Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3000 on: December 24, 2009, 19:36:15 »
Êáé íá ðïõ öôÜóáìå îáíÜ ìðñïóôÜ óôï ìåãÜëï äßëçììá: ñïìáíôéóìüò Þ Üêñáôïò åðáããåëìáôéóìüò; Ãéáôß êáô’ ïõóßáí áõôü åßíáé êáé ôï æÞôçìá ôïõ óáëðéããßäç. Ï ñïìáíôéêüò èá áðáíôÞóåé «ìçí ôïëìÞóåé êáé ðáôÞóåé ðüäé óôçí Ôïýìðá», åíþ ï èéáóþôçò ôïõ åðáããåëìáôéóìïý èá óõìöùíÞóåé ìå ôçí åðÜíïäï åöüóïí ïé áñìüäéïé (äéïßêçóç-ðñïðïíçôÞò) ôï êñßíïõí áðáñáßôçôï.

Ç ãñáììÞ ðïõ ïñéïèåôåß ôéò äýï áõôÝò áíôéëÞøåéò åßíáé äéáöïñåôéêÞ ãéá ôïí êáèÝíá áðü ìáò êáé ðïëëÝò öïñÝò áôïìéêÜ åëáóôéêÞ. ¼óá Ý÷ïõí óõìâåß óôï ðñüóöáôï ðáñåëèüí, ìå ðñïåîÜñ÷ïõóåò ôéò õðïèÝóåéò ãêáãêÜôóç êáé óõììá÷ßáò ìå ôïí êáôóáñÞ êáé ïé äéáöïñåôéêÝò ôïðïèåôÞóåéò ôùí ïðáäþí ìáò åðß áõôþí ôùí èåìÜôùí, íïìßæù üôé áðïôåëïýí Ýíá óôïé÷åßï óôÞñéîçò áõôÞò ôçò äéáðßóôùóçò.

Ïé õðïóôçñéêôÝò ôçò åðéóôñïöÞò ôïõ áóþôïõ, èá ìðïñïýóáí íá óõãêñßíïõí ôç ãíùóôÞ ôïõ ÷åéñïíïìßá ìå ôçí áíôßäñáóç ôïõ ÊïíóåúóÜï óôç ëÜñéóá, èá ìðïñïýóáí íá ÷ñçóéìïðïéÞóïõí ùò Ýíäåéîç ìåôáìÝëåéÜ ôïõ ôçí åðéëïãÞ ôçò ïìÜäáò ìáò ìå (üðùò áêïýãåôáé ôïõëÜ÷éóôïí) ëéãüôåñá ÷ñÞìáôá, èá ìðïñïýóáí áíáôñÝîïõí óôï ðáñåëèüí ãéá íá âñïõí êé Üëëïõò ðïõ åðáíÝêáìøáí áãùíéóôéêÜ ìåôÜ áðü ìéá Þóõ÷ç Þ èïñõâþäç öõãÞ.

Ïé áíôßèåôïé èá êñáäáßíïõí ðÜíôá ôï ëÜâáñï ôçò áíôßäñáóçò óôçí ðñïäïóßá (ìå Þ ÷ùñßò åéóáãùãéêÜ äéáëÝãåôáé êáé ðáßñíåôáé), èá õðåíèõìßæïõí óå üëïõò ôçí Ýìöõôç åðáíáóôáôéêüôçôá ôïõ ÐÁÏÊôóÞ ïðáäïý ðïõ äåí áíÝ÷åôáé ôÝôïéåò êáôáóôÜóåéò, èá åîéóôïñïýí ôá ðåðñáãìÝíá ôçò öõãÞò ôïõ ðñïäüôç (êáé ðÜëé ôá åéóáãùãéêÜ êáôÜ ôï äïêïýí) êáé ìÜëéóôá ïé áêñáßïé áðü áõôïýò èá áðåéëïýí èåïýò êáé äáßìïíåò óå ðåñßðôùóç åðáíüäïõ ôïõ óáëðéããßäç.

ÊáôÜ ôçí ôáðåéíÞ ìïõ ðÜíôá Üðïøç ôï èÝìá äåí åßíáé ç åðÜíïäïò Þ ìç ôïõ óáëðéããßäç. Ôï èÝìá åßíáé íá äéáëÝîïõìå óáí Üôïìá (ãéáôß óáí ëáüò óôï óýíïëü ôïõ åßíáé áäýíáôï íá Ý÷ïõìå ìéá êïéíÞ èÝóç) áðü ðïéá ðëåõñÜ ôïõ ðïôáìïý åßìáóôå: ìå ôïõò ñïìáíôéêïýò Þ ìå ôïõò ñåáëéóôÝò; Ãéáôß áêüìç êé áí ï óáëðéããßäçò äåí áíçöïñßóåé ðïôÝ ãéá ôçí ôïýìðá êáé áðïöåõ÷èåß ï «åìöýëéïò», óýíôïìá èá ðñïêýøåé Ýíá Üëëï æÞôçìá, ôï ãçðåäéêü êáëÞ þñá, ðïõ èá ìáò âÜëåé ìðñïóôÜ óôï ßäéï äßëçììá åí íÝïõ.

Ïé êáéñïß êáé ç íïïôñïðßá ôçò äéïßêçóçò ìáò óðñþ÷íïõí ðñïò ôïí ñåáëéóìü, ðïõ åêöñÜóôçêå êáé ìå ôçí ðåñßöçìç ñÞóç ôïõ ÆáãïñÜêç «èá óõììá÷Þóù êáé ìå ôï äéÜâïëï». Ç ïðáäéêÞ ìáò éóôïñßá ìáò êáé ôï ÐÁÏÊôóßäéêï DNA ìáò ðñïôñÝðåé íá ðáñáìåßíïõìå ñïìáíôéêïß áäéáöïñþíôáò áêüìç êáé ãéá ôéò üðïéåò ôõ÷üí åðéôõ÷ßåò.

Ç þñá ðïõ ï óáëðéããßäçò öïñÝóåé ðÜëé ôçí áóðñüìáõñç (åöüóïí óõìâåß áõôü), èá åßíáé Ýíá ðïëý êïìâéêü óçìåßï óôçí ðïñåßá ôïõ ÐÁÏÊ. Èá åßíáé ç þñá ðïõ ï êáèÝíáò ìáò èá áðïöáóßóåé «ìå ðïéïõò èá ðÜåé êáé ðïéïõò èá áöÞóåé». Äõóôõ÷þò ìÝóç ïäüò äåí öáßíåôáé íá õðÜñ÷åé ãéá êáíÝíáí: ïýôå ãéá åêåßíïí, ïýôå ãéá ôç äéïßêçóç ïýôå êáé ãéá åìÜò.

Óõãíþìç ãéá ôï ìáêñïóêåëÝò êåßìåíï.

ÊáëÜ ×ñéóôïýãåííá óå üëá ôá êáñíôÜóéá.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

euboia4

• Guest
« Reply #3001 on: December 24, 2009, 20:38:51 »
οι ομαδες οσο και να προσπαθουν να τις εμφανισουν σαν  επιχειρησεις με μονο σκοπο την αυξηση του προυπολογισμου,δεν ειναι μονο αυτο αλλα κατι πολυ μεγαλυτερο.
οσα οφελη και να εχει η ομαδα απο την επιστροφη του κοντου,δεν πρεπει να ερθει παλι σε μας για πολλους λογους
Δυστυχως ομως οι περισσοτεροι δεν σκεφτονται σαν εμας

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3002 on: December 24, 2009, 21:37:50 »
Για τους λάτρεις αυτού του θέματος και της παραφιλολογίας όλων αυτών των ημερών, ορίστε ένα κείμενο
που θα μας δώσει κάποιες πληροφορίες

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_704.html

Αλήθεια σε όλους εμάς (συμπεριλαμβανομένου και του υποφαινόμενου ) που δν θέλουμε τον κοντό στην ομάδα μας , για τους α ή β λόγους,  τι θα κάνουμε στη περίπτωση που ο κοντός έρθει στην Τούμπα και βγάλει μάτια ?

Επίσης , αν πραγματικά είναι αλήθεια ότι ο κοντός θέλει να έρθει στην Τούμπα και μας φοβάται για το μπινελίκι που τυχόν του ρίξουμε, γιατί δν βγαίνει να κάνει μία ωραιότατη συνέντευξη τύπου κάτω στην Αθήνα και να πει εντελώς αντρίκια, εγώ δν γουστάρω να είμαι πια παίκτης του βάζελου θέλω να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη να παίξω στον ΠΑΟΚ , όχι το καλοκαίρι αλλά ΤΩΡΑ για να βοηθήσω την ομάδα που αγαπώ και να σταματήσει τις προπονήσεις με τον βάζελο ?

Γιατί δν βγαίνει να πει ότι δν με ενδιαφέρουν τα εκατομύρια του βάζελου που μου δίνει για τα επόμενα 5 χρόνια , ούτε θέλω να πάω σε ομάδα του εξωτερικού αλλά θέλω να γυρίσω στην Τούμπα , γιατί εκεί είναι που θέλω να παίζω ?

Γιατί δν βγαίνει να ζητήσει συγγνώμη σε αυτή την συνέντευξη από όλους αυτούς που τρέχανε στην Αθήνα μέχρι και την τελευταία μέρα για να τον κρατήσουν αλλά αυτός την κοπάνησε από την πίσω πόρτα ?

Μήπως γιατί μετά από όλα αυτά περιμένει καμμία πρόταση από μεγάλη ομάδα του εξωτερικού (εδώ γελάμε) και απλά θέλει να κρατήσει μία πισινή την ομάδα μας ?

Κοντέ για μία φορά στην ζωή σου , δείξε ότι έχεις @@ και βγες και μίλα , μην περιμένεις σαν την κότα από τα ΜΜΕ της πόλης μας να σου κάνουνε πλάτες και να δεις τι παίζει από αυτές και ανάλογα να δράσεις. Βγες έξω δημόσια , στην τηλεόραση ή σε μία εφημερίδα και πες την αλήθεια. Έχεις κάνει πολύ κόσμο τα τελευταία χρόνια να διχάζεται. Και να ξέρεις επειδή πολύς κόσμος και παιδάκια σε βλέπουνε σαν τον σωτήρα του ΠΑΟΚ ή σαν μεγαλοΠΑΟΚτση και άλλα τέτοια (μην τρελαθούμε κιόλας) θα πληγωθούνε ακόμα και αυτοί αν δν ενεργήσεις σωστά.

Εμένα δν με απασχολεί το θέμα της επιστροφής σου καθόλου, και ούτε με ενδιαφέρει αν διαβάζεις τις απόψεις μας στο φόρουμ (να κιόλας) , ΠΑΟΚ είμαι είτε έρθεις είτε όχι ΠΑΟΚ ήμουν και ΠΑΟΚ θα είμαι. Ούτε σε πιστεύω σαν παίκτη. Αλλα για μία και μοναδική φορά στη ζωή σου , φέρσου αντρίκια και σαν κανονικός ΠΑΟΚτσης όπως λες στους γύρω σου και όχι σαν επαγγελματίας παίκτης.

Με συγχωρειτε για την φλυαρία μου και αν ενόχλησα κάποιους με την άποψη μου εδώ.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3003 on: December 24, 2009, 22:55:51 »
Ο ρίψασπις* 

ἀσπίδι μὲν Σαΐων τις ἀγάλλεται, ἣν παρὰ θάμνωι,
    ἔντος ἀμώμητον, κάλλιπον οὐκ ἐθέλων·
    αὐτὸν δ' ἐξεσάωσα, τί μοι μέλει ἀσπὶς ἐκείνη;
    ἐρρέτω· ἐξαῦτις κτήσομαι οὐ κακίω.

(μτφρ)

Κάποιος βάρβαρος θα καμαρώνει τώρα με την ασπίδα
    που αθέλητά μου εγκατέλειψα στο θάμνο, όπλο αψεγάδιαστο.
    Το κεφάλι μου όμως το γλίτωσα. Τι με μέλει εκείνη η ασπίδα;
    ας πάει στα κομμάτια! Μιαν άλλη θ' αποχτήσω γρήγορα
    ―πολύ καλύτερη απ' αυτήν.

-----
* ο Ρίψασπις, ελεγεία του Αρχίλοχου περίπου 650 π.Χ. 

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3004 on: December 25, 2009, 00:13:47 »
ντρεπομαι που γραφω μετα τον Spartiati... αλλα σημερα πρωτη μερα πισω θεσσαλονικη εμαθα κατι μαντατα
επειδη δεν γουσταρω να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου
με ατακες στυλ "μου ειπαν" "ξερω" "εχω μπατζανακη που μου ειπε" κλπ
σας λεω ευθέως
οτι εμαθα απο τον γιο .του πρωην υπαλληλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με θητεια στη ΕΠΟ, που κανεις δεν γουσταρε και τελικα πηρε μπουλο απο τον ΠΑΟΚ μας
οτι για το καλοκαιρι εχει συμφωνησει ο Σαλπιγγιδης
και απλα περιμενουν να δουν αντιδρασεις του κοσμου για αν θα το ανακοινωσουν απο τον ιανουαριο η οχι
και κατι ακομα
επαιξε πολυ ρολο το poll του PAOKmania μου ειπε, οσο γελοιο και αν το βρισκω εγω αυτο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #3005 on: December 25, 2009, 00:51:23 »

21/02 19:00     Π.Α.Ο.Κ.      Παναθηναϊκός

Και ασφαλώς στο ντέρμπυ αυτό θα κάψουμε ένα ένα τα πανιά που τον βρίζουνε όπως αυτό με το 100ευρω και άλλα πολλά χυδαία γιατί εκείνα δεν τα γράψαμε εμείς!

Τιποτα σκουλήκια η τίποτα γαύροι  πρέπει να τα γράψανε!

Ε ρε έχει να πέσει γέλιο  ;D Κοντέ μην κωλώσεις μονο και δηλώσεις τραυματίας...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3006 on: December 25, 2009, 03:58:27 »
Κυριοι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.

Λοιπον, ειναι υγεια για μενα να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις, ειναι αρρωστια να υπαρχουν υπερβολικες αντιδρασεις.
Ο Σαλπιγγιδης εφυγε κατω απο τις πιο παραξενες, ιδιορυθμες και ασχημες συνθηκες που υπηρχαν στον ΠΑΟΚ ever.
Κανεις μας δεν ξερει τι πιεση δεχτηκε και απο το στενο του περιβαλλον. Αυτη ειναι η δουλεια του και ο χρονος περνουσε και δεν υπηρχε στον ηλιο μοιρα. Ηταν 24-25 δεν ξερω ποσο και επρεπε να παρει μια αποφαση. ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΤΖΑΜΠΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΣΣΣ.
Τοσοι πεχτες φυγανε σε δυσκολες στιγμες και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΚΟΥΔΑΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΣΗΚΟΤΟ ΠΙΣΩ)
Γουναρης
Ορφανος
Καραγεωργιου
Μαυροματης
Σκαρταδος (ενταξει λιγο αδικο γιατι εμεις τον τελιεωσαμε και πηγε στα τελευτεα του στον gay)
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΟΛΑΣ
Μπανιωτης
Καφες
ΓΧ (κυριακη δηλωνε σε ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ στην Χαλκιδιη οτι δεν φευγει και ΔΕΥΤΕΡΑ υπεγραψε στην αθηνα...ποια η διαφορα? που δεν τον βρηκανε στο αεροδρομιο?)
Οκκας
Βασιλοπουλος    (μπασκετ)
Βασιλειαδης       (μπασκετ)
Μαυρκεφαλιδης  (μπασκετ)
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΥΓΑΝΕ....ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΗΤΟ ΠΟΚ...ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΖΕ ΣΤΟ ΠΟΚ.......ΟΛΟΙ ΜΟΚΟ!!!!

Και γω χαλαστηκα με τον κοντο...αλλα ενταξει αυτο δεν εχει ξαναγινει...να λεει στα μουτρα τον ζελων οτι ειναι ΠΑΟΚΣΗΣ και αυτοι να λενε "ναι ρε ενταξει αφου πεζει καλα για μας και τα δινει ολα ασ παει οπου θελει και μεις παντα θα τον αγαπαμε"  ΟΛΟΙ οι βαζελοι ετσι μιλανε γιατι αναγνωριζουν το εππαγελματικο του ηθος. Δηλαδη εμεις δεν μπορουμε να συγκχωρησουμε? ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ? ΛΑΘΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΤΤΑ (ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( INCLUDING AΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ?

My point is: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ Ο-Λ-ΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΒΡΥΖΑ. Διπλα τους και ο ΣΑΝΤΟΣ.
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΗΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΟΙ ΠΕΧΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΗΚΑ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ, ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΨHΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Εαν ερθει ο κοντος και νομιζουμε οτι αγωνιστικα, ανεξαρτητα απο ολα τ'αλλα, βοηθησει τον ΠΑΟΚ τοτε καλως να ορισει. Πολλοι λενε να δωσει πισω τα λεφτα να πεξει τζαμπα κτλ κτλ...ρεαλιστικα πραγματα παιδια οχι οτι να ναι. Εαν αφησει τα εκατομυρια του κοτερακια για την ΠΑΟΚΑΡΑ τοτε τι τον λες φραγκοφονια? ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ. ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΕΑΝ ΘΑ ΒΟΙΘΗΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ Η ΟΧΙ. ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ...ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΜΟΥ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!!!!!!!

Maestro
« Last Edit: December 25, 2009, 04:03:43 by Maestro »

kostas4

• Guest
« Reply #3007 on: December 25, 2009, 04:17:46 »
για ποιους απο τους παιχτες που ανεφερες εδωσε λεφτα ο κοσμος?
για ποιους εκανε συναυλιες?
για ποιους ξεκινησαν ατομα απο θεσσαλονικη να πανε αθηνα και αυτος τους εκλασε?

λετε οτι θα ερθει με λιγοτερα χρηματα...ποσοι 29χρονοι βγαζουν 700χιλ τον χρονο και εχουν αλλα ποσα εκατομυρια απο πισω?εγω δεν ξερω πολλους.θα παρει συνολικα 1εκατ λιγοτερα,θα ειναι βασικος και θα μπορει να κυκλοφορησει στην πολη του

κριμα για τους συνδεσμους και για τον λαο μας.δυστυχως μικρυναμε και ξεχασαμε
« Last Edit: December 25, 2009, 04:42:31 by kostas4 »

kostas4

• Guest
« Reply #3008 on: December 25, 2009, 04:50:45 »
SALPI
EXEIS THN EYKAIRIA NA KANEIS AYTO POY DEN EKANE O GEORGIADHS.
NA PEIS "OXI".
8A BGALEIS KAPOS LIGOTERA LEFTA ALLA 8A EXEIS THN EYKAIRIA NA SE PROSKYNAEI ENAS LAOS.
XESE TA LEFTA. YPARXOYN KAI ALLA PRAGMATA ME MEGALYTERH AKSIA.
8A PERPATAS KAI 8A SE SEVONTAI OLOI. 8A SE XAIRETANE KAI 8A SOY SFIGGOYN TO XERI. 8A TOYS KOITAS KAI 8A SE KOITANE STA MATIA.
8A PERPATAS ME PSHLA TO KEFALI. KAI 8A EIMASTE KAI MEIS ME PSHLA TO KEFALI.
O TROXOS 8A GYRISEI SALPI. O KLEFTHS KAPOTE, ARGA H GRHGORA 8A FYGEI. EMEIS 8A EIMASTE EKEI. KAI SE 8ELOYME MAZI MAS.
SYNDESE TO ONOMA SOY ME TON PAOK MAS SALPI. GIA PANTA.
KLEISE MESA SOY TON PAOK KAI 8A NOIOSEIS KA8E EIDOYS MEGALEIO.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3009 on: December 25, 2009, 09:35:20 »
Καλημέρα και χρόνια πολλά
Επιμένω: και καθαρά αγωνιστικά να το πάρουμε, ο κοντός είναι λίγος και τρελός χασογκόλης, δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε, μπορεί να έκανε για τον ΠΑΟΚ του άγγελου τη χρονιά 2003-2004, αλλά ως εκεί.
Και στον τότε ΠΑΟΚ και στον τωρινό βαζέλα (ναι, το πιστεύω!) είναι ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς και σόρυ, αλλά δεν θεωρώ τον ΠΑΟΚ σχολή τυφλών (σόρυ για το discriminating σχόλιο, τρόπος του λέγειν είναι)
Πάντως, κι εγώ το έχω δει το όνειρο: επιστροφή και ντράβαλα. Η 4 με την 1, η 4 με την 5, η 5 με την 1, η 4 η μεγάλη με την 4α, και όλοι μεταξύ μας γενικά. Και ειδικά όταν αρχίσει να φαίνεται πάλι ότι δεν τραβάει το παλικάρι. Α ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!

Κόλκα, τη μανούλα σου δεν την πιάνω στο στόμα μου μέρες που'ναι, δεν μου φταίει τίποτα η γυναίκα στο κάτω κάτω...Νόμιζα ότι απλώς είσαι τσάτσος, αλλά εσύ είσαι πιο φυτό και από τους αναγνώστες σου μου φαίνεται τελικά

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3010 on: December 25, 2009, 10:13:21 »
ντρεπομαι που γραφω μετα τον Spartiati... αλλα σημερα πρωτη μερα πισω θεσσαλονικη εμαθα κατι μαντατα
επειδη δεν γουσταρω να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου
με ατακες στυλ "μου ειπαν" "ξερω" "εχω μπατζανακη που μου ειπε" κλπ
σας λεω ευθέως
οτι εμαθα απο τον γιο .του πρωην υπαλληλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με θητεια στη ΕΠΟ, που κανεις δεν γουσταρε και τελικα πηρε μπουλο απο τον ΠΑΟΚ μας
οτι για το καλοκαιρι εχει συμφωνησει ο Σαλπιγγιδης
και απλα περιμενουν να δουν αντιδρασεις του κοσμου για αν θα το ανακοινωσουν απο τον ιανουαριο η οχι
και κατι ακομα
επαιξε πολυ ρολο το poll του PAOKmania μου ειπε, οσο γελοιο και αν το βρισκω εγω αυτο.

