Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500842 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4220 on: May 14, 2010, 20:05:07 »
στην τελικη δεν ειναι και γκομενα μου να το παιζω τοσο δυσκολος :P :P :P....λεμε αν ζητησει συγνωμη....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #4221 on: May 14, 2010, 20:06:13 »
Σιγα μην κοψουμε και το γηπεδο για τον κοντο πουστη
Για το ότι ο ΠΑΟΚ όπως τον έχω στο μυαλό μου έχει ξεφτίσει στα μάτια των 2/3 της τούμπας;
Για το ότι η διοίκηση σου δε σου φέρεται όπως σου αρμόζει;
Για το ότι δεν μπορώ να περηφανεύομαι ότι πρεσβεύω κάτι το διαφορετικό;
Για αυτούς τους λόγους μπορώ να κόψω το γήπεδο στη μπάλα;

Στα παπάρια μου για το Σαλπιγγίδη,μαλακίες από ξένο μπορώ να συγχωρήσω βλέποντας ότι και αυτός κάτι κόβει από την δική του καριέρα.Μούγκα μπορώ να κάνω.

Αλλά προσωπικά από τη διοίκηση μου είμαι απογοητευμένος.Μπορεί να μας έβγαλε ch.l,μπορεί να αναγγένησε τον ΠΑΟΚ,αυτή όμως η περιθωριοποίηση των ιδεών δε μπορώ να τη χωνέχω με τίποτα.
Γι'αυτό επειδή δε μπορώ να κράξω,κάθομαι σπιτάκι μου και τα βλέπω μόνος μου τα ματς.Ούτε να μη ξέρω τι αξίες πρεσβεύει ο μέσος οπαδός δίπλα μου,ούτε να ακούω τις βλακείες του καθένα στο γήπεδο,ούτε να βλέπω τις γκόμενες,ούτε κινητά και φωτογραφίες.

Τώρα γιατί δε τα βλεπα παλιά αυτά επί Γούμενου;Ή ήμουν αρκετά μικρός ή εβλεπα τους συγκεκριμένους 5-6 χιλιάδες στο γήπεδο.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4222 on: May 14, 2010, 20:14:26 »
Ρε γαμημένε ούτε μία μέρα χαράς δεν μπορούμε να έχουμε . Την Κυριακή δεν ευπάρχει φιέστα υπάρχει αγώνας όπως είπε και ένας αδερφός πιο πριν . Ο λαός του ΠΑΟΚ τώρα που η ομάδα άρχισε να μεγαλώνει ΚΑΙ αγωνιστικά θα έπρεπε να δώσει το μήνυμα σε κάθε δικό της