Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501158 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

The_Cure

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2320 on: January 28, 2008, 17:44:51 »
king +1   :thumbok:  κι ασε τους αλλους να το παιζουν το "βιολι" τους....

COBE-4-

• Guest
« Reply #2321 on: January 28, 2008, 17:59:47 »
Mhn asxoliste me 200 futa-xeirokrothtes ths 1.Autoi pou xeirokrothsan ton kontopoutano vlepoun ton PAOK san diaskedash-theama,kati san to theatro...Tha sou riksei 3-4 o gavros kai tha xeirokrotoun kanena 5lepto...ΠΑΟΚ=ΙΔΕΑ re sardeles
ta eipes ola.etsi...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #2322 on: January 28, 2008, 18:08:57 »
εγω πιστευω οτι το μονο που θελει,ειναι αν καποια στιγμη επιστρεψει στη θεσσαλονικη να εχει μια ησυχη ζωη.....

και δεν αξιζει τον κοπο για ποδοσφαιρικες ομαδες ειτε λεγεται ΠΑΟΚ ειτε γαυρος ειτε οτιδηποτε,να φτανουμε σε υπερβολες οπως εκεινο που ειχε γινει οταν ειχε παει σε μια ταβερνα νομιζω περσι και ειχαν παει ατομα να τον αποδοκιμασουν...δηλαδη ημαρτον υπαρχουν και ορια....ο ανθρωπος εχει εδω οικογενεια και φιλους....δεν προδωσε ουτε πατριδα ουτε την πολιτικη του ιδεολογια ουτε τιποτα....

κι αυτο ισχυει ειτε ο αλλος λεγεται σαλπιγγιδης ειτε φασουλας ειτε οτιδηποτε....

αποδοκιμασια στο γηπεδο αλλα ως εκει...ολα εχουν ενα οριο....
Καταρχας εγω εχω την αποψη οτι προδωσε ιδεολογια αν και εσυ υποστηριζεις το ανιθετο.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ανεχομαι απο κανενα τσουτσεκι τυπου Σαλπιγγιδη να μου πουλαει οπαδιλικι.Οπως δεν ανεχομαι να τον χειροκροτανε καποιοι που θελουν να λεγονται παοκτσηδες.Αυτοι ομως που τον χειροκροτησαν δεν ξεκινησαν ξημερωματα απο τη Τουμπα για να τον φερουν πισω.Σε αυτους που κοροιδεψε με το χειροτερο τροπο(διαβαστε ποστ απο ΗΟΜΟ PΑΟKUS σε προηγουμενη σελιδα).Και μου λετε επισης οτι δεν ειναι σωστο να τον κραζουμε οταν ερχεται στη Θεσσαλονικη.Γιατι δεν καταλαβα οπως εστρωσε ας κοιμηθει.Μαλακες ημασταν εμεις που του φωναζαμε να κανει προσφυγη το δεκεμβριο για να μην γινει δεκανικι του γουμενου;Ποιο καλο της ομαδας και παπαριες τη παρτη του και τη τσεπη του κοιταξε δλδ τα 200 χιλιαρικα παραπανω.Και εγω σας λεω ας ελεγε ρε παιδια ειναι πολλα τα φραγκα.ΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΗΛΙΚΙ ΡΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ.Θελω να σας υπενθυμισω επισης οτι στην Τουμπα ουτε ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ δεν χειροκροτηθηκε και χειροκροτανε οι υπερπαοκτσηδες των επισημων(δεν εχω κατι προσωπικο μαυτους αλλα φετος ειναι η πιο αδεια θυρα)τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ;;;;;;;;;
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2323 on: January 28, 2008, 18:31:49 »
ρε συ κοιτα ισως φανηκε λιγο απαξιωτικο οπως το ειπα αυτο ηταν το λαθος...σιγουρα ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα για πολλους και για μενα, αλλα σιγουρα οχι να τον συγκρινω με εννοιες οπως πατριδα....

απο κει και περα σαφως και οσοι τον χειροκροτησαν απαραδεκτοι....μη μου χρεωσετε οτι επειδη εγραψα τα υπολοιπα οτι ειμαι φιλος του, η οτι τον χειροκροτησα εγω...εγω αλλο πραγμα γραφω....

