Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504498 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2640 on: December 17, 2009, 13:52:08 »
Το πόσο πρόβατα και γίδια είμαστε το ξέρω εδώ και καιρό τώρα, το βλέπω, το παραδέχομαι και το απολαμβάνω... Το ότι ξεκίνησε τόσο νωρίς η συζήτηση όμως σημαίνει μάλλον ότι δε θα έρθει ο Σάλπι, θα τα καταφέρετε μια χαρά όλοι οι "αντιδραστικοί"... Τροφή για σκέψη μόνο τα εξής:

1. Ο Κούδας που αποτέλεσε την απαρχή του τι σημαίνει "σύγχρονος ΠΑΟΚ" δε θα έπρεπε να μιλάει καν ως βετεράνος με την ίδια λογική, αν ήταν στο δικό του χέρι δε θα έκανε ποτέ καριέρα στον ΠΑΟΚ, θυμηθείτε τι φανέλα πρόβαρε στα 17 του και τι δηλώσεις έκανε (και γύρισε επειδή αναγκάστηκε, όχι από προσωπική επιλογή).
2. Το μόνο που μπορώ να προσάψω στο Σαλπιγγίδη είναι ότι πήγε στον ΠΑΟ και όχι στη Χ,Υ,Ζ ομάδα της Γερμανίας, Ιταλίας κλπ, τίποτα άλλο.
3. Έχει προκαλέσει ποτέ; Έχει λάθος αγωνιστική συμπεριφορά; Κοροιδεύει ποτέ κανέναν;; Είναι ίδιος χαρακτήρας με το Φασούλα, θα γίνει και αυτός δήμαρχος/βουλευτής Αθηνών, θα παντρευτεί ρωσίδα μοντέλα..;; Αν τον έχετε για τέτοιον τότε ΟΚ, πάσο, απλά καταλαβαίνουμε διαφορετικά τον κόσμο.
4. Οι μόνοι που δε μπορώ να πω τίποτα είναι αυτοί που όντως έδωσαν τα λεφτά τους... Δεν την ξέρω την ιστορία από κοντά, ξέρω μόνο ότι έγινε.. (αλήθεια αυτοί που έκαναν τον έρανο για το Γ.Χ. τι απέγιναν;; ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ πουσταρά!!)
5. Έβριζα και θα βρίζω το Σαλπιγγίδη πάντα όσο θα είναι σε άλλη ελληνική ομάδα και πιστεύω ότι το όλο σκηνικό είναι σωστό, αλλά δεν έχω εμπάθεια απέναντί του.. Και κάποια πράγματα δεν τα παραβλέπω
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2641 on: December 17, 2009, 13:57:42 »
Καλα κανετε ολοι σας και μενετε σταθεροι στην αποφη σας ΑΝ ετσι νιωθετε..σταματηστε ομως να προσπαθειτε να ερμηνεψετε τις πραξεις των αλλων.
Αν την νιωθετε "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" μην την κανετε..αλλα σταματηστε (ναι, θα μιλησω κι εγω Φασιστικα οπως ο αδερφος αρκετα πιο πανω, στην τελικη και σε μενα αναφερεστε) να βαφτιζετε τη δικη μου σταση, ετσι με το ζορι. Εγω ξερω πως νιωθω και γιατι το κανω..οχι εσεις. Κουμαντο στα δικα σας συναισθηματα με το συμπαθειο.

Επι τοις ουσιας δεν λετε τιποτα. Οκ, μας προδωσε..κι εγω τα ιδια ελεγα τοτε αν και του δινα ενα ελαφρυντικο οτι δεν παρατουσε τον ΠΑΟΚ αλλα τη γελοια διοικηση του.

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?
ΠΟΣΟΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ?
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΕΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ.
ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
Μετρημενοι στα δαχτυλα ειμασταν σχεδον..οι πιο πολλοι περνουσαν για ενα γεια το πολυ για την τιμη των οπλων .
ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? (Ξαφνικα τωρα ΟΛΗ η Βορρειος Ελλαδα εδωσε λεφτα για να μεινει!! Ολοι ομως οσοι ξερω, μα οοολοι....πρεπει να χαμε μαζεψει καμμια 30 εκατομυρια μαλλον!!  :P)

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ?....
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ (ΚΑΚΩΣ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ 95% ΤΟΥ (ΜΕΓΑΛΟΥ) ΛΑΟΥ ΜΑΣ! ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ (ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΣ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
Βρηκαμε ομως το θυμα, του φορτωσαμε ΚΑΙ τα δικα μας αμαρτηματα, τη δικια μας αδιαφορια που αφηνε το Γουμενο να αλλωνιζει τοσα χρονια και ολα καλα!!!
ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.....
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ,  ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ,  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ!
10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ......ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ...Ο-Λ-Ο-Ι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....

λετε τωρα "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ...."
ΝΑΙ, ΑΛΛΑΞΑΝ, αλλα κι ολοι εσεις ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ? ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 99% ΤΟΝ ΠΑΟΚ? ΣΤΑ ΚΑΛΑ? ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΣΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΙΔΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!! (Γιατι γυρισατε κωλοτουμπες? Να φυγετε..να πατε αλλου!  ;D ) Ξερω οτι ενοχλει αυτο που λεω, αλλα αν ειμαστε ειλικρινεις, ετσι ειναι δυστυχως.)

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "ΑΛΛΑΞΑΝ" ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ??
(Για 1,3 εκατομυρια μιλαμε το χρονο....να σας εβλεπα ποσοι απο σας θα βαζατε πανω απ ολα τον ΠΑΟΚ με τοσα φραγκα αραδιασμενα μια μερα μπροστα σας! τα παντα για το βρωμοχρημα θα καναν οι περισσοτεροι που το παιζουν τωρα ΥΠΕΡΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ! Το ακους καθε μερα σαν επιχειρημα σε παρεες..δυστυχως)
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΚΑ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ? (ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ...)
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΕΣ-ΜΗΤΕΡΕΣ -ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝ ΧΑΤΗΡΙ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ.......

Κι αυτα εμενα μου δειχνουν οτι ακομα και αν εκανε λαθος (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ) ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!
και αντι να το θεωρεις προδοσια και κωλοτουμπα που γυριζει, θα χει δωσει σε σενα την ευκαιρια να λες οτι στα 83 χρονια του ΠΑΟΚ επιτελους ΕΚΛΕΨΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εναν παιχτη που ηθελαν να τον κρατησουν.Για πρωτη φορα!! Ισως και τελευταια στους αιωνες που θα ακολουθησουν! Αντι να λες, "υπαρχουν και αλλοι Ελληνες, γιατι να παρουμε το σαλπιγγιδη" μπορεις να σκεφτεις ποσο καλο θα κανει στον ΠΑΟΚ , στο ονομα του και στον τροπο που θα σε αντιμετωπισουν τα υπολοιπα μεγαλα ελληνικα ονοματα αν ο Σαλπιγγιδης προτιμησει εσενα και κλεισει την πορτα στο Βαζελο?

Υπαρχει καποιος που διαφωνει ως εδω? Αν υπαρχει ακουω επιχειρηματα σε οσα αναφερθηκα....

Αν συμφωνουμε παμε στην ουσια ολων οσων γινονται τελευταια που για μενα συνοψιζεται στο εξης ΕΝΑ:
"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ"?
ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ-ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ-ΓΙΟΣ ΣΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΤΕ?
Η ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ, "ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΨΟΦΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ"

Περιμενω κουβεντα με επιχειρηματα και οχι μπινελικια, κωλοτουμπες. Εφοσον καποιοι οντως διαβαζουν οσα γραφονται εδω και δεν μπαινουν απλα να ξαναποσταρουν τα ιδια κ τα ιδια. Σορρυ για το ξεστραβωμα..

μπιανκο μην μασας μια και μην κουνιεσαι ρουπι απο ΠΑΟΚγουορλντ μια χαρα τα ειπες και πιστευω εκπροσωπεις την πλειοψηφια του λαου

εγω προτιμω να φερει καποιον αλλο για να μην γινει φασαρια ΑΛΛΑ αν ερθει τελικα ο κοντος θα τον στηριξω οσο φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ και θα τον κριτικαρω οπως ολους μονο βαση της αποδοσης του μεσα στο γηπεδο

παντως εαν γινει αυτο και αρνηθει την προταση 1,2 της ζελας και αυτες των ανω του 1 εκατ απο πρεμιερ λιγκ και μπουντεσλιγκα (μικρομεσαιες ομαδες μεν αλλα δυνατα πρωταθληματα δε) και ερθει στον ΠΑΟΚ με λιγοτερα λεφτα εγω αναρωτιεμαι ποσοι απο εμας εδω μεσα θα το εκαναν αυτο;

επισης αναρωτιεμαι ποσο ακομα μερικοι θα πιστευουν οτι ο ΠΑΟΚ τους ανηκει και νομιζουν οτι μπορουν με βαση τις δικες τους προτιμησεις να κρατανε ή να διωχνουν παικτες; Κουμαντο σπιτια σας κυριοι, ο ΠΑΟΚ εχει διοικηση που την εγκρινει η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου του και οι αποφασεις της οφειλουν να ειναι σεβαστες απο ολους..

northeagle_4

• Guest
« Reply #2642 on: December 17, 2009, 14:01:53 »
ΝewOrder εισαι τελιως ακυρος ειδικα για τον Γιωργο Κουδα.Αν δεν ξερεις μην αναφερεσαι καν στο ονομα του,καμια σχεση με αυτα που λες.Μην δημιουργουμε εντυπωσεις.
  Προσωπικα διαφωνω και για ΓΧ σε πολα σημεια αλλα ειδικα οσα γραφεις για Κουδα ειναι παραπληροφορηση.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2643 on: December 17, 2009, 14:03:51 »
Το πόσο πρόβατα και γίδια είμαστε το ξέρω εδώ και καιρό τώρα, το βλέπω, το παραδέχομαι και το απολαμβάνω... Το ότι ξεκίνησε τόσο νωρίς η συζήτηση όμως σημαίνει μάλλον ότι δε θα έρθει ο Σάλπι, θα τα καταφέρετε μια χαρά όλοι οι "αντιδραστικοί"... Τροφή για σκέψη μόνο τα εξής:

1. Ο Κούδας που αποτέλεσε την απαρχή του τι σημαίνει "σύγχρονος ΠΑΟΚ" δε θα έπρεπε να μιλάει καν ως βετεράνος με την ίδια λογική, αν ήταν στο δικό του χέρι δε θα έκανε ποτέ καριέρα στον ΠΑΟΚ, θυμηθείτε τι φανέλα πρόβαρε στα 17 του και τι δηλώσεις έκανε (και γύρισε επειδή αναγκάστηκε, όχι από προσωπική επιλογή).
2. Το μόνο που μπορώ να προσάψω στο Σαλπιγγίδη είναι ότι πήγε στον ΠΑΟ και όχι στη Χ,Υ,Ζ ομάδα της Γερμανίας, Ιταλίας κλπ, τίποτα άλλο.
3. Έχει προκαλέσει ποτέ; Έχει λάθος αγωνιστική συμπεριφορά; Κοροιδεύει ποτέ κανέναν;; Είναι ίδιος χαρακτήρας με το Φασούλα, θα γίνει και αυτός δήμαρχος/βουλευτής Αθηνών, θα παντρευτεί ρωσίδα μοντέλα..;; Αν τον έχετε για τέτοιον τότε ΟΚ, πάσο, απλά καταλαβαίνουμε διαφορετικά τον κόσμο.
4. Οι μόνοι που δε μπορώ να πω τίποτα είναι αυτοί που όντως έδωσαν τα λεφτά τους... Δεν την ξέρω την ιστορία από κοντά, ξέρω μόνο ότι έγινε.. (αλήθεια αυτοί που έκαναν τον έρανο για το Γ.Χ. τι απέγιναν;; ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ πουσταρά!!)
5. Έβριζα και θα βρίζω το Σαλπιγγίδη πάντα όσο θα είναι σε άλλη ελληνική ομάδα και πιστεύω ότι το όλο σκηνικό είναι σωστό, αλλά δεν έχω εμπάθεια απέναντί του.. Και κάποια πράγματα δεν τα παραβλέπω

Kαλά στην αρχή είπα να δώσω μπινελίκι, αλλά επειδή είσαι περίπου συνομήλικος, είπα να το δω πιο ψύχραιμα κ να σε πω ως συνομήλικος οτι επειδή τα έζησες τα πράγματα, μην μπλέκεις βούρτσες με πούτσες κ μη συγκρίνεις τον Μπέμπη με τον μουνόδουλο. Σε θερμοπαρακαλώ, σβήσε το 4 κ τις αηδίες για τον μπέμπη φίλε.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2644 on: December 17, 2009, 14:09:37 »
Για το θεμα Σαλπι εχω γραψει καποια φορα την γνωμη μου. Αν ημουν 25 ή 30 χρονων θα ημουν κι εγω πιο σκληρος απεναντι του. Οσο πιο μικρος τοτσο πιο δυσκολα συγχωρεις.
Τωρα μπορω να καταλαβω ισως οτι σε εκεινη την ηλικια εχει το δικαιωμα και αυτος να κανει λαθος ή να θολωσει απο τα λεφτα ή ακομα να αηδιασει απο τον τοτε ΠΑΟΚ και να τον γραψει στα τετοια του. Δεν ειναι και δυσκολο οταν βλεπεις οτι αυτος που τον αντιπροσωπευει απεναντι σου ειναι ο γουμενος!!. Αν σε αυτο προσθεσεις και την μικρη αναγκαστικα ποδοσφαιρικη ζωη που εχει ο καθε ελληνας ποδοσφαιριστης τοτε η αποφαση του μαζι με παιχνιδια καποιων παραγοντων και manager γινεται ακομα πιο δυσκολη και ακομα πιο θωλο του πιο ειναι το σωστο.
Την αντιδραση αυτων που δεν συγχωρουν επισης μπορω να την καταλαβω. Ειναι αυτοι που ακολουθουν την ομαδα παντου και την νοιωθουν (και ειναι) ενα με το κορμι της.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι την αποφασιστηκοτητα των υπερ ή των κατα να τα βαλουν μεταξυ τους για να αποδειξουν ο ενας στο αλλο οτι εχουν αδικο. Τα επιχειρήματα για να μην γυρισει ειναι βασει συναισθηματος ενω αυτα (του τεχνικου τιμ της ομαδας ΑΝ τον θελει) ειναι βασει χρησιμοτητας. Συνεπως τεχνικη εναντιον συναισθηματος ΔΕΝ στεκουν σε λογικη εξηγηση. Το μονο που μπορεις να εισπραξεις αν στηριξεις τεχνικα μια τετοια μεταγραφή ειναι μια σκληρη συναισθηματικη απαντηση. Εγω λοιπον το ομολογω οτι να με βριζουν ΠΑΟΚτσηδες ΔΕΝ θα το αντεξω οχι γιατι δεν μπορω ή δεν ξερω να βρισω ή να παιξω σφαλιαρες αλλα γιατι ΔΕΝ θελω να ξαναζησω το παρελθον. Προτιμω τον κουτσο Μουσλι, τον τυφλο Παπαζογλου, τον αστειο Μπακαγιοκο, τον πουθενα Φιλομενο παρα την ξεφτιλα της μισης Τουμπας να βριζει την αλλη μιση γιατι οι μεν ειναι σιγουροι οτι ξερουν περισσοτερα απο τους αλλους μισους. Ζουμε ενωμενοι βλεποντας μια ομαδα να προοδευει αργα, ο Σαλπιγγιδης αγωνιστικα ισως θα μπορουσε να κανει την διαφορα  αλλα προτιμω να κανω το χατηρι των λιγοτερων? αδερφων μου. Μια παρακληση μονο σε αυτους.
Να μην νομισουν ουτε οι μεν ουτε οι δε οτι ο ΠΑΟΚ τους ανηκει γιατι επιβαλλουν μια αποψη. Ο ΠΑΟΚ ανηκει στον λαο του στο συνολο του και η ΑΜΚ ειναι μια ακομα ξεκαθαρη αποδειξη.
Το επαναλαμβανω λοιπον για να το ακουσουμε ολοι.
Ο ΠΑΟΚ ανηκει στον λαο του στο συνολο του και η ΑΜΚ ειναι μια ακομα ξεκαθαρη αποδειξη
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2645 on: December 17, 2009, 14:16:51 »
παντως ειναι κριμα που για μεταγραφη που ισως γινει αυτο-διαγραφηκαν 2 παλια μελη οπως ο bane και ο bianconero..

αυτο λεει πολλα για την ενοτητα του κοσμου μας και ποσο ευθραυστη ειναι

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2646 on: December 17, 2009, 14:20:00 »
Νομίζω πως δε χρειάζονται αφορισμοί και κραυγες μεταξύ μας.
Όσο περισσότερο φωνάζουμε και κραυγάζουμε πριν γίνει για κατι που δε ξερουμε ΑΝ γινει δεν βοηθά σε τιποτα.
Ο λαός μας, είτε οργανωμένος είτε όχι, έχει το εξαιρετικό χάρισμα που δεν έχουν άλλοι να κρίνει (έστω και σε συνθήκες φαινομενικά μειοψηφίας) σοφα.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΟΦΑ, εχοντας υπόψη του την ιστορική μνημη.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2647 on: December 17, 2009, 14:24:14 »
TO XEIΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ" ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ..) ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤE ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΜΕ
« Last Edit: December 17, 2009, 14:34:59 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #2648 on: December 17, 2009, 14:28:05 »
παντως ειναι κριμα που για μεταγραφη που ισως γινει αυτο-διαγραφηκαν 2 παλια μελη οπως ο bane και ο bianconero..

αυτο λεει πολλα για την ενοτητα του κοσμου μας και ποσο ευθραυστη ειναι

και αν δεις το φορουμ αυτο σαν μια μικρογραφια του ΠΑΟΚτσηδικου λαου θα καταλαβεις οτι οτι γινετε εδω θα γινει και στις κερκιδες και επειδη ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αναγκη να μπει σε καμια τετοια διαδικασια αντε δημητρακη αγορι μου πανε στο διαολο που θες και ΠΑΟΚ.

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2649 on: December 17, 2009, 14:31:16 »
Πολυ σωστος ο Babis και σε αποψη και σε υφος. Ευγε.

makptol

• Guest
« Reply #2650 on: December 17, 2009, 14:51:59 »
ΝewOrder εισαι τελιως ακυρος ειδικα για τον Γιωργο Κουδα.Αν δεν ξερεις μην αναφερεσαι καν στο ονομα του,καμια σχεση με αυτα που λες.Μην δημιουργουμε εντυπωσεις.
  Προσωπικα διαφωνω και για ΓΧ σε πολα σημεια αλλα ειδικα οσα γραφεις για Κουδα ειναι παραπληροφορηση.

ο κουδας θαμπωθηκε απο τα λεφτα αυτος και ο πατερας του και πηγε γαβρο αλλα με την μαγκια του παντελακη που ειχε τον
κοσμο μαζι του τον πηραμε πισω και εγινε μετα η μεγαλη ομαδα αυτο εγινε .....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Χ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΠΑΟΚ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ? "ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"
ΡΕ ΜΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο Γ.Χ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4 ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ....
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΛΠΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.....Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ
ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ......

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #2651 on: December 17, 2009, 14:52:11 »
Κουραζει πολυ το θεμα ΣΑλπι. 5 χρονια τα ιδια και τα ιδια λεμε.Αντικειμενικα παντως δεν βλεπω να ερχετε.Ερχεται Μουντιαλ, θα παει σε ομαδα εξωτερικου λογικα.Που να ξαναβρει τετοια ευκαιρια.Τωρα αν τελικα ερθει στον ΠΑΟΚ με λιγοτερα χρηματα και απο τον βαζελο, με προτασεις απο εξωτερικο,  τοτε μονο θα δηξει οτι ειναι Παοκτσης....αλλιος δεν ξερω.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #2652 on: December 17, 2009, 14:56:59 »
Ο καθένας έχει διαφορετικά τον ΠΑΟΚ μέσα στο μυαλό και την καρδιά του, αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά το να προσπαθεί με το έτσι θέλω να επιβάλει την άποψη του και στους υπόλοιπους είναι λάθος και μόνο κακό θα κάνει.

northeagle_4

• Guest
« Reply #2653 on: December 17, 2009, 14:57:50 »

ο κουδας θαμπωθηκε απο τα λεφτα αυτος και ο πατερας του και πηγε γαβρο αλλα με την μαγκια του παντελακη που ειχε τον

Συνεχιζεις να παραπληροφορεις ή να λες μισες αληθειες για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.ξερεις(?) πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λες...............Ειμαστε και εκτος θεματος.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #2654 on: December 17, 2009, 14:59:51 »
τελευταίο post από μένα σε αυτό το θέμα.μετά προσωπικά θα περάσω στις πράξεις εναντια του συγκεκριμένου ανθρώπου.βαρέθηκα να προσπαθώ να πείσω κάποιον ποσο πούστικα φέρθηκε ώστε να γνωρίζει ο κόσμος.

το μεγαλύτερο λάθος του κοντού δεν ήταν ούτε τα λεφτά που πήρε,ούτε οι συναυλίες και τα sms,ούτε ότι έφυγε από την πίσω πόρτα.
η κίνηση η οποια τον ξεβράκώσε πραγματικά είναι μια και δεν βλέπω να την αναφέρεται.πολλοί ξεχνάτε εύκολα,ευτυχώς υπάρχουν τα αρχεία και όταν κάτι σε πληγώνει βαθιά δεν το ξεχνάς.

Όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει προσφυγή για οφειλόμενα λεφτά και αργότερα πριν εκδικαστεί η προσφυγή η ΠΑΕ τον πληρώσει,τότε έχει 2 επιλογές.
1)ΑΠΟΣΥΡΕΙ την προσφυγή και συνεχίζει κανονικά.
2)βάζει στην προσφυγή στο ΑΡΧΕΙΟ.

βάζοντας την προσφυγή στο αρχείο σημαίνει ότι τον επόμενο μηνα σε περίπτωση έστω 1 μέρας καθυστέρησης έχεις το δικαίωμα με δεύτερη  προσφυγή να μείνεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έβαλε την προσφυγή στο ΑΡΧΕΙΟ.
την ίδια ακριβώς στιγμή και περίοδο ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ και ο FERNADEZ πληρώθηκαν και απέσυραν τις προσφυγες.

τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά.
εδώ μέσα όλοι λέμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ..προσωπικά για μένα θα κρίνω μονος μου ποσο ΠΑΟΚ είναι κάποιος από 2 θέματα.
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.
τέρμα..

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2655 on: December 17, 2009, 15:00:47 »
κλειδώστε το,το μπουρδέλο.Αρκετά με τα αξιολύπητοι,πρόβατα,γίδια και φυτά.

Offline TomTod

• Αποστολή
  • **
« Reply #2656 on: December 17, 2009, 15:02:26 »
Αδερφέ έγραψες, έτσι ακριβώς είναι όπως τα είπες ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!

Καλα κανετε ολοι σας και μενετε σταθεροι στην αποφη σας ΑΝ ετσι νιωθετε..σταματηστε ομως να προσπαθειτε να ερμηνεψετε τις πραξεις των αλλων.
Αν την νιωθετε "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" μην την κανετε..αλλα σταματηστε (ναι, θα μιλησω κι εγω Φασιστικα οπως ο αδερφος αρκετα πιο πανω, στην τελικη και σε μενα αναφερεστε) να βαφτιζετε τη δικη μου σταση, ετσι με το ζορι. Εγω ξερω πως νιωθω και γιατι το κανω..οχι εσεις. Κουμαντο στα δικα σας συναισθηματα με το συμπαθειο.

Επι τοις ουσιας δεν λετε τιποτα. Οκ, μας προδωσε..κι εγω τα ιδια ελεγα τοτε αν και του δινα ενα ελαφρυντικο οτι δεν παρατουσε τον ΠΑΟΚ αλλα τη γελοια διοικηση του.

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?
ΠΟΣΟΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ?
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΕΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ.
ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
Μετρημενοι στα δαχτυλα ειμασταν σχεδον..οι πιο πολλοι περνουσαν για ενα γεια το πολυ για την τιμη των οπλων .
ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? (Ξαφνικα τωρα ΟΛΗ η Βορρειος Ελλαδα εδωσε λεφτα για να μεινει!! Ολοι ομως οσοι ξερω, μα οοολοι....πρεπει να χαμε μαζεψει καμμια 30 εκατομυρια μαλλον!!  :P)

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ?....
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ (ΚΑΚΩΣ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ 95% ΤΟΥ (ΜΕΓΑΛΟΥ) ΛΑΟΥ ΜΑΣ! ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ (ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΣ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
Βρηκαμε ομως το θυμα, του φορτωσαμε ΚΑΙ τα δικα μας αμαρτηματα, τη δικια μας αδιαφορια που αφηνε το Γουμενο να αλλωνιζει τοσα χρονια και ολα καλα!!!
ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.....
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ,  ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ,  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ!
10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ......ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ...Ο-Λ-Ο-Ι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....

λετε τωρα "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ...."
ΝΑΙ, ΑΛΛΑΞΑΝ, αλλα κι ολοι εσεις ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ? ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 99% ΤΟΝ ΠΑΟΚ? ΣΤΑ ΚΑΛΑ? ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΣΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΙΔΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!! (Γιατι γυρισατε κωλοτουμπες? Να φυγετε..να πατε αλλου!  ;D ) Ξερω οτι ενοχλει αυτο που λεω, αλλα αν ειμαστε ειλικρινεις, ετσι ειναι δυστυχως.)

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "ΑΛΛΑΞΑΝ" ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ??
(Για 1,3 εκατομυρια μιλαμε το χρονο....να σας εβλεπα ποσοι απο σας θα βαζατε πανω απ ολα τον ΠΑΟΚ με τοσα φραγκα αραδιασμενα μια μερα μπροστα σας! τα παντα για το βρωμοχρημα θα καναν οι περισσοτεροι που το παιζουν τωρα ΥΠΕΡΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ! Το ακους καθε μερα σαν επιχειρημα σε παρεες..δυστυχως)
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΚΑ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ? (ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ...)
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΕΣ-ΜΗΤΕΡΕΣ -ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝ ΧΑΤΗΡΙ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ.......

Κι αυτα εμενα μου δειχνουν οτι ακομα και αν εκανε λαθος (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ) ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!
και αντι να το θεωρεις προδοσια και κωλοτουμπα που γυριζει, θα χει δωσει σε σενα την ευκαιρια να λες οτι στα 83 χρονια του ΠΑΟΚ επιτελους ΕΚΛΕΨΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εναν παιχτη που ηθελαν να τον κρατησουν.Για πρωτη φορα!! Ισως και τελευταια στους αιωνες που θα ακολουθησουν! Αντι να λες, "υπαρχουν και αλλοι Ελληνες, γιατι να παρουμε το σαλπιγγιδη" μπορεις να σκεφτεις ποσο καλο θα κανει στον ΠΑΟΚ , στο ονομα του και στον τροπο που θα σε αντιμετωπισουν τα υπολοιπα μεγαλα ελληνικα ονοματα αν ο Σαλπιγγιδης προτιμησει εσενα και κλεισει την πορτα στο Βαζελο?

Υπαρχει καποιος που διαφωνει ως εδω? Αν υπαρχει ακουω επιχειρηματα σε οσα αναφερθηκα....

Αν συμφωνουμε παμε στην ουσια ολων οσων γινονται τελευταια που για μενα συνοψιζεται στο εξης ΕΝΑ:
"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ"?
ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ-ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ-ΓΙΟΣ ΣΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΤΕ?
Η ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ, "ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΨΟΦΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ"

Περιμενω κουβεντα με επιχειρηματα και οχι μπινελικια, κωλοτουμπες. Εφοσον καποιοι οντως διαβαζουν οσα γραφονται εδω και δεν μπαινουν απλα να ξαναποσταρουν τα ιδια κ τα ιδια. Σορρυ για το ξεστραβωμα..

makptol

• Guest
« Reply #2657 on: December 17, 2009, 15:02:40 »
bianconero αν ο γιος σου γινοταν xxxΣεμνά..

ωραιος με επιχειρηματα ...... ??? >:(
bianconero κακως φευγεις XXXXXXXXXXXXXXXX αυτος εκτιθεται οχι εσυ......
« Last Edit: December 17, 2009, 16:31:30 by Capricorn »

makptol

• Guest
« Reply #2658 on: December 17, 2009, 15:04:20 »

Συνεχιζεις να παραπληροφορεις ή να λες μισες αληθειες για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.ξερεις(?) πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λες...............Ειμαστε και εκτος θεματος.

ετσι ακριβως οπως τα λεω ειναι αλλα οντως ειμαστε εκτος θεματος......

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2659 on: December 17, 2009, 15:08:25 »