Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Poet

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2260 on: January 28, 2008, 04:03:41 »
Είστε άδικοι με τον Σαλπιγγίδη. Πολύ άδικοι. Όποιος γνωρίζει, ξέρει αν έφυγε ή αν τον έδιωξαν. Όπως ακριβώς έδιωξαν κάποτε τον Ζαγοράκη που τώρα τον έχετε σημαία.

Είμαι το πρώτο φυτό που μόνος μου σηκώθηκα και χειροκρότησα το ΠΑΟΚτσάκι που το έδιωξαν άδικα απο την ομάδα που αγαπάει, που τον συκοφάντησαν και που το βρίζουν άδικα την μάνα και το σπίτι. Χαίρομαι που με ακολούθησαν άλλοι 200, 300 ΠΑΟΚτσήδες. Προφανώς και δεν χειροκροτούσα τον Σαλπιγγίδη παίκτη του Παναθηναϊκού, χειροκροτούσα το καμαράκι μας που είναι αδικημένο. Μακάρι κάποτε να αποκατασταθεί η αδικία, η συκοφαντία είναι απο τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον άνθρωπό.

Δεν περιμένω καμμιά αναγνώριση ή μπράβο ή θεωρώ τον εαυτό μου πιό εξελιγμένο. Ίσως πιό ενημερωμένο ναί. Σε κάποια θέματα. Εξ'άλλου εγώ το βράδυ της Τρίτης που μαζεύαμε τα λεφτά ήμουν εκεί και ξέρω απο πρώτο χέρι τί και πώς. Δεν περιμένω να μου λένε ιστορίες οι τρίτοι. Απλά μην λέτε ότι ήταν βάζελοι. Σε όλα τα θέματα υπάρχουν άνθρωποι που τα βλέπουν και διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ πάντως χάρηκα που είχαν το σθένος όσοι με ακολούθησαν και χειροκρότησαν τον Δημητράκη. Ο κόσμος πρέπει να εκφράζεται ελεύθερα. Εσύ ήθελες να τον βρίσεις. Πρόβλημά σου. Σου είπα τίποτα; Εγώ ήθελα να τον χειροκροτήσω. Λογαριασμό θα σου δώσω ρε;

bouros

• Guest
« Reply #2261 on: January 28, 2008, 04:32:01 »
file poet mporei na ksereis merika pragmata parapano opos les gia auto to thema alla auto den simenei pos prepei eseis oi 200-300 na gineste i aitia suzitisis twn ekfoniton tis tv me thema ton DIXASMO anamesa mas...auto itan to proto sxolio pou kanane oi ekfonites tou supesport kai oxi moo enoxlithika pano se mia xroniki periodo pou oloi fenomaste enomenoi alla enoxlithika kai me sas pou protimisate na ''apospasteite'' apo tous upoloipous 30000 kai na kanete auto pou kanate.exeis diaforetiki apopsi? kala kaneis kai magkia sou alla krata tin ekso apo to gipedo.mesa sto gipedo eimaste oloi PAOK kai enomenoi kai energoume mazika.pane an thes meta to mats mazi me tous allous 200 pou eipes kai perimene ekso ton salpigidi kai xeirokroteiste ton oso thelete.ekso apo to gipedo omos.mesa eimaste oloi mazi...