εχτες στο παιχνιδι δεν ημουν καν...περσι ημουν στο κυπελλο που ηρθε που ολοι ξερουμε τι εγινε....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Poet

• Guest
« Reply #2324 on: January 28, 2008, 18:59:05 »
Καταρχας εγω εχω την αποψη οτι προδωσε ιδεολογια αν και εσυ υποστηριζεις το ανιθετο.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ανεχομαι απο κανενα τσουτσεκι τυπου Σαλπιγγιδη να μου πουλαει οπαδιλικι.Οπως δεν ανεχομαι να τον χειροκροτανε καποιοι που θελουν να λεγονται παοκτσηδες.Αυτοι ομως που τον χειροκροτησαν δεν ξεκινησαν ξημερωματα απο τη Τουμπα για να τον φερουν πισω.Σε αυτους που κοροιδεψε με το χειροτερο τροπο(διαβαστε ποστ απο ΗΟΜΟ PΑΟKUS σε προηγουμενη σελιδα).Και μου λετε επισης οτι δεν ειναι σωστο να τον κραζουμε οταν ερχεται στη Θεσσαλονικη.Γιατι δεν καταλαβα οπως εστρωσε ας κοιμηθει.Μαλακες ημασταν εμεις που του φωναζαμε να κανει προσφυγη το δεκεμβριο για να μην γινει δεκανικι του γουμενου;Ποιο καλο της ομαδας και παπαριες τη παρτη του και τη τσεπη του κοιταξε δλδ τα 200 χιλιαρικα παραπανω.Και εγω σας λεω ας ελεγε ρε παιδια ειναι πολλα τα φραγκα.ΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΗΛΙΚΙ ΡΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ.Θελω να σας υπενθυμισω επισης οτι στην Τουμπα ουτε ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ δεν χειροκροτηθηκε και χειροκροτανε οι υπερπαοκτσηδες των επισημων(δεν εχω κατι προσωπικο μαυτους αλλα φετος ειναι η πιο αδεια θυρα)τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ;;;;;;;;;
Καλά άσε φίλε, εσείς που φωνάζατε να κάνει προσφυγή ο Σαλπιγγίδης τον Δεκέμβριο, είσασταν οι ίδιοι που φωνάζατε να γίνει και η καταγγελία στο ΣΔΟΕ και τώρα ο ΠΑΟΚ χρωστάει 5,6 εκ. παραπάνω στο δημόσιο. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Σας εκμεταλλεύονται την αγάπη σας και χαμπάρι δεν παίρνετε.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2325 on: January 28, 2008, 19:15:14 »
Σ'αυτό το θέμα συμφωνώ απόλυτα με το paokg4.org
Απλά ελπίζω να μη γυρίσει ως μέγας ΠΑΟΚτσής στα 35 του και τον χειροκροτάνε κιόλας οι ίδιοι με χθες. Πολύ δε περισσότερο όταν κλείσει την καριέρα του.
Ευτυχώς τώρα έχεις μια διοίκηση να σε εμπνέει

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2326 on: January 28, 2008, 19:45:49 »
Poet είσαι πολύ μπροστά ρε φίλε και πολύ ανώτερος... χειροκρότησες τον Σαλπιγγίδη είσαι πολύ μπροστά ρε μάγκα! Ωραίοι ΠΑΟΚτσήδες....

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2327 on: January 28, 2008, 19:57:50 »
ΣΣΣΣ Βουλώστε το ρε μην βρίζετε τον Γούμενο την προεδράρα!
Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ...
Δεν έκανα την προσφυγή για να φύγω αλλα για να πιέσω την διοίκηση...
Θέλω να εξασφαλίσω τα λεφτά μου για να μείνω...
Φεύγω και σας γράφω και στα @@ μου που θέλετε να μου μιλήσετε...
Πέναλντι ?? ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ
Είμαι ΠΑΟΚτσής μεγάλος...

Και όσα έκανε ο κλοουν παραπάνω υπάρχουν κάποιοι δήθεν ανώτεροι που τα χειροκροτάνε!
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!

Και όλη η φασαρία γίνεται για να μπορεί ο Δημητράκης να κάνει γιορτές στην πόλη, να ψήσει το αρνάκι, να κόψει βασιλόπιτα και να πιεί το καφεδάκι του όπως παλιά... γιατι τον τσούζει που όπου πάει τον κοιτάνε με μισό μάτι και μερικοί τον κράζουν κιόλας... οπότε το κλίμα πρέπει να αλλάξει και ανέλαβαν δράση οι χειροκροτητές!

polaret

• Guest
« Reply #2328 on: January 28, 2008, 20:02:23 »
Ρε συ Poet αφου εισαι τοσο ξερολας γιατι δεν εδιωξες τον γουμενο
αλλα  περιμενες κανενα αλλο μαλακα  να βαλει το κεφαλι στον ντορβα ? να κανει καταληψεις ?να κανει ντου οπου νομιζει να κανει ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ .
Αν περιμενανε, αυτοι για τους οποιους μιλας, ακομη γουμενο θα ειχες ΞΥΠΝΑ και μην το παιζεις ξερολας φτανει με τις αμπελοφυλοσοφιες, εσυ εισαι ο ξυπνιος και οι αλλοι μπαγλαμαδες

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #2329 on: January 28, 2008, 20:11:27 »
Καλά άσε φίλε, εσείς που φωνάζατε να κάνει προσφυγή ο Σαλπιγγίδης τον Δεκέμβριο, είσασταν οι ίδιοι που φωνάζατε να γίνει και η καταγγελία στο ΣΔΟΕ και τώρα ο ΠΑΟΚ χρωστάει 5,6 εκ. παραπάνω στο δημόσιο. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Σας εκμεταλλεύονται την αγάπη σας και χαμπάρι δεν παίρνετε.

Ρε φιλε με παοκτσηδες εχω διαφωνησει πολλες φορες στη ζωη μου αλλα εσυ δεν παιζεσαι.Ξαναδιαβασε σε παρακαλω το ποστ μου.Απο το υφος σου και μονο μου θυμιζεις ενα σαρανταρη γνωστο μου που το μονο που ξερει να κανει ειναι να πουλαει πνευμα, ανωτεροτητα και να λεει οτι ολοι τα παιρνουν οτι ο κοσμος ειναι προβατα και απο ουσια ΜΗΔΕΝ.Γιατι θα ηταν λαθος ρε συ να κανει προσφυγη και να φυγει σε μια ομαδα του εξωτερικου το δεκεμβριο;Λες οτι εκμεταλευονται την αγαπη μας.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.Εγω εκεινο το βραδυ πηγα στην Τουμπα γιατι πιστευω στα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.Πιστευα πως αν αντι για 100 ημασταν ημασταν 10000 τα πραγματα θα ειχαν εξελιχθει διαφορετικα.Πες με ρομαντικο πες με οτι θελεις ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ.Αυτο νομιζα οτι μπορουσα να καταφερω.Εσυ που λες οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται δεν ησουν εκει για να δεις τον αναβρασμο που επικρατουσε και την πεποιθηση οτι θα αλλαζαν τα πραγματα.ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΓΟΥΕΙΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΓΩΓΗ.

ΥΓ:Ποιος σου ειπε οτι συμφωνουσα να μπει το σδοε;
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2330 on: January 28, 2008, 20:19:42 »
na pw kati? k oi men k oi de pou x8es plakw8hkane gia ton konto, anti na plakwnontai metaksu tous isws 8a prepe na paroun apo to sverko ton camera-man h' skhno8eth tou supersport, pou se mia PANEMORFH TOUMPA x8es, anti mas deixnei to lao h' to mats sthn telikh, edeixne tis fapes metaksu mas, enw se alla ghpeda auta ta plana den ta deixnoune  ;) 
ante anti na malwnoume metaksu mas, as skeftomaste ponhra k meis gia to ofelos tou PAOK, de nomizete?

