'Εχουμε ξεχάσει πάντως σαν λαός πολλά γεγονότα και να τα θυμίσω αν θέλετε, εκτός αν θέλετε να ζείτε με εμμονές.
1. Τα λεφτά τα μάζευε η επιτροπή σωτηρίας ναί ή όχι;
2. Τα λεφτά που μαζεύτηκαν πλήρωσαν προσφυγές απο δεδουλευμένα του Σαλπιγγίδη, του Καρυπίδη και ένα μέρος του Μίετσελ ναί ή όχι;
3. O Καρυπίδης με απόφαση της επιτροπής σωτηρίας και υπογραφή Γούμενου πήρε μεταγραφή στη Hearts όμορφα και ωραία χωρίς να ανοίξει μύτη;
4. Φάγαμε τρύπημα απο τον Γούμενο που επέστρεψε όμορφος και ωραίος μιά μέρα και ξαναανέλαβε ναί ή όχι;
5. Τον πούλησε τον Σαλπιγγίδη ο Γούμενος ή η επιτροπή που μάζεψε λεφτά για να πληρωθούν οι παίκτες;
6. Η μεταγραφή του Σαλπιγγίδη έγινε τελευταία μέρα που έληγαν οι μεταγραφές ναί ή όχι¨
7. Τα λεφτά απο την μεταγραφή μπήκαν στήν ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Ωφελήθηκε καθόλου έστω και λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ναί ή όχι; Πληρώθηκαν 1 εκ. Ευρώ οι παίκτες που τους χρωστούσε ο Γούμενος ναί ή όχι;
Άν παρέμενε η επιτροπή σωτηρίας θα είχε φύγει ο Σαλπιγγίδης;
Ξέρετε απο πότε είχε συμφωνήσει ο Γούμενος να στείλει τον Σαλπιγγίδη στο βάζελο;
Ξέρετε ότι ο Γούμενος ήθελε ο Σαλπιγγίδης να πάει στον βάζελο ελεύθερος για να πάρει 800 χιλ. απο τον Βαρδινογιάννη;
Τα 800 χιλ. τελικά τα πήρε ο Γούμενος απο το 1,8 της μεταγραφής, αλλά γι'αυτά τα 800 χιλ. του έγινε μήνυση και απο αυτά τα 800 θα πάει και φυλακή.
Όσο για τα κομμάντα απο τις Δυτικές Συνοικίες, ένα έχω να πώ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν τέτοια προσπάθεια. Δεν βγήκε. Μπορεί να έβγαινε. Πάντως, θα πώ κάτι άλλο, θα θυμίσω τη συνέντευξη Γούμενου στον Extra, όταν είχε βγεί και ο Κυριάκος ο Φούρναρης και έκανε παρέμβαση. Θα θυμίσω τις αβροφροσύνες με τον Γούμενο, τα ναί ρε Πρόεδρο, και εγώ ρε Πρόεδρε σε ξέρω ότί είσαι εντάξει κλπ. Δεν καταλογίζω ευθύνη καμμιά και σε κανέναν. Απλά θέλω να δείξω ότι απο απατεώνες, όλοι μας είναι δυνατόν να εξαπατηθούμε. Ήδη το έχουμε πάθει αυτό όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες τόσες και τόσες φορές. Αν εμείς έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος και να μας εξαπατήσει ένας απατεώνας, άλλο τόσο έχει και ένα 23 παιδάκι που το μόνο που ξέρει απο 12 χρονών είναι προπόνηση σπίτι!!! Μην είμαστε λοιπόν ούτε σκληροί, ούτε άδικοι, κυρίως με παιδιά που έχουν το ήθος του Σαλπιγγίδη, χαμηλούς τόνους, ταπεινός κλπ. Αν δεν συμφωνείτε, δεν έχω τίποτα άλλο να σας πείσω.
Για τον φίλο που είπε ότι εμείς οι 200, 300 είμασταν αυτοί που σχολίασαν οι σχολιαστές έχω να πώ. Όλο το σκηνικό με τις βρισιές μου φάνηκε άδικο. Χειροκροτόντας τον Σαλπιγγίδη, θεώρησα ότι τουλάχιστον προσωπικά και ηθικά, αποκαθιστούσα την αδικιά, η αδικία αυτή δεν θα είναι πάνω μου, γι'αυτό και σηκώθηκα και τον χειροκρότησα μόνος μου. Δεν φαντάστηκα ότι θα με ακολουθήσουν τόσοι πολλοί. Και στο παρελθόν έχω χειροκροτήσει μόνος μου παίκτες, ας πούμε πέρυσι τον Ριβάλντο, και δεν με ακολούθησε κανείς. Εγώ κάνω κάτι που θεωρώ σωστό. Δεν σκέφτομαι πόσοι θα ακολουθήσουν και αν το δούν έτσι τα ΜΜΕ, αλοίμονο. Τέλος, θα σου πώ ότι είμαι της φιλοσοφίας ότι πρέπει να ζώ, να φέρομαι, να πράτω όπως θέλω εγώ και όχι όπως θέλει η μάζα.