Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2800 on: December 21, 2009, 20:20:49 »
Βάλτε κι εμένα μέσα μαζί με τον Σπαρτιάτη. Συμφωνώ με τον τωρινό τίτλο του τόπικ.

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2801 on: December 21, 2009, 20:36:31 »
Ρε άντε χαλαρώστε λίγο πάντε πιείτε κάνα ποτάκη και αφήστε τις δηλώσεις από τώρα τι θα κάνετε αν έρθει ο κοντός... ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ .
 Εχω κλάσει στο γέλιο με τον παππου και τα ριμπάουντ .είσαι Θεος αν και δεν θα το διαβάσεις of "τοπικ" που λένε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2802 on: December 21, 2009, 21:30:58 »
Το επόμενο πόστ για τον Γ.Χ (και όποιο άλλο άσχετο θέμα) εδώ μέσα σβήνεται

Ε δεν παλέυεστε ρε πστ.......ανοίξαμε το τόπικ του κοντού για να μιλάμε για τον ...........Γ.Χ...?

ΕΛΕΟΣ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλαιω, δεν παιζομαστε!!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ive4

• Guest
« Reply #2803 on: December 21, 2009, 22:14:59 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Γράψτε κι άλλα για τον Γ.Χ

Φυσικά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να δεχθούμε πίσω τον Σαλπιγγίδη. Και το σουτ στην κερκίδα για μένα είναι το λιγότερο. Πιέζεσαι, είσαι 25 χρονών, σε κράζουν, θες να αποδείξεις κάτι, έχεις το βάρος του ταλέντου στην πλάτη και στην στιγμή αδυναμίας κάνεις ένα σουτ. Απόφαση δευτερολέπτου. Μπορώ να τον συγχωρήσω γι αυτό. Αλλά το να αλλάξεις ομάδα, έχοντας πληρωθεί από εράνους μεταξύ των οπαδών, δεν είναι απόφαση στιγμής για να την δικαιολογήσουμε. Εκείνη τη στιγμή έκοψε την σχέση του με τον ΠΑΟΚ  και έγινε προδότης. Και δε θέλω να έρθει. Και γιατί να έρθει όταν τα καλά ποδοσφαιρικά του χρόνια τελείωσαν ;Δόξα τω θεώ, επιθετικοί υπάρχουν εκατοντάδες.

Το ότι ο προδότης παρακαλάει να γυρίσει πίσω, ας το βλέπουν οι νεότεροι παίκτες μας για να καταλαβαίνουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ.

« Last Edit: December 21, 2009, 22:56:40 by Capricorn »

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2804 on: December 21, 2009, 22:31:30 »
Θα ζητησει συγνωμη για το οτι εγινε στηριγμα του Γουμενου, θα ξαναζητησει συγνωμη και θα παραδεχτει την μεγαλη μαλακια του να τρεξει να βαρεσει το πεναλτι ΑΛΛΑ μετα να μην το πανηγυρισει, θα δωσει 300.000 στον ΠΑΟΚ, θα ταξιδεψει σε μια νυχτα Αθηνα και πισω οδικος, και αφου τον συγχωρισουν τα αδερφια μου που μαζεψαν λεφτα για αυτον και πηγαν στην Αθηνα να τον βρουν (διοτι για εμενα αυτοι εχουν τον πρωτο λογο) θα τον συγχωρησω και εγω, και καλως να ερθει!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2805 on: December 21, 2009, 23:30:57 »
Συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα ο Μπαλαφας θα ερθει πισω ή θα ασχολουμαστε με πρωην παικτες μας για πολυ καιρο ακομη;
προσωπικα χαρηκα οταν εφυγε ο κοντος εμεις τον καναμε παικτη και δεν ειμασταν μεγαλοι με αυτον ουτε παψαμε να ειμαστε χωρις αυτον ή οποιονδηποτε αλλον που παρολο δεν μας προδωσαν εφυγαν τουλαχιστον σαν κυριοι βλεπε Ζαγορακη  Βρυζα
και πολυ ασχοληθηκαμε