την ίδια πληροφόρηση έχω και εγώ δυστυχώς. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, άλλωστε στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό... Ελπίζω και εύχομαι να είναι απλά αρλούμπες.

Να τονίσω ότι σε μένα και ένα φίλο μου, μέλος επίσης του φόρουμ, μας το είχαν αναφέρει αυτό 3 μήνες πριν έτσι; όχι τώρα που έχει γίνει θέμα στις εφημερίδες. Πιο πολύ για αυτό φοβάμαι ότι ισχύει
« Last Edit: December 25, 2009, 10:33:16 by tsag »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3011 on: December 25, 2009, 11:41:43 »
ΚΟΝΤΕ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ-ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ..

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ, Η ΘΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ Η ΘΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
+++++++++++
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

kospatras

• Guest
« Reply #3012 on: December 25, 2009, 13:54:18 »
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ!!!Δυστυχως ο ΛΑΟΣ μας ΞΕΧΝΑΕΙ και ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ συνεχως.αυτο φαινεται ΓΕΝΙΚΑ και οχι μονο σ αυτο το αστειο θεμα που μας απασχολει τις τελευταιες μερες.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3013 on: December 25, 2009, 14:10:07 »
Εχει βουηξει ο κοσμος οτι η κοντη πορδη εχει συμφωνησει γαι το καλοκαιρι. Εχουμε μικρυνει πολυ σαν κοσμος και η μνημη μας εχει γινει σαν της αμοιβαδας.

Γ@μω τα γκαλοπς, τα πολλς, το ιντερνετ, τα ραδια και τις εφημεριδες!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

makptol

• Guest
« Reply #3014 on: December 25, 2009, 16:28:09 »
Καλημέρα και χρόνια πολλά
Επιμένω: και καθαρά αγωνιστικά να το πάρουμε, ο κοντός είναι λίγος και τρελός χασογκόλης, δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε, μπορεί να έκανε για τον ΠΑΟΚ του άγγελου τη χρονιά 2003-2004, αλλά ως εκεί.
Και στον τότε ΠΑΟΚ και στον τωρινό βαζέλα (ναι, το πιστεύω!) είναι ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς και σόρυ, αλλά δεν θεωρώ τον ΠΑΟΚ σχολή τυφλών (σόρυ για το discriminating σχόλιο, τρόπος του λέγειν είναι)
Πάντως, κι εγώ το έχω δει το όνειρο: επιστροφή και ντράβαλα. Η 4 με την 1, η 4 με την 5, η 5 με την 1, η 4 η μεγάλη με την 4α, και όλοι μεταξύ μας γενικά. Και ειδικά όταν αρχίσει να φαίνεται πάλι ότι δεν τραβάει το παλικάρι. Α ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!

Κόλκα, τη μανούλα σου δεν την πιάνω στο στόμα μου μέρες που'ναι, δεν μου φταίει τίποτα η γυναίκα στο κάτω κάτω...Νόμιζα ότι απλώς είσαι τσάτσος, αλλά εσύ είσαι πιο φυτό και από τους αναγνώστες σου μου φαίνεται τελικά

καλα ειναι αστειο αυτο που λες οτι ο σαλπι αγωνιστικα ειναι μετριος ρωτα και τους ουδετερους τι γνωμη εχουν γιαυτον λες επισης οτι στον βαζελος  διακρινεται γιατι ειναι μονοφθαλμος στους τυφλους ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ....ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΓΑΒΡΟΣ
ΒΑΖΕΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ τι να λεμε τωρα.....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......

makptol

• Guest
« Reply #3015 on: December 25, 2009, 16:32:17 »
Κυριοι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.

Λοιπον, ειναι υγεια για μενα να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις, ειναι αρρωστια να υπαρχουν υπερβολικες αντιδρασεις.
Ο Σαλπιγγιδης εφυγε κατω απο τις πιο παραξενες, ιδιορυθμες και ασχημες συνθηκες που υπηρχαν στον ΠΑΟΚ ever.
Κανεις μας δεν ξερει τι πιεση δεχτηκε και απο το στενο του περιβαλλον. Αυτη ειναι η δουλεια του και ο χρονος περνουσε και δεν υπηρχε στον ηλιο μοιρα. Ηταν 24-25 δεν ξερω ποσο και επρεπε να παρει μια αποφαση. ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΤΖΑΜΠΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΣΣΣ.
Τοσοι πεχτες φυγανε σε δυσκολες στιγμες και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΚΟΥΔΑΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΣΗΚΟΤΟ ΠΙΣΩ)
Γουναρης
Ορφανος
Καραγεωργιου
Μαυροματης
Σκαρταδος (ενταξει λιγο αδικο γιατι εμεις τον τελιεωσαμε και πηγε στα τελευτεα του στον gay)
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΟΛΑΣ
Μπανιωτης
Καφες
ΓΧ (κυριακη δηλωνε σε ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ στην Χαλκιδιη οτι δεν φευγει και ΔΕΥΤΕΡΑ υπεγραψε στην αθηνα...ποια η διαφορα? που δεν τον βρηκανε στο αεροδρομιο?)
Οκκας
Βασιλοπουλος    (μπασκετ)
Βασιλειαδης       (μπασκετ)
Μαυρκεφαλιδης  (μπασκετ)
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΥΓΑΝΕ....ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΗΤΟ ΠΟΚ...ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΖΕ ΣΤΟ ΠΟΚ.......ΟΛΟΙ ΜΟΚΟ!!!!

