Δε ξερουμε ρε konkamp ι θα γινει, λες και υπαρχει λυση που δε θα γαμησει τον ΠΑΟΚ. Εξακολουθω να ελπιζω πως καποιος στη διοικηση θα ξεστραβωθει και εστω και τελευταια στιγμη θα καταλαβει τι τεραστια ζημια παει να γινει και θα βαρεσει καμπανακι. Προσωπικα ελεγα να μην ξαναπαω Τουμπα για να μη βλεπω τον διχασμο μεταξυ μας, τον εζησα και παλιοτερα και ειναι πολυ ασχημο συναισθημα. Μετα ομως το πηρα εγωιστικα. Ειμουν εκει πριν απο τον κοντοπουτανο και οποιονδηποτε στη διοικηση, και αν στεκομαι στα ποδια μου, θα ειμαι εκει και οταν ολοι αυτοι θα ειναι ιστοριες του παρελθοντος. Απλα οταν θα ερθει σε ενα μηνα το γραμμα για αγορα διαρκειας, θα βαλω μεσα και ενα δικο μου γραμμα και θα το στειλω πισω. Διαρκειας και μετοχες για να τα τρωει ο κοντος, απο μενα τελος.
Ηρθε ο γκαγκατσης το εκανα γαργαρα. Δε ξερουν απο διοικητικα ειπα, κανανε μια μαλακια, το καταπια. Αρχισε ο Ζαγορ τα φευγω-ερχομαι, θα σας πω-δε σας λεω, ειπα εχει προβληματα, ας φερεται σαν 15χρονο, δεν πειραζει. Αυτο ομως αρνουμαι να το κανω γαργαρα. Πριν δυο χρονια μας ελεγε βοηθηστε να βγαλουμε το καρο απο τη λασπη. Τον βοηθησαμε, τον στηριξαμε, τα ακουμπησαμε κι ας μην τα ειχαμε, φαγαμε πολεμο και ταλαιπωρια γιατι αξιζε τον κοπο και πιστεψαμε στο οραμα. Πιστεψαμε σε διοικηση που μας σεβεται. Και ολα αυτα δυο χρονια πριν. 'Δεν ειμαστε τρελλοι να φερουμε τον κοντο' λεγανε το καλοκαιρι. Τωρα δηλαδη ειστε τρελλοι? Ειστε ανυποψιαστοι του τι θα γινει? Πετυχε το πειραμα 'Γκαγκατσης' και παμε στο δευτερο σκελος 'Σαλπιγιδι'? Τι σκατα γινεται και γραφετε τον κοσμο και το κυρος του συλλογου στην καραπουτσακλαρα σας θα μας πειτε ποτε? Ή θα μας πειτε οπως μας ειπατε το Νοεμβρη?
Να φτυσουμε λοιπον στη μαπα οσους τρεχαν σαν τους μαλακες για να γυρισει σελιδα ο ΠΑΟΚ, να φυγουν οι κλεφτες, να ρθει ο Ζαγορακης. Να τους φτυσει στη μαπα και ο ιδιος ο Ζαγορακης. Τοση θολουρα πια για αγωνιστικες επιτυχιες που τα ξεχναμε ολα? Αυτα πρεσβευει ο ΠΑΟΚ? Ρουφιανους, λαμογια, ψευτες και ανανδρους? Αυτο θα μαθουμε στα πιτσιρικια? Κερδος να υπαρχει και ας ειναι με οποιοδηποτε μεσο, με οποιοδηποτε τροπο? Γαυροβαζελοι μαιντανοι που τα επιχειρηματα τους ειναι 'εγω εχω 500 τιτλους'?