Ρε συ Poet αφου εισαι τοσο ξερολας γιατι δεν εδιωξες τον γουμενο
αλλα περιμενες κανενα αλλο μαλακα να βαλει το κεφαλι στον ντορβα ? να κανει καταληψεις ?να κανει ντου οπου νομιζει να κανει ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ .
Αν περιμενανε, αυτοι για τους οποιους μιλας, ακομη γουμενο θα ειχες ΞΥΠΝΑ και μην το παιζεις ξερολας φτανει με τις αμπελοφυλοσοφιες, εσυ εισαι ο ξυπνιος και οι αλλοι μπαγλαμαδες
Πιστεύω πως έκανα ότι περνούσε απο το χέρι μου για να φύγει. Αν εσύ με γνωρίζεις και ξέρεις τί έκανα και τί όχι, να βγείς να τα πείς. Και όχι χαρακτηρισμούς εντάξει; Όπως μιλάω θα μιλάς, ούτε υποτιμητικά σχόλια ούτε χαρακτηρισμοί, ούτε υπονοούμενα. Σε συγχωρώ για πρώτη φορά, κυρίως επειδή δεν με γνωρίζεις. Πάντως την συνείδησή μου σαν ΠΑΟΚτσής, να ξέρεις την έχω απόλυτα ήσυχη στο θέμα του Γούμενου. Απόλυτα.
Συγγνώμη ρε Πόετ.Δηλαδή όσοι ήθελαν το ΣΔΟΕ τι είναι;Πως τους χαρακτηρίζεις;
Γιατί προσωπικά ήθελα να μπεί το ΣΔΟΕ για να δούμε που βρισκόμαστε οικονομικά.
Και αν δεν έμπαινε τότε,θα έμπαινε κάποια άλλη στιγμή μελλοντικά.
Και ακόμα και να ήξερα ότι θα τρώγαμε πρόστιμο πάλι θα ήθελα.Και τα λεφτά να μην τα δώσουμε ΠΟΤΕ.
Αυτοί που ήθελαν το ΣΔΟΕ ήταν κακώς πληροφορημένοι που απλά έδειξαν υπερβολική εμπιστοσύνη στον Ζιγγερίδη.
Έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα αλλού. Το ΣΔΟΕ δεν ελέγχει μιά εταιρεία για να δεί που είναι οικονομικά.
Αν θυμάσαι καλά, αυτό το κάναν οι ορκωτοί ελεγκτές που έβαλε η διοίκηση Βεζυρτζή-Οικονομίδη.
Το ΣΔΟΕ ελέγχει άν όλα είναι σύννομα σε σχέση με το κράτος.
Διαπιστώνει ότι δεν απέδωσες ΦΠΑ. Δεν κλείνει φυλακή τον Γούμενο. Απαιτεί απο τον ΠΑΟΚ να τα πληρώσει.
Διαπιστώνει ότι στην υπόθεση Σικαμπάλα και Μέγκαχεντ δεν κόπηκαν τα κατάλληλα παραστατικά.
Σου βάζει ένα πρόστιμο για αποκρυβείσες συναλλαγές και πρέπει να το πληρώσεις σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το ΣΔΟΕ ήταν η μεγαλύτερη μαχαιριά που φάγαμε εκ των έσω.
Είχαμε έναν Γούμενο που υπολογίζω ότι τσέπωσε κάνα 6άρι απο την ΠΑΕ,
είχαμε και επιπλέον τον έλεγχο απο το ΣΔΟΕ που χρέωσε την ΠΑΕ άλλα 5,6 εκ.
Είδες λοιπόν πόσο κακό κάνει η ημιμάθεια, η αμάθεια και η επιπολαιότητα;
Και τρέχει τώρα ο κακομοίρης ο Ζαγοράκης μέσα σε όλα αυτά που έχει να πληρώσει,
να κανονίσει και το πρόστιμο του ΣΔΟΕ, επειδή ένας φωτισμένος φωστήρας πέταξε μιά παπαριά
και τον ακολούθησε τόσος κόσμος.
Πές μου λοιπόν ... 6 ο Γούμενος ... 5,6 η ανευθυνότητα κάποιου ... δεν υπάρχουν ευθύνες αλλού, μόνο στον Γούμενο τις ρίχνουμε;
Αν είναι να λέμε ωραία λόγια για να χαϊδεύουμε τα αφτιά του κόσμου, όλοι μπορούμε να λέμε και να μπαλαμουτιάζουμε τα πλήθη,
την αλήθεια ποιός την λέει;
Είδες κανένα Ζιγγερίδη να βγεί και να πεί έκανα λάθος, έκανα μ@λακία και κακώς χρεώθηκε ο ΠΑΟΚ; @@ λέω εγώ.
Το να χειροκροτείς άτομο που έκανε δηλώσεις στυλ:δεν πάω σε άλλη ελληνική ομάδα και τελευταία μέρα των μεταγραφών ΦΕΥΓΕΙ,
το να χειροκροτείς άτομο που γι'αυτον μαζεύανε λεφτά όλος ο κόσμος,για να μείνει.
Τα λεφτά για να πληρωθεί ο Σάλπι, ο Καρυπίδης και ο Μίετσελ μαζεύτηκαν περίπου αρχές με μέσα Ιουνίου. Πληρώθηκαν οι προσφυγές.
Έφυγε το ενδεχόμενο ο παίκτης να φύγει σαν ελεύθερος. Αυτό ήταν επιτυχία όλων μας και το μας συμπεριλαμβάνει όλους μας σας που αγωνιστήκαμε για να πληρωθούν οι παίκτες.
Ο Καρυπίδης δόθηκε μεταγραφή στη Hearts επι επιτροπής σωτηρίας. Με υπογραφή Παντελιάδη και όποτε χρειαζόταν επειδή ο Γούμενος ήταν κρυμένος, τα έστελναν τα χαρτιά τα υπέγραφε ο Γούμενος, επειδή η επιτροπή σωτηρίας δεν είχε δικαίωμα υπογραφής.
Σχεδόν 2 μήνες δεν υπήρχε θέμα Σαλπιγγίδη.
Ο Γούμενος όμως μας τρύπησε, όχι μόνο εμάς ... όλους μας και μας και σας. ξαναεπέστρεψε.
Τότε λοιπόν που ξαναεπέστρεψε, ξαναέβαλε μπροστά το θέμα της πώλησης του Σαλπιγγίδη.
Πιστεύεις ότι ο Σάλπι θα έπαιρνε απλά τα λεφτά και την άλλη μέρα θα έφευγε; Ξεχνάμε τί παιδί ήταν; Ξεχνάμε τί υπομονή έκαναν όλοι οι παίκτες; Τα ξεχνάμε τόσο εύκολα;
Έτσι όμως προέκυψε, τελευταία μέρα των μεταγραφών των έστειλε ο Γούμενος, και φυσικά δεν ήθελε να φύγει, εκδιώχθηκε. Μέλλον στον ΠΑΟΚ με Γούμενο δεν είχε, να πει δεν πάω δεν μπορούσε γιατί ο Γούμενος θα τον τελείωνε, τί να έκανε; Τουλάχιστον πήγε με μεταγραφή και κάποια λεφτά πήγαν στον ΠΑΟΚ και πληρώθηκαν κάποιοι συνάδελφοί του που είχαν να δούν χρήμα απο την Άλωση της Τροίας.
Υπο αυτές τις συνθήκες, τί να εξηγήσεις και στον κόσμο που έρχεται στο αεροδρόμιο μου λές; Να μιλήσεις, θα σε πιστέψουν; Και να σε πιστέψουν, τί μπορεί να γίνει; Τίποτα, ήταν τετελεσμένο γεγονός. Διαλέγεις την πίσω πόρτα και δραπετεύεις, καλύτερα να μην πείς τίποτα, καλύτερα να τα πείς σε κάποια φάση στο μέλλον όταν οι καιροί θα είναι πιό ώριμοι.
Δεν μπορώ ρε φίλε να μην κατανοήσω τη στάση του, ούτε τη φόρτιση του, ούτε τα ελαφρυντικά του, ούτε την πίεση που έτρωγε, ούτε τίποτα.
Αυτό είναι το σκεπτικό μου, απλά. Όταν λήξει το συμβόλαιό του εγώ προσωπικά θα του έκανα την ίδια πρόταση με τον Παναθηναϊκό και θα του έλεγα, διάλεξε ρε μάγκα, να σε δούμε τώρα πού είσαι, να μας δείξεις τί θέλεις, και άν θέλεις όχι το ίδιο, και 100 και 150 χιλιάρικα λιγότερα. Πιστεύω ακράδαντα θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ.