Καλα κανετε ολοι σας και μενετε σταθεροι στην αποφη σας ΑΝ ετσι νιωθετε..σταματηστε ομως να προσπαθειτε να ερμηνεψετε τις πραξεις των αλλων.
Αν την νιωθετε "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" μην την κανετε..αλλα σταματηστε (ναι, θα μιλησω κι εγω Φασιστικα οπως ο αδερφος αρκετα πιο πανω, στην τελικη και σε μενα αναφερεστε) να βαφτιζετε τη δικη μου σταση, ετσι με το ζορι.
Εγω ξερω πως νιωθω και γιατι το κανω..οχι εσεις. Κουμαντο στα δικα σας συναισθηματα με το συμπαθειο.Επι τοις ουσιας δεν λετε τιποτα. Οκ, μας προδωσε..κι εγω τα ιδια ελεγα τοτε αν και του δινα ενα ελαφρυντικο οτι δεν παρατουσε τον ΠΑΟΚ αλλα τη γελοια διοικηση του.
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?
ΠΟΣΟΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ?
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΕΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ.
ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
Μετρημενοι στα δαχτυλα ειμασταν σχεδον..οι πιο πολλοι περνουσαν για ενα γεια το πολυ για την τιμη των οπλων .
ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? (
Ξαφνικα τωρα ΟΛΗ η Βορρειος Ελλαδα εδωσε λεφτα για να μεινει!! Ολοι ομως οσοι ξερω, μα οοολοι....πρεπει να χαμε μαζεψει καμμια 30 εκατομυρια μαλλον!! 
)
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ?....
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ (ΚΑΚΩΣ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ 95% ΤΟΥ (ΜΕΓΑΛΟΥ) ΛΑΟΥ ΜΑΣ! ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ (ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΣ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.Βρηκαμε ομως το θυμα, του φορτωσαμε ΚΑΙ τα δικα μας αμαρτηματα, τη δικια μας αδιαφορια που αφηνε το Γουμενο να αλλωνιζει τοσα χρονια και ολα καλα!!!
ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.....
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ!
10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ......ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ...Ο-Λ-Ο-Ι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....λετε τωρα "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ...."ΝΑΙ, ΑΛΛΑΞΑΝ, αλλα κι ολοι εσεις ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ? ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 99% ΤΟΝ ΠΑΟΚ? ΣΤΑ ΚΑΛΑ? ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΣΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΙΔΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!! (Γιατι γυρισατε κωλοτουμπες? Να φυγετε..να πατε αλλου!
) Ξερω οτι ενοχλει αυτο που λεω, αλλα αν ειμαστε ειλικρινεις, ετσι ειναι δυστυχως.)ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "ΑΛΛΑΞΑΝ" ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ??
(Για 1,3 εκατομυρια μιλαμε το χρονο....να σας εβλεπα ποσοι απο σας θα βαζατε πανω απ ολα τον ΠΑΟΚ με τοσα φραγκα αραδιασμενα μια μερα μπροστα σας! τα παντα για το βρωμοχρημα θα καναν οι περισσοτεροι που το παιζουν τωρα ΥΠΕΡΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ! Το ακους καθε μερα σαν επιχειρημα σε παρεες..δυστυχως)
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΚΑ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ? (ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ...)
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΕΣ-ΜΗΤΕΡΕΣ -ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝ ΧΑΤΗΡΙ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ.......Κι αυτα εμενα μου δειχνουν οτι ακομα και αν εκανε λαθος (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ) ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!
και αντι να το θεωρεις προδοσια και κωλοτουμπα που γυριζει, θα χει δωσει σε σενα την ευκαιρια να λες οτι στα 83 χρονια του ΠΑΟΚ επιτελους ΕΚΛΕΨΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εναν παιχτη που ηθελαν να τον κρατησουν.Για πρωτη φορα!! Ισως και τελευταια στους αιωνες που θα ακολουθησουν! Αντι να λες, "υπαρχουν και αλλοι Ελληνες, γιατι να παρουμε το σαλπιγγιδη" μπορεις να σκεφτεις ποσο καλο θα κανει στον ΠΑΟΚ , στο ονομα του και στον τροπο που θα σε αντιμετωπισουν τα υπολοιπα μεγαλα ελληνικα ονοματα αν ο Σαλπιγγιδης προτιμησει εσενα και κλεισει την πορτα στο Βαζελο?
Υπαρχει καποιος που διαφωνει ως εδω? Αν υπαρχει ακουω επιχειρηματα σε οσα αναφερθηκα....Αν συμφωνουμε παμε στην ουσια ολων οσων γινονται τελευταια που για μενα συνοψιζεται στο εξης ΕΝΑ:
"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ"?ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ-ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ-ΓΙΟΣ ΣΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΤΕ? Η ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ, "ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΨΟΦΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ"
Περιμενω κουβεντα με επιχειρηματα και οχι μπινελικια, κωλοτουμπες. Εφοσον καποιοι οντως διαβαζουν οσα γραφονται εδω και δεν μπαινουν απλα να ξαναποσταρουν τα ιδια κ τα ιδια. Σορρυ για το ξεστραβωμα..