Και γω χαλαστηκα με τον κοντο...αλλα ενταξει αυτο δεν εχει ξαναγινει...να λεει στα μουτρα τον ζελων οτι ειναι ΠΑΟΚΣΗΣ και αυτοι να λενε "ναι ρε ενταξει αφου πεζει καλα για μας και τα δινει ολα ασ παει οπου θελει και μεις παντα θα τον αγαπαμε"  ΟΛΟΙ οι βαζελοι ετσι μιλανε γιατι αναγνωριζουν το εππαγελματικο του ηθος. Δηλαδη εμεις δεν μπορουμε να συγκχωρησουμε? ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ? ΛΑΘΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΤΤΑ (ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( INCLUDING AΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ?

My point is: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ Ο-Λ-ΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΒΡΥΖΑ. Διπλα τους και ο ΣΑΝΤΟΣ.
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΗΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΟΙ ΠΕΧΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΗΚΑ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ, ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΨHΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Εαν ερθει ο κοντος και νομιζουμε οτι αγωνιστικα, ανεξαρτητα απο ολα τ'αλλα, βοηθησει τον ΠΑΟΚ τοτε καλως να ορισει. Πολλοι λενε να δωσει πισω τα λεφτα να πεξει τζαμπα κτλ κτλ...ρεαλιστικα πραγματα παιδια οχι οτι να ναι. Εαν αφησει τα εκατομυρια του κοτερακια για την ΠΑΟΚΑΡΑ τοτε τι τον λες φραγκοφονια? ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ. ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΕΑΝ ΘΑ ΒΟΙΘΗΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ Η ΟΧΙ. ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ...ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΜΟΥ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!!!!!!!

Maestro

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΩΣΤΟ......

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #3016 on: December 25, 2009, 17:11:18 »
Êõñéïé ÊÁËÁ ×ÑÉÓÔÏÕÃÅÍÍÁ ÊÁÉ ÕÃÅÉÁ ÓÅ ÏËÏÕÓ.

Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ' ÏËÁ.

Ëïéðïí, åéíáé õãåéá ãéá ìåíá íá õðáñ÷ïõí äéáöïñåôéêåò áðïøåéò, åéíáé áññùóôéá íá õðáñ÷ïõí õðåñâïëéêåò áíôéäñáóåéò.
Ï Óáëðéããéäçò åöõãå êáôù áðï ôéò ðéï ðáñáîåíåò, éäéïñõèìåò êáé áó÷çìåò óõíèçêåò ðïõ õðçñ÷áí óôïí ÐÁÏÊ ever.
Êáíåéò ìáò äåí îåñåé ôé ðéåóç äå÷ôçêå êáé áðï ôï óôåíï ôïõ ðåñéâáëëïí. Áõôç åéíáé ç äïõëåéá ôïõ êáé ï ÷ñïíïò ðåñíïõóå êáé äåí õðçñ÷å óôïí çëéï ìïéñá. Çôáí 24-25 äåí îåñù ðïóï êáé åðñåðå íá ðáñåé ìéá áðïöáóç. ÄÅÍ ÅÖÕÃÅ ÔÆÁÌÐÁ. ÄÅÍ ÔÏ ÈÅÙÑÙ ÊÁÉ ÔÑÏÌÅÑÏ ËÁÈÏÓ ÔÏÕ. ËÁÈÏÓ ÔÏÕ ÔÏ ÐÅÍÁËÔÕ. ËÁÈÏÓ ÔÏÕ ÔÏ ÓÓÓÓ.
Ôïóïé ðå÷ôåò öõãáíå óå äõóêïëåò óôéãìåò êáé ×ÙÑÉÓ ÍÁ ÄÙÓÏÕÍÅ ÌÉÁ ÓÔÏÍ ÐÁÏÊ.
ÊÏÕÄÁÓ (ÁÓ×ÅÔÁ ÅÁÍ ÔÏÍ ÖÅÑÁÍÅ ÓÇÊÏÔÏ ÐÉÓÙ)
Ãïõíáñçò
Ïñöáíïò
Êáñáãåùñãéïõ
Ìáõñïìáôçò
Óêáñôáäïò (åíôáîåé ëéãï áäéêï ãéáôé åìåéò ôïí ôåëéåùóáìå êáé ðçãå óôá ôåëåõôåá ôïõ óôïí gay)
ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÌÅÔÁ ÊÁÉ ÁÐÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÊÉÏËÁÓ
Ìðáíéùôçò
Êáöåò
Ã× (êõñéáêç äçëùíå óå ÐÁÏÊÓÇÄÅÓ óôçí ×áëêéäéç ïôé äåí öåõãåé êáé ÄÅÕÔÅÑÁ õðåãñáøå óôçí áèçíá...ðïéá ç äéáöïñá? ðïõ äåí ôïí âñçêáíå óôï áåñïäñïìéï?)
Ïêêáò
Âáóéëïðïõëïò    (ìðáóêåô)
Âáóéëåéáäçò       (ìðáóêåô)
Ìáõñêåöáëéäçò  (ìðáóêåô)
ÊÁÉ ÁËËÏÉ ÐÏËËÏÉ ÖÕÃÁÍÅ....ÃÉÁ ÔÏ ÌÉÓÇÔÏ ÐÏÊ...ÏÌÙÓ ÊÁÍÅÍÁÓ ÔÏÕÓ ÊÁÉ ÔÏ ËÅÙ ÁÕÔÏ ÓÔÁ ÓÉÃÏÕÑÁ ÄÅÍ ÅÉ×Å ÔÁ ÊÁÊÁËÁ ÍÁ ËÅÅÉ ÏÔÉ ÅÉÍÁÉ ÐÁÏÊÓÇÓ ÁÊÏÌÁ ÊÁÉ ÏÔÁÍ ÅÐÅÆÅ ÓÔÏ ÐÏÊ.......ÏËÏÉ ÌÏÊÏ!!!!

