Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500175 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2600 on: December 17, 2009, 11:34:09 »
Αν κάποιος φταίει είναι η Διοίκηση.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #2601 on: December 17, 2009, 11:37:26 »
βασικα δεν προκειται να κανω διαλογο με κανεναν εδω μεσα για το συγκεκριμενο θεμα....απλα σου απανταω και το κοβω εδω...
αξιοθρηνητοι ειστε ολοι εσεις που γλυφετε εκει που φτυνετε...
τον ΠΑΟΚ τον μικραινουν κατι τετοιες κινησεις...
με 700 και 800 χιλιαρικα τον χρονο ξερω παρα πολλους παικτες που θα βαλουν 10-12 γκολ σε μια χρονια και δεν θα με κανουν  να μαλωνω τωρα μαζι σου...
θα την πληρωσει και ο ΖΗΣΗΣ αφου επιλεγει στην ουσια να ερθει σε κοντρα με την μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου...
εγω ειμαι αυτος που πληρωνω σαν μαλακας εδω και 25 χρονια,που ακολουθω μεσα εξω την ομαδα μου,που οταν χανω για μια βδομαδα κλεινομαι στο σπιτι μου ενω ολοι οι υπολοιποι οταν τους συμφερει <<επαγγελματιες>> χανουν και πανε σπιτι αλλαζουν και πινουν ουισκια στο Hotel μεχρι το πρωι σαν να μην συμβαινει τιποτα...
με το σκεπτικο αυτο ας φερουμε και τον φασουλα πισω να γινει δημαρχος στην πολη μας...ισως το εχει μετανοιωσει και αυτος...
τα προσοντα δεν μπορω να στα αποδειξω απο το pc ,παντως εγω θα κανω οτι περναει απο το χερι μου ετσι ωστε Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ να μην μπορεσει να αγωνιστει ποτε ξανα με την φανελα του ΠΑΟΚ....και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειμαι μονος μου...
ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ....ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ -ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ....ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ.....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2602 on: December 17, 2009, 11:45:45 »
Κολασι. .ειλικρινα λυπαμαι. .τι ειναι ρε ο ΠΑΟΚ για να κανει ο καθε ενασ τη μαλακια του+μετα να τη μετανοιωνει?
Ειναι λογικη ελα+βαλε 30 γκολ για να λυσω το επιθετικο μου προβλημα?Αλλιωσ θα φασ σουτια?Καντε με να σασ μισησω πιο πολυ απο αυτην την κινηση που παει να γινει.Ντροπη ρε κουφαλεσ,λιγη τσιπα γαμω το μπελα μου!ΛΙΓΗ. .
« Last Edit: December 17, 2009, 11:54:05 by daskalos-4 »

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2603 on: December 17, 2009, 11:47:23 »
μαρια εσυ ασε τις μαλακιες ,δεν σου επιτεθηκα .και μαθε να διαβαζεις καλα τι εχω γραψει. .εμαθα καποιαπραγματα τελευταια και εινα ιαληθινα .αλλα δεν γραφω . το θεμα του κοντου γραφτηκε για να παραλληλισει και κατι αλλο
ΠΑΟΚ πανω απο ολα σημαινει και αλλα πραγματα. απλα ο καθενας μπορει να τα ερμηνευσει οπως τον βολευουν
 αιντε κοιταξτε τι κολοτουμπες κανετε ολοι τελευταια και μετα απαιτηστε καθαρση.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2604 on: December 17, 2009, 11:49:51 »
Θα τον λιντσαρουμε στο 'Βενιζελος', ουτε στη Θεσσαλονικη δε θα φτασει.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #2605 on: December 17, 2009, 11:53:28 »
Αναφερόμουνα σε προσόντα σχετικά με ποδοσφαιρικές γνώσεις φιλε.
Κι εγώ έχω κουραστεί να πληρώνω τόσα χρονια και μάλιστα από το εξωτερικό τον κάθε μαλακα στην διοίκηση τις ΠΑΕ και γι αυτό σου λέω ότι εγώ είμαι με τον ΖΗΣΗ και τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ ότι και να κάνουνε.
Εσύ κανε τα δικά σου κι εγώ τα δικά μου λοιπόν. Στη μέση βάζουμε την ΟΜΑΔΑ μας και ο θεός βοηθός...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2606 on: December 17, 2009, 11:54:18 »
bane καμια κολοτουμπα. απο τη στιγμη που εφυγε και οντας ανεργη ετρεχα να βρω 50 ευρω να βαλω για το το κολοτρυπιδι, εως και σημερα λεω να μην πατησει το ποδι του στην τουμπα. τελος. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΠΠΑΣ ΟΥΤΕ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!
και αυτα τα εμαθα, μου το σφυριξε ο θειος μου, κατι φιλαρακια μου βαζελια, εδω κατω κατι αθηναιοι κτλ, κοψτε τα επιτελους,ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!
Μη μου λες λοιπον οτι κανω κολοτουμπες, εσυ κανεις κ μαλιστα πολυ γρηγορα...καλα περιμενε τον κοντο να σου φερει το πρωταθλημα... :tikitaka: :tikitaka: αλλα αμα στο τελος βγεις κ μαλακας κ δαρμενος, μπες να μας πεις τον πονο σου.
« Last Edit: December 17, 2009, 12:08:30 by maria-mtb »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2607 on: December 17, 2009, 11:59:01 »
+1926 στον τζοκερ.

