Να πω κι εγώ τον καημό μου άγιες μέρες πού'ναι,αφού όλοι τον λένε.
Για μένα ό,τι συνέβη το καλοκαίρι του 2006 είναι αδιάφορο. Ο κοντός στο σώμα και νάνος στην ψυχή όπως έχει πολύ σωστά ειπωθεί, έπαψε και για μένα να αποτελεί μέρος του ΠΑΟΚ από εκείνη την ημέρα με την ξάνθη που μου έκανε μπροστά στα μούτρα σσσσσσς. (Ήταν το ίδιο ματς που ο παμμέγιστος τιτάνας γούμενος, ζήλεψε τη δόξα του έτερου παραγοντικού γίγαντα θεμιστοκλή του σκαρφαλωτή της σκεπαστής και νοστάλγησε τα λαμπρά χρόνια της κατοχής, ανεβάζοντας στο site της παε φωτό με όσους διέπραξαν το ειδεχθέστατο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας να βάλουν φωτιά σε 3 καρεκλάκια και 5 φέιγ βολάν στη Θύρα 4.) Από εκείνη τη μέρα και μετά, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς στο περιστέρι όπου ο κοντός με την προτροπή του και αγκαλιά με τον μετέπειτα πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ήρθε να πανηγυρίσει στο πέταλο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ζητώντας έμμεσα συγγνώμη και εισπράττοντας, όπως αναμενόταν, την αποθέωση από τα φυτά και την χλεύη από τους "αλήτες". Το τι έγινε λοιπόν εκείνο το καλοκαίρι και ποιοι την πάτησαν, μου είναι αδιάφορο και κακό του κεφαλιού τους. Συμμερίζομαι και την πίκρα και την οργή τους και αναγνωρίζω τα αγνά κίνητρά τους, υποκλίνομαι και στο μεγαλείο της ανιδιοτέλειας τους να μαζέψουν λεφτά πραγματικά από το στέρημά τους και δεν τους την πέφτω. Απλώς για μένα κακώς έγινε και θεωρώ ότι ένα άτομο που κάνει σσσσς στην 4, το να σε πουλήσει κατά αυτόν τον τρόπο είναι το λιγότερο αναμενόμενο.
Ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι και σαν παίκτης, τρομερά χασογκόλης και αναποτελεσματικός, δηλαδή ό,τι ΔΕΝ ψάχνει ο ΠΑΟΚ αυτό τον καιρό. Έχει κάποια καλά στοιχεία, είναι μαχητικός και διεισδυτικός, αλλά μέχρι εκεί. Και φυσικά συμφωνώ ότι δεν είναι αγωνιστικό το ζήτημα. Για αυτό και θα δανειστώ ένα σύνθημα από τα χανούμια
ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ
ΚΟΝΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