Êáé ãù ÷áëáóôçêá ìå ôïí êïíôï...áëëá åíôáîåé áõôï äåí å÷åé îáíáãéíåé...íá ëååé óôá ìïõôñá ôïí æåëùí ïôé åéíáé ÐÁÏÊÓÇÓ êáé áõôïé íá ëåíå "íáé ñå åíôáîåé áöïõ ðåæåé êáëá ãéá ìáò êáé ôá äéíåé ïëá áó ðáåé ïðïõ èåëåé êáé ìåéò ðáíôá èá ôïí áãáðáìå"  ÏËÏÉ ïé âáæåëïé åôóé ìéëáíå ãéáôé áíáãíùñéæïõí ôï åððáãåëìáôéêï ôïõ çèïò. Äçëáäç åìåéò äåí ìðïñïõìå íá óõãê÷ùñçóïõìå? ÐÏÉÏÉ ÅÉÌÁÓÔÅ ÏÉ ÈÅÏÉ? ËÁÈÏÉ ÄÅÍ ÊÁÍÏÕÌÅ? ÐÏÕ ÂÑÉÆÏÕÌÅ ÔÏÕÓ ÐÁÍÔÅÓ ÊÁÉ ÔÁ ÐÁÍÔÁ ÌÅÔÁ ÁÐÏ ÌÉÁ ÇÔÔÁ (ÐÏÔÅ ÔÏÕÓ ÅÁÕÔÏÕÓ ÌÁÓ) ÊÁÉ ÁÐÏÈÅÍÏÕÌÅ ÔÏÕÓ ÐÁÍÔÅÓ ÊÁÉ ÔÁ ÐÁÍÔÁ ( INCLUDING AÕÔÇ ÔÇ ÖÏÑÁ ÊÁÉ ÔÏÕÓ ÅÁÕÔÏÕÓ ÌÁÓ) ÌÅÔÁ ÁÐÏ ÌÉÁ ÍÉÊÇ?

My point is: ÅÉÌÁÓÔÅ ÓÅ ÌÉÁ ÁÍÏÄÉÊÇ ÐÏÑÅÉÁ ÏÐÏÕ ÏËÏÉ ÌÁ Ï-Ë-ÏÉ ÏÉ ÐÁÏÊÓÇÄÅÓ ÓÕÓÐÅÉÑÙÍÏÍÔÁÉ ÌÅ ÁÑ×ÉÌÁÓÔÏÑÅÓ ÔÏÕÓ ÆÁÃÏÑÁÊÇ, ÂÑÕÆÁ. Äéðëá ôïõò êáé ï ÓÁÍÔÏÓ.
Ï ÔÅÑÁÓÔÉÏÓ ËÁÏÓ ÌÁÓ. ÊÁÍÏÕÌÅ ÌÅÔÁÃÑÁÖÅÓ ÊÁÉ ÁÓÈÇÔÅÓ ÌÁËÉÓÔÁ. ÏÉ ÐÅ×ÔÅÓ ÌÁÓ ÄÅÍ ÃÉÍÏÍÔÁÉ ÐËÉÁÔÓÉÊÏ ÓÔÁ ÁÈÇÍÁÉÇÊÁ ÌÌÅ ÊÁÈÅ ÊÁËÏÊÁÉÑÉ ÊÁÉ ×ÑÉÓÏÕÃÅÍÍÁ, ÃÅÌÉÆÅÉ ÔÏ ÃÇÐÅÄÏ, ØHËÁ ÓÔÇÍ ÂÁÈÌÏËÏÃÉÁ...ÊÁÉ ÔÁ ÊÁËÕÔÅÑÁ ÅÑ×ÏÍÔÁÉ.

Åáí åñèåé ï êïíôïò êáé íïìéæïõìå ïôé áãùíéóôéêá, áíåîáñôçôá áðï ïëá ô'áëëá, âïçèçóåé ôïí ÐÁÏÊ ôïôå êáëùò íá ïñéóåé. Ðïëëïé ëåíå íá äùóåé ðéóù ôá ëåöôá íá ðåîåé ôæáìðá êôë êôë...ñåáëéóôéêá ðñáãìáôá ðáéäéá ï÷é ïôé íá íáé. Åáí áöçóåé ôá åêáôïìõñéá ôïõ êïôåñáêéá ãéá ôçí ÐÁÏÊÁÑÁ ôïôå ôé ôïí ëåò öñáãêïöïíéá? ÅÁÍ ÍÏÌÉÆÅÔÅ ÏÔÉ Ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ ÔÏÕ ÐÁÑÏÕÓÉÁ ÈÁ ÂÏÇÈÇÓÅÉ ÔÏÔÅ ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÃÕÑÉÓÅÉ. ÅÁÍ Ï×É ÔÏÔÅ ÍÁ ÐÁÅÉ ÏÐÏÕ ÁËËÏÕ ÈÅËÅÉ.ÅÊÅÉ ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÂÁÓÉÆÏÍÔÁÉ ÏÉ ÁÐÏØÅÉÓ ÊÁÔÁ ÔÇÍ ÃÍÙÌÇ ÌÏÕ. ÅÁÍ ÈÁ ÂÏÉÈÇÈÅÉ Ï ÐÁÏÊ Ç Ï×É. ÅÃÙ ÂÁÆÙ ÔÏÍ ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ' ÏËÁ...Ï×É ÔÏÍ ÅÃÙÉÓÌÏ ÌÏÕ ÊÁÉ ÔÇÍ ÐÉÊÑÉÁ ÌÏÕ.