επιθετικο βρισκεις αλλα η αξιοπρεπεια ειναι σπανιο αγαθο.

και για την ιστορια ο κοντος προδοτης θελει να γυρισει οπωσδηποτε στην πολη γιατι εχει κολησει ο ζαβλακας με γκομενα που λογω δουλειας δεν μπορει να φυγει. γιαυτο και οι εκπτωσεις στο συμβολαιο.

και προδοτης και βλακας και μουνοδουλος δηλαδη.
επισης ειναι πασιφανες πλεον οτι ταιζει απο το πρωτο πεσιμο στα δυτικα δημοσιογραφους της πολης για αλλαγη του κλιματος.

αξεχαστο το αρθρο κολκα = τον θελω πισω χωρις συγνωμη γιατι θα ευνουχιστει ψυχολογικα και δεν θα μπορει να αποδωσει  :smack:

τελος να προσθεσω οτι αν οι συνδεσμοι δεν αντιδρασουν ΚΑΙ σε αυτο πλεον ειναι δεδομενο το χασμα τους με το οπαδικο κινημα ( σε ενδεχομενα μελλοντικα καλεσματα των συνδεσμων θα εισπρατουν αδιαφορια απο τον κοσμο ) αλλα επισης ειναι και δεδομενος ο ιδεολογικος μηδενισμος του συλλογου.

ΑΠΟ ΙΔΕΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

και αυτο θα το βρουμε σιγουρα μπροστα μας.

τωρα για αυτους που λενε οτι ολοι αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια συμφωνω αλλα στην προσωπικη μας ζωη εχουμε δικαιωμα να σκεφτομαστε ετσι.εγω προσωπικα θα συγχωρουσα πολυ χειροτερα πραγματα στην ιδιωτικη μου ζωη ΑΛΛΑ εδω μιλαμε για συλλογο για ιδεες για αρχες για ενα ονομα που υπερασπιζομαστε που εχει κυρος και ιστορια που πρεπει να διαφυλατουμε..ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΣ ΟΠΟΙΟς ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ.

ο κοντος προδοτης και η ιστορια του θα γινει παραδειγμα στις μελλοντικες γενειες :

ειτε ειμαστε μια απλη ομαδα που κανει τα παντα για τις νικες,,εταιρια που κανει τα παντα για τα κερδη, λαος που ξερογλειφομαστε για τιτλους χωρις αρχες

ειτε ειμαστε μια ιδεα με αρχες που δεν τιθενται υπο διαπραγματευση.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #2608 on: December 17, 2009, 12:00:19 »
Εγω παντως ξερω οτι τοσα χρονια οι περισσοτεροι συνδεσμοι και γενικως φιλοι του ΠΑΟΚ βριζανε σαλπιγγιδη και να κατι πανο και να κατι πεντοχιλιαρα με την φατσα του....

και τωρα τι εγινε?πισωγυρισματα....οι πιο πολλοι θελουν να γυρισει....

τι εγινε ρε μαγκες ?ξεχναμε το πανο που σηκωθηκε ''ο Θεος συγχωρει ο λαος του ΠΑΟΚ ποτε''??

pasass

• Guest
« Reply #2609 on: December 17, 2009, 12:09:22 »
εγω παντος ειμουνα στις 30000 μεσα που τον βριζαμε στην τουμπα και λιγο δισκολο να τον γουσταρο πισο.Δυστιχος ο λαος του ΠΑΟΚ τα τελευτεα χρονια ξεχναει ευκολα!

