Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 505195 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kospatras

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2540 on: April 17, 2009, 14:51:05 »
μεγαλο πισωγύρισμα καθε συνομιλια μαζι του.δεν θελω να τον βλεπω ουτε απτην τηλεοραση

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2541 on: April 17, 2009, 15:05:52 »
Αν γίνει το λάθος και γυρίσει αυτός ο σκατόψυχος θα είναι και το τέλος της τρομακτικής συσπείρωσης που έχουμε γύρω από την ομάδα.
Ελπίζω να μην γίνει το λάθος
Τέρμα το γλύψιμο εκεί που φτύναμε,
Αν είναι έτσι να γυρίσει και ο φασούλας για πρόεδρος τώρα που έχουμε ανάγκη στην μπασκετάρα μας....

εγω ηθελα να ξερα ποσο χαρτζιλικι εχει κοψει σε κολκα βασιλοπουλο ο προδοτης για να την βγαζει καθαρη στην πολη αυτο το σιχαμα,,αυτο το καθικι. 1000 ευρω? 2,000 ευρω? δεν τους κοβω και πιο ακριβους αυτους τους τσομπανηδες.  αυτοι πουλιουντε για μια ειδησουλα.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #2542 on: April 17, 2009, 15:21:43 »
Μπιφτεκομούρη κοντέ χωρίς τον ξενοδόχο λογαριάζεις.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2543 on: April 17, 2009, 15:29:18 »
«Åßìáé ÐÁÏÊ êáé ôï îÝñåôå üëïé. Ôï Ý÷ù äçëþóåé êáé óôï ðåñéïäéêü ôïõ Ðáíáèçíáúêïý. Ôüôå Ýðåóá óå ðáãßäá. ¸÷áóá ðñïóöïñÝò êáé áðü ôçí Áúíôñá÷ô Öñáíêöïýñôçò ëüãù ôùí ðéÝóåùí ðïõ äå÷üìïõí. Áðü åìÝíá üìùò êáé åêåßíá ôá ëåöôÜ ðëçñþèçêáí üëïé ïé ðáßêôåò. Ôþñá èÝëù íá ãõñßóù óôïí ÐÁÏÊ. Áí Þîåñá üôé èá áíáëÜìâáíå ï Èüäùñïò, äåí èá Ýöåõãá ðïôÝ…»

ðñáóéíç öáíåëá ðñáóéíá ëåöôá,
ôïõ ãïõìåíïõ óùóéâéï êáé ÐÁÏÊ óôï ìðëá ìðëá . . .

SKAILS

• Guest
« Reply #2544 on: April 17, 2009, 15:34:28 »
ρε παιδια ΑΝ τον θελει ο σαντος κ ο ζαγορακης θα κανουμε τουμπεκι,γιατι αποδεδειγμενα ξερουν τι κανουν διοικητικα κ αγωνιστικα.ενας φιλος ειπε πως αν ερθει θα σταματησει η συσπειρωση του κοσμου...συγνωμη κιολας,αυτα ειναι μαλακιες,εγω θελω να φτιαξω ομαδα δυνατη κ καθε καλος παικτης ευπροσδεκτος.

mazur-4

• Guest
« Reply #2545 on: April 17, 2009, 15:41:44 »
1) Για το σσσσςςςς! δε μας ειπες...
2) Στο αεροδρομιο γιατι την κοπανησες απο την πισω πορτα?
3) Το πεναλτι ρε "Παοκτση" με τι ψυχη το βαρεσες?
4) Ποσο ΠΑΟΚ εισαι πες μας οταν πανυγηριζεις βαζελογκολ και δειχνεις τη φανελα με το τριφυλι?
Εκει ρε πουστη στην εξορια, στην πουτανα τη χαμουτζια.
Θα εισαι το παραδειγμα για ολες τις μελλοντικες γενιες παικτων του ΠΑΟΚ, του πως δεν πρεπει ΠΟΤΕ να συμπεριφερθουν στο λαο του.
Εσυ εκανες διακοπες στα Βορεια Προαστια μετρουσες φραγκα και εμεις εδω καναμε επανασταση και αγωνες. Και τωρα βρηκες ετοιμη στρωμενη κατασταση και λιγουρευεσαι μωρη χαμουρα.
Καληνυχτα πουστρακι και συγνωμη μη ζητας απο μας αλλα απο τη συνειδηση σου.
Και αν μετανιωσες δεν τρεχει και τιποτα, παρηγορησου οτι και ο Ιουδας και ο Εφιαλτης ετσι ενιωσαν...

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #2546 on: April 17, 2009, 15:51:06 »
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχει άποψη και κρίση,δεν είναι τσιράκι κανενός Σάντος και Ζαγοράκη.Τουμπεκί και εκπτώσεις δεν προκειται να κανουμε ποτέ,ούτε με το αντάλλαγμα του 'ισόβιου πρωταθλητή'.

$αλπιγίδι πουσταρά....

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2547 on: April 17, 2009, 16:00:24 »
Όπως τα λέει ο βέντερ..αν κόλκας κ βασιλόπουλος δεν ήταν στο μπίρι μπίρι τόσο καιρό να μας τα πρήζουν με τις και καλά τυχαίες χρονικά τοποθετήσεις τους,με αποτέλεσμα να "μαλακώσει" ένα κομμάτι του κόσμου,εχθές θα είχε φάει και καμιά ψιλή στην καλύτερη
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2548 on: April 17, 2009, 16:12:11 »
πουτανας γιε για σενα

GeorgT

• Guest
« Reply #2549 on: April 17, 2009, 16:13:24 »
μαμω τα μμε μου μαμω (ειναι κ οφ τοπικ εδω) ανα 2 βδομάδες βγάζουν ανύπαρκτα θέματα με πιο αγαπημένο τους τον κοντοπτανο, (πριν 1 βδομάδα έφευγε ο ζλαταν κ τώρα έρχεται ο σαλπι) Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

thomas

• Guest
« Reply #2550 on: April 17, 2009, 16:46:24 »
Όπως τα λέει ο βέντερ..αν κόλκας κ βασιλόπουλος δεν ήταν στο μπίρι μπίρι τόσο καιρό να μας τα πρήζουν με τις και καλά τυχαίες χρονικά τοποθετήσεις τους,με αποτέλεσμα να "μαλακώσει" ένα κομμάτι του κόσμου,εχθές θα είχε φάει και καμιά ψιλή στην καλύτερη

Δεν κατάλαβα....θα ήθελες δηλαδή να τον είχαν χτυπήσει;ελπίζω να σε κατάλαβα εγώ λάθος.Ο ΠΑΟΚ μας δεν πρόκειται να φτάσει ψηλά αν δεν εκλείψουν οι καφρίλες.Αν αποφασίσουν οι διοικούντες ότι θα πρέπει να έρθει ο Σαλπιγγίδης ή οποιοσδήποτε άλλος καλό θα είναι να το βουλώσουμε και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε.Αυτό σημαίνει εμπιστοσύνη.Και ας σκεφτεί έστω για λίγο ο καθένας από μας από ποια κατάσταση έφυγε ο Σαλπιγγίδης τότε.Οι περισσότεροι από μας στη δουλειά μας (γιατί το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά του κάθε Σαλπιγγίδη) έτσι θα ενεργούσαν.Αλλά απέξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει ο καθένας.Η κριτική είναι πολύ εύκολη και η λάσπη ευκολότερη....

thomas

• Guest
« Reply #2551 on: April 17, 2009, 16:48:48 »
ρε παιδια ΑΝ τον θελει ο σαντος κ ο ζαγορακης θα κανουμε τουμπεκι,γιατι αποδεδειγμενα ξερουν τι κανουν διοικητικα κ αγωνιστικα.ενας φιλος ειπε πως αν ερθει θα σταματησει η συσπειρωση του κοσμου...συγνωμη κιολας,αυτα ειναι μαλακιες,εγω θελω να φτιαξω ομαδα δυνατη κ καθε καλος παικτης ευπροσδεκτος.
+ 1000

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2552 on: April 17, 2009, 16:56:51 »

Δεν κατάλαβα....θα ήθελες δηλαδή να τον είχαν χτυπήσει;ελπίζω να σε κατάλαβα εγώ λάθος.Ο ΠΑΟΚ μας δεν πρόκειται να φτάσει ψηλά αν δεν εκλείψουν οι καφρίλες.Αν αποφασίσουν οι διοικούντες ότι θα πρέπει να έρθει ο Σαλπιγγίδης ή οποιοσδήποτε άλλος καλό θα είναι να το βουλώσουμε και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε.Αυτό σημαίνει εμπιστοσύνη.Και ας σκεφτεί έστω για λίγο ο καθένας από μας από ποια κατάσταση έφυγε ο Σαλπιγγίδης τότε.Οι περισσότεροι από μας στη δουλειά μας (γιατί το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά του κάθε Σαλπιγγίδη) έτσι θα ενεργούσαν.Αλλά απέξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει ο καθένας.Η κριτική είναι πολύ εύκολη και η λάσπη ευκολότερη....

ωχ άλλος ένας υγιείς "καλοσκεπτουμενος" φίλαθλος, XXXXXXXXXXXXXXXXXX

η μάλλον σσσσσσ όπως θα έλεγε ο δικός σου
« Last Edit: April 17, 2009, 17:52:25 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

chiltsid

• Guest
« Reply #2553 on: April 17, 2009, 16:59:06 »
Íôåë ÐéÝñï: "Äåí óõã÷ùñþ ôïí ÉìðñáÀìïâéôò"

ÐåñÞöáíïò ãéá ôçí êáñéÝñá ôïõ óôçí ÃéïõâÝíôïõò äÞëùóå ï ÁëåóÜíôñï Íôåë ÐéÝñï, ï ïðïßïò äåí Ýäùóå… óõã÷ùñï÷Üñôé óôïí ÆëÜôáí ÉìðñáÀìïâéôò ãéá ôçí áðüöáóç ôïõ íá áðï÷ùñÞóåé ôç óåæüí ðïõ ç ïìÜäá õðïâéâÜóôçêå óôçí Serie B.

Ôï ìåãÜëï íôÝñìðé ìåôáîý ÃéïõâÝíôïõò êáé ºíôåñ óôï Ôïñßíï ðëçóéÜæåé êáé ï áñ÷çãüò ôùí "ìðéáíêïíÝñé", ÁëåóÜíôñï Íôåë ÐéÝñï, ôüíéóå ðùò äåí æçëåýåé ôá åðéôåýãìáôá ôùí "íåñáôæïýñé" ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá.

"Äåí ôïõò æçëåýù êáèüëïõ. Åßìáé ðåñÞöáíïò ãéá ôá ÷ñüíéá ðïý ðÝñáóá óôçí ÃéïõâÝíôïõò, óõìðåñéëáìâáíïìÝíùí êáé ôùí ôåëåõôáßùí ðïõ Þôáí ôá ðéï äýóêïëá", ôüíéóå áñ÷éêÜ ï "ðéíôïõñßêéï" óôï Sportweek åíþ ðñüóèåóå:     

"Ôï óõìâüëáéï ìïõ ëÞãåé ôï 2010 êáé ðñïò ôï ðáñüí èá ðñïôéìïýóá íá åðéêåíôñùèþ óôïõò ôñåéò õðüëïéðïò ìÞíåò ôçò óåæüí, ïé ïðïßïé èá åßíáé ðïëý óçìáíôéêïß ãéá ìÝíá êáé ôçí Ãéïýâå".

Ç ïìÜäá ôïõ Ôïñßíï õðïâéâÜóôçêå óôçí Serie  ôï 2006 áìÝóùò ìåôÜ ôï óêÜíäáëï Calciopoli êáé ï Óïõçäüò áóôÝñáò, ÆëÜôáí ÉìðñáÀìïâéôò, åßðå "áíôßï" ãéá ôçí ºíôåñ. Ó÷ïëéÜæïíôáò ôçí êßíçóç áõôÞ ï 34÷ñïíïò Üóïò áíÝöåñå:

"Äåí áéóèÜíïìáé üôé õðÜñ÷åé ëüãïò íá ôïí óõã÷ùñÞóù ãéá êÜôé. ÐÝóáìå óôç äåýôåñç êáôçãïñßá êáé ìåôáêéíÞèçêå óå Üëëç ïìÜäá. ÁõôÞ Þôáí ç åðéëïãÞ ôïõ. Äåí ãíùñßæù áí ïöåßëåôáé óå áõôüí ç áëëáãÞ ôçò ºíôåñ. Ðéóôåýù üôé áõôü Ý÷åé íá êÜíåé ìå ôá ÷ñÞìáôá ôïõ ÌïñÜôé".

Íßêïò ÃñõðÜñçò

http://goal.com/gr/news/1216/%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1/2009/04/17/1214075/%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB-%CF%80%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CF%8E-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%90%CE%BC%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%82

ïðïéïò êáôáëáâå,êáôáëáâå

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #2554 on: April 17, 2009, 17:09:28 »
Αν ζητήσει ΕΜΠΡΑΚΤΑ συγνώμη (βάζοντας 300.000 στο αθλητικό κέντρο)  τότε να γυρίσει. Είναι ΠΑΟΚτσάκι και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, όλοι κάνουν λάθη άλλα όταν αναγνωρίσουν το λάθος τους και το πληρώσουν νομίζω ότι συγχωρούνται.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2555 on: April 17, 2009, 17:11:18 »
Δηλαδη για να καταλαβω ρε αδερφια.ΑΝ ερθει ο κοντος πισω τι θα γινει?θα διαλυσουμε την ομαδα με αφορισμους ,επεισοδια και πολεμο προς την ΠΑΕ. Εφτασε η ωρα μετα απο χρονια να ανεβει η ομαδα επιπεδο και θα ειμαστε εμεις αυτοι που θα της βαλουμε τρικλοποδια?
Καλως ή κακως οτι και να γινει πρεπει να αφησουμε στην ακρη το εγω μας-οσο και αν πληγωθει- και να βαλουμε πανω απ ολα τον ΠΑΟΚ.Ειναι δυνατον για ενα ποδοσφαιριστη να γκρεμισουμε οτι με κοπο χτιστηκε ως τωρα?
Πολλοι θα πουνε οτι ο Παοκτσης εχει τιμη και υπερηφανια.Χαιρομαι γιατι ειμαι ενας απ αυτους.Αλλα μην ξεχνατε ποσοι φυγανε και γυρισανε,μην ανοιξουμε τωρα αυτο το κεφαλαιο.(θελω να πω οτι εχουμε κανει τα στραβα ματια σε χειροτερες περιοδους)

Και κατι τελευταιο.Επειδη γνωριζω την ψυχοσυνθεση μας στην περιπτωση που ακουσετε απο αλλοθρησκους ιστοριες για κωλοτουμπες κλπ κλειστε τα αυτια σας και σκεφτειτε μονο που ημασταν που ειμαστε και που θα βρεθουμε  αν πληγωσουμε τον εγωισμο μας αλλα αφησουμε τους ανθρωπους που εμπιστευομαστε να μας οδηγησουν στα πιο τρελα μας ονειρα.
                                                                                                                                       ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ειθε ο Θεος να μας φωτισει ολους μερες που ειναι

ΥΓ:ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

makptol

• Guest
« Reply #2556 on: April 17, 2009, 17:18:10 »
Αν ζητήσει ΕΜΠΡΑΚΤΑ συγνώμη (βάζοντας 300.000 στο αθλητικό κέντρο)  τότε να γυρίσει. Είναι ΠΑΟΚτσάκι και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, όλοι κάνουν λάθη άλλα όταν αναγνωρίσουν το λάθος τους και το πληρώσουν νομίζω ότι συγχωρούνται.

συμφωνω απολυτα να μην γινει φασουλας εχει τα κοτσια και το λεει στα τριφιλια και στα αλλα χορτα εκει στην αθηνα οτι ειναι ΠΑΟΚ αλλα να ζητησει συγνωμη και τα λεφτα που πηρε
απο τον λαο να τα δωσει στο προπονητικο κεντρο θα ειναι μια πολυ καλη κινηση......

thomas

• Guest
« Reply #2557 on: April 17, 2009, 17:27:25 »

ωχ άλλος ένας υγιείς "καλοσκεπτουμενος" φίλαθλος, βρε ουστ!

η μάλλον σσσσσσ όπως θα έλεγε ο δικός σου

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

« Last Edit: April 17, 2009, 17:55:39 by tsakalaki »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2558 on: April 17, 2009, 17:31:35 »
Δηλαδη για να καταλαβω ρε αδερφια.ΑΝ ερθει ο κοντος πισω τι θα γινει?θα διαλυσουμε την ομαδα με αφορισμους ,επεισοδια και πολεμο προς την ΠΑΕ. Εφτασε η ωρα μετα απο χρονια να ανεβει η ομαδα επιπεδο και θα ειμαστε εμεις αυτοι που θα της βαλουμε τρικλοποδια?
Καλως ή κακως οτι και να γινει πρεπει να αφησουμε στην ακρη το εγω μας-οσο και αν πληγωθει- και να βαλουμε πανω απ ολα τον ΠΑΟΚ.Ειναι δυνατον για ενα ποδοσφαιριστη να γκρεμισουμε οτι με κοπο χτιστηκε ως τωρα?
Πολλοι θα πουνε οτι ο Παοκτσης εχει τιμη και υπερηφανια.Χαιρομαι γιατι ειμαι ενας απ αυτους.Αλλα μην ξεχνατε ποσοι φυγανε και γυρισανε,μην ανοιξουμε τωρα αυτο το κεφαλαιο.(θελω να πω οτι εχουμε κανει τα στραβα ματια σε χειροτερες περιοδους)

Και κατι τελευταιο.Επειδη γνωριζω την ψυχοσυνθεση μας στην περιπτωση που ακουσετε απο αλλοθρησκους ιστοριες για κωλοτουμπες κλπ κλειστε τα αυτια σας και σκεφτειτε μονο που ημασταν που ειμαστε και που θα βρεθουμε  αν πληγωσουμε τον εγωισμο μας αλλα αφησουμε τους ανθρωπους που εμπιστευομαστε να μας οδηγησουν στα πιο τρελα μας ονειρα.
                                                                                                                                       ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ειθε ο Θεος να μας φωτισει ολους μερες που ειναι

ΥΓ:ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ

αδερφε  εγω δεν ξερω τι θα κανουν οι αλλοι.προσωπικα εγω ουτε καφρος ειμαι ουτε πολυ μαλακας(λιγο ειμαι οπως ολοι μας).

απλα δεν θα ξαναρθω στο γηπεδο οσο παιζει ο συγκεκριμενος μπαλα.δεν με νοιαζει αν ειναι σωστο η λαθος.ηθικα απεναντι στον εαυτο

μου και στα πιστευω μου εγω θα μαι λαθος.οποτε,δεν θα το σκαλισω και πολυ,αν προτιμαει η διοικηση για το καλο της ομαδας να τον φερει πισω

ας ξερει οτι για το καλο της ομαδας θα εχει μειον ενα πελατη...γιατι με τετοιες κινησεις προσωπικα μονο πελατης μπορω να νιωσω...

και αμα πει κανενας τι καθομαστε και κουβεντιαζουμε,εγω απλα θα πω οτι το συγκεκριμενο ζητημα,που κανονικα θα πρεπε να ειχε θαφτει το ονομα

του και να μην το ξανακουγαμε ποτε,το φερνουνε στην επιφανεια συνεχως.για να κοψουν αντιδρασεις;για να δουν αν μαλακωσαμε;

ο βεντερ ψαχνει στα λαμογια σαν τον βασιλοπουλο(ο συγκεκριμενος ειναι ο καλυτερα ενημερωμενος στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ).εγω θα το παω ακομα παραπερα και θα πω οτι αμα ηθελε κι η διοικηση θα το χε ξεκοψει απο περσι...χωρις να υποννοω κατι κακο για αυτην...δεν θελει απο οτι φαινεται

mazur-4

• Guest
« Reply #2559 on: April 17, 2009, 17:33:19 »

Συγνωμη αλλα αν θεωρησουν οι διοικουντες πως πρεπει να ερθει ο Σαλπιγγιδης, ο Φασουλας, ο Κομματος, ο Σαββας Ηλιαδης, ο Νικοπολιδης, ο Βουλινος, ο Γουμενος, ο Μπατατουδης, ο Ακριβοπουλος, ο Λασκαρελιας, ο Κρυσταλιδης, ο Κολτσιδας π.χ. θα ειναι καλο πιστευεις στ'αληθεια να το βουλωσουμε?
Και αν για τον κοντο ο ΠΑΟΚ ειναι η δουλεια του για μας ειναι η ΖΩΗ μας.
Και που εισαι αδερφε ξαναδιαβασε αυτο που εγραψε ο PAOKVOLOS.