ÊÁËÁ ×ÑÉÓÔÏÕÃÅÍÍÁ ÓÅ ÏËÏÕÓ ÔÏÕÓ ÐÁÏÊÓÇÄÅÓ ÊÁÉ ÌÇ!!!!!!!!!

Maestro

Maestro, îÝ÷áóåò ôï ðéï óçìáíôéêü üìùò: êáíåßò áðü áõôïýò ðïõ áíÝöåñåò äåí ðëçñþèçêå ìÝ÷ñé ôåëåõôáßïõ € áðü ôïí êüóìï. Ï Óáëðéããßäçò ôá ðÞñå üëá üóá äåäïõëåõìÝíá ôïõ ÷ñùóôïýóå ï ÐÁÏÊ áðü ôïí êüóìï.
Ãé'áõôü üöåéëå áðü óåâáóìü ðñïò ôïí êüóìï íá ìåßíåé ôïõëÜ÷éóôïí ìÝ÷ñé ôá ×ñéóôïýãåííá êáé ìåôá íá Ýöõãå ãéá ôï åîùôåñéêü Üí Þèåëå.

Åßíáé ðïëý êáëüò ðáßêôçò áëëÜ åßíáé êáôÜíôéá íá ôïí öÝñïõìå ðßóù.

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #3017 on: December 25, 2009, 17:12:20 »
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ- ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ- ΕΓΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ-

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΓΟΣ.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3018 on: December 25, 2009, 17:17:52 »
απλα ακυρος ο μαεστρος

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3019 on: December 25, 2009, 17:32:00 »
σας διαβάζω 6 μήνες περίπου...έχω γράψει πολύ λίγα ...τώρα όμως...σκάω...και εγώ---συγγνώμη αν θα κουράσω ...αλλα ... και ο φασούλας επαγγελματίας πρόεδρος δεν είναι....δήμαρχος...ακόμη καλύτερα...αα και γνήσιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ....άντε για το καλο του ΠΑΟΚ...να τον φέρουμε σε καμια διοιίκηση..-θα έχει και καλές άκρες
--...ρε αδέρφια...το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ OLLA ΤΙ ΕΙΝΑΙ?....τα πάντα για να πάρουμε κάνα γαμημένο πρωτάθλημα ...τα πάντα για πάμε ευρώπη...? τα πάντα ...γιατί? για να έχουμε τέτοιο "επαγγελματισμό" που να μη μας πειράζει οτα κάποιος "κάποτε" που έλεγε ότι είναι ΠΑΟΚ στα δύσκολα μας πούλησε...? γιατί ήταν καλύτερα ...για όλους?...-χα-χα-χα---
και τώρα που είναι καλύτερα τα πράγματα στο ΠΑΟΚ ΜΑΣ να έρθει πίσω?..και όταν και αν τα πράγματα πάνε χειρότερα...τότε τι θα κάνει?....
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! ο Σάλπι...η εσύ...εγώ...? να σου πω....πάλι εσύ...πάλι εγώ...-- μας πούλησε...αυτό είναι αλήθεια...αν ένιωθε ΠΑΟΚ..να μιλούσε..να έλεγε...ο κόσμος θα πλήρωνε...όπως πλήρωσε οταν το ζητησε ο Ζαγοράκης
 ...γιατί τους πίστευε και τους 2....ο ένας μας πούλησε σίγουρα...ο άλλος μας την έκανε τη γκέλα...και περιμένουμε να μας πει κάτι...γιατί τον αγαπάμε και αυτόν και θέλουμε να τον πιστέψουμε...μιλάω με πόλλους φίλους πιστούς...όλοι μα όλοι είναι τόσο αγανακτισμένοι με το θέμα που αν γίνει η μαλακια και έρθει θα πάνε να πετάξουνε τα "δαρκειας" στη ΠΑΕ...και θα δώσουν πίσω τις μετοχές...αυτά τα γαμημένα και πονεμένα 100 και 200 ευρώ που δώσανε....δεν ήθελα με τίποτα να πιστέψω ότι θα κρεμαστούμε από τα αρχίδια του κοντού...-όχι σωματικά--στη ψυχή...αλλα με τα μεγάλης λύπης μου βλέπω ότι το θέμα παίζει σοβαρά πλέον...αν έρθει......τη γαμήσαμε....!!!!!!και τέλος θέλω να πω ότι όσο και να μας κούρασε olla αυτά τα χρονια το αγωνιστικό πρόσωπο μας...πάντα ήμασταν οι πιο πιστοί....πάντα τρέχουμε παντού...και το γήπεδο πάντα γεμάτο..αν έρθει .....και πρωταθλητές να βγούμε...όσο και να χαρώ....ένα κομμάτι μου θα ντρέπεται.....!!!!!
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!