Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 505670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2780 on: December 21, 2009, 12:02:10 »
Tην ιστορια του ΠΑΟΚ αδερφε δν την ξερεις απο οτι φαινεται η εχεις επιλεκτικη μνημη!!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2781 on: December 21, 2009, 12:43:00 »
μαλλον εσυ δεν την ξερεις φιλε, καμια σχεση ο γεωργιαδης με τον γιδι, μονο κ μονο που ο γουχου οταν πηγες να τον πεις να μεινει στον ΠΑΟΚ κ αυτος σε ειπε δεν γινεται αλλο εχω κλεισει στον γκευ για μενα τουλαχιστον δεν ειναι το ιδιο, ο αλλος σε εφτυσε στα μουτρα, ο γουχου ειχε τα @@@ να σε πει την αληθεια για αυτο κ ο κοσμος το καταλαβε κ τον δεχτηκε πισω, το αλλο το φριδι στο ξαναλεω σε φτυσε, κ τον ειχες πολυ ποιο ψηλα απ'οτι τον γου χου, μην προσπαθειτε να παραπλανησετε καποιους  επειδη γουσταρετε τον γιδι βαζοντας τον στο ιδιο καζανι με αλλους...

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2782 on: December 21, 2009, 12:44:37 »
σύμφωνο 1000000 %

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2783 on: December 21, 2009, 12:53:21 »

οσο για το θεμα του πουτανας γιου, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οποιος τον θελει πισω ειναι γιδι,προβατο και ασχετος....

ρε φιλε τη παλευεις??? κ ολοι σας που κανετε τετοιους χαρακτηρισμους....

οπως λες το φορουμ εχει πολλα μελη συνδεσμιτες που εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα...βλεπεις οτι κ μερικοι απο αυτους ειναι υπερ της επιστροφης, με ποιο δικαιωμα εσυ τους βριζεις???

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #2784 on: December 21, 2009, 13:48:40 »
δεν με νοιαζει ρε φιλε τι θελει ο καθενας εδω μεσα και ουτε πουθενα αλλου...και αυτοι που θελουν πισω τον πουτανας γιο βριζουν εμενα και λενε οτι δεν θελω το καλο του ΠΑΟΚ...αλλα μαλλον καποιοι ξεχνανε πολυ ευκολα...ας ειμαι εγω ο κακος που δεν θελει να παει ο ΠΑΟΚ μπροστα επειδη δεν θελω τον κοντο...
μια χαρα την παλευω...
και οπως ο καθενας εδω μεσα γραφει οτι του κατεβει και προσπαθει να πεισει τους υπολοιπους οτι εχει δικιο αυτο θα κανω κι εγω απο δω και περα στο συγκεκριμενο θεμα...
ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #2785 on: December 21, 2009, 13:50:43 »
Υ.Γ.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...
ισως κανω λαθος που χαρακτηριζω καποιους αλλα οταν θα κοπει απο ολους αυτο θα το κοψω κι εγω....

northeagle_4

• Guest
« Reply #2786 on: December 21, 2009, 16:06:48 »
Κατα την αποψη μου,
το τοπικ δεν ανοιξε γιατι υπαρχει κατι επισημο,ουτε γιατι ξερει καποιος κατι παραπανω αλλα για τον απλο λογω οτι ειχαμε 12 σελιδες οφ τοπικ στις μεταγραφες και υπαρχει αυτην την εποχη εντονη ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ.ακομα και πληροφοριες τριτων ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ειναι.
  Τουλαχιστον σεβατειτε ο ενας τον αλλον και μην χαρακτηριζεται.επισης η αναπαραγωγη των ιδιων πραγματων ανα 3 ποστ δεν βοηθαει σε τιποτα αντιθετα εκνευριζει.Ο καθενας κρινετε απο αυτα που γραφει.

kp-83

• Guest
« Reply #2787 on: December 21, 2009, 16:21:44 »
Το να μαλώνουμε μεταξύ μας και να βριζόμαστε για αυτό το θέμα είναι άσχημο και ντροπή!!!Ο ΠΑΟΚ κατέφερε να αναγεννηθεί και να βγει από τα σκατά χάρη στην συσπήρωση και στην ένωση όλων μας με την ανάληψη της προεδρίας από τον Ζαγοράκη.
Είναι γελοίο να μιλάμε για διχασμό για ένα πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που ενδεχωμένος να γυρίσει.......

Είναι σεβαστές όλες οι απόψεις και κυρίως των παιδιών που δεν τον θέλουν πίσω στην ομάδα γιατί δεν φέρθηκε σωστά στο παρελθόν όντως υπάρχει ηθικό ζήτημα.

Όμως εμένα προσσωπικά δεν με νοιάζει αν θα γυρίσει ή όχι ας το αποφασίσει η διοίκηση.Αυτή είναι υπεύθυνη ας πράξει ότι νομίζει καλητερο.
Στηρίζω την διοίκηση και ότι αποφασίσει ακόμα και αν δεν μου αρέσει αυτή.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2788 on: December 21, 2009, 16:42:22 »
Καλά εντάξει , έχω βραχνιάσει από το γέλιο !
Διάβασα έτσι για πλάκα τις πρώτες 20-25 σελίδες αυτού του topic....
ΒΕΛΑΞΑ λέμε.....  :lol: :lol: :lol:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #2789 on: December 21, 2009, 17:24:07 »
μαλλον εσυ δεν την ξερεις φιλε, καμια σχεση ο γεωργιαδης με τον γιδι, μονο κ μονο που ο γουχου οταν πηγες να τον πεις να μεινει στον ΠΑΟΚ κ αυτος σε ειπε δεν γινεται αλλο εχω κλεισει στον γκευ για μενα τουλαχιστον δεν ειναι το ιδιο, ο αλλος σε εφτυσε στα μουτρα, ο γουχου ειχε τα @@@ να σε πει την αληθεια για αυτο κ ο κοσμος το καταλαβε κ τον δεχτηκε πισω, το αλλο το φριδι στο ξαναλεω σε φτυσε, κ τον ειχες πολυ ποιο ψηλα απ'οτι τον γου χου, μην προσπαθειτε να παραπλανησετε καποιους  επειδη γουσταρετε τον γιδι βαζοντας τον στο ιδιο καζανι με αλλους...
ρε μεγαλε ο γχ δεν πουλησε παραμυθι οταν ειπε οτι δεν θα παει ποτε στον γαυρο?δν πουλησε παραμυθι στους οπαδους που μαζεψαν φραγκα και τον βρηκαν χαλκιδικη μαζι με τον καλυβα και τους ειπε οτι θα μεινει? δν τον κραξανε οπαδοι στο αεροδρομιο οταν σαν παιχτης του γαυρου ηρθε να παιξει στην τουμπα 1η αγωνιστικη κεκλεισμενων των θυρων? να θυμησω οτι εκανε 2 προσφυγες για να μεινει ελευθερος? να θυμησω οτι επεστρεψε στα 35 του και οχι στα 29 οπως (εαν γινει τελικα) ο κοντος? μαλλον μεγαλε εσυ δεν ξερεις την ιστορια του ΠΑΟΚ!!!!!

apaoki13

• Guest
« Reply #2790 on: December 21, 2009, 17:39:53 »
Καλά εντάξει , έχω βραχνιάσει από το γέλιο !
Διάβασα έτσι για πλάκα τις πρώτες 20-25 σελίδες αυτού του topic....
ΒΕΛΑΞΑ λέμε.....  :lol: :lol: :lol:

Που να δεις τι έπαθα εγώ που ξεσκάρταρα το αρχείο των περιοδικών μου κι έπεσα στο ΠΑΟΚ εμπιστευτικό 01...

Φάτσα φάτσα ο Βόκολος με τον σαλπιγίδι. Και οι συνεντεύξεις των δύο ήταν σκέτο ποίημα.

Αυτά βλέπω και δεν θέλω ούτε ν' ασχολούμαι με εκείνη την περίοδο. Όπως είπα/είπαν πολλοί εδώ μέσα δεν υπάρχει λόγος ν' ασχολούμαστε με άτομα από το παρελθόν. Με τα λεφτά που πέρνει ο κοντός βρίσκεις μια χαρά επιθετικό. Όχι Έλληνα αλλά ξένους βρίσκεις πολλούς.

Εκείνο το παληκάρι ο Τόνι που έβγαλε στο σφυρί η Μπάγερν δεν ψήνεται;

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2791 on: December 21, 2009, 17:41:50 »
Τον luuuuuuuuuuuuuuucaaaaaaaaaaaaa   λες; ;)

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2792 on: December 21, 2009, 17:48:21 »
Αν καποιος δεν θυμαται την ιστορια με τον Γ.Χ. και τα λεφτα που ειχαμε μαζεψει τοτε και που καποιοι μεσα απο την οικογενεια μας τα φαγανε  ας πανε στη διευθυνση  WWW.GOOGLE .COM και να ψαξουν τα αρθρα της εποχης για να μαθουν την αληθεια .Η συγκριση με τον σαλπι ειναι ανουσια γιατι ειναι διαφορετικη περιπτωση .Παντως ο luk παραθετει γεγονοτα γυρω απο τον Γ.Χ. τα οποια ειναι αληθινα . Περα  απο οσα συνεβησαν τοτε τον Γ. Χ. τον αγαπησαμε τον ξαναδεχτηκαμε και τον αποθεωσαμε αργοτερα .Οπως και ο Γ.Χ. δεν εκρυψε ποτε την αγαπη του για τον ΠΑΟΚ μας περα απο τα λαθη που καποτε και αυτος εκανε.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2793 on: December 21, 2009, 18:05:22 »
Το επόμενο πόστ για τον Γ.Χ (και όποιο άλλο άσχετο θέμα) εδώ μέσα σβήνεται

Ε δεν παλέυεστε ρε πστ.......ανοίξαμε το τόπικ του κοντού για να μιλάμε για τον ...........Γ.Χ...?

ΕΛΕΟΣ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

makptol

• Guest
« Reply #2794 on: December 21, 2009, 18:22:35 »
Αν καποιος δεν θυμαται την ιστορια με τον Γ.Χ. και τα λεφτα που ειχαμε μαζεψει τοτε και που καποιοι μεσα απο την οικογενεια μας τα φαγανε  ας πανε στη διευθυνση  WWW.GOOGLE .COM και να ψαξουν τα αρθρα της εποχης για να μαθουν την αληθεια .Η συγκριση με τον σαλπι ειναι ανουσια γιατι ειναι διαφορετικη περιπτωση .Παντως ο luk παραθετει γεγονοτα γυρω απο τον Γ.Χ. τα οποια ειναι αληθινα . Περα  απο οσα συνεβησαν τοτε τον Γ. Χ. τον αγαπησαμε τον ξαναδεχτηκαμε και τον αποθεωσαμε αργοτερα .Οπως και ο Γ.Χ. δεν εκρυψε ποτε την αγαπη του για τον ΠΑΟΚ μας περα απο τα λαθη που καποτε και αυτος εκανε.
σωστος ....παιζει ρολο ο τροπος που θα ερθει αν ερθει που θα δειχνει οτι οντως μετανοιωσε για μερικα πραγματα που εκανε και πιστευω οτι το μετανοιωσε ....
billy το γιδι οπως λες μην το χειροκροτας σε κανα χρονο και δεν ειναι ωραιο
να χειροκροτας ενα γιδι.... ;) ;D

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2795 on: December 21, 2009, 18:24:26 »
εγω νομιζω οτι με το να ασχολουμαστε τοσο πολυ με τον συγκεκριμενο μικραινουμε τον ΠΑΟΚ....

ετσι κι αλλιως πιστευω πως περιμενει το μουντιαλ για να κλεισει μετα καπου στο εξωτερικο(οπως θα κανουν και παρα πολλοι παικτες)οποτε αδικα το συζηταμε.....

απο πουθενα δεν προκυπτει οτι θα ρθει...μονο φημες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2796 on: December 21, 2009, 18:25:59 »
X

εντιτ : 2 post πιο πανω κατι λεει ο Capri,oτι δεν εχει σχεση με τον κοντο απο εδω και περα θα σβηνετε.Επισης υπαρχουν και αλλα θεματα σημαντικα για τον ΠΑΟΚ σε ολους τους τομεις και αθληματα.

Γράψτε κι άλλα
« Last Edit: December 21, 2009, 19:57:40 by Capricorn »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2797 on: December 21, 2009, 19:40:13 »
Δηλαδη αν τον φερει ο Βρυζας με τον Τεο τον κοντο θα σημαινει οτι ειναι και οι δυο τους γιδια,προβατα,ασχετοι και αντιΠΑΟΚτσηδες και δεν σεβοντε την ιστορια και την ιδεα ΠΑΟΚ......?????

Σοβαρευτητε ρε.......!!!! Το να ειστε τοσο αντιθετοι με το θεμα της επιστροφης δημιουργει κακο στο κλιμα...και δεν ειναι ο κοντος που το δημιουργει ΑΛΛΑ εσεις που απειλειτε....

Τοσο μικρος ειναι ο ΠΑΟΚ ρε μαγκες για να προσβληθει το ονομα του απο την επιστροφη του κοντου....????

ελεος ρε....για τετοιο μεγεθος εχετε τον ΠΑΟΚ...?  Ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλωσει και εχει βγει απο την ανυπαρξια και την εξαθλιωση των προηγουμενων χρονων για να τον πειραζουν αυτα τα θεματα.....

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.... Ο  ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ....!!!!!! Και ειναι τοσο ΜΕΓΑΛΟΣ που δεν τον αγγιζουν αυτα τα θεματα.....

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......!!!!! μην μιζεριαζετε....!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2798 on: December 21, 2009, 20:00:18 »

Σοβαρευτητε ρε.......!!!! Το να ειστε τοσο αντιθετοι με το θεμα της επιστροφης δημιουργει κακο στο κλιμα...και δεν ειναι ο κοντος που το δημιουργει ΑΛΛΑ εσεις που απειλειτε....

Τοσο μικρος ειναι ο ΠΑΟΚ ρε μαγκες για να προσβληθει το ονομα του απο την επιστροφη του κοντου....????

απο τη πλευρα μου γραφω κατι τελευταιο για το θεμα του επαγγελματια ποδοσφαιριστη σαλπιγγιδη. εχει πραγματι κουρασει το θεμα του. τελευταιο ποστ για παρτυ του, απλα-κοφτα-σπαρτιατικα. :

1. οσο κακο κλιμα δημιουργείται απο αυτους που δε τον γουσταρουν αλλο τοσο αδερφε συμβαλει σε αυτο το κακο κλιμα και οσοι τον ποθουν.
2. επειδή όντως ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μικρός, ουδεποτε υπήρξε και ουτε προκειται να υπαρξει, και ενας ποδοσφαιριστής αξιας σαλπιγγίδη είναι λίγος για το ονομά Του ΠΑΟΚ, κακώς ασχολουμαστε με αυτόν. τα φορ στα ίδια λεφτά τα βρίσκεις κρεμασμένα με τα μανταλακια στη παγκόσμια αγορα.
---
εχω πληγωθει πολύ με το θεμα αυτό γι' αυτο και δε ξαναασχολούμαι με αυτο το τοπικ.
τελος, αν ποτέ ξαναφορέσει την ασπρομαυρη φανέλα, την επόμενη μερα προσωπικά κόβω το γήπεδο (ξερω στα @@ σας και δεν εχετε αδικο, τι 27.456 τι 27.455 εισητίρια. ενα εισητιριο ειμαι ουσιαστικα και τιποτα περισσοτερο...). Θα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη να βλεπω τα αδερφια μου και θα βλεπω το ματς είτε απο καποια ψυσταρια είτε στο συνδεσμο της Τουμπας κατω απο τη κερκιδα, αλλά όχι μεσα απ αυτην. η παρουσια μου θα είναι μόνο στα πεταλα εκτος για να στηρίζω τη ΠΑΟΚΑΡΑ μας!! Όταν με το καλό ξαναφύγει τοτε θα ξαναπατησω το τσιμεντο της Τουμπας.
Ξέρω...στα @@ σας και δεν εχετε αδικο... απλά ήθελα να το μοιραστώ με όσους με γνωριζουν πως φορώντας αυτος ο καριολης ασπρομαυρη φανελα αυτοματως μου κοβει το γηπεδο. το κοβω επειδή αγαπώ την ομάδα μου πολύ περισσότερο απ ότι και ο ίδιος πιστευω...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #2799 on: December 21, 2009, 20:16:42 »
Όταν θέλεις σαν διοίκηση να περνάς το κλίμα ο ΠΑΟΚ πάνω απ'ολα δεν φέρνεις σε διχασμό τον κόσμο!
Παίκτες υπάρχουν εκατοντάδες,και δεν πρέπει να κολάμε σε ένα όνομα που πριν λίγα χρόνια τον ακούγαμε μόνο σε διακοπές πάσχα και χριστουγένων!
Όποιος νομίζει ότι θα το περάσει τόσο εύκολα η διοίκηση αυτό το πράγμα είναι πολύ γελασμένος και μου προκαλεί τεράστια εντύπωση ότι ο λαός του ΠΑΟΚ είναι με λένε ριζο και όπως θέλω το γυρίζω...
Κούρασε πριν καν αρχίσει το θέμα...τα υπόλοιπα στην πράξη και όχι στα λόγια και καφενιακές συζητήσεις...

Υ.Γ.Ζούβαλε μην διαχορίζεις τον κόσμο,όλοι θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ μας,και πρωτάθλημα θέλουμε και πολλά ακόμα...και πριν λίγα χρόνια όταν κράζανε κάποιοι τον Γούμενο τους αποκαλούσαν σκουπίδια του λαού και πρεζόνια...τώρα τα ίδια άτομα κράζουν αυτό το θέμα!
Υ.Γ.2 Μην μπεις σε αντιπαράθεση μαζί μου γιατί δεν θα απαντήσω...τα υπόλοιπα στην πράξη!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!