Σοβαρευτητε ρε.......!!!! Το να ειστε τοσο αντιθετοι με το θεμα της επιστροφης δημιουργει κακο στο κλιμα...και δεν ειναι ο κοντος που το δημιουργει ΑΛΛΑ εσεις που απειλειτε....
Τοσο μικρος ειναι ο ΠΑΟΚ ρε μαγκες για να προσβληθει το ονομα του απο την επιστροφη του κοντου....
?
απο τη πλευρα μου γραφω κατι τελευταιο για το θεμα του επαγγελματια ποδοσφαιριστη σαλπιγγιδη. εχει πραγματι κουρασει το θεμα του. τελευταιο ποστ για παρτυ του, απλα-κοφτα-σπαρτιατικα. :
1. οσο κακο κλιμα δημιουργείται απο αυτους που δε τον γουσταρουν αλλο τοσο αδερφε συμβαλει σε αυτο το κακο κλιμα και οσοι τον ποθουν.
2. επειδή όντως ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μικρός, ουδεποτε υπήρξε και ουτε προκειται να υπαρξει, και ενας ποδοσφαιριστής αξιας σαλπιγγίδη είναι λίγος για το ονομά Του ΠΑΟΚ, κακώς ασχολουμαστε με αυτόν. τα φορ στα ίδια λεφτά τα βρίσκεις κρεμασμένα με τα μανταλακια στη παγκόσμια αγορα.
---
εχω πληγωθει πολύ με το θεμα αυτό γι' αυτο και δε ξαναασχολούμαι με αυτο το τοπικ.
τελος, αν ποτέ ξαναφορέσει την ασπρομαυρη φανέλα, την επόμενη μερα προσωπικά κόβω το γήπεδο (ξερω στα @@ σας και δεν εχετε αδικο, τι 27.456 τι 27.455 εισητίρια. ενα εισητιριο ειμαι ουσιαστικα και τιποτα περισσοτερο...). Θα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη να βλεπω τα αδερφια μου και θα βλεπω το ματς είτε απο καποια ψυσταρια είτε στο συνδεσμο της Τουμπας κατω απο τη κερκιδα, αλλά όχι μεσα απ αυτην. η παρουσια μου θα είναι μόνο στα πεταλα εκτος για να στηρίζω τη ΠΑΟΚΑΡΑ μας!! Όταν με το καλό ξαναφύγει τοτε θα ξαναπατησω το τσιμεντο της Τουμπας.
Ξέρω...στα @@ σας και δεν εχετε αδικο... απλά ήθελα να το μοιραστώ με όσους με γνωριζουν πως φορώντας αυτος ο καριολης ασπρομαυρη φανελα αυτοματως μου κοβει το γηπεδο. το κοβω επειδή αγαπώ την ομάδα μου πολύ περισσότερο απ ότι και ο ίδιος πιστευω...