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #2610 on: December 17, 2009, 12:11:54 »
Κολασι. .ειλικρινα λυπαμαι. .τι ειναι ρε ο ΠΑΟΚ για να κανει ο καθε ενασ τη μαλακια του+μετα να τη μετανοιωνει?
Ειναι λογικη ελα+βαλε 30 γκολ?Καντε με να σασ μισησω πιο πολυ απο αυτην την κινηση που παει να γινει.Ντροπη ρε κουφαλεσ,λιγη τσιπα γαμω το μπελα μου!ΛΙΓΗ. .
Αφήστε ρε μάγκες τους ηρωισμούς και τις ηρωικές εξόδους.
Ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη χωρα και παίρνει οποιον παίχτη θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του,με βάση πάντα τις οικονομικές του δυνατότητες.
Έχω βαρεθεί να ακούω υστερικές αντιδράσεις από τον κόσμο του στυλ "θα κάνω τα πάντα να μην έρθει,θα τα κάψω όλα,να φύγουν όλοι" και τέτοια.Αφήστε τις υστερίες.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2611 on: December 17, 2009, 12:16:19 »
κολοτουμπα μαρια δεν εγινε στο θεμα του κοντου. σε ολα τα αλλα γινονται κατ εξακολουθηση τον τελευταιο καιρο. δεν ειναι το θεμα μου ο κοντος . στα κακαλα μου.ασχετα οτι ισχυει το θεμα δεν με απασχολει.
οποτε καλο ειναι να καταλαβαινεις τι γραφω και μην μου την λες. δεν νομιζω να σε εχω πει πολλες φορες θεματα τετοια και μου ειπανε και σε ειπανε. αν πω κατι ξερω γιατι το λεω. γενικα δε γουσταρω να μιλαω πολυ. και το οτι εδωσες λεφτα ,πολλοι δωσανε και θα συνεχισουν να βαζουνε .αυτο δεν σε κανει ηραωα στα ματια κανενος .
το τι πιστευω εγω δε σε αφορα νομιζω .και προσεχε τα λογια σου .αναφερεσαι προσωπικα

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2612 on: December 17, 2009, 12:16:57 »
Åêôïò áí óôï ðñïóùðï ôïõ êïõôëïõáç(ôïõ êÜèå..) âëåðåiò ôïõò óõíôáãìáôáñ÷åò ôçò ôïõñêéáò êáé ôïí êåìÜë. :nekrokefalh:

Sorry áëëÜ Ý÷åéò ìðåñäÝøåé ôçí âïýñôóá ößëå!
¢ëëï ôï Ýíá êáé Üëëï ôï Üëëï!
Ï Ýíáò åßíáé Ôïýñêïò ðïëßôçò ðïõ öõóéêÜ êáé äåí öÝñíåé êáìßá åõèýíç ãéá ôéò ðñÜîåéò êÜðïéïí «óôñáôçãþí» (ã áõôü êáé äåí áíÝöåñá óôï áñ÷éêü ìïõ ðïóô êáíÝíá ôïýñêï ðáß÷ôç ðïõ Ý÷ïõìå ðÜñåé óå ìðÜëá Þ óå ìðÜóêåô)…..êáé ï äåýôåñïò åßíáé Ýíáò ðïëßôçò ðïõ áí ñùôÞóåéò ÔÏÍ ÉÄÉÏ êáé ü÷é êÜðïéï óôñáôçãü, ðñùèõðïõñãü êôë  èá óïõ ðåé ðùò åßíáé Ìáêåäüíáò êáé áðüãïíïò ôïõ ÌåãÜëïõ ÁëåîÜíäñïõ!

Áõôüò ãéá ìÝíá ëïéðüí åßíáé áíåðéèýìçôïò! Ãéá óÝíá ðïõ ç ëÝîç «Ìáêåäïíßá» ìÜëëïí äåí ëÝåé êáé ðïëëÜ  äåí åßíáé. Êñßìá.