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2331 on: January 28, 2008, 20:30:29 »
Συγγνώμη ρε Πόετ.Δηλαδή όσοι ήθελαν το ΣΔΟΕ τι είναι;Πως τους χαρακτηρίζεις;
Γιατί προσωπικά ήθελα να μπεί το ΣΔΟΕ για να δούμε που βρισκόμαστε οικονομικά.Και αν δεν έμπαινε τότε,θα έμπαινε κάποια άλλη στιγμή μελλοντικά.
Και ακόμα και να ήξερα ότι θα τρώγαμε πρόστιμο πάλι θα ήθελα.Και τα λεφτά να μην τα δώσουμε ΠΟΤΕ.
Το να χειροκροτείς άτομο που έκανε δηλώσεις στυλ:δεν πάω σε άλλη ελληνική ομάδα και τελευταία μέρα των μεταγραφών ΦΕΥΓΕΙ,
το να χειροκροτείς άτομο που γι'αυτον μαζεύανε λεφτά όλος ο κόσμος,για να μείνει.
Το να χειροκροτάς άτομο που αρνήθηκε να δεί μεροκαματιάρηδες ανθρώπους που κατέβηκαν αθήνα μόνο και μόνο για να του μιλήσουν
Και ακόμα και ΠΑΟΚτσης να είναι,που δεν το αμφισβητώ,αν τα παραπάνω τα θεωρεί κάποιος ανωτερότητα εγώ τα ονομάζω ηλιθιότητα και κάλο στον εγκέφαλο.

Και ΕΙΝΑΙ επαγγελματίας δεν λέω.

Αλλά να μην έκανε δηλώσεις,να μην πουλούσε ΠΑΟΚτσηδιλίκη και κανείς δεν θα τον έλεγε τίποτα.
Αυτός τα έφτυσε όλα.

Ε όχι ρε συ πόετ.Ποιο είναι το σκεπτικό σου;Δεν σε καταλαβαίνω,ούτε εσένα ούτε και τους 300 του Λεωνίδα.
« Last Edit: January 28, 2008, 20:36:03 by fatal_invasion »

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #2332 on: January 28, 2008, 22:27:19 »
o kontopoutanos afise tote ton PAOK twn 600.000 sto simvolaio tou kai pige ston vazelo gia 100.000 parapanw ontas plirwmenos mallon mexri teleutaias dekaras apo to isterima tou kosmou pou ton egdise me tin protropi tis dioikousas pou sunergazotan me ton john gou kata pws fanike argotera (alla an den itan oi idioi twra den tha ipirxe PAOK opws eixan pei polu ''eustoxa'').o kontos apla ektelouse tis entoles tou mpatzanaki tou (i opws alliws legete o theios tis gkomenas sou) kai mallon oxi me to azimeiwto.

oute plirofories exw apo mesa oute apo eksw.apla ta pepragmena auta edeiksan

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #2333 on: January 28, 2008, 23:12:11 »
pedia osa leme giauton ton prodoti ine liga.......alla oson asxoloumaste ekneurizomaste emis kai dinoume a3ia se ena vlaka pou den a3izi tipota.....

fricoulas22

• Guest
« Reply #2334 on: January 28, 2008, 23:17:57 »
 Μακαρι να ξερα τι ακριβως ειχε παιχτει με τον Σαλπιγγιδη,και να μπορουσα να εκφρασω την αποψη μου ανετα.Γιατι νοιωθω πως κατι μου διαφευγει. Εχω ακουσει τοσες πολλες εκδοχες για το τι εγινε, που εχω σαλταρει. Ξερω οτι θα ακουστει μαλακια σε πολλους αυτο που θα πω, αλλα τα παντελονια μου τα γουσταρω που τα φοραω,και θελω να λεω τι πιστευω,και οχι να κρυβομαι.Εγω νοιωθω οτι ο κοντος δε λεει ψεμματα οταν λεει ποια ομαδα αγαπα. Τον εχω κατακραξει γι αυτο που εκανε τοτε,αλλα μαγκες ,για να ειμαι ειλικρινης μαζι σας, εχω ακουσει τοσα πολλα ,μα τοσα πολλα, που σκεφτομαι μηπως αναγκαστηκε. Συγχωρειστε με αν κανω λαθος. Ισως μου διαφευγει κατι σημαντικο , εκτος απο τα κυριοτερα.Αλλα σας παρακαλω, βγειτε και πειτε μου που κανω λαθος,και τι δεν εχω ακουσει.   Και κατι ακομα.. Οταν ο κοντος εβαλε το γκολ, ηταν ετοιμος να κλαψει(που λεει ο λογος). Ο τροπος που σταθηκε μπροστα στον κοσμο,εμενα προσωπικα, μου εδειξε καποια στοιχεια.Πεστε μου σας παρακαλω, εσεις που ειστε πιο ψαγμενοι απο μενα, τι ακριβως ξερετε,για να μαθω κι εγω, γιατι το θεμα του κοντου με ποναει. Απο την αρχη μου φανηκε τερμα αψυχολογητο και εχω τρελα ερωτηματικα.