zan

• Guest
« Reply #2806 on: December 21, 2009, 23:47:49 »
Θα ζητησει συγνωμη για το οτι εγινε στηριγμα του Γουμενου, θα ξαναζητησει συγνωμη και θα παραδεχτει την μεγαλη μαλακια του να τρεξει να βαρεσει το πεναλτι ΑΛΛΑ μετα να μην το πανηγυρισει, θα δωσει 300.000 στον ΠΑΟΚ, θα ταξιδεψει σε μια νυχτα Αθηνα και πισω οδικος, και αφου τον συγχωρισουν τα αδερφια μου που μαζεψαν λεφτα για αυτον και πηγαν στην Αθηνα να τον βρουν (διοτι για εμενα αυτοι εχουν τον πρωτο λογο) θα τον συγχωρησω και εγω, και καλως να ερθει!
Τον γουσταρεις και ολα τα αλλα που λες ειναι να ειχαμε να λεγαμε..Απλα εναν εγωισμο σου θελεις να καλυψεις με ολα αυτα που ζητας να σου κανει για να ερθει στον ΠΑΟΚ!

Υ.Σ1 Εαν για εναν παικτη κανουμε ετσι.. Δεν μπορω να φανταστω τι θα γινει οταν ερθει η ωρα του γηπεδου!
Υ.Σ2 Μεχρι το καλοκαιρι βλεπουμε τι θα γινει....

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2807 on: December 21, 2009, 23:52:37 »
Τον γουσταρεις και ολα τα αλλα που λες ειναι να ειχαμε να λεγαμε..Απλα εναν εγωισμο σου θελεις να καλυψεις με ολα αυτα που ζητας να σου κανει για να ερθει στον ΠΑΟΚ!
[/quote]

Nαι! Τατουαζ τον εχω στο μπρατσο μου!

Οτι ειναι πολυ καλος παιχτης ολοι το λεμε, απλα εγω (και αλλοι) τον θεωρουμε μουνοπανο!
Αυτο δεν σημαινει οτι αμα δειξει μεταμελεια δεν μπορει καποιος να αλλαξει γνωμη!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2808 on: December 21, 2009, 23:56:41 »
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΥΠΟΓΛΩΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !

ΑΝΤΕ ΣΙΧΤΙΡ , ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ !

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕ !

zan

• Guest
« Reply #2809 on: December 22, 2009, 00:00:46 »

Nαι! Τατουαζ τον εχω στο μπρατσο μου!

Οτι ειναι πολυ καλος παιχτης ολοι το λεμε, απλα εγω (και αλλοι) τον θεωρουμε μουνοπανο!
Αυτο δεν σημαινει οτι αμα δειξει μεταμελεια δεν μπορει καποιος να αλλαξει γνωμη!

[/quote]
Αλλο φιλε μου να ζητησει μια συγνωμη και αλλο ν κανει ολα αυτα που προαναφερεις πιο πανω υπαρχει μια διαφορα. Μεχρι το καλοκαιρι εχουμε χρονο....Τζαμπα χαλαμε την ζαχαρενια μας απο τωρα!!

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #2810 on: December 22, 2009, 03:07:40 »
Προσωπικά μάγκες νομίζω ότι το όλο θέμα έγκειται στο τι είδους άτομα είμαστε. Με αυτό εννοώ ακριβώς τα εξής:

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει διαρκείας, μετοχές, πηγαίνει εκδρομές κλπ. ποτέ δεν θα δεχτεί επί της ουσίας τον Σαλπιγγίδη ακόμα κι αν τον φέρει ο Θεός ο ίδιος. Ακόμα κι αν βάλει 30 γκολ σε μια σεζόν. Ακόμα κι αν συμβάλλει τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα ένα πρωτάθλημα ή έστω ένα κύπελλο ή έστω μια έξοδο στο Champions League. Πάντα το αίσθημα της υπερηφάνειας του θα αισθάνεται προσβεβλημένο και ο ίδιος θα ησυχάσει μόνο όταν θα σταματήσει ο εν λόγω παίκτης να έχει οποιαδήποτε επαφή με την ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ (κι αυτό πάλι παίζεται). Από την πλευρά του έχει δίκιο. Επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις ας εξετάσουμε και την "αντίπαλη" πλευρά.