*** Äåí ìïõ åßðåò ðÜíôùò ðùò áðïêáëåßò åóý áõôïýò ìå ôïí óõãêåêñéìÝíï ãåùãñáöéêü ðñïóáíáôïëéóìü…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

BIANCONERO

• Guest
« Reply #2613 on: December 17, 2009, 12:17:25 »
Καλα κανετε ολοι σας και μενετε σταθεροι στην αποφη σας ΑΝ ετσι νιωθετε..σταματηστε ομως να προσπαθειτε να ερμηνεψετε τις πραξεις των αλλων.
Αν την νιωθετε "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" μην την κανετε..αλλα σταματηστε (ναι, θα μιλησω κι εγω Φασιστικα οπως ο αδερφος αρκετα πιο πανω, στην τελικη και σε μενα αναφερεστε) να βαφτιζετε τη δικη μου σταση, ετσι με το ζορι. Εγω ξερω πως νιωθω και γιατι το κανω..οχι εσεις. Κουμαντο στα δικα σας συναισθηματα με το συμπαθειο.

Επι τοις ουσιας δεν λετε τιποτα. Οκ, μας προδωσε..κι εγω τα ιδια ελεγα τοτε αν και του δινα ενα ελαφρυντικο οτι δεν παρατουσε τον ΠΑΟΚ αλλα τη γελοια διοικηση του.

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?
ΠΟΣΟΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ?
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΕΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ.
ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
Μετρημενοι στα δαχτυλα ειμασταν σχεδον..οι πιο πολλοι περνουσαν για ενα γεια το πολυ για την τιμη των οπλων .
ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? (Ξαφνικα τωρα ΟΛΗ η Βορρειος Ελλαδα εδωσε λεφτα για να μεινει!! Ολοι ομως οσοι ξερω, μα οοολοι....πρεπει να χαμε μαζεψει καμμια 30 εκατομυρια μαλλον!!  :P)

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ?....
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ (ΚΑΚΩΣ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ 95% ΤΟΥ (ΜΕΓΑΛΟΥ) ΛΑΟΥ ΜΑΣ! ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ (ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΣ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
Βρηκαμε ομως το θυμα, του φορτωσαμε ΚΑΙ τα δικα μας αμαρτηματα, τη δικια μας αδιαφορια που αφηνε το Γουμενο να αλλωνιζει τοσα χρονια και ολα καλα!!!
ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.....
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ,  ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ,  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ!
10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ......ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ...Ο-Λ-Ο-Ι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....

λετε τωρα "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ...."
ΝΑΙ, ΑΛΛΑΞΑΝ, αλλα κι ολοι εσεις ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ? ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 99% ΤΟΝ ΠΑΟΚ? ΣΤΑ ΚΑΛΑ? ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΣΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΙΔΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!! (Γιατι γυρισατε κωλοτουμπες? Να φυγετε..να πατε αλλου!  ;D ) Ξερω οτι ενοχλει αυτο που λεω, αλλα αν ειμαστε ειλικρινεις, ετσι ειναι δυστυχως.)

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "ΑΛΛΑΞΑΝ" ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ??
(Για 1,3 εκατομυρια μιλαμε το χρονο....να σας εβλεπα ποσοι απο σας θα βαζατε πανω απ ολα τον ΠΑΟΚ με τοσα φραγκα αραδιασμενα μια μερα μπροστα σας! τα παντα για το βρωμοχρημα θα καναν οι περισσοτεροι που το παιζουν τωρα ΥΠΕΡΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ! Το ακους καθε μερα σαν επιχειρημα σε παρεες..δυστυχως)
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΚΑ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ? (ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ...)
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΕΣ-ΜΗΤΕΡΕΣ -ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝ ΧΑΤΗΡΙ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ.......

Κι αυτα εμενα μου δειχνουν οτι ακομα και αν εκανε λαθος (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ) ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!
και αντι να το θεωρεις προδοσια και κωλοτουμπα που γυριζει, θα χει δωσει σε σενα την ευκαιρια να λες οτι στα 83 χρονια του ΠΑΟΚ επιτελους ΕΚΛΕΨΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εναν παιχτη που ηθελαν να τον κρατησουν.Για πρωτη φορα!! Ισως και τελευταια στους αιωνες που θα ακολουθησουν! Αντι να λες, "υπαρχουν και αλλοι Ελληνες, γιατι να παρουμε το σαλπιγγιδη" μπορεις να σκεφτεις ποσο καλο θα κανει στον ΠΑΟΚ , στο ονομα του και στον τροπο που θα σε αντιμετωπισουν τα υπολοιπα μεγαλα ελληνικα ονοματα αν ο Σαλπιγγιδης προτιμησει εσενα και κλεισει την πορτα στο Βαζελο?

Υπαρχει καποιος που διαφωνει ως εδω? Αν υπαρχει ακουω επιχειρηματα σε οσα αναφερθηκα....

Αν συμφωνουμε παμε στην ουσια ολων οσων γινονται τελευταια που για μενα συνοψιζεται στο εξης ΕΝΑ:
"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ"?
ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ-ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ-ΓΙΟΣ ΣΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΤΕ?
Η ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ, "ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΨΟΦΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ"

Περιμενω κουβεντα με επιχειρηματα και οχι μπινελικια, κωλοτουμπες. Εφοσον καποιοι οντως διαβαζουν οσα γραφονται εδω και δεν μπαινουν απλα να ξαναποσταρουν τα ιδια κ τα ιδια. Σορρυ για το ξεστραβωμα..

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2614 on: December 17, 2009, 12:20:10 »
bane αφου θες να θιξεις αλλα θεματα γραψτα στο αναλογο τοπικ κ μην μας πρηζεις...τοσο καιρο δε μιλουσες κ βρηκες τωρα ευκαιρια. αιντε στο σωστο τοπικ κ ασε μας εμας να μιλαμε για την ενδεχομενη μετεγγραφη του κοντου.

pasass

• Guest
« Reply #2615 on: December 17, 2009, 12:24:25 »
Όλα τα καλά παραμύθια τελειώνουν με τον δράκο στο τέλος.

Δηλαδή δεν έχω κάνει καμιά συζήτηση για ανανέωση με τον πολυμετοχικό αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κάνω κάτι το οποίο γνωρίζω πολύ καλά. Να πουλήσω εκδούλευση στα αφεντικά μου προσπαθώντας να διασπασω τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσω προβλήματα στον ΠΑΟΚ που αρχίζει να φοβίζει. Πώς θα το καταφέρω? Δίνοντας συνέντευξη σε δημοσιογράφο που δεν έχει ασχοληθεί με του ΠΑΟΚ και δεν γνωρίζει λεπτομέρειες (χωρίς να ευθύνεται ο δημοσιογράφος) και είναι ευκαιρία να σαλιαρίσω,έτσι Δημητρακη?

Ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα όπως τα είπες.

1.Τελικά τι είσαι, ΠΑΟΚτσης - επαγγελματίας ή γραφείο τύπου των αφεντικών σου? ξένος για την πόλη είσαι. Το μόνο σίγουρο.

2."Ποτέ δεν πήρα χρήματα του κόσμου"...
Τα 300.000 ευρό στα έδωσε ο γούμενος και δεν το ξέρουμε?Ή μήπως στα δώσανε ΠΑΟΚτσηδες επιφανείς και μη και αφού τελικά πληρώθηκες την προσφυγή,γιατί δεν την απεσυρες?Για να μείνεις την επομένη ελεύθερος Δημητρακη. Αλήθεια δεν είναι ότι στις αρχές Αυγούστου πληρωθηκες την πρώτη δόση της καινούριας χρονιάς,τελευταία μέρα από την διαχείριση του κ.Ορφανου με χρήματα και του συνδέσμου (15.000 ευρό) από την συναυλία που κάναμε γιατί αλλιώς έμενες ελεύθερος και διοίκηση δεν υπήρχε για να σε πληρώσει?

3."Το μόνο που δεν με ενδιέφερε ήταν ο Γούμενος"...
Πως γίνετε αυτό όταν..
α) Δηλώσεις στην ΕΤ3 μετά από ειρηνκιή διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Γουμενου (τι δουλειά έχουν αυτοί και καταστρέφουν την οικογενειακή γαλήνη του προέδρου). Αυτοί, ποιοι? Αυτοί που σκίστηκαν, παρατήσανε τις δουλειές και τις οικογενειές τους για να πληρωθείς και να εχεις καλύτερο περιβάλλον εργασίας σαν επαγγελματίας.
β) Η χειρονομία στον αγώνα με την Ξάνθη, το γνωστό (ΣΣΣ) στη Θυρα 4 και η αφιέρωση στον πρόεδρο σου στα επίσημα.
γ) Εμείς δεν ήμασταν που ξέραμε για την πρόταση που είχες και σου υποσχεθήκαμε ότι τον Γενάρη να πας οπου θες με τις ευχές μας, αλλά όχι τώρα,γιατί τώρα γίνεσαι σωσίβιο του Γουμενου? Τελικά μήπως τα 970.000 ευρό που λείπουν από το ταμείο της ΠΑΕ απο την μεταγραφή σου ήταν δεκανίκι για τον Γούμενο? Οι δανεικοί Τοργκελε, Τσιγκας, Χαραλαμπιδης, πληρώθηκαν από τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναικό για να ξέρουμε ποιος ήταν ο κερδισμένος από την μεταγραφή σου .Ο ΠΑΟΚ ή ο Γούμενος. Γιατί μέχρι πέρσι πληρώναμε σαν ΠΑΟΚ τα ανταλλάγματα της μεταγραφής σου με υπέρογκα ποσά. Τελικά σε ενδιέφερε ο Γούμενος και όχι ο ΠΑΟΚ.

4."Μου είπαν οτι θα με απαγάγουν"...
Εσύ ο ίδιος δεν είπες σε γνωστό δημοσιογράφο στο Μάντσεστερ που ήσουν οτι σε πουλάει και δεν θες να πας και έβαλες τα παιδιά να τρέχουν μες τη νύχτα κάνοντας 500 χλμ. για να σε προλάβουν στο "Βενιζέλος" και εσύ έφυγες σαν το κλέφτη με τον μάνατζερ σου τον κ. Αγγελή απο την πίσω πόρτα για να μην τους δεις στα μάτια, αφού άλλα είχες υποσχεθεί τηλεφωνικά?

5."Δεν ζήτησα την μπάλα στο πέναλτι"...
Ρε συ εμείς σε άλλο γήπεδο είμασταν? Πες καλύτερα κάτι άλλο. Ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν τα προηγούμενα, το είδαν live στην T.V.

6."Στον τοπο σου δεν αγιαζεις"...
Ο προδότης ποτέ δεν ειναι αποδεκτός πουθενά και για να γνωρίζεις κάτι, τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς.

7."Δεν φανταζόμουν ότι θα ειπωθούν τόσα ψέματα"...
Δόξα τω θεώ, καθρέφτες υπάρχουν και σίγουρα έχεις και σπίτι σου.

8."Δεν μετάνιωσα για τίποτα"...
Γιατί να μετανιώσεις, επαγγελματίας είσαι, παχυλά αμειβόμενος. Στον πολυμετοχικό είσαι. Μακριά από μας ευτυχώς είσαι και μακριά να παραμείνεις γιατί εδώ είσαι ανεπιθύμητος.

ΥΓ.1 Μακριά οι ψεύτες απο τον ΠΑΟΚ. Οι εποχές αλλάξανε.
ΥΓ.2 Ότι κακό έκανες και προσπαθείς να κάνεις στον ΠΑΟΚ, να γυρίσουν όλα πάνω σου.
ΥΓ.3 Τα λεφτά δεν φέρνουν τελικά την ευτυχία Δημητράκη.

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ"

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
« Reply #2616 on: December 17, 2009, 12:24:40 »
bianconero, πιστεύω με κάλυψες απόλυτα.
+1976

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2617 on: December 17, 2009, 12:25:25 »
+1926 στον τζοκερ.

επιθετικο βρισκεις αλλα η αξιοπρεπεια ειναι σπανιο αγαθο.

και για την ιστορια ο κοντος προδοτης θελει να γυρισει οπωσδηποτε στην πολη γιατι εχει κολησει ο ζαβλακας με γκομενα που λογω δουλειας δεν μπορει να φυγει. γιαυτο και οι εκπτωσεις στο συμβολαιο.

και προδοτης και βλακας και μουνοδουλος δηλαδη.
επισης ειναι πασιφανες πλεον οτι ταιζει απο το πρωτο πεσιμο στα δυτικα δημοσιογραφους της πολης για αλλαγη του κλιματος.

αξεχαστο το αρθρο κολκα = τον θελω πισω χωρις συγνωμη γιατι θα ευνουχιστει ψυχολογικα και δεν θα μπορει να αποδωσει  :smack:

τελος να προσθεσω οτι αν οι συνδεσμοι δεν αντιδρασουν ΚΑΙ σε αυτο πλεον ειναι δεδομενο το χασμα τους με το οπαδικο κινημα ( σε ενδεχομενα μελλοντικα καλεσματα των συνδεσμων θα εισπρατουν αδιαφορια απο τον κοσμο ) αλλα επισης ειναι και δεδομενος ο ιδεολογικος μηδενισμος του συλλογου.

ΑΠΟ ΙΔΕΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

και αυτο θα το βρουμε σιγουρα μπροστα μας.

τωρα για αυτους που λενε οτι ολοι αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια συμφωνω αλλα στην προσωπικη μας ζωη εχουμε δικαιωμα να σκεφτομαστε ετσι.εγω προσωπικα θα συγχωρουσα πολυ χειροτερα πραγματα στην ιδιωτικη μου ζωη ΑΛΛΑ εδω μιλαμε για συλλογο για ιδεες για αρχες για ενα ονομα που υπερασπιζομαστε που εχει κυρος και ιστορια που πρεπει να διαφυλατουμε..ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΣ ΟΠΟΙΟς ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ.

ο κοντος προδοτης και η ιστορια του θα γινει παραδειγμα στις μελλοντικες γενειες :

ειτε ειμαστε μια απλη ομαδα που κανει τα παντα για τις νικες,,εταιρια που κανει τα παντα για τα κερδη, λαος που ξερογλειφομαστε για τιτλους χωρις αρχες

ειτε ειμαστε μια ιδεα με αρχες που δεν τιθενται υπο διαπραγματευση.

Ελπίζω αυτοί που πρέπει, να έχουν ΚΑΚΑΛΑ και προσωπικές δικλείδες ασφαλείας. Γι' αυτούς μιλάω και όχι για τους καναπεδάκηδες ή αυτούς που πάνε στο γήπεδο μια φορά τον χρόνο κ μετά κάνουν γαργάρες ν ανοίξει η φωνή. Ούτε για μας εδώ μέσα μιλάω.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, εκεί που κάποιοι (θέλω να πιστεύω οτι) θα υπερασπιστούν το αντριλίκι τους , την ίδια τους την ύπαρξη.  Απο τους άλλους ξέρω τι θα περιμένω.....Τσιφτετέλι σιναναι γιάβρουμ σιναναναι για. Καμία μαλαματίνα, κανά γαμιέται ο θρύλος κ ο πειραιάς, έτσι για το ξεκάρφωμα κ όλα καλά. Ιδίως αν "ο καλύτερος έλληνας στράικερ" βάλει καμιά γκολάρα κ οδηγήσει σε κανέναν τελικό, γιουχουυουουουουουουο, ούτε που θα θυμούνται οτι έφυγε κ πως κάποτε. Αλλά εγώ μιλάω για τους άλλους, αυτούς που πόνεσαν, μάτωσαν έχασαν την γή κάτω απο τα πόδια. ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Κ είμαι σίγουρος οτι αυτοί δε θα μ απογοητεύσουν.

Κάτι τελευταίο. Εγώ τον ΠΑΟΚ τον έκλεισα μέσα μου. Κανείς δε θα μου τον διαφθείρει, ούτε θα μ αναγκάσει να προβληματιστώ μήπως τελικά όλοι οι καριόληδες είναι μια εταιρία. Εύχομαι να το χετε κάνει κ σεις αυτό.

ΥΓ Ο ΠΑΟΚ κοντέ έχει  σύνδεσμο ΚΑΙ στην Αθήνα. Θα έρθουμε και εμείς στο μεγάλο συγνώμη, να σου δείξουμε που το βάζουμε κ αυτό κ σένα κ την μάνα σου. Πούστη και γαμιόλη.  

ΥΓ 2 ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ. ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #2618 on: December 17, 2009, 12:26:10 »
ενδεχομενη επιστροφη κοντου μας ανοιγει νεους οριζοντες........

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2619 on: December 17, 2009, 12:27:28 »
μαρια το κοβω οχι γιατι δεν μπορω να σου απαντησω αλλα γιατι δεν θελω.κουρασαμε και το τοπικ. ενα θα σου πω. οταν διαβαζεις κατι προσπαθησε να το ερμηνευσεις σωστα. δες απο που ξεκινησε η συζητηση .γιατι μου φαινεται οτι δεν τα διαβασες ολα
ντροπη σου που μου επιτιθεσαι ετσι εσυ ειδικα . το κοβω εδω

υ.γ ποια εισαι που θα κριτικαρεις τα θελω μου .αν δεν γουσταρεις τον κοντο γραψτο και τελειωσε .πηγαινε βρες τον να σου δωσει τα 50 ευρω...να μαθεις να σεβεσαι ολες τις αποψεις ,οπως και σεβασμος σε οσους πιστευουν και διαφορετικα πραγματα
« Last Edit: December 17, 2009, 12:53:49 by bane »