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #2262 on: January 28, 2008, 04:34:16 »
Ναι ρε, θα δώσετε λόγο. Ολοι οι μυαλοπώληδες οι υπεράνω. Βέβαια θα προτιμούσες να βρίζαμε τη μάνα και το σπίτι του Σάντος αλλά δυστυχώς αυτός είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ. Οπότε βρίζουμε τα κακόμοιρα παοκτσάκια που πονάνε την ομάδα και δεν πανυγηρίζουν όταν της κλείνουν το σπίτι. Τους μακεδόνες παικταράδες που κατά λάθος επιλέγουν να εκτελέσουν πέναλτυ κατ' εξαίρεσην ενάντια στην "ομάδα της καρδιάς τους". Τα άμοιρα παλλικαράκια που χωρίς να το θέλουν αναγκάστηκαν να υπογράψουν σε έναν απ τους μεγαλύτερους αντιπάλους της "ομάδας που αγαπάει". Τα καμαράκια μας που έδωσαν φιλί ζωής στον μεγαλύτερο ίσως υπεύθυνο της τωρινής κατάστασής σου. Τα παοκτσάκια που πήραν τα λεφτά του κόσμου και μετά έφυγαν απ την πίσω πόρτα. Τις σημαίες που δεν είναι άξιες να έχουν αυτά τα γαμημένα αρχίδια 2 χρόνια μετά να σου πουν ναι ρε φίλε είδα την καριέρα μου πρώτα και καλά έκανα και στα παπάρια μου το τι συνέπειες είχε για σένα. Ναι βέβαια, αδικία και αχαριστία.
Ντροπή σου που παραλληλίζεις τον Ζαγοράκη με τον Σαλπιγγίδη. Ντροπή σου. Και μην μου απαντήσεις καν δεν με ενδιαφέρει η άποψή σου την κατάλαβα πριν καλά διαβάσω το ποστ. Απάντηση απο μένα δεν πρόκειται να πάρεις κ στο ξεκαθαρίζω, ούτε άλλο ποστ στο τόπικ αυτού του γεννίτσαρου.

zagorakis7

• Guest
« Reply #2263 on: January 28, 2008, 04:43:43 »
ti na po re file bravo su!!!!den ekfrastika poli epidi den ksero apo proto xeri tin istoria k skeutika oti an po kati yper tu 8a me fane oi oipolipoi edo mesa sto topic.Panta pisteua kapu mesa mu k akoma pisteuo oti pextike pustia tote.ena 8a po mono.to pedi simera den i8ele na peksi kfenotane kas pune oi aloi oti gustarun.koso gia kati pu diabasa gia to gamo tu na min patisi na ton kani saloniki ine malakia den mpori na tu to sterisi kanis.ine san na pune semena pu meno sto eksoteriko na min ksanapatiso stin ellada.Kan bgun merikoi tora kmu pune oti ime fito kden ime  PAOKtsis k malakas exo mono na po kden ksero kata poso exi simasia pos exo dio tatuaz,ena megalo piso stin plati pu grafi PAOK kto dikefalo sto sti8os stin meria tis kardias.........k spudazo a8litiki dimosiografia..

Poet

• Guest
« Reply #2264 on: January 28, 2008, 05:13:53 »
'Εχουμε ξεχάσει πάντως σαν λαός πολλά γεγονότα και να τα θυμίσω αν θέλετε, εκτός αν θέλετε να ζείτε με εμμονές.

1. Τα λεφτά τα μάζευε η επιτροπή σωτηρίας ναί ή όχι;
2. Τα λεφτά που μαζεύτηκαν πλήρωσαν προσφυγές απο δεδουλευμένα του Σαλπιγγίδη, του Καρυπίδη και ένα μέρος του Μίετσελ ναί ή όχι;
3. O Καρυπίδης με απόφαση της επιτροπής σωτηρίας και υπογραφή Γούμενου πήρε μεταγραφή στη Hearts όμορφα και ωραία χωρίς να ανοίξει μύτη;
4. Φάγαμε τρύπημα απο τον Γούμενο που επέστρεψε όμορφος και ωραίος μιά μέρα και ξαναανέλαβε ναί ή όχι;
5. Τον πούλησε τον Σαλπιγγίδη ο Γούμενος ή η επιτροπή που μάζεψε λεφτά για να πληρωθούν οι παίκτες;
6. Η μεταγραφή του Σαλπιγγίδη έγινε τελευταία μέρα που έληγαν οι μεταγραφές ναί ή όχι¨
7. Τα λεφτά απο την μεταγραφή μπήκαν στήν ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Ωφελήθηκε καθόλου έστω και λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ναί ή όχι; Πληρώθηκαν 1 εκ. Ευρώ οι παίκτες που τους χρωστούσε ο Γούμενος ναί ή όχι;