Τον πραγματικό φίλαθλο που είναι φίλαθλος με όλη τη σημασία της λέξης και απλά συμπαθεί τον ΠΑΟΚ περισσότερο από κάποια άλλη ομάδα. Αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί στο ελεεϊνό Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκει την ομάδα του ΠΑΟΚ πιο έντιμη από όλες τις υπόλοιπες σε όλα τα επίπεδα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι δεν πηγαίνει στο γήπεδο ή ότι δεν έχει διαρκείας. Απλά δεν πηγαίνει στα εκτός ή δεν κάθεται να ασπρίσουν οι τρίχες του ή να βγάλει καρκίνο για τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτσή από κάποιους άλλους. Απεναντίας τέτοια άτομα έχουν πολλές φορές πιο αντικειμενική κρίση για τον απλούστατο λόγο ότι δεν φοράνε ασπρόμαυρα γυαλιά. Αυτοί είναι λοιπόν η μεγαλύτερη μερίδα που υποστηρίζει θα έλεγα την επιστροφή του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ σκεπτόμενοι πως αν είναι για το καλό της ομάδας ας παει στα κομμάτια. Κι αυτοί από την πλευρά τους έχουν δίκιο.

Αυτός βέβαια είναι και ο λόγος που δεν συμφωνώ με τους εκάστοτε χαρακτηρισμούς που αποδίδονται από την μια πλευρά προς την άλλη. Δεν θα τους αναφέρω ξανά, νομίζω τους ξέρετε όλοι. Όπως βλέπετε υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν έχει μόνο ο ένας δίκιο και ο άλλος άδικο. Υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν και οι δυο δίκιο βασιζόμενοι σε απολύτως λογικά επιχειρήματα. Η μια πλευρά βάζει την τιμή και την υπόληψη και η άλλη το αγωνιστικό καλό του ΠΑΟΚ.

Επίσης σκόπιμα έχω χρησιμοποιήσει εδώ τόσες φορές τη λέξη "πλευρά" για να δείξω ότι το εν λόγω θέμα διχάζει κατά πολύ τον λαό του ΠΑΟΚ, περισσότερο μάλιστα από οποιοδήποτε άλλο. Και μην μου πείτε ότι είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος του ΠΑΟΚ διχάστηκε στο παρελθόν για διάφορους λόγους. Διχάστηκε, διχάζεται και θα διχάζεται. Είναι το DNA του ΠΑΟΚτσή τέτοιο, καλώς ή κακώς. Κατά τη γνώμη μου κακώς βέβαια, αλλά κατανοώ το γεγονός ότι όταν έχεις τέτοιο τεράστιο πλήθος από πίσω σου σαν ομάδα, δεν είναι δυνατόν να συμφωνούνε όλοι μεταξύ τους.

Τέλος πάντων, αυτά που ακούγονται προς στιγμήν δεν είναι ούτε επιβεβαιωμένα, ούτε έγκυρα. Μπορεί να έχουν κάποια βάση, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οπότε έστω προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να πλακωνόμαστε μεταξύ μας. Στην τελική μπορούμε να το κάνουμε όταν θα παρθεί η τελική απόφαση. Είτε έρθει ο Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ, είτε όχι. Αν όντως έρθει, αυτοί που τον θέλανε θα λενε καλώς έκανε και ήρθε και οι υπόλοιποι θα τους κράζουν. Στην περίπτωση πάλι που δεν έρθει, αυτοί που δεν τον θέλανε θα λένε καλά που δεν ήρθε και οι υπόλοιποι μαντέψτε τι; Θα κράζουν. Όπως και να 'χει δηλαδή το πράγμα γάμησέ τα. Αλλά είπαμε. Είναι το DNA του ΠΑΟΚτσή τέτοιο. Άλλες φορές μας βγαίνει σε καλό και μάλιστα μας φτιάχνει και καινούριους οπαδούς επειδή είμαστε θεόμουρλοι και άλλες όχι. Μόνο το μέλλον μπορεί να δείξει. Ως τότε βλέπουμε...

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #2811 on: December 22, 2009, 06:02:06 »

Σοβαρευτητε ρε.......!!!! Το να ειστε τοσο αντιθετοι με το θεμα της επιστροφης δημιουργει κακο στο κλιμα...και δεν ειναι ο κοντος που το δημιουργει ΑΛΛΑ εσεις που απειλειτε....

