Το κόκκινο χαλί της επιστροφής της πουτάνας μια χαρά στήνεται!
Αγώνας καθημερινός από τους ρουφιάνους και καρκίνους του ΠΑΟΚ!
Δεν καταλαβαίνουν όμως πως όλοι αυτοί που τρώνε τον παπά τους είναι αυτοί που γκρινιάζαν όλοι μέρα και δημιουργούσαν προβλήματα στην ομάδα με την εμπάθεια τους (μιλάω μόνο για τους
εμπαθείς και όχι τους καλόπιστους που βλέπουν και τα καλά και τα άσχημα) που όλα τους φταίνε και δεν βλέπουν τίποτα καλό γιατί απλά είναι νοσταλγοί του παρελθόντος. Είναι όλοι αυτοί που βλέπουν τον εαυτό τους σαν πελάτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ένας πελάτης που εμφανίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στην Τούμπα. Ένας πελάτης που δεν έζησε εκείνα τα χρόνια την Τούμπα από μέσα όταν είχε όλα και όλα 4-5000 άτομα από τα οποία τα 1000 πολέμησαν (και πολλούς λέω) για να ζούμε την σημερινή κατάσταση.
Όσες τριωρες εκπομπές και να κάνει ο γλείφτης του Γούμενου ο Κόλκας (γιατί όπως δεν ξεχνάμε για την πουτάνα δεν ξεχνάμε και τα δικά σου), όσες παπαριές και να πεις μοσχαροκεφαλή Τζατζαρά που τόλμησες να βάλεις στο στόμα σου τα τσακάλια που κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ και να τους συγκρίνεις με την πουτάνα, όσες χιλιάδες βλακείες να πεις Τζορμπατζόγλου, όση λίγδα και να βγάλεις χαζοχαρούμενε Μίνο, ότι και να πει ο άσχετος ο Ζαγόρας, αλλά και ότι και να πει ο φάρος της δημοσιογραφίας και του ΠΑΟΚτσίδηκου ρεπορτάζ ο Βασιλόπουλος (λέει τα λιγότερα και μου δίνει κάποιες ελπίδες), ο κολλητός σας, αυτό το άγιο παιδί, ο ηθοποιός, ο οσιομάρτυρας, ο καημένος που απαρνιέται τα λεφτά (ο μεγάλος παπάς) το θύμα του Γούμενου που τον έκανε ότι ήθελε(ο τεράστιος παπάς, ο Γούμενος μπορούσε να τον κάνει ότι ήθελε και τον πούλησε ενώ ο Πατέρας και ο βάζελος δεν μπορούνε και τον χάνουν!!!!) υπάρχει μία μερίδα που δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι - θα δείξει το μέλλον- που δεν μπορεί να ξεχάσει, ούτε να συγχωρήσει γιατί τα σκατά της πουτάνας τα έζησε από μέσα και τα έφαγε!
Για μας δεν θα γίνει ποτέ από προδότης, δημήτρης και δημητράκης, για μας θα είναι πάντα δίπλα στον δήμαρχο πειραιά σαν αντάξιος του! Η μόνη διαφορά τους είναι στο ύψος.
Υπάρχει μία μερίδα που πάνω απ'όλα βάζει την περηφάνια της ομάδας του και την προσωπική του!
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν τον ΠΑΟΚ πιο πολύ από την ζωή τους και έχουν τον ΠΑΟΚ πάνω απ όλα! Γι αυτό ακριβώς θέλουν έναν ΠΑΟΚ περήφανο χωρίς πισωγυρίσματα και κωλοτούμπες, δεν πιστεύουν πως καμία εφήμερη επιτυχία είναι πάνω από την ξεφτίλα που ετοιμάζεται να ζήσει ο σύλλογος. Όσοι δεν καταλαβαίνετε σας καταλαβαίνω γιατί ΤΟΤΕ ήσασταν μακριά.
Αυτή είναι η άποψη μου και δεν προσπαθώ να επιβληθώ σε καμία διοίκηση, άλλωστε ποιος είμαι εγώ πέρα από ένα ακόμη ευρώ γι αυτούς. Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει πως θα αντιδράσω αν έρθει εκείνη η αποφράδα μέρα, αν και ακόμη ελπίζω να μην γίνει η τόσο τραγική μαλακία και να πάψουν να με βλέπουν σαν ένα ακόμη ευρώ αλλά σαν έναν στρατιώτη αυτής της ΙΔΕΑΣ.

Όσο για καψούρες και αηδίες που γράφετε, μία καψούρα έχει ο προδότης, την κουκούλα και την ρουφιανιά!
υγ Διχασμό δεν φέρνει καμία άποψη παρά μόνο οι αποφάσεις που παίρνουμε.
υγ 2 Αν ρε πούστη μου δεν γίνει τίποτα με την πουτάνα μερικοί τρύπα θα ψάχνετε για να κρυφτείτε!