Άν παρέμενε η επιτροπή σωτηρίας θα είχε φύγει ο Σαλπιγγίδης;
Ξέρετε απο πότε είχε συμφωνήσει ο Γούμενος να στείλει τον Σαλπιγγίδη στο βάζελο;
Ξέρετε ότι ο Γούμενος ήθελε ο Σαλπιγγίδης να πάει στον βάζελο ελεύθερος για να πάρει 800 χιλ. απο τον Βαρδινογιάννη;
Τα 800 χιλ. τελικά τα πήρε ο Γούμενος απο το 1,8 της μεταγραφής, αλλά γι'αυτά τα 800 χιλ. του έγινε μήνυση και απο αυτά τα 800 θα πάει και φυλακή.

Όσο για τα κομμάντα απο τις Δυτικές Συνοικίες, ένα έχω να πώ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν τέτοια προσπάθεια. Δεν βγήκε. Μπορεί να έβγαινε. Πάντως, θα πώ κάτι άλλο, θα θυμίσω τη συνέντευξη Γούμενου στον Extra, όταν είχε βγεί και ο Κυριάκος ο Φούρναρης και έκανε παρέμβαση. Θα θυμίσω τις αβροφροσύνες με τον Γούμενο, τα ναί ρε Πρόεδρο, και εγώ ρε Πρόεδρε σε ξέρω ότί είσαι εντάξει κλπ. Δεν καταλογίζω ευθύνη καμμιά και σε κανέναν. Απλά θέλω να δείξω ότι απο απατεώνες, όλοι μας είναι δυνατόν να εξαπατηθούμε. Ήδη το έχουμε πάθει αυτό όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες τόσες και τόσες φορές. Αν εμείς έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος και να μας εξαπατήσει ένας απατεώνας, άλλο τόσο έχει και ένα 23 παιδάκι που το μόνο που ξέρει απο 12 χρονών είναι προπόνηση σπίτι!!! Μην είμαστε λοιπόν ούτε σκληροί, ούτε άδικοι, κυρίως με παιδιά που έχουν το ήθος του Σαλπιγγίδη, χαμηλούς τόνους, ταπεινός κλπ. Αν δεν συμφωνείτε, δεν έχω τίποτα άλλο να σας πείσω.

Για τον φίλο που είπε ότι εμείς οι 200, 300 είμασταν αυτοί που σχολίασαν οι σχολιαστές έχω να πώ. Όλο το σκηνικό με τις βρισιές μου φάνηκε άδικο. Χειροκροτόντας τον Σαλπιγγίδη, θεώρησα ότι τουλάχιστον προσωπικά και ηθικά, αποκαθιστούσα την αδικιά, η αδικία αυτή δεν θα είναι πάνω μου, γι'αυτό και σηκώθηκα και τον χειροκρότησα μόνος μου. Δεν φαντάστηκα ότι θα με ακολουθήσουν τόσοι πολλοί. Και στο παρελθόν έχω χειροκροτήσει μόνος μου παίκτες, ας πούμε πέρυσι τον Ριβάλντο, και δεν με ακολούθησε κανείς. Εγώ κάνω κάτι που θεωρώ σωστό. Δεν σκέφτομαι πόσοι θα ακολουθήσουν και αν το δούν έτσι τα ΜΜΕ, αλοίμονο. Τέλος, θα σου πώ ότι είμαι της φιλοσοφίας ότι πρέπει να ζώ, να φέρομαι, να πράτω όπως θέλω εγώ και όχι όπως θέλει η μάζα.

Poet

• Guest
« Reply #2265 on: January 28, 2008, 05:25:11 »
Ναι ρε, θα δώσετε λόγο. Ολοι οι μυαλοπώληδες οι υπεράνω. Βέβαια θα προτιμούσες να βρίζαμε τη μάνα και το σπίτι του Σάντος αλλά δυστυχώς αυτός είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ. Οπότε βρίζουμε τα κακόμοιρα παοκτσάκια που πονάνε την ομάδα και δεν πανυγηρίζουν όταν της κλείνουν το σπίτι. Τους μακεδόνες παικταράδες που κατά λάθος επιλέγουν να εκτελέσουν πέναλτυ κατ' εξαίρεσην ενάντια στην "ομάδα της καρδιάς τους". Τα άμοιρα παλλικαράκια που χωρίς να το θέλουν αναγκάστηκαν να υπογράψουν σε έναν απ τους μεγαλύτερους αντιπάλους της "ομάδας που αγαπάει". Τα καμαράκια μας που έδωσαν φιλί ζωής στον μεγαλύτερο ίσως υπεύθυνο της τωρινής κατάστασής σου. Τα παοκτσάκια που πήραν τα λεφτά του κόσμου και μετά έφυγαν απ την πίσω πόρτα. Τις σημαίες που δεν είναι άξιες να έχουν αυτά τα γαμημένα αρχίδια 2 χρόνια μετά να σου πουν ναι ρε φίλε είδα την καριέρα μου πρώτα και καλά έκανα και στα παπάρια μου το τι συνέπειες είχε για σένα. Ναι βέβαια, αδικία και αχαριστία.
Ντροπή σου που παραλληλίζεις τον Ζαγοράκη με τον Σαλπιγγίδη. Ντροπή σου. Και μην μου απαντήσεις καν δεν με ενδιαφέρει η άποψή σου την κατάλαβα πριν καλά διαβάσω το ποστ. Απάντηση απο μένα δεν πρόκειται να πάρεις κ στο ξεκαθαρίζω, ούτε άλλο ποστ στο τόπικ αυτού του γεννίτσαρου.
Φίλε δεν συνηθίζω να βρίζω μάνες και σπίτια άλλων ανθρώπων, ούτε των χειρότερων εχθρών μου. Πόσο μάλιστα σε ήσσσονος σημασίας θέματα που είναι το ποδόσφαιρο, ένα παιχνίδι, μιά διασκέδαση.
Ποιά η διαφορά του Ζαγοράκη με τον Σαλπιγγίδη μου λές; Και οι δύο εκδιώχθηκαν απο την ομάδα. Ποιά είναι η διαφορά και τον έναν τον έχετε σαν Θεό και τον άλλον το κράζετε απο το πρωΐ ως το βράδυ; Για μένα η προσφορά στον ΠΑΟΚ τόσο του Ζαγοράκη, όσο και του Σαλπιγγίδη ως παικτών είναι η ίδια και αν μη τί άλλο του Σαλπιγγίδη την χαρακτηρίζω και ανώτερη γιατί πρόσφερε στο γκόλ, ενώ ο Ζαγοράκης πρόσφερε ένα τρέξιμο. Ποιά η διαφορά; Σαν παίκτης μιλάω όχι σαν πρόεδρος;

bouros

• Guest
« Reply #2266 on: January 28, 2008, 05:29:55 »
ki ego tis idias filosofias eimai me sena kai eimai kata tou fenomenou tis mazopoihshs alla den pauo na eimai PAOK kai stirizo tin mazikotita tou laou tou...ok? den tithetai thema edo mazas 'h oxi giati an itan etsi den tha ginomastan kai PAOK..........tespa.den tha asxolitho parapano me ton salpigidi giati den aksizei.geia sas kai kali evdomada na exete.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2267 on: January 28, 2008, 08:41:30 »
Αν υπήρχε οταν ζούσε ο Χριστός τμήμα μάρκτινγκ και ο πετρουλάκης με κανα δυο ακόμα μανατζαροδημοσιογράφους  ο Ιούδας θα ήταν σήμερα τουλάχιστον Άγιος.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2268 on: January 28, 2008, 09:31:19 »
poet να σου πω κατι που με πειραξε χθες. δεν τον εχω βρισει ουτε και τον εχω χειροκροτησει. αλλα χθες για μενα το τραβηξε και αυτος . πουλησε κατι και δεν χτυπησε καλα.
1)υπερβολικο το θεατρο στο γκολ. ενταξει να μην πανηγυρισει αλλα να γερνουμε και στους ωμους του μαυρου σαν ερωτευμενοι και μονο που δεν κλαιω , δεν πειθει . οπως δεν με πειθει και κανεις οτι τον χαλασε που το εβαλε
2)θεατρο για μενα που στην συνεντευξη κρατουσε την φανελα του βαγγελη και καλα τυλιγμενη, την δειχνω δεν την δειχνω αλλα να την κραταω. μπορουσε καλλιστα να την βαλει στην τσαντα που κρατουσε ,μην πουλαει και εδω οπαδιλικι
3)επεδιωξε την συνεντευξη,και μαλιστα σε ματς που του ηρθε κουτι 0-1 με γκολ δικο του. γιατι δεν τοι εκανε και περυσι στο 2-1 ?
4) το υφακι του επισης με χαλασε. δουλεμενο απο πριν ,ψιλοαπολογητικο , ζηταω συγχωρεση και δεν μου την δινετε, δουλεμενος επισης και ο τονος της φωνης . αυτο που δεν ειχε δουλεψει ηταν η απαντηση σε ερωτηση φιλαλου. ψιλο την κανω γρηγορα ,ψιλοειρωνικο γελακι

ειναι και αλλα πολλα .εγω αν δεχτω ολα αυτα που λες και να τα δεχτω ,θα το εκανα αν ο ιδιος σε σωστο χρονο και οχι μετα απο ματς, βγει και πει την δικη του γνωμη για το τι εγινε τοτε . μεχρι να το κανει λοιπον αυτο εχω το διακιωμα να υποστηριζω αλλη αποψη.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2269 on: January 28, 2008, 09:35:26 »
'Εχουμε ξεχάσει πάντως σαν λαός πολλά γεγονότα και να τα θυμίσω αν θέλετε, εκτός αν θέλετε να ζείτε με εμμονές.

1. Τα λεφτά τα μάζευε η επιτροπή σωτηρίας ναί ή όχι;
2. Τα λεφτά που μαζεύτηκαν πλήρωσαν προσφυγές απο δεδουλευμένα του Σαλπιγγίδη, του Καρυπίδη και ένα μέρος του Μίετσελ ναί ή όχι;
3. O Καρυπίδης με απόφαση της επιτροπής σωτηρίας και υπογραφή Γούμενου πήρε μεταγραφή στη Hearts όμορφα και ωραία χωρίς να ανοίξει μύτη;
4. Φάγαμε τρύπημα απο τον Γούμενο που επέστρεψε όμορφος και ωραίος μιά μέρα και ξαναανέλαβε ναί ή όχι;
5. Τον πούλησε τον Σαλπιγγίδη ο Γούμενος ή η επιτροπή που μάζεψε λεφτά για να πληρωθούν οι παίκτες;
6. Η μεταγραφή του Σαλπιγγίδη έγινε τελευταία μέρα που έληγαν οι μεταγραφές ναί ή όχι¨
7. Τα λεφτά απο την μεταγραφή μπήκαν στήν ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Ωφελήθηκε καθόλου έστω και λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ναί ή όχι; Πληρώθηκαν 1 εκ. Ευρώ οι παίκτες που τους χρωστούσε ο Γούμενος ναί ή όχι;

Άν παρέμενε η επιτροπή σωτηρίας θα είχε φύγει ο Σαλπιγγίδης;
Ξέρετε απο πότε είχε συμφωνήσει ο Γούμενος να στείλει τον Σαλπιγγίδη στο βάζελο;
Ξέρετε ότι ο Γούμενος ήθελε ο Σαλπιγγίδης να πάει στον βάζελο ελεύθερος για να πάρει 800 χιλ. απο τον Βαρδινογιάννη;
Τα 800 χιλ. τελικά τα πήρε ο Γούμενος απο το 1,8 της μεταγραφής, αλλά γι'αυτά τα 800 χιλ. του έγινε μήνυση και απο αυτά τα 800 θα πάει και φυλακή.

Όσο για τα κομμάντα απο τις Δυτικές Συνοικίες, ένα έχω να πώ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν τέτοια προσπάθεια. Δεν βγήκε. Μπορεί να έβγαινε. Πάντως, θα πώ κάτι άλλο, θα θυμίσω τη συνέντευξη Γούμενου στον Extra, όταν είχε βγεί και ο Κυριάκος ο Φούρναρης και έκανε παρέμβαση. Θα θυμίσω τις αβροφροσύνες με τον Γούμενο, τα ναί ρε Πρόεδρο, και εγώ ρε Πρόεδρε σε ξέρω ότί είσαι εντάξει κλπ. Δεν καταλογίζω ευθύνη καμμιά και σε κανέναν. Απλά θέλω να δείξω ότι απο απατεώνες, όλοι μας είναι δυνατόν να εξαπατηθούμε. Ήδη το έχουμε πάθει αυτό όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες τόσες και τόσες φορές. Αν εμείς έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος και να μας εξαπατήσει ένας απατεώνας, άλλο τόσο έχει και ένα 23 παιδάκι που το μόνο που ξέρει απο 12 χρονών είναι προπόνηση σπίτι!!! Μην είμαστε λοιπόν ούτε σκληροί, ούτε άδικοι, κυρίως με παιδιά που έχουν το ήθος του Σαλπιγγίδη, χαμηλούς τόνους, ταπεινός κλπ. Αν δεν συμφωνείτε, δεν έχω τίποτα άλλο να σας πείσω.

Για τον φίλο που είπε ότι εμείς οι 200, 300 είμασταν αυτοί που σχολίασαν οι σχολιαστές έχω να πώ. Όλο το σκηνικό με τις βρισιές μου φάνηκε άδικο. Χειροκροτόντας τον Σαλπιγγίδη, θεώρησα ότι τουλάχιστον προσωπικά και ηθικά, αποκαθιστούσα την αδικιά, η αδικία αυτή δεν θα είναι πάνω μου, γι'αυτό και σηκώθηκα και τον χειροκρότησα μόνος μου. Δεν φαντάστηκα ότι θα με ακολουθήσουν τόσοι πολλοί. Και στο παρελθόν έχω χειροκροτήσει μόνος μου παίκτες, ας πούμε πέρυσι τον Ριβάλντο, και δεν με ακολούθησε κανείς. Εγώ κάνω κάτι που θεωρώ σωστό. Δεν σκέφτομαι πόσοι θα ακολουθήσουν και αν το δούν έτσι τα ΜΜΕ, αλοίμονο. Τέλος, θα σου πώ ότι είμαι της φιλοσοφίας ότι πρέπει να ζώ, να φέρομαι, να πράτω όπως θέλω εγώ και όχι όπως θέλει η μάζα.

εισαι πολυ λαθος φιλαρακι μου!!!!!παρα πολυ λαθος!!!!!

για τον καρυπιδη κανενας δεν παρατησε τη δουλεια του και την οικογενεια του να τρεχει στην αθηνα να τον
παρακαλαει να μεινει γιατι με τα λεφτα αυτα θα κερδιζε πολυτιμο ΧΡΟΝΟ ο γουμενος και θα εχανε ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ,χρονο που τωρα φαινετε απο την ομαδα που εχεις.εχω ηδη σηκωσει πιεση μαζι σου.ειμαι σιγουρος οτι εισαι απο αυτους που γιουχαρανε την 4 οταν εβριζε τον γουμενο...γιαυτο δεν θα ασχοληθω να μπω σε διαλογο μαζι σου ουτε θα σε κατηγορησω αλλο.ειμαι ηδη χαλια απο χθες.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2270 on: January 28, 2008, 09:51:22 »
και οταν εισαι μελος μιας οικογενειας οι πραξεις σου επηρεαζουν και αυτην.οποτε πρεπει να σκεφτεσαι διπλα τις πραξεις σου.π.χ. χθες εσυ και λιγοι ακομα μας ξεφτιλισατε στο πανελληνιο ως λαο χειροκροτωντας τον προδοτη.

θα σου πω ενα παραδειγμα.

αυτος που πεταξε χθες την καρεκλα στον ιβανσιτς ξερεις τι μπορει να σου πει?

η φιλοσοφια μου ειναι ρε μαγκα και στα @@ μου εγω ζω και πρατω οπως γουσταρω!!!!

ακριβως οπως εσυ...

εγω ντρεπομαι για οσους χειροκροτησαν παντως.αδικησαν τον λαο που αγωνιστηκε για να υπαρχει ακομα ΠΑΟΚ.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2271 on: January 28, 2008, 09:59:53 »
και ηθος εχει ο Βρυζας που μια ζωη τον κραζαμε και ποτε δεν σηκωσε κεφαλι να ψελισει τιποτα και δηλωσε οτι σεβεται την κριτικη και του τελευταιου φιλαθλου που πληρωνει ενα ευρω για την ομαδα.και στην 4 ηρθε για να την προσκυνησει.αντιθετα αλλοι ηρθαν στην 4 για να μας πουνε να το βουλωσουμε επειδη βριζαμε το αφεντικο τους...επειδη το παιζανε αρχηγοι και μεγαλοι παοκτσηδες.οποτε ασε τα ταπεινα και τα σεμνα.και δεν ηταν 23 χρονων παιδακι αλλο ολοκληρο γαιδουρι.αλλα φυσικα δεν πηγε στη 13 ποτε να τους κανει σσσσ να το βουλωσουνε οταν ενα χρονο βριζουνε τον τζιγκερ...δεν τολμησε να το κανει.γιατι ξερει οτι οι κατω θα του καψουνε το αμαξι και δεν θα τον χειροκροτανε σαν προβατα.

thomas

• Guest
« Reply #2272 on: January 28, 2008, 10:07:21 »
Νομίζω ότι υπερβάλλεις φιλαράκι.Ο Poet έχει διαφορετική άποψη από εσένα αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο Παοκτσή.Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι για κανέναν.Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης που τίμησε τη φανέλα του ΠΑΟΚ όσο έπαιξε σε αυτόν έκανε αυτό που θεώρησε αυτός σωστό με το μυαλό του και τώρα είναι σε άλλη ομάδα.Έληξε το θέμα.Είναι ανούσιο να ασχολούμαστε πλέον μαζί του είτε θετικά είτε αρνητικά.Θα μπορούσε να γίνει ένας θρύλος εάν έμενε στον ΠΑΟΚ όπως έγινε ο Ζαγοράκης.Επέλεξε να φύγει και το θέμα θεωρείται λήξαν.Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.Το να ασχολούμαστε ακόμα μαζί του είναι αστείο για μένα,έχουμε 1000 θέματα να ασχοληθούμε για να πάμε τον Δικέφαλο ψηλά.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #2273 on: January 28, 2008, 10:08:32 »
οσοι χειροκροτησαν χθες τον κοντο επρεπε να σκεφτουν ΜΟΝΟ αυτα τα παιδια που τοτε παρατησαν τα παντα και χωρις να το σκεφτουν πηγαν στην χαβουζα να τον βρουν μηπως και του αλλαξουν γνωμη, με την γνωστη σε ολους συνεχεια.εγω παντως το περιμενα οτι καποια στιγμη θα γινοταν αυτο.αλλα οχι τοσο συντομα.ξεχνανε ευκολα μερικοι.
τελος παντων πολυ ασχοληθηκαμε με αυτον και δεν του αξιζει.ας παμε παρακατω γιατι ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ....

BLACK DOG

• Guest
« Reply #2274 on: January 28, 2008, 10:17:21 »
και ηθος εχει ο Βρυζας που μια ζωη τον κραζαμε και ποτε δεν σηκωσε κεφαλι να ψελισει τιποτα και δηλωσε οτι σεβεται την κριτικη και του τελευταιου φιλαθλου που πληρωνει ενα ευρω για την ομαδα.και στην 4 ηρθε για να την προσκυνησει.αντιθετα αλλοι ηρθαν στην 4 για να μας πουνε να το βουλωσουμε επειδη βριζαμε το αφεντικο τους...επειδη το παιζανε αρχηγοι και μεγαλοι παοκτσηδες.οποτε ασε τα ταπεινα και τα σεμνα.και δεν ηταν 23 χρονων παιδακι αλλο ολοκληρο γαιδουρι.αλλα φυσικα δεν πηγε στη 13 ποτε να τους κανει σσσσ να το βουλωσουνε οταν ενα χρονο βριζουνε τον τζιγκερ...δεν τολμησε να το κανει.γιατι ξερει οτι οι κατω θα του καψουνε το αμαξι και δεν θα τον χειροκροτανε σαν προβατα.
+++++11111 :thumbok:mia xara ta les file moy , ante giati poly episthmh kai filosofia epese sthn toympa kai den m aresei.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2275 on: January 28, 2008, 10:40:26 »
Είστε άδικοι με τον Σαλπιγγίδη. Πολύ άδικοι. Όποιος γνωρίζει, ξέρει αν έφυγε ή αν τον έδιωξαν. Όπως ακριβώς έδιωξαν κάποτε τον Ζαγοράκη που τώρα τον έχετε σημαία.

Είμαι το πρώτο φυτό που μόνος μου σηκώθηκα και χειροκρότησα το ΠΑΟΚτσάκι που το έδιωξαν άδικα απο την ομάδα που αγαπάει, που τον συκοφάντησαν και που το βρίζουν άδικα την μάνα και το σπίτι. Χαίρομαι που με ακολούθησαν άλλοι 200, 300 ΠΑΟΚτσήδες. Προφανώς και δεν χειροκροτούσα τον Σαλπιγγίδη παίκτη του Παναθηναϊκού, χειροκροτούσα το καμαράκι μας που είναι αδικημένο. Μακάρι κάποτε να αποκατασταθεί η αδικία, η συκοφαντία είναι απο τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον άνθρωπό.

Esy profanws poet DEN exeis ton arxhgo ws shmaia alla protimas ant autou na apo8ewneis ton salpiggidh
thn wra malista pou h omada sou exei thn anagkh sou meta apo toso asxhmo apotelesma. Den ekplhssomai.
Edw kapoioi (olws tyxaiws) apo thn idia 8ura ekrazan osous ekrazan ton goumeno,edw 8a kwlosoun...?

Ante kai ston Fasoula...
« Last Edit: January 28, 2008, 10:58:49 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

manos4

• Guest
« Reply #2276 on: January 28, 2008, 10:42:45 »
ntropi toys osoi malakes sth 1 to kanane to 99 tois ekato den goystarei ton
kontopoytano..... >:(

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2277 on: January 28, 2008, 10:53:02 »
Συγχαρητήρια στους ανώτερους...
την ώρα που η ομάδα έχει συνοθύλευμα αχρηστων στον αγωνιστικό χώρο και τα πράγματα είναι (αγωνιστικα) τραγικά, εμείς αναλωνόμαστε και διχαζόμαστε για ένα παίκτη ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!! ΕΛΕΟΣ στα @@ μου ο δίμετρος! αγωνίζεται σε άλλη ομάδα πλέον και τον έχω γραμμένο στα @@ μου..
Πρέπει να πασχίσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να συνέλθει!
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ! ρε αδέρφια
οι παίκτες μας είναι τραγικοί και πάμε από το κακό στο χειρότερο! και ασχολούμαστε με τον προδότη? Λες και αν ήταν στον ΠΑΟΚ σήμερα θα χτυπάγαμε πρωτάθλημα...γαμώ το κεφάλι μας μέσα γαμώ!

manos4

• Guest
« Reply #2278 on: January 28, 2008, 10:55:39 »
CAPRICORN ta eipes ola  .....RE TI DIABAZOYME......OTEO FILE DEN EKANE TIS
POSTIES TOY KONTOY....ton poylhse o mpatman kai phge agglia....POTE DEN POYLHSE TON KOSMO.....kala se lei re poet o laos na xirokrotisis kai ton
fasoyla......

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #2279 on: January 28, 2008, 10:55:49 »
Mhn asxoliste me 200 futa-xeirokrothtes ths 1.Autoi pou xeirokrothsan ton kontopoutano vlepoun ton PAOK san diaskedash-theama,kati san to theatro...Tha sou riksei 3-4 o gavros kai tha xeirokrotoun kanena 5lepto...ΠΑΟΚ=ΙΔΕΑ re sardeles