικηση κ ο προπονητης,οπως γινεται σε καθε σοβαρο συλλογο

Συμφωνώ απόλυτα και μετά όπως σε κάθε σοβαρό σύλλογο ο κόσμος θα κρίνει την απόφαση της διοίκησης και θα πει την άποψη του χωρίς να ακούει από τους υπόλοιπους το μην μιλάς, διχασμός, πάνω απ όλα κτλ
Ε λοιπόν αφού έχουμε μία σωστή διοίκηση επιτέλους στα χρονικά!!! ας πάρει την απόφαση της για να μην μας κουράζει άλλο το θέμα! Αλλά θα ακούσει και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια χωρίς να έχουμε τα ξαναξαναξαναφεύγωεπιστρέφω....