Τοσο μικρος ειναι ο ΠΑΟΚ ρε μαγκες για να προσβληθει το ονομα του απο την επιστροφη του κοντου....????

απο τη πλευρα μου γραφω κατι τελευταιο για το θεμα του επαγγελματια ποδοσφαιριστη σαλπιγγιδη. εχει πραγματι κουρασει το θεμα του. τελευταιο ποστ για παρτυ του, απλα-κοφτα-σπαρτιατικα. :

1. οσο κακο κλιμα δημιουργείται απο αυτους που δε τον γουσταρουν αλλο τοσο αδερφε συμβαλει σε αυτο το κακο κλιμα και οσοι τον ποθουν.
2. επειδή όντως ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μικρός, ουδεποτε υπήρξε και ουτε προκειται να υπαρξει, και ενας ποδοσφαιριστής αξιας σαλπιγγίδη είναι λίγος για το ονομά Του ΠΑΟΚ, κακώς ασχολουμαστε με αυτόν. τα φορ στα ίδια λεφτά τα βρίσκεις κρεμασμένα με τα μανταλακια στη παγκόσμια αγορα.
---
εχω πληγωθει πολύ με το θεμα αυτό γι' αυτο και δε ξαναασχολούμαι με αυτο το τοπικ.
τελος, αν ποτέ ξαναφορέσει την ασπρομαυρη φανέλα, την επόμενη μερα προσωπικά κόβω το γήπεδο (ξερω στα @@ σας και δεν εχετε αδικο, τι 27.456 τι 27.455 εισητίρια. ενα εισητιριο ειμαι ουσιαστικα και τιποτα περισσοτερο...). Θα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη να βλεπω τα αδερφια μου και θα βλεπω το ματς είτε απο καποια ψυσταρια είτε στο συνδεσμο της Τουμπας κατω απο τη κερκιδα, αλλά όχι μεσα απ αυτην. η παρουσια μου θα είναι μόνο στα πεταλα εκτος για να στηρίζω τη ΠΑΟΚΑΡΑ μας!! Όταν με το καλό ξαναφύγει τοτε θα ξαναπατησω το τσιμεντο της Τουμπας.
Ξέρω...στα @@ σας και δεν εχετε αδικο... απλά ήθελα να το μοιραστώ με όσους με γνωριζουν πως φορώντας αυτος ο καριολης ασπρομαυρη φανελα αυτοματως μου κοβει το γηπεδο. το κοβω επειδή αγαπώ την ομάδα μου πολύ περισσότερο απ ότι και ο ίδιος πιστευω...

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ  ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙ??ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΠΟΣΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ:;OYΔΕΙΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕ , ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ''ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΑΙ'' ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ''ΕΙΔΟΣ'' ΣΤΗΝ ΠΑΕ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΓΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

baron

• Guest
« Reply #2812 on: December 22, 2009, 07:49:45 »
η αλλιώς:

Ποιος από τα άχρηστα του ΠΟΚ στον Π.A.Ο.K.?

Santos, Χούτος, Ίβιτς, Μόουν(i)....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2813 on: December 22, 2009, 08:59:31 »
billy το γιδι οπως λες μην το χειροκροτας σε κανα χρονο και δεν ειναι ωραιο
να χειροκροτας ενα γιδι.... ;) ;D

@ mak
Εδώ και τώρα και ΑΥΤΗ την στιγμή σε κάνω υπεύθυνη δήλωση
και στο ορκίζομαι στον λόγο της τιμής μου, και μάρτυρες ΟΛΟ το forum:

Αν, λέω ΑΝ τυχών και έχουμε κάνα χαζό με επιστροφή του,
εγώ ΑΜΕΣΩΣ παραδίνω την θέση του διαρκείας μου (το δικαίωμα της ανανέωσης δηλαδή),
σε κάποιον αδερφό μέχρι που να ξεκουμπιστεί πάλι ο σσσσσσστ! Δεν θέλω να έχω καμία σχέση!
Και ούτε για αστείο θα βλέπω τον ΠΑΟΚ όσο θα φοράει ο βάζω-την-προσφυγή-στο-αρχείο-καλού-κακού την τιμημένη φανέλα!
Σημείωσε το post αυτό! OVER .-

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

makptol

• Guest
« Reply #2814 on: December 22, 2009, 09:15:54 »

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

TEΛΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

Τ - Ε - Λ - Ο - Σ ! Κουραστήκαμε όλοι μας !
« Last Edit: December 22, 2009, 09:33:38 by BillYpoglwssioS »

zan

• Guest
« Reply #2815 on: December 22, 2009, 10:23:36 »
Ïé öÞìåò ðåñß åíäéáöÝñïíôïò ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôçí áðüêôçóÞ ôïõ áõîÜíïíôáé üóï äåí õðïãñÜöåé ôçí áíáíÝùóç ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ óôïí Ðáíáèçíáúêü. Åíäåéîç áðü ôéò äýï ðëåõñÝò ðùò Ý÷åé ãßíåé óõæÞôçóç äåí õðÜñ÷åé. Êáé ïé ïéêïíïìéêÝò áðáéôÞóåéò ðïõ åß÷å ï Óáëðéããßäçò áðü ôïí Ðáíáèçíáúêü äåí ìðïñïýí íá êáëõöèïýí áðü ôïí ÐÁÏÊ.

Ï Óáëðéããßäçò öåýãïíôáò áðü ôç Èåóóáëïíßêç êáôçãïñÞèçêå ðùò ôï Ýêáíå ãéá ôá ÷ñÞìáôá. Ïôé åßíáé... ëÜôñçò ôïõò. Ç áëÞèåéá åßíáé êÜðùò äéáöïñåôéêÞ êáé áõôü áðïäåéêíýåôáé áðü ôéò ðñïôÜóåéò ðïõ Ý÷ïõí ãßíåé áðü ôï åîùôåñéêü êáé ôéò ïðïßåò áðÝññéøå.

Óýìöùíá ìå üóá Ý÷ïõí äéáññåýóåé, ï Óáëðéããßäçò áñíÞèçêå íá ðÜåé óôçí Ðüñôóìïõè, áëëÜ êáé óôçí ÌðÝñìéã÷áì, ðáñüôé ç ôåëåõôáßá ôïõ ðñüóöåñå óõìâüëáéï ôñéþí åôþí ìå óõíïëéêÝò áðïäï÷Ýò Ýîé åêáô. åõñþ. Ôï ÷ñÞìá åßíáé Üöèïíï, áëëÜ äåí õðÜñ÷åé êáíÝíáò áðïëýôùò ëüãïò íá áãùíéóôåß ãéá ìéá ïìÜäá ðïõ ðáëåýåé ãéá ôç óùôçñßá ôçò Þ ðïõ äåí Ý÷åé õøçëïýò óôü÷ïõò. Áí… ëÜôñåõå ôï ÷ñÞìá, èá åß÷å Þäç õðïãñÜøåé óôçí ÌðÝñìé÷áì. ÊÜôé áíÜëïãï èá åß÷å êÜíåé êáé ìå ôïí Ðáíáèçíáúêü, ï ïðïßïò ôïõ ðñïóöÝñåé ðåñéóóüôåñá áðü Ýíá åêáô. ôï ÷ñüíï ãéá ôá åðüìåíá ôÝóóåñá ÷ñüíéá. Ïìùò óôç æùÞ ôïõ Óáëðéããßäç äåí åßíáé ôï ÷ñÞìá ï ðñùôáãùíéóôÞò.

Ðñïôåñáéüôçôá ôï åîùôåñéêü

Óôï ìõáëü ôïõ äéåèíïýò óÝíôåñ öïñ ðñïôåñáéüôçôÜ ôïõ åßíáé ôï åîùôåñéêü. Äåí åßíáé ôõ÷áßá ç ðñüóöáôç ôïðïèÝôçóç ôïõ áôæÝíôç ôïõ ÂáããÝëç ÁããåëÞ, ï ïðïßïò åßðå ìåôáîý Üëëùí üôé ï ðåëÜôçò ôïõ äåí Ý÷åé ðñüâëçìá íá ñéóêÜñåé êáé íá õðïãñÜøåé ìåôÜ ôï ÌïõíôéÜë. Ïëá ôá ðáñáðÜíù íïýìåñá åßíáé óáöþò áðëçóßáóôá ãéá ôïõò Èåóóáëïíéêåßò. ÕðÜñ÷åé üìùò êáé ç áãÜðç ôïõ ðáßêôç ãéá ôïí ÐÁÏÊ, áëëÜ êáé ôçí ðüëç ðïõ ìåãÜëùóå. ÐÜëé óôç Èåóóáëïíßêç èá ðåñÜóåé ôéò ÷ñéóôïõãåííéÜôéêåò äéáêïðÝò ôïõ. ÐáñÜ ôá üóá áíôéìåôþðéóå óôï ðáñåëèüí, ôç íïóôáëãåß ôç Èåóóáëïíßêç. Ïôáí Ýöåõãå ãéá ôïí Ðáíáèçíáúêü Üëëùóôå åß÷å îåêáèáñßóåé: «ÊÜðïéá óôéãìÞ èá Þèåëá íá ãõñßóù». Óå áõôÞ ôç ðåñßðôùóç äåí èá Ýëåãå ü÷é ïýôå ï óçìåñéíüò ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ ÆÞóçò Âñýæáò ïýôå ï... åðüìåíïò ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò.

Éóùò ìéëÞóåé ôï óõíáßóèçìá

Êáô' áñ÷Üò, áìöüôåñïé èåùñïýí üôé ï Óáëðéããßäçò åßíáé ç áðüëõôç ëýóç óôï ðñüâëçìá ôïõ ãêïë. ÅðéðñïóèÝôùò, ÷ñåéÜæïíôáé ìéá … åëëçíéêÞ çãåôéêÞ öõóéïãíùìßá óôá áðïäõôÞñéá, åíþ ôï åëëçíéêü óôïé÷åßï åßíáé êáé ðéï áðïäïôéêü óôá íôÝñìðé. Åêåß äçëáäÞ üðïõ ðïíÜåé ï áãùíéóôéêüò ìç÷áíéóìüò ôïõ ÐÁÏÊ. Ôï ðïóü ðïõ èá ìðïñïýóáí íá äéáèÝóïõí óôïí Óáëðéããßäç åßíáé ìåôáîý 700.000 - 800.000 åõñþ åôçóßùò, ðïëý ëéãüôåñá äçëáäÞ áðü áõôÜ ðïõ äßíåé ç ÌðÝñìéã÷áì Þ ï Ðáíáèçíáúêüò. Áí ïé äýï ðëåõñÝò êáôáöÝñïõí íá âñïõí óçìåßï åðáöÞò, èá åßíáé ìå äéáöïñÜ ç ðéï óõíáéóèçìáôéêÞ ìåôáêßíçóç ðïäïóöáéñéóôÞ óôç óýã÷ñïíç éóôïñßá ôçò åëßô ôïõ åëëçíéêïý ðïäïóöáßñïõ. Êáé ìÜëéóôá óå ìéá çëéêßá ðïõ ï ðáßêôçò ðåñéìÝíåé íá åîáñãõñþóåé õëéêÜ ìéá áîéïèáýìáóôç äéÜñêåéá êáëÞò áðüäïóçò ðïõ åß÷å ìå ôïí Ðáíáèçíáúêü êáé ôçí ÅèíéêÞ ÅëëÜäáò.

http://exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=48630

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2816 on: December 22, 2009, 10:27:19 »

"Δημητρακη πιασε ενα καφεδακι... 2πλο βαρυ σκετο αγορι μου...ευχαριστω.."  :P

Καποτε θα πινετε καφε στην καφετερια του και τωρα τον βριζεται αλητες  :'( :'(

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #2817 on: December 22, 2009, 10:33:49 »
Επειδη το καλο του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ το βαζουμε πανω απο το καλό της ομάδας,αυτό το πουτανογέννημα δεν πρεπει να ξαναφορεσει την τιμημενη φανέλα.Προσεξτε εκει στην παε,εχουμε καταπιει πολλά-εξευτελιστικα για το σωματειο ΠΑΟΚ- 'για το καλο της ομαδας'.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2818 on: December 22, 2009, 10:44:26 »
A  ρε κόλκα πατσακοιλιά.... λύσσαξες....
και μόνο που είδα το exedrasports link τέρμα κάτω ήξερα ότι ξαναχτύπισες...
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #2819 on: December 22, 2009, 11:04:30 »
ελληνική ταινία το καταντήσατε...

πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης