Το πόσο πρόβατα και γίδια είμαστε το ξέρω εδώ και καιρό τώρα, το βλέπω, το παραδέχομαι και το απολαμβάνω... Το ότι ξεκίνησε τόσο νωρίς η συζήτηση όμως σημαίνει μάλλον ότι δε θα έρθει ο Σάλπι, θα τα καταφέρετε μια χαρά όλοι οι "αντιδραστικοί"... Τροφή για σκέψη μόνο τα εξής:
1. Ο Κούδας που αποτέλεσε την απαρχή του τι σημαίνει "σύγχρονος ΠΑΟΚ" δε θα έπρεπε να μιλάει καν ως βετεράνος με την ίδια λογική, αν ήταν στο δικό του χέρι δε θα έκανε ποτέ καριέρα στον ΠΑΟΚ, θυμηθείτε τι φανέλα πρόβαρε στα 17 του και τι δηλώσεις έκανε (και γύρισε επειδή αναγκάστηκε, όχι από προσωπική επιλογή).
2. Το μόνο που μπορώ να προσάψω στο Σαλπιγγίδη είναι ότι πήγε στον ΠΑΟ και όχι στη Χ,Υ,Ζ ομάδα της Γερμανίας, Ιταλίας κλπ, τίποτα άλλο.
3. Έχει προκαλέσει ποτέ; Έχει λάθος αγωνιστική συμπεριφορά; Κοροιδεύει ποτέ κανέναν;; Είναι ίδιος χαρακτήρας με το Φασούλα, θα γίνει και αυτός δήμαρχος/βουλευτής Αθηνών, θα παντρευτεί ρωσίδα μοντέλα..;; Αν τον έχετε για τέτοιον τότε ΟΚ, πάσο, απλά καταλαβαίνουμε διαφορετικά τον κόσμο.
4. Οι μόνοι που δε μπορώ να πω τίποτα είναι αυτοί που όντως έδωσαν τα λεφτά τους... Δεν την ξέρω την ιστορία από κοντά, ξέρω μόνο ότι έγινε.. (αλήθεια αυτοί που έκαναν τον έρανο για το Γ.Χ. τι απέγιναν;; ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ πουσταρά!!)
5. Έβριζα και θα βρίζω το Σαλπιγγίδη πάντα όσο θα είναι σε άλλη ελληνική ομάδα και πιστεύω ότι το όλο σκηνικό είναι σωστό, αλλά δεν έχω εμπάθεια απέναντί του.. Και κάποια πράγματα δεν τα παραβλέπω