Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 505696 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2940 on: December 24, 2009, 00:18:00 »
θα ημασταν οφ τοπικ...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #2941 on: December 24, 2009, 00:34:29 »
Αποτελέσματα ασυγχωρητικότητας

H ασυγχωρητικότητα είναι μία κατάσταση ψυχική που εμπεριέχει συναισθήματα πικρίας, θυμού, προσβολής, εχθρότητας και φόβου ( φόβου μήπως κάποιος πληγωθεί και ταπεινωθεί ξανά ). Όλα αυτά έχουν συγκεκριμένες φυσιολογικές συνέπειες: αύξηση της πίεσης και ορμονολογικές αλλαγές που προκαλούν συνήθως καρδιαγγειακά νοσήματα, εξασθένηση των αντισωμάτων, νευρολογικής φύσεως προβλήματα κλπ. Αν και ο θυμός είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα που πολλές φορές προκαλείται από πραγματικά αίτια και δικαιολογείται, ωστόσο δε θα πρέπει να αποτελεί τρόπο ζωής. Αντίθετα, η συγχωρητικότητα είναι θεραπευτική και είναι ωφέλιμο να γίνει τρόπος ζωής. Η συγχωρητικότητα δεν είναι συναισθηματική ενέργεια αλλά απόφαση που βασίζεται στη γνώση της ανθρώπινης φύσης ως αδύναμης και περιορισμένης και στην επιείκεια που πηγάζει από αυτή την γνώση.
My Own WoRST ENeMy.....

zan

• Guest
« Reply #2942 on: December 24, 2009, 00:39:05 »
θα ημασταν οφ τοπικ...
:smack: Με εστειλες....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2943 on: December 24, 2009, 00:41:11 »
Ψυχογενής αμνησία
Οι αποσυνδετικές (διασχιστικές) διαταραχές αναφέρονται σε κάποια μεταβολή της ταυτότητας, της μνήμης ή της συνείδησης και του ελέγχου συμπεριφοράς. Συγκεκριμένα σε καταστάσεις ψυχογενούς αμνησίας (ή αλλιώς αμνησία αποσυνδετικού τύπου) κυρίαρχο στοιχείο είναι η απώλεια μνήμης συνήθως πρόσφατων γεγονότων, η οποία δεν οφείλεται σε οργανικές δυσλειτουργίες (π.χ. εγκεφαλική κάκωση) ή σε φυσιολογικές δράσεις ουσιών (π.χ. φάρμακα, ναρκωτικά) και η οποία κρίνεται ως εξαιρετικά εκτεταμένη, ώστε να εξηγηθεί σαν συνηθισμένη λησμοσύνη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #2944 on: December 24, 2009, 00:46:27 »
skyclad έγραψες!!  :thumbok:
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

pavlosk

• Guest
« Reply #2945 on: December 24, 2009, 00:48:59 »
Χωρίς να ξέρω τι έχουν πει οι προηγούμενοι, εγώ είμαι υπέρ της επιστροφής καθενός παίκτη, και όχι μονο του σάλπι, στην ομάδα αφού η τεχνική ηγεσία πει ότι ναι αυτός είναι που θα μας πάει ακόμα ένα βηματάκι παραπέρα.

επίσης εάν έρθει θα είναι και μια κίνηση γοήτρου, διότι μετά από πολύ καιρό θα έρθει ένας παίκτης στον ΠΑΟΚ ενώ τον θέλει σαν τρελός ο ένας εκ των δυο του ΠΟΚ.

Μπορείτε να πείτε χίλια δυο, αλλα εγώ στη ζωή έχω μάθει να συγχωρώ, έχω μάθει να δίνω μια δεύτερη ευκαιρία και προπάντων ξέρω ότι η ζωή έχει πισωγυρίσματα.

pavlosk

INVADER

• Guest
« Reply #2946 on: December 24, 2009, 00:53:41 »
Δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει στα προϊγουμενα ποστ απο το δικο μου αδερφια ΠΑΟΚτσηδες,αλλα και εγω ειμαι ενας απο αυτους που τον εχω βρήσει και τον βρήζω ακομα για εκεινο το γ@μημενο σσσσσσσ στον ΛΑΟ μας στην Θυρα 4.Απο εκει και περα δεν ημουνα μπροστα να ξερω τι ακριβος παιχτηκε και ο Δημητρης Σαλπιγκίδης πηγε στον σηχαμενο βαζελο και ποιος αρπαξε η εφαγε τους παραδες που μάζεψαν οι οπαδοι απο της Δυτικες Συνοικίες και ολοι οσοι βαλανε απο την τσεπη τους λεφτα.....Εμενα με γεμηζει πολυ το ματι σαν παικτης ο Σαλπιγκιδης και με κανει ακομα ποιο περιφανο απο τι ειμαι τωρα πως ο Σαλπιγκιδης ηταν και ειναι ο μονος που ενω φοραει την σηχαμενη φανελα να δηλωνει ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ.

ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

zan

• Guest
« Reply #2947 on: December 24, 2009, 00:57:16 »
Παει να σπασει ολα τα ρεκορ το τοπικ μεσα σε λιγες μερες  που το ανοιξατε...Δεν το κλειδωνεται παλι λεω εγω....

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #2948 on: December 24, 2009, 01:34:56 »
τετοια λυσα για τον κοντο... ουτε οταν ηρθε ο βιαστης επι 12 χρονια του ΠΑΟΚ να το παιξει μετοχος και γενικο κουμαντο στον ΠΑΟΚ δεν ειχαμε.. τελικα αυτο το Ο ΠΑΟΚ πανω απολα ειναι πολυ υποκειμενικο.οταν καποιοι αντιδρουσαν σαυτον που σου εστελνε κατι καζναφερηδες κατι καλαθενους και σε σφαναζανε στην Τουμπα ηταν αντιζαγορικοι, εφιαλτες, βαλτοι απο αλλους γιατι εβαζαν εμποδια στο ο ΠΑΟΚ πανω απολα.τωρα φυσικα το ο ΠΑΟΚ πανω απολα παει περιπατο, μιας και οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν πει πολλες φορες οχι σε 1μισι εκατομμυριο ευρω το χρονο επειδη ειναι απλες και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΑΓΝΑ..
τι εγινε ρε παιδες?προς τι τοση πρεμουρα?αμα τον θελει η διοικηση και θεωρει οτι τον χρειαζεται ας ερθει. Οταν κανατε ολοι τουμπεκι ποτυ σας ελεγαν γκαγκατσοπαιδα ηταν καλα. στην τελικη τι εκανε η ποντικομαμη?εκανε 2 μαλακιες. ε ωραια δεν ηρθε στα 35 να παρει συγχωρεση.ερχεται στα 28 του και αφου εχει οδηγησει μονος του τον λαγουδιακο στην ευρωπη με το 1/3 των χρηματων την περιοδο που θα μπορουσε και μπορει να παρει το καλυτερο συμβολαιο της καριερας του. αλλα τι να λεμε!Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ!ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ που ειναι επιλεκτικο!

Δεν θυμάσαι καλά ψηλέ, ΕΙΔΙΚΑ για τον Γκαγκάτση... Να θυμίσω κάτι κλειδώματα σε τόπικ και ώρες επί ωρών σφαγή σχετικά με την ανακοινωσάρα του Πανελληνίου... Πάει και αυτό το "επιχείρημα". Να δούμε τι άλλο υπάρχει στη λίστα... :P

Επιλεκτικό εγώ μάλλον έχουν όσοι θίγονται από τις αλήθειες που πονάνε, όπως το που βρισκόντουσαν στις καταλήψεις, στις συναυλίες για το μαλάκα, στο άδειο γήπεδο των 2-3 χιλιάδων νοματαίων, στις πορείες στην έκθεση, στις μηχανοκίνητες...

Ξεχνάει γρήγορα ο ΠΑΟΚτσής τι χρειάστηκε για να βγει ο ΠΑΟΚ από το τέλμα εκείνα τα σκοτεινά χρόνια, λες και μια ωραία πρωία ο Ζαγοράκης αποφάσισε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ έτσι, από το πουθενά, επειδή του καύλωσε. Με το να επιστρέψει ο κοντός, αναιρείται σε μεγάλο βαθμό ο αγώνας του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ για να σωθεί η ομάδα από εκείνους που τρώγανε τις σάρκες της και όλα τα μετέπειτα βήματα προόδου που έγιναν έκτοτε... Έστω και σε ηθικό επίπεδο. Τέλος.
το οτι αντεδρασαν καποια ατομα εδω μεσα και γενικα το 1% του κοσμου του ΠΑΟΚ δεν μου λεει κατι αδερφε.εγω ξερω οτι ονομαζονταν τοτε εχθροι, οτι ηξερε ο ζαγορακης με τον βρυζα τι κανουν. τελικα αν η αποφαση του βρυζοζαγορακη ειναι να ερθει ο κοντος, τι ισχυει τωρα?ξερουν τι κανουν?η δεν ξερουν;γιατι εχω μπερδευτει λιγακι.ειδικα με τον ορο ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ που φυσικα μυθος ειναι το πανω απολα γιατι αποδεικνυεται στην πραξη οτι κατι τετοιο δεν συμβαινει.προσωπικα δεν εχω κανενα ζορι ειτε ερθει ειτε δεν ερθει. θεωρω ομως οτι με 800.000 ευρω επιθετικο τετοιο δεν παιρνεις, και δεν παιρνεις επιθετικο τετοιον ελληνα. πραγμα το οποιο ειναι σημαντικο βαση της αδειοδοτησης της φιφα.αλλα τι να λεμε τωρα αυτα ειναι ψιλα γραμματα. οσο για το 3000 της τουμπας τα δυσκολα χρονια, για τα κρυα και τα χιονια αρχιζει και θυμιζει το σεναριο πολυ σουπερ3 που οτι τους λενε τα ποντικια η μονιμη απαντηση ειναι αν ηταν αυτοι στο ματς μπασκετ με τον μιλωνα η αν ηταν στο παιχνιδι πουθυ ανεβηκε ο Αρης στο χαιδαρι.νομιζω οτι αυτη η ισοπεδωση των παντων ή ασπρο ή μαυρο δεν αρμοζει στον ΠΑΟΚ. γνωμη μου λοιπον ειναι οτι αν η διοικηση και ο προπονητης θεωρουν οτι με τα λεφτα που διαθετουν καλυτερη λυση ειναι ο ποντικομαμης ας ερθει.αν παλι δεν τον θεωρουν λυση να παει στην ευχη της παναγιας.ο ζαγορακης να ξερεις σιγουρα δεν ηρθε γιατι του το ζητησαν 1000 ατομα. ο Ζαγορακης ανελαβε βαση πλανου ωριμης σκεψης.το τι φαινεται με το τι γινεται ουδεμια σχεση εχει. κανεις δεν βαζει το κεφαλι του στον ντορβα επειδη το ζητησε ο τακης απτη νεαπολη ο μιτσος απο την καλαμαρια και ο κουλης απο το χαριλαου.τα ονοματα συμπτωματικα.και δεν μας εκανε και κανεις ζαγορακης χαρη.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #2949 on: December 24, 2009, 01:50:27 »
μια ερώτηση μόνο γιατί θα τρελαθώ..

αφού η διοίκηση ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και κάνουμε ότι πει η διοίκηση (τρομάρα σας) γιατί ρε ΒΡΙΖΕΤΕ τον ΣΑΝΤΟΣ;
γιατί δεν θέλετε τον ΜΟΥΝ;
γιατί σας χαλάει ο ΣΑΒΙΝΙ;

όπου μας βολεύει,ΞΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ και οτι δεν μας αρέσει το ΚΡΑΖΟΥΜΕ;
πόσο στενόμυαλος μπορεί να είναι κάποιος για να καταλάβει οτι το θέμα ΔΕΝ είναι αγωνιστικό;;;

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2950 on: December 24, 2009, 05:56:12 »
23.12.2009 Ìðåååå!

Ìå êïíôü Þ ÷ùñßò

Ìå ÆáãïñÜêç Þ Ãïýìåíï

Ìå ëåöôÜ Þ ìðáôÞñéá...

Ç êáôáñáìÝíç 4ç èÝóç èá ìáò áêïëïõèåß åóáåß... êÜðïéá ðñÜãìáôá óôçí æùÞ äåí áëëÜæïõí, Ý÷ù êïõñáóôåß íá áêïýù ôïí êÜèå ðéêñáìÝíï ôïí êÜèå áäáÞ íá åëðßæåé êáé íá åêëéðáñåß óå åðéóôñïöÞ ôïõ ÓÜëði. Áõôïß ðïõ ìÝ÷ñé ôçí áíÜëçøç ðñïåäñßáò áðü ôïí ÆáãïñÜêç ìáò Ýâëåðáí óôïí äñüìï êáé ìáò Ýëåãáí “áêüìç ìå ôïí ÐÁÏÊ áó÷ïëåßóáé...” êáé ìåôÜ ôçí áíÜëçøç ðñïåäñßáò áðü ôïí ÔÅÏ ìáò ðáñáêáëÜíå ãéá Ýíá åéóéôÞñéï, áõôïß ðïõ äåí îÝñïõí ôé ôñáâÞîáìå åìåßò ïé åêáôü ãéá íá Ýñèåé ôï êáñÜâé ôïõ ÐÁÏÊ óå Þñåìá íåñÜ, ãéá íá ðëçñùèåß áõôüò ï êïíôüò ðñïäüôçò áõôïß åßíáé ðïõ èÝëïõí ôïí êïíôü óôçí ïìÜäá.

Áðü ôçí Üëëç Ý÷ïõìå ôéò óõìðåèÝñåò ðïõ æïõí êáé áíáðíÝïõí ìå ôïí íôáëêÜ ôïõ áí ãõñßóåé ï ÔÅÏ óôï ÄÓ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ Þ ü÷é, ï ëáïðñüâëçôïò ðñþçí ðñüåäñïò ìáò åßíáé êïéíÜ áðïäåêôüò áðü ôçí åõñåßá ìÜæá ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ, Ý÷åé ðáñáäþóåé Ýñãï áíåêôßìçôçò áîßáò êáé ðÜíôá ïé ðüñôåò ôçò ÐÁÅ åßíáé áíïé÷ôÝò ãé áõôüí ìå ìéá êáé ìïíáäéêÞ ðñïûðüèåóç íá åîçãÞóåé óôïõò 21.100 êáôü÷ïõò äéáñêåßáò, óôïõò 10.000 ìåôü÷ïõò êáèþò åðßóçò êáé óå üóá ðéôóéñßêéá ïñáìáôßóèçêáí Ýíáí ÐÁÏÊ äõíáôü êáé áíåîÜñôçôï ôïõò ëüãïõò ãéá ôïõò ïðïßïõò Üöçóå ìéá ôÝôïéá ðñïóðÜèåéá óôçí ìÝóç.

Ôï óõìðÝñáóìá ìÜãêåò ìïõ åßíáé Ýíá ðùò Üëëïé ïðáäïß ìÜèáíå íá ÷áßñïíôáé ìå ôá ðÝôóéíá ðñùôáèëÞìáôá, Üëëïé ìå ôéò øåõôïäéáêñßóåéò ôçò Åõñþðçò, Üëëïé ðÜëé ÷áßñïíôáé ìå ôï íá ñïõöéáíåýïõí ïðáäïýò êáé íá åðéäßäïíôáé óôï Üèëçìá ôçò êëÜøáò

Åìåßò ðÜëé

ôçí óçìáßá ìáò øçëÜ

óôï Ýíá ÷Ýñé ï öïò-ìðÜ

Ýôóé ìÜèáìå áðü ðáéäéÜ

ÐÁÏÊ åêäñïìÝò íáñêùôéêÜ!

Ôá óõìðåñÜóìáôá äéêÜ óáò êáëÝò ãéïñôÝò

Ðïëý áëêïüë êáèüëïõ ïäÞãçóç

×ñüíéá êáëÜ

http://www.paokpolichni.gr/new.php?j=482

ive4

• Guest
« Reply #2951 on: December 24, 2009, 08:04:50 »
τι θέλει να πει ο ποιητής ; Καλά Χριστούγεννα με θέμα Σαλπιγγίδη να μας σπάει τα νεύρα.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2952 on: December 24, 2009, 09:44:15 »
23.12.2009 Ìðåååå!

Ìå êïíôü Þ ÷ùñßò

Ìå ÆáãïñÜêç Þ Ãïýìåíï

Ìå ëåöôÜ Þ ìðáôÞñéá...

Ç êáôáñáìÝíç 4ç èÝóç èá ìáò áêïëïõèåß åóáåß... êÜðïéá ðñÜãìáôá óôçí æùÞ äåí áëëÜæïõí, Ý÷ù êïõñáóôåß íá áêïýù ôïí êÜèå ðéêñáìÝíï ôïí êÜèå áäáÞ íá åëðßæåé êáé íá åêëéðáñåß óå åðéóôñïöÞ ôïõ ÓÜëði. Áõôïß ðïõ ìÝ÷ñé ôçí áíÜëçøç ðñïåäñßáò áðü ôïí ÆáãïñÜêç ìáò Ýâëåðáí óôïí äñüìï êáé ìáò Ýëåãáí “áêüìç ìå ôïí ÐÁÏÊ áó÷ïëåßóáé...” êáé ìåôÜ ôçí áíÜëçøç ðñïåäñßáò áðü ôïí ÔÅÏ ìáò ðáñáêáëÜíå ãéá Ýíá åéóéôÞñéï, áõôïß ðïõ äåí îÝñïõí ôé ôñáâÞîáìå åìåßò ïé åêáôü ãéá íá Ýñèåé ôï êáñÜâé ôïõ ÐÁÏÊ óå Þñåìá íåñÜ, ãéá íá ðëçñùèåß áõôüò ï êïíôüò ðñïäüôçò áõôïß åßíáé ðïõ èÝëïõí ôïí êïíôü óôçí ïìÜäá.

Áðü ôçí Üëëç Ý÷ïõìå ôéò óõìðåèÝñåò ðïõ æïõí êáé áíáðíÝïõí ìå ôïí íôáëêÜ ôïõ áí ãõñßóåé ï ÔÅÏ óôï ÄÓ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ Þ ü÷é, ï ëáïðñüâëçôïò ðñþçí ðñüåäñïò ìáò åßíáé êïéíÜ áðïäåêôüò áðü ôçí åõñåßá ìÜæá ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ, Ý÷åé ðáñáäþóåé Ýñãï áíåêôßìçôçò áîßáò êáé ðÜíôá ïé ðüñôåò ôçò ÐÁÅ åßíáé áíïé÷ôÝò ãé áõôüí ìå ìéá êáé ìïíáäéêÞ ðñïûðüèåóç íá åîçãÞóåé óôïõò 21.100 êáôü÷ïõò äéáñêåßáò, óôïõò 10.000 ìåôü÷ïõò êáèþò åðßóçò êáé óå üóá ðéôóéñßêéá ïñáìáôßóèçêáí Ýíáí ÐÁÏÊ äõíáôü êáé áíåîÜñôçôï ôïõò ëüãïõò ãéá ôïõò ïðïßïõò Üöçóå ìéá ôÝôïéá ðñïóðÜèåéá óôçí ìÝóç.

Ôï óõìðÝñáóìá ìÜãêåò ìïõ åßíáé Ýíá ðùò Üëëïé ïðáäïß ìÜèáíå íá ÷áßñïíôáé ìå ôá ðÝôóéíá ðñùôáèëÞìáôá, Üëëïé ìå ôéò øåõôïäéáêñßóåéò ôçò Åõñþðçò, Üëëïé ðÜëé ÷áßñïíôáé ìå ôï íá ñïõöéáíåýïõí ïðáäïýò êáé íá åðéäßäïíôáé óôï Üèëçìá ôçò êëÜøáò

Åìåßò ðÜëé

ôçí óçìáßá ìáò øçëÜ

óôï Ýíá ÷Ýñé ï öïò-ìðÜ

Ýôóé ìÜèáìå áðü ðáéäéÜ

ÐÁÏÊ åêäñïìÝò íáñêùôéêÜ!

Ôá óõìðåñÜóìáôá äéêÜ óáò êáëÝò ãéïñôÝò

Ðïëý áëêïüë êáèüëïõ ïäÞãçóç

×ñüíéá êáëÜ

http://www.paokpolichni.gr/new.php?j=482

üðïéïò êáôÜëáâå, êáôÜëáâå...

:thumbok: :thumbok:

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2953 on: December 24, 2009, 10:02:30 »
έ έ έ έρχεται....

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #2954 on: December 24, 2009, 10:52:40 »
Φαντάζομαι ήδη τις συζητήσεις που θα γίνονται εδώ μετά τα σούτια που θα πέσουν στην Τούμπα όταν ανέβει το γνωστό πανό με το 100άρικο...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2955 on: December 24, 2009, 11:24:03 »
Ôåëåõôáßá áí ðáñáôÞñçóåò äåí âãáßíåé ôï óõãêåêñéìÝíï ðáíü…
Óôï ôåëåõôáßï áíáìåôáîý ìáò ðáé÷íßäé äåí áêïýóôçêå ïýôå ôï ãíùóôü óýíèçìá…Óáëðé-ãßäç ðïõóôáñÜ, ìáò ðñüäùóåò ãéá ôá ëåöôÜ….
Ãéáôß Üñáãå;;;;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2956 on: December 24, 2009, 11:28:27 »
90% υπέρ της επιστροφής του κοντού στο γκάλοπ που κάνει το paokmania!
Καημένε παοκάκο, ξεχνάς πάααρα πολύ εύκολα απ ότι βλέπω!
Το μόνο που μάλλον σου αξίζει είναι ένας νέος γούμενος!
 :'(
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #2957 on: December 24, 2009, 11:34:08 »
το θεμα κουρασε ακομη κι εμενα ;D ;D ;D
σαλπι-γιδι ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
αστο ρε αλεξη τι ψαχνεις να βρεις....καποια πραγματα δεν θα αλλαξουν ποτε...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2958 on: December 24, 2009, 11:47:22 »
Να πω κι εγώ τον καημό μου άγιες μέρες πού'ναι,αφού όλοι τον λένε.
Για μένα ό,τι συνέβη το καλοκαίρι του 2006 είναι αδιάφορο. Ο κοντός στο σώμα και νάνος στην ψυχή όπως έχει πολύ σωστά ειπωθεί, έπαψε και για μένα να αποτελεί μέρος του ΠΑΟΚ από εκείνη την ημέρα με την ξάνθη που μου έκανε μπροστά στα μούτρα σσσσσσς. (Ήταν το ίδιο ματς που ο παμμέγιστος τιτάνας γούμενος, ζήλεψε τη δόξα του έτερου παραγοντικού γίγαντα θεμιστοκλή του σκαρφαλωτή της σκεπαστής και νοστάλγησε τα λαμπρά χρόνια της κατοχής, ανεβάζοντας στο site της παε φωτό με όσους διέπραξαν το ειδεχθέστατο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας να βάλουν φωτιά σε 3 καρεκλάκια και 5 φέιγ βολάν στη Θύρα 4.) Από εκείνη τη μέρα και μετά, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς στο περιστέρι όπου ο κοντός με την προτροπή του και αγκαλιά με τον μετέπειτα πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ήρθε να πανηγυρίσει στο πέταλο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ζητώντας έμμεσα συγγνώμη και εισπράττοντας, όπως αναμενόταν, την αποθέωση από τα φυτά και την χλεύη από τους "αλήτες". Το τι έγινε λοιπόν εκείνο το καλοκαίρι και ποιοι την πάτησαν, μου είναι αδιάφορο και κακό του κεφαλιού τους. Συμμερίζομαι και την πίκρα και την οργή τους και αναγνωρίζω τα αγνά κίνητρά τους, υποκλίνομαι και στο μεγαλείο της ανιδιοτέλειας τους να μαζέψουν λεφτά πραγματικά από το στέρημά τους και δεν τους την πέφτω. Απλώς για μένα κακώς έγινε και θεωρώ ότι ένα άτομο που κάνει σσσσς στην 4, το να σε πουλήσει κατά αυτόν τον τρόπο είναι το λιγότερο αναμενόμενο.
Ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι και σαν παίκτης, τρομερά χασογκόλης και αναποτελεσματικός, δηλαδή ό,τι ΔΕΝ ψάχνει ο ΠΑΟΚ αυτό τον καιρό. Έχει κάποια καλά στοιχεία, είναι μαχητικός και διεισδυτικός, αλλά μέχρι εκεί. Και φυσικά συμφωνώ ότι δεν είναι αγωνιστικό το ζήτημα. Για αυτό και θα δανειστώ ένα σύνθημα από τα χανούμια

ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ
ΚΟΝΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ

kostas4

• Guest
« Reply #2959 on: December 24, 2009, 12:03:22 »
λυπαμαι που οι συνδεσμοι κανουν για μια ακομα φορα τουμπεκι.τιποτα δεν αλλαξε και οι συνηθειες της εποχης μπατατουδη επιστρεφουν