Poet

• Guest
« Reply #2335 on: January 28, 2008, 23:31:13 »
Ρε συ Poet αφου εισαι τοσο ξερολας γιατι δεν εδιωξες τον γουμενο
αλλα  περιμενες κανενα αλλο μαλακα  να βαλει το κεφαλι στον ντορβα ? να κανει καταληψεις ?να κανει ντου οπου νομιζει να κανει ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ .
Αν περιμενανε, αυτοι για τους οποιους μιλας, ακομη γουμενο θα ειχες ΞΥΠΝΑ και μην το παιζεις ξερολας φτανει με τις αμπελοφυλοσοφιες, εσυ εισαι ο ξυπνιος και οι αλλοι μπαγλαμαδες
Πιστεύω πως έκανα ότι περνούσε απο το χέρι μου για να φύγει. Αν εσύ με γνωρίζεις και ξέρεις τί έκανα και τί όχι, να βγείς να τα πείς. Και όχι χαρακτηρισμούς εντάξει; Όπως μιλάω θα μιλάς, ούτε υποτιμητικά σχόλια ούτε χαρακτηρισμοί, ούτε υπονοούμενα. Σε συγχωρώ για πρώτη φορά, κυρίως επειδή δεν με γνωρίζεις. Πάντως την συνείδησή μου σαν ΠΑΟΚτσής, να ξέρεις την έχω απόλυτα ήσυχη στο θέμα του Γούμενου. Απόλυτα.

Συγγνώμη ρε Πόετ.Δηλαδή όσοι ήθελαν το ΣΔΟΕ τι είναι;Πως τους χαρακτηρίζεις;
Γιατί προσωπικά ήθελα να μπεί το ΣΔΟΕ για να δούμε που βρισκόμαστε οικονομικά.
Και αν δεν έμπαινε τότε,θα έμπαινε κάποια άλλη στιγμή μελλοντικά.
Και ακόμα και να ήξερα ότι θα τρώγαμε πρόστιμο πάλι θα ήθελα.Και τα λεφτά να μην τα δώσουμε ΠΟΤΕ.
Αυτοί που ήθελαν το ΣΔΟΕ ήταν κακώς πληροφορημένοι που απλά έδειξαν υπερβολική εμπιστοσύνη στον Ζιγγερίδη.
Έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα αλλού. Το ΣΔΟΕ δεν ελέγχει μιά εταιρεία για να δεί που είναι οικονομικά.
Αν θυμάσαι καλά, αυτό το κάναν οι ορκωτοί ελεγκτές που έβαλε η διοίκηση Βεζυρτζή-Οικονομίδη.
Το ΣΔΟΕ ελέγχει άν όλα είναι σύννομα σε σχέση με το κράτος.
Διαπιστώνει ότι δεν απέδωσες ΦΠΑ. Δεν κλείνει φυλακή τον Γούμενο. Απαιτεί απο τον ΠΑΟΚ να τα πληρώσει.
Διαπιστώνει ότι στην υπόθεση Σικαμπάλα και Μέγκαχεντ δεν κόπηκαν τα κατάλληλα παραστατικά.
Σου βάζει ένα πρόστιμο για αποκρυβείσες συναλλαγές και πρέπει να το πληρώσεις σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το ΣΔΟΕ ήταν η μεγαλύτερη μαχαιριά που φάγαμε εκ των έσω.
Είχαμε έναν Γούμενο που υπολογίζω ότι τσέπωσε κάνα 6άρι απο την ΠΑΕ,
είχαμε και επιπλέον τον έλεγχο απο το ΣΔΟΕ που χρέωσε την ΠΑΕ άλλα 5,6 εκ.
Είδες λοιπόν πόσο κακό κάνει η ημιμάθεια, η αμάθεια και η επιπολαιότητα;
Και τρέχει τώρα ο κακομοίρης ο Ζαγοράκης μέσα σε όλα αυτά που έχει να πληρώσει,
να κανονίσει και το πρόστιμο του ΣΔΟΕ, επειδή ένας φωτισμένος φωστήρας πέταξε μιά παπαριά
και τον ακολούθησε τόσος κόσμος.
Πές μου λοιπόν ... 6 ο Γούμενος ... 5,6 η ανευθυνότητα κάποιου ... δεν υπάρχουν ευθύνες αλλού, μόνο στον Γούμενο τις ρίχνουμε;
Αν είναι να λέμε ωραία λόγια για να χαϊδεύουμε τα αφτιά του κόσμου, όλοι μπορούμε να λέμε και να μπαλαμουτιάζουμε τα πλήθη,
την αλήθεια ποιός την λέει;
Είδες κανένα Ζιγγερίδη να βγεί και να πεί έκανα λάθος, έκανα μ@λακία και κακώς χρεώθηκε ο ΠΑΟΚ; @@ λέω εγώ.

