Δηλαδη για να καταλαβω ρε αδερφια.ΑΝ ερθει ο κοντος πισω τι θα γινει?θα διαλυσουμε την ομαδα με αφορισμους ,επεισοδια και πολεμο προς την ΠΑΕ. Εφτασε η ωρα μετα απο χρονια να ανεβει η ομαδα επιπεδο και θα ειμαστε εμεις αυτοι που θα της βαλουμε τρικλοποδια?
Καλως ή κακως οτι και να γινει πρεπει να αφησουμε στην ακρη το εγω μας-οσο και αν πληγωθει- και να βαλουμε πανω απ ολα τον ΠΑΟΚ.Ειναι δυνατον για ενα ποδοσφαιριστη να γκρεμισουμε οτι με κοπο χτιστηκε ως τωρα?
Πολλοι θα πουνε οτι ο Παοκτσης εχει τιμη και υπερηφανια.Χαιρομαι γιατι ειμαι ενας απ αυτους.Αλλα μην ξεχνατε ποσοι φυγανε και γυρισανε,μην ανοιξουμε τωρα αυτο το κεφαλαιο.(θελω να πω οτι εχουμε κανει τα στραβα ματια σε χειροτερες περιοδους)
Και κατι τελευταιο.Επειδη γνωριζω την ψυχοσυνθεση μας στην περιπτωση που ακουσετε απο αλλοθρησκους ιστοριες για κωλοτουμπες κλπ κλειστε τα αυτια σας και σκεφτειτε μονο που ημασταν που ειμαστε και που θα βρεθουμε αν πληγωσουμε τον εγωισμο μας αλλα αφησουμε τους ανθρωπους που εμπιστευομαστε να μας οδηγησουν στα πιο τρελα μας ονειρα.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Ειθε ο Θεος να μας φωτισει ολους μερες που ειναι
ΥΓ:ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
αδερφε εγω δεν ξερω τι θα κανουν οι αλλοι.προσωπικα εγω ουτε καφρος ειμαι ουτε πολυ μαλακας(λιγο ειμαι οπως ολοι μας).
απλα δεν θα ξαναρθω στο γηπεδο οσο παιζει ο συγκεκριμενος μπαλα.δεν με νοιαζει αν ειναι σωστο η λαθος.ηθικα απεναντι στον εαυτο
μου και στα πιστευω μου εγω θα μαι λαθος.οποτε,δεν θα το σκαλισω και πολυ,αν προτιμαει η διοικηση για το καλο της ομαδας να τον φερει πισω
ας ξερει οτι για το καλο της ομαδας θα εχει μειον ενα πελατη...γιατι με τετοιες κινησεις προσωπικα μονο πελατης μπορω να νιωσω...
και αμα πει κανενας τι καθομαστε και κουβεντιαζουμε,εγω απλα θα πω οτι το συγκεκριμενο ζητημα,που κανονικα θα πρεπε να ειχε θαφτει το ονομα
του και να μην το ξανακουγαμε ποτε,το φερνουνε στην επιφανεια συνεχως.για να κοψουν αντιδρασεις;για να δουν αν μαλακωσαμε;
ο βεντερ ψαχνει στα λαμογια σαν τον βασιλοπουλο(ο συγκεκριμενος ειναι ο καλυτερα ενημερωμενος στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ).εγω θα το παω ακομα παραπερα και θα πω οτι αμα ηθελε κι η διοικηση θα το χε ξεκοψει απο περσι...χωρις να υποννοω κατι κακο για αυτην...δεν θελει απο οτι φαινεται