Για τους λάτρεις αυτού του θέματος και της παραφιλολογίας όλων αυτών των ημερών, ορίστε ένα κείμενο
που θα μας δώσει κάποιες πληροφορίες
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_704.htmlΑλήθεια σε όλους εμάς (συμπεριλαμβανομένου και του υποφαινόμενου ) που δν θέλουμε τον κοντό στην ομάδα μας , για τους α ή β λόγους, τι θα κάνουμε στη περίπτωση που ο κοντός έρθει στην Τούμπα και βγάλει μάτια ?
Επίσης , αν πραγματικά είναι αλήθεια ότι ο κοντός θέλει να έρθει στην Τούμπα και μας φοβάται για το μπινελίκι που τυχόν του ρίξουμε, γιατί δν βγαίνει να κάνει μία ωραιότατη συνέντευξη τύπου κάτω στην Αθήνα και να πει εντελώς αντρίκια, εγώ δν γουστάρω να είμαι πια παίκτης του βάζελου θέλω να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη να παίξω στον ΠΑΟΚ , όχι το καλοκαίρι αλλά ΤΩΡΑ για να βοηθήσω την ομάδα που αγαπώ και να σταματήσει τις προπονήσεις με τον βάζελο ?
Γιατί δν βγαίνει να πει ότι δν με ενδιαφέρουν τα εκατομύρια του βάζελου που μου δίνει για τα επόμενα 5 χρόνια , ούτε θέλω να πάω σε ομάδα του εξωτερικού αλλά θέλω να γυρίσω στην Τούμπα , γιατί εκεί είναι που θέλω να παίζω ?
Γιατί δν βγαίνει να ζητήσει συγγνώμη σε αυτή την συνέντευξη από όλους αυτούς που τρέχανε στην Αθήνα μέχρι και την τελευταία μέρα για να τον κρατήσουν αλλά αυτός την κοπάνησε από την πίσω πόρτα ?
Μήπως γιατί μετά από όλα αυτά περιμένει καμμία πρόταση από μεγάλη ομάδα του εξωτερικού (εδώ γελάμε) και απλά θέλει να κρατήσει μία πισινή την ομάδα μας ?
Κοντέ για μία φορά στην ζωή σου , δείξε ότι έχεις @@ και βγες και μίλα , μην περιμένεις σαν την κότα από τα ΜΜΕ της πόλης μας να σου κάνουνε πλάτες και να δεις τι παίζει από αυτές και ανάλογα να δράσεις. Βγες έξω δημόσια , στην τηλεόραση ή σε μία εφημερίδα και πες την αλήθεια. Έχεις κάνει πολύ κόσμο τα τελευταία χρόνια να διχάζεται. Και να ξέρεις επειδή πολύς κόσμος και παιδάκια σε βλέπουνε σαν τον σωτήρα του ΠΑΟΚ ή σαν μεγαλοΠΑΟΚτση και άλλα τέτοια (μην τρελαθούμε κιόλας) θα πληγωθούνε ακόμα και αυτοί αν δν ενεργήσεις σωστά.
Εμένα δν με απασχολεί το θέμα της επιστροφής σου καθόλου, και ούτε με ενδιαφέρει αν διαβάζεις τις απόψεις μας στο φόρουμ (να κιόλας) , ΠΑΟΚ είμαι είτε έρθεις είτε όχι ΠΑΟΚ ήμουν και ΠΑΟΚ θα είμαι. Ούτε σε πιστεύω σαν παίκτη. Αλλα για μία και μοναδική φορά στη ζωή σου , φέρσου αντρίκια και σαν κανονικός ΠΑΟΚτσης όπως λες στους γύρω σου και όχι σαν επαγγελματίας παίκτης.
Με συγχωρειτε για την φλυαρία μου και αν ενόχλησα κάποιους με την άποψη μου εδώ.