Το να χειροκροτείς άτομο που έκανε δηλώσεις στυλ:δεν πάω σε άλλη ελληνική ομάδα και τελευταία μέρα των μεταγραφών ΦΕΥΓΕΙ,
το να χειροκροτείς άτομο που γι'αυτον μαζεύανε λεφτά όλος ο κόσμος,για να μείνει.
Τα λεφτά για να πληρωθεί ο Σάλπι, ο Καρυπίδης και ο Μίετσελ μαζεύτηκαν περίπου αρχές με μέσα Ιουνίου. Πληρώθηκαν οι προσφυγές.
Έφυγε το ενδεχόμενο ο παίκτης να φύγει σαν ελεύθερος. Αυτό ήταν επιτυχία όλων μας και το μας συμπεριλαμβάνει όλους μας σας που αγωνιστήκαμε για να πληρωθούν οι παίκτες.
Ο Καρυπίδης δόθηκε μεταγραφή στη Hearts επι επιτροπής σωτηρίας. Με υπογραφή Παντελιάδη και όποτε χρειαζόταν επειδή ο Γούμενος ήταν κρυμένος, τα έστελναν τα χαρτιά τα υπέγραφε ο Γούμενος, επειδή η επιτροπή σωτηρίας δεν είχε δικαίωμα υπογραφής.
Σχεδόν 2 μήνες δεν υπήρχε θέμα Σαλπιγγίδη.
Ο Γούμενος όμως μας τρύπησε, όχι μόνο εμάς ... όλους μας και μας και σας. ξαναεπέστρεψε.
Τότε λοιπόν που ξαναεπέστρεψε, ξαναέβαλε μπροστά το θέμα της πώλησης του Σαλπιγγίδη.
Πιστεύεις ότι ο Σάλπι θα έπαιρνε απλά τα λεφτά και την άλλη μέρα θα έφευγε; Ξεχνάμε τί παιδί ήταν; Ξεχνάμε τί υπομονή έκαναν όλοι οι παίκτες; Τα ξεχνάμε τόσο εύκολα;
Έτσι όμως προέκυψε, τελευταία μέρα των μεταγραφών των έστειλε ο Γούμενος, και φυσικά δεν ήθελε να φύγει, εκδιώχθηκε. Μέλλον στον ΠΑΟΚ με Γούμενο δεν είχε, να πει δεν πάω δεν μπορούσε γιατί ο Γούμενος θα τον τελείωνε, τί να έκανε; Τουλάχιστον πήγε με μεταγραφή και κάποια λεφτά πήγαν στον ΠΑΟΚ και πληρώθηκαν κάποιοι συνάδελφοί του που είχαν να δούν χρήμα απο την Άλωση της Τροίας.
Υπο αυτές τις συνθήκες, τί να εξηγήσεις και στον κόσμο που έρχεται στο αεροδρόμιο μου λές; Να μιλήσεις, θα σε πιστέψουν; Και να σε πιστέψουν, τί μπορεί να γίνει; Τίποτα, ήταν τετελεσμένο γεγονός. Διαλέγεις την πίσω πόρτα και δραπετεύεις, καλύτερα να μην πείς τίποτα, καλύτερα να τα πείς σε κάποια φάση στο μέλλον όταν οι καιροί θα είναι πιό ώριμοι.
Δεν μπορώ ρε φίλε να μην κατανοήσω τη στάση του, ούτε τη φόρτιση του, ούτε τα ελαφρυντικά του, ούτε την πίεση που έτρωγε, ούτε τίποτα.
Αυτό είναι το σκεπτικό μου, απλά. Όταν λήξει το συμβόλαιό του εγώ προσωπικά θα του έκανα την ίδια πρόταση με τον Παναθηναϊκό και θα του έλεγα, διάλεξε ρε μάγκα, να σε δούμε τώρα πού είσαι, να μας δείξεις τί θέλεις, και άν θέλεις όχι το ίδιο, και 100 και 150 χιλιάρικα λιγότερα. Πιστεύω ακράδαντα θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ.

