Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2920 on: December 23, 2009, 17:09:50 »
δλδ το επιχειρημα για να με πεισει καποιος οτι ενας παικτης ανεπιθυμητος σε πολυ κοσμο,που εχει 1 γκολ σε εναν γυρο ειναι η λυση στο αγωνιστικο προβλημα της ομαδας,επειδη το λενε οι δημοσιογραφοι,οτι το βλεπει ετσι η διοικηση ειναι λογικο;

κι αμα οντως το βλεπει ετσι η διοικηση το επιχειρημα οτι αυτοι ξερουν ειναι παλι λογικο;κριση κανενας δεν εχει;

δυο δεδομενα...παικτης που διχαζει και αμφιβολο αν θα προσφερει αυτα που περιμενουν καποιοι=ασυζητητι μακρια απο τον ΠΑΟΚ...τζαμπα το κουραζουμε ρε μαγκες...

υ.γ τετοια ευαισθησια να ειχαμε σε ολα....και τι δεν θα δινα...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2921 on: December 23, 2009, 17:12:19 »
Το κόκκινο χαλί της επιστροφής της πουτάνας μια χαρά στήνεται!
Αγώνας καθημερινός από τους ρουφιάνους και καρκίνους του ΠΑΟΚ!
Δεν καταλαβαίνουν όμως πως όλοι αυτοί που τρώνε τον παπά τους είναι αυτοί που γκρινιάζαν όλοι μέρα και δημιουργούσαν προβλήματα στην ομάδα με την εμπάθεια τους (μιλάω μόνο για τους
εμπαθείς και όχι τους καλόπιστους που βλέπουν και τα καλά και τα άσχημα) που όλα τους φταίνε και δεν βλέπουν τίποτα καλό γιατί απλά είναι νοσταλγοί του παρελθόντος. Είναι όλοι αυτοί που βλέπουν τον εαυτό τους σαν πελάτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ένας πελάτης που εμφανίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στην Τούμπα. Ένας πελάτης που δεν έζησε εκείνα τα χρόνια την Τούμπα από μέσα όταν είχε όλα και όλα 4-5000 άτομα από τα οποία τα 1000 πολέμησαν (και πολλούς λέω) για να ζούμε την σημερινή κατάσταση.
Όσες τριωρες εκπομπές και να κάνει ο γλείφτης του Γούμενου ο Κόλκας (γιατί όπως δεν ξεχνάμε για την πουτάνα δεν ξεχνάμε και τα δικά σου), όσες παπαριές και να πεις μοσχαροκεφαλή Τζατζαρά που τόλμησες να βάλεις στο στόμα σου τα τσακάλια που κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ και να τους συγκρίνεις με την πουτάνα, όσες χιλιάδες βλακείες να πεις Τζορμπατζόγλου, όση λίγδα και να βγάλεις χαζοχαρούμενε Μίνο, ότι και να πει ο άσχετος ο Ζαγόρας, αλλά και ότι και να πει ο φάρος της δημοσιογραφίας και του ΠΑΟΚτσίδηκου ρεπορτάζ ο Βασιλόπουλος (λέει τα λιγότερα και μου δίνει κάποιες ελπίδες), ο κολλητός σας, αυτό το άγιο παιδί, ο ηθοποιός, ο οσιομάρτυρας, ο καημένος που απαρνιέται τα λεφτά (ο μεγάλος παπάς) το θύμα του Γούμενου που τον έκανε ότι ήθελε(ο τεράστιος παπάς, ο Γούμενος μπορούσε να τον κάνει ότι ήθελε και τον πούλησε ενώ ο Πατέρας και ο βάζελος δεν μπορούνε και τον χάνουν!!!!) υπάρχει μία μερίδα που δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι - θα δείξει το μέλλον- που δεν μπορεί να ξεχάσει, ούτε να συγχωρήσει γιατί τα σκατά της πουτάνας τα έζησε από μέσα και τα έφαγε!
Για μας δεν θα γίνει ποτέ από προδότης, δημήτρης και δημητράκης, για μας θα είναι πάντα δίπλα στον δήμαρχο πειραιά σαν αντάξιος του! Η μόνη διαφορά τους είναι στο ύψος.

Υπάρχει μία μερίδα που πάνω απ'όλα βάζει την περηφάνια της ομάδας του και την προσωπική του!
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν τον ΠΑΟΚ πιο πολύ από την ζωή τους και έχουν τον ΠΑΟΚ πάνω απ όλα! Γι αυτό ακριβώς θέλουν έναν ΠΑΟΚ περήφανο χωρίς πισωγυρίσματα και κωλοτούμπες, δεν πιστεύουν πως καμία εφήμερη επιτυχία είναι πάνω από την ξεφτίλα που ετοιμάζεται να ζήσει ο σύλλογος. Όσοι δεν καταλαβαίνετε σας καταλαβαίνω γιατί ΤΟΤΕ ήσασταν μακριά.

Αυτή είναι η άποψη μου και δεν προσπαθώ να επιβληθώ σε καμία διοίκηση, άλλωστε ποιος είμαι εγώ πέρα από ένα ακόμη ευρώ γι αυτούς. Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει πως θα αντιδράσω αν έρθει εκείνη η αποφράδα μέρα, αν και ακόμη ελπίζω να μην γίνει η τόσο τραγική μαλακία και να πάψουν να με βλέπουν σαν ένα ακόμη ευρώ αλλά σαν έναν στρατιώτη αυτής της ΙΔΕΑΣ.

Όσο για καψούρες και αηδίες που γράφετε, μία καψούρα έχει ο προδότης, την κουκούλα και την ρουφιανιά!

υγ Διχασμό δεν φέρνει καμία άποψη παρά μόνο οι αποφάσεις που παίρνουμε.

υγ 2 Αν ρε πούστη μου δεν γίνει τίποτα με την πουτάνα μερικοί τρύπα θα ψάχνετε για να κρυφτείτε!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2922 on: December 23, 2009, 17:48:00 »
@grmaki εκτίθεσαι.

ποιος διαφωνει με τις αποφασεις της διοικησης? εγω δεν  ειδα κανεναν στις γενικες συνελευσεις της ΠΑΕ απο οποιονδηποτε να εκφραζει καμια διαφωνια
καλα εδω στο φορουμ  ειμαστε ολοι εκολαπτομενοι παραγοντες και εχουμε αποψη για τα παντα.

διαφωνειτε κυριοι με κατι ?  εχετε αντιθετη αποψη ?  τα γραφεια ειναι ανοικτα. στη Τουμπα καθε κυριακη μπορεις να μιλησεις με οποιοδηποτε της διοικησης ενω αν υπαρχουν σοβαρες αντιρησεις υπαρχουν οι τακτικες συνελευσεις της ΠΑΕ οπου οι μετοχοι  ΕΠΩΝΥΜΑ  μπορουν να εκφραστουν.
τωρα εδω στο φορουμ ...................................ανωνυμα ................................................. .......

Δεν είναι θεσμικό επιχείρημα το να επικαλείσαι διοικητικά όργανα της ΠΑΕ ως αντίβαρο σε απόψεις ανθρώπων που (κατά τη γνώμη σου) δεν έχουν σχέση με αυτά, άρα αυτομάτως υπερισχύεις σε επιχειρηματολογία απέναντί τους ακριβώς με το να επικαλείσαι την αυθεντία της συμμετοχής στα όργανα αυτά;

Για να μην σχολιάσω την εμμονή με επωνυμίες και ανωνυμίες, που θυμίζει το δημοσιογραφικό παρα-λόγο της τηλεόρασης περί γνωστών/αγνώστων, ταραχοποιών, κουκουλοφόρων κ.ο.κ. Λες και στα ράδια που καίγεται το κάθε φυτό και σπέρνει παραπληροφόρηση και πρόλογο τοποθετείται επώνυμα και υπεύθυνα.

Μέσα σε ένα διαδικτυακό χώρο δημόσιας συζήτησης με ποιό δικαίωμα αναφέρεσαι με τέτοιο ύφος και μάλιστα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις προσωπικά; Πες εσύ το όνομα σου δημόσια άμα είναι και μετά κοινοποιώ και το δικό μου...

Και επειδή μάλλον ο διάλογος δεν είναι απ' τα δυνατά σου χαρτιά, αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα πουθενά δεν συνδέω άμεσα τα γραφόμενα σου με το γήπεδο, τον γκαγκα κλπ. απλά υποστηρίζω ότι συναποτελούν ένα σύνολο απόψεων και αξιών που δεν συνάδουν με το ΠΑΟΚτσήδικο οπαδικό ιδεώδες, και στο οποίο προσωπικά θα ταχθώ αντιμέτωπος όποτε και για όσο χρειαστεί.

Και ναι, και γαμώ είναι το επιχείρημα του αδερφού diegito το οποίο συμμερίζομαι απόλυτα, και ο διαχωρισμός αυτός υπάρχει και μάλιστα σε απόλυτες τιμές. Διαφορετικά τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες θα είχαν φαλιρίσει, ή στο γήπεδο θα υπήρχαν ακόμα εκείνοι οι 2-3 χιλιάδες που παίζανε χιονοπόλεμο για να ζεσταθούν και ακόμα θα κυνηγούσαμε τους γουμενοπαγώνηδες. Για να μην ισχύει κάποιο απ τα δύο κάποιο λάκκο έχει η φάβα...

Βάλτε την ΠΑΟΚτσήδικη τιμή και  περηφάνια σας πάνω από τα όσα έντεχνα σας πλασάρουν τα ΜΜΕ, και θα νιώσετε και σεις τι όμορφο συναίσθημα είναι να είσαι ΠΑΟΚ, μακριά από τη λιγούρα του στερημένου που φθονεί τα κάλπικα κατορθώματα των κάτω και την ψευδο-αναγκαιότητα της διαγραφής της προδοσίας του κοντού προκειμένου να φτάσουμε κάποτε (sic) και μεις σε αυτά...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2923 on: December 23, 2009, 18:44:14 »
Βάλτε την ΠΑΟΚτσήδικη τιμή και  περηφάνια σας πάνω από τα όσα έντεχνα σας πλασάρουν τα ΜΜΕ, και θα νιώσετε και σεις τι όμορφο συναίσθημα είναι να είσαι ΠΑΟΚ, μακριά από τη λιγούρα του στερημένου που φθονεί τα κάλπικα κατορθώματα των κάτω και την ψευδο-αναγκαιότητα της διαγραφής της προδοσίας του κοντού προκειμένου να φτάσουμε κάποτε (sic) και μεις σε αυτά...

Τι λες ρε φιλαρακι? Εγω θελω πρωταθληματα σερι και τσαμπιονς λιγκ..ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις τι θελω?
Θελωκαιγωκατορθωματα4

:prosk:

Lydia_4

• Guest
« Reply #2924 on: December 23, 2009, 18:58:25 »
Σαλπι παικταρα καλως να επιστρεψεις ! Αμα ερθεις θα ρθει ο Diego να σε υποδεχτει στο αεροδρομιο  ;D

moutsouris2

• Guest
« Reply #2925 on: December 23, 2009, 19:15:18 »
όπως είναι σήμερα οι θέσεις που εκφράζουν οι οπαδοί μας, καλό θα είναι να μην γίνει κίνηση για επιστροφή του ποδοσφαιριστή!
το θέμα είναι ότι σε αυτό το forum καίρο τώρα (χρόνια θα έλεγα) είναι μερικοί άνθρωποι που ότι και να γίνει η γνώμη τους είναι η σωστή. Θέλετε να το πείτε ισχυρογνώμονες? Πείτε το. Απλά να θυμόμαστε ότι τα 2000 ποστ που έχουν κάνει δεν σημαίνει κάτι. Πόσες φορές έχουμε δει όταν λέει κάποιος αντίθετη άποψη να πέφτουν 3-4-5 άτομα που έχουν κάνει το 70% των post σε ένα θέμα να τον φάνε? Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον όρο υπερΠΑΟΚτσηδες γιατί είναι άδικος και ούτε να θεωρήσουν μερικοί προσβολή αυτό που λέω. Γιατί όσο το διαβάζουν αυτό που γράφω τώρα καταλαβαίνουν αν αναφέρομαι σε αυτούς.

Απο κει και πέρα για να πω και γω την μλκ μου: Είμαι αντίθετος στο να έρθει. ΑΛΛΑ αν έρθει:
-Θα τον βρίσω και ας βάλει γκολ
-Θα πανηγυρίσω το γκολ για τον ΠΑΟΚ μας και όχι για τα μούτρα του.
-Θα τον βρίσω ακόμα παραπάνω αν προσπαθήσει να τρέχει προς κερκίδα ή να κάνει αφιερώσεις στον κόσμο
-Θα τον βλέπω ως ένα μηχάνημα που είναι άνθρωπος και όχι τίποτα άλλο
-Θα τον σεβαστώ μόνο αν περάσουν 2-3 χρόνια και δείξει ότι παραμένει ταπεινός και απλά εργαλίο για την ομάδα.

Η μερική συγχώρεση θα έρθει με τον χρόνο. Όχι με λόγια.

Το όλο θέμα με το γίδι είναι πως το βλέπεις. Σε ΟΛΟΥΣ μας (οκ το 99%)
Ο εγκέφαλος λέει: γύρνα, θα βοηθήσει την ομάδα
Η καρδιά λέει: Να μην πατήσει το πόδι του, δεν ξεχνώ.

Το θέμα είναι πιο από τα δύο ακούς.
Καθόλου μακρυά από την αλήθεια, μάλλον όλοι μας κάπως έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με τον κ.Σαλπιγγίδη. ΑΝ ΕΡΘΕΙ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ......................

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2926 on: December 23, 2009, 19:22:10 »
Κούρασε....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #2927 on: December 23, 2009, 19:35:05 »

Πώς να σωπάσω μέσα μου
την ομορφιά του κόσμου;
Ο ουρανός δικός μου
η θάλασσα στα μέτρα μου

Πώς να με κάνουν να τον δω
τον ήλιο μ'άλλα μάτια;

Στα ηλιοσκαλοπάτια
Μ' έμαθε η μάνα μου να ζω...

Στου βούρκου μέσα τα νερά
ποια γλώσσα μου μιλάνε
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά;

ΣΑΛΠΙ-ΓΙΔΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.
No Gods,No Masters

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #2929 on: December 23, 2009, 19:37:02 »
Όλοι είμαστε αδέρφια , πονάμε το ίδιο ,σεβασμός προς όλους...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2930 on: December 23, 2009, 20:05:34 »
Κόφτε το ρε.
Τα πατε όλα,φτάνει.

υ.γ τετοια ευαισθησια να ειχαμε σε ολα....και τι δεν θα δινα...

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2931 on: December 23, 2009, 20:12:26 »

Και ναι, και γαμώ είναι το επιχείρημα του αδερφού diegito το οποίο συμμερίζομαι απόλυτα, και ο διαχωρισμός αυτός υπάρχει και μάλιστα σε απόλυτες τιμές. Διαφορετικά τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες θα είχαν φαλιρίσει, ή στο γήπεδο θα υπήρχαν ακόμα εκείνοι οι 2-3 χιλιάδες που παίζανε χιονοπόλεμο για να ζεσταθούν και ακόμα θα κυνηγούσαμε τους γουμενοπαγώνηδες. Για να μην ισχύει κάποιο απ τα δύο κάποιο λάκκο έχει η φάβα...

για τα ¨¨¨¨¨¨επιχειρηματα΄΄΄΄΄΄ του diegito που επικαλεισαι απλα θα γελασω  

για την ΠΑΟΚτσηδικη τιμη  δεν θα μου κανεις εσυ μαθημα .................απλα το κολπο εδω στο φορουμ ειναι παλιο .................................οποτε δυσκολευομαστε βγαζουμε το ΠΑΟΚμετρο και τις ταμπελες (εμεις οι καλοι και εσεις οι κακοι)

αδελφικους χαιρετισμους ......................... ..........καλα χριστουγενα  καλη χρονια  και καλο ξημερωμα
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2932 on: December 23, 2009, 20:28:15 »

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2933 on: December 23, 2009, 20:30:30 »
καλα βασικα αν θελαμε να προστατευθει η ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ τιμη θα πρεπε να ξεσηκωθει το συμπαν οταν ηρθε ο γκαγκατσης....

εγω δεν θελω να ερθει ο σαλπιγγιδης για αλλους λογους....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #2934 on: December 23, 2009, 21:03:10 »
τετοια λυσα για τον κοντο... ουτε οταν ηρθε ο βιαστης επι 12 χρονια του ΠΑΟΚ να το παιξει μετοχος και γενικο κουμαντο στον ΠΑΟΚ δεν ειχαμε.. τελικα αυτο το Ο ΠΑΟΚ πανω απολα ειναι πολυ υποκειμενικο.οταν καποιοι αντιδρουσαν σαυτον που σου εστελνε κατι καζναφερηδες κατι καλαθενους και σε σφαναζανε στην Τουμπα ηταν αντιζαγορικοι, εφιαλτες, βαλτοι απο αλλους γιατι εβαζαν εμποδια στο ο ΠΑΟΚ πανω απολα.τωρα φυσικα το ο ΠΑΟΚ πανω απολα παει περιπατο, μιας και οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν πει πολλες φορες οχι σε 1μισι εκατομμυριο ευρω το χρονο επειδη ειναι απλες και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΑΓΝΑ..
τι εγινε ρε παιδες?προς τι τοση πρεμουρα?αμα τον θελει η διοικηση και θεωρει οτι τον χρειαζεται ας ερθει. Οταν κανατε ολοι τουμπεκι ποτυ σας ελεγαν γκαγκατσοπαιδα ηταν καλα. στην τελικη τι εκανε η ποντικομαμη?εκανε 2 μαλακιες. ε ωραια δεν ηρθε στα 35 να παρει συγχωρεση.ερχεται στα 28 του και αφου εχει οδηγησει μονος του τον λαγουδιακο στην ευρωπη με το 1/3 των χρηματων την περιοδο που θα μπορουσε και μπορει να παρει το καλυτερο συμβολαιο της καριερας του. αλλα τι να λεμε!Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ!ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ που ειναι επιλεκτικο!

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2935 on: December 23, 2009, 21:52:45 »
Προτού συνεχιστεί αυτή η φοβερή και γαμάτη συζήτηση και χωρίς να θέλω να εκνευρίσω κανέναν/καμμία θα ήθελα να κάνω μία ανούσια ερώτηση. Έχουμε καμμία σοβαρή πηγή (ΠΑΕ , Ζαγοράκησ, Βρύζας , γραφείο τύπου της ΠΑΕ ) ότι θα γίνει η μεταγραφή , ή ότι έγινε πρόταση στον κοντό ? 'Η ξέρει κανείς από πρώτο χέρι δλδ ή από τον ίδιο τον πρόεδρο ή από τον ίδιο τον κοντό ότι του έγινε πρόταση απο τον ΠΑΟΚ ? Γιατί έχω μία εντύπωση πως τόσες σελίδες μπινελικίου τσάμπα πάνε...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

psyhunterson

• Guest
« Reply #2936 on: December 23, 2009, 22:09:12 »
Δεν πάνε τζάμπα. Και να υπήρχε η σκέψη να ρθει, με τόσες σελίδες κραξίματος δεν νομίζω τελικώς να έρθει. Κακά τα ψέμματα. Τα φόρουμ κάποιοι θα τα διαβάζουν και όπως και νάχει αποτελούν ένα είδος σφυγμομέτρησης.. 

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2937 on: December 23, 2009, 22:57:32 »
τετοια λυσα για τον κοντο... ουτε οταν ηρθε ο βιαστης επι 12 χρονια του ΠΑΟΚ να το παιξει μετοχος και γενικο κουμαντο στον ΠΑΟΚ δεν ειχαμε.. τελικα αυτο το Ο ΠΑΟΚ πανω απολα ειναι πολυ υποκειμενικο.οταν καποιοι αντιδρουσαν σαυτον που σου εστελνε κατι καζναφερηδες κατι καλαθενους και σε σφαναζανε στην Τουμπα ηταν αντιζαγορικοι, εφιαλτες, βαλτοι απο αλλους γιατι εβαζαν εμποδια στο ο ΠΑΟΚ πανω απολα.τωρα φυσικα το ο ΠΑΟΚ πανω απολα παει περιπατο, μιας και οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν πει πολλες φορες οχι σε 1μισι εκατομμυριο ευρω το χρονο επειδη ειναι απλες και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΑΓΝΑ..
τι εγινε ρε παιδες?προς τι τοση πρεμουρα?αμα τον θελει η διοικηση και θεωρει οτι τον χρειαζεται ας ερθει. Οταν κανατε ολοι τουμπεκι ποτυ σας ελεγαν γκαγκατσοπαιδα ηταν καλα. στην τελικη τι εκανε η ποντικομαμη?εκανε 2 μαλακιες. ε ωραια δεν ηρθε στα 35 να παρει συγχωρεση.ερχεται στα 28 του και αφου εχει οδηγησει μονος του τον λαγουδιακο στην ευρωπη με το 1/3 των χρηματων την περιοδο που θα μπορουσε και μπορει να παρει το καλυτερο συμβολαιο της καριερας του. αλλα τι να λεμε!Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ!ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ που ειναι επιλεκτικο!

Δεν θυμάσαι καλά ψηλέ, ΕΙΔΙΚΑ για τον Γκαγκάτση... Να θυμίσω κάτι κλειδώματα σε τόπικ και ώρες επί ωρών σφαγή σχετικά με την ανακοινωσάρα του Πανελληνίου... Πάει και αυτό το "επιχείρημα". Να δούμε τι άλλο υπάρχει στη λίστα... :P

Επιλεκτικό εγώ μάλλον έχουν όσοι θίγονται από τις αλήθειες που πονάνε, όπως το που βρισκόντουσαν στις καταλήψεις, στις συναυλίες για το μαλάκα, στο άδειο γήπεδο των 2-3 χιλιάδων νοματαίων, στις πορείες στην έκθεση, στις μηχανοκίνητες...

Ξεχνάει γρήγορα ο ΠΑΟΚτσής τι χρειάστηκε για να βγει ο ΠΑΟΚ από το τέλμα εκείνα τα σκοτεινά χρόνια, λες και μια ωραία πρωία ο Ζαγοράκης αποφάσισε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ έτσι, από το πουθενά, επειδή του καύλωσε. Με το να επιστρέψει ο κοντός, αναιρείται σε μεγάλο βαθμό ο αγώνας του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ για να σωθεί η ομάδα από εκείνους που τρώγανε τις σάρκες της και όλα τα μετέπειτα βήματα προόδου που έγιναν έκτοτε... Έστω και σε ηθικό επίπεδο. Τέλος.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2938 on: December 23, 2009, 23:51:11 »
http://www.youtube.com/watch?v=k-UKum5XxfE

Πώς να σωπάσω μέσα μου
την ομορφιά του κόσμου;
Ο ουρανός δικός μου
η θάλασσα στα μέτρα μου

Πώς να με κάνουν να τον δω
τον ήλιο μ'άλλα μάτια;

Στα ηλιοσκαλοπάτια
Μ' έμαθε η μάνα μου να ζω...

Στου βούρκου μέσα τα νερά
ποια γλώσσα μου μιλάνε
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά;

ΣΑΛΠΙ-ΓΙΔΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

Κοντοψυχε και κοντοψωλε γαμω το σπιτι σου
Στον κοσμο αλλος κανενας

zan

• Guest
« Reply #2939 on: December 23, 2009, 23:56:40 »
Θεωρω λιγο αδικο να βριζουμε μονο τον Σαλπιγγιδη....Μηπως λιγο Γουμενο που τον πουλησε?....η ακομα και λιγο Βρυζα-Ζαγορακη που τον φερνουν?....ε? Ετσι για να εχουμε και λιγη ποικιλια στο μενου μας...