manos4

• Guest
« Reply #2336 on: January 28, 2008, 23:35:28 »
Μακαρι να ξερα τι ακριβως ειχε παιχτει με τον Σαλπιγγιδη,και να μπορουσα να εκφρασω την αποψη μου ανετα.Γιατι νοιωθω πως κατι μου διαφευγει. Εχω ακουσει τοσες πολλες εκδοχες για το τι εγινε, που εχω σαλταρει. Ξερω οτι θα ακουστει μαλακια σε πολλους αυτο που θα πω, αλλα τα παντελονια μου τα γουσταρω που τα φοραω,και θελω να λεω τι πιστευω,και οχι να κρυβομαι.Εγω νοιωθω οτι ο κοντος δε λεει ψεμματα οταν λεει ποια ομαδα αγαπα. Τον εχω κατακραξει γι αυτο που εκανε τοτε,αλλα μαγκες ,για να ειμαι ειλικρινης μαζι σας, εχω ακουσει τοσα πολλα ,μα τοσα πολλα, που σκεφτομαι μηπως αναγκαστηκε. Συγχωρειστε με αν κανω λαθος. Ισως μου διαφευγει κατι σημαντικο , εκτος απο τα κυριοτερα.Αλλα σας παρακαλω, βγειτε και πειτε μου που κανω λαθος,και τι δεν εχω ακουσει.   Και κατι ακομα.. Οταν ο κοντος εβαλε το γκολ, ηταν ετοιμος να κλαψει(που λεει ο λογος). Ο τροπος που σταθηκε μπροστα στον κοσμο,εμενα προσωπικα, μου εδειξε καποια στοιχεια.Πεστε μου σας παρακαλω, εσεις που ειστε πιο ψαγμενοι απο μενα, τι ακριβως ξερετε,για να μαθω κι εγω, γιατι το θεμα του κοντου με ποναει. Απο την αρχη μου φανηκε τερμα αψυχολογητο και εχω τρελα ερωτηματικα.

ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΞΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΕΝΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ .........ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΗΤΑΝΕ......Ο ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ
..................... >:(

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2337 on: January 28, 2008, 23:37:32 »
να πει δεν πάω δεν μπορούσε γιατί ο Γούμενος θα τον τελείωνε, τί να έκανε;

ti ennoeis tha ton teleione ?  kai ipostirizeis pws den ixere oti ta gkafra tha pigainan kateutheian sti tsepi tou goumena ?
toso kairo pou itan aplirwtos diladi ti nomize, oti o goumenos kanei oti mporei kai sto telos tou mina de tou menoun oute dio euro na parei tsixles apto periptero ?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #2338 on: January 28, 2008, 23:45:06 »
opoios akouse simera sto radio i exei milisei kata kairous me ton savva apo tis ditikes tote tha ta katalavei ola.
kapoies alles apopseis fainontai oti einai kathara logo entyposeon..
apo entelos min gnorizontes anthropous pano sto thema salpiggidi.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2339 on: January 28, 2008, 23:52:04 »
καλά...και ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ...υπάρχουν εδώ μέσα όλα γραμμένα ,για ότι έχει γίνει ΜΕ την κοντή πουτάνα-για υποστηριχτές του κλέφτη-για λεφτά που έτρωγε  ο κλέφτης και έδινε μεροκάματο στη ανιψια και στον ανιψιό...έχει πολλοί διάβασμα και αρκετό ενδιαφερον το τοπικ-οποιος ξύπνησε από κόμμα σήμερα,μπορεί να κάτσει να διαβάσει-τα ίδια δεν θα λέμε-για ένα θέμα που έχει κριθεί...οι μπούρδες βεβαια γράφονται όταν αρχίζει και περνάει ο καιρός...αλλα τα γραπτά μένουν και στο τέλος μένουν μονο, οι συγγενείς-5,6 φίλοι από το σχολειό-5,6 κομπλεξικοί ξερόλες-και καμια 5,6 σκουλήκια που κατά λάθος είναι ΠΑΟΚ..από λάθος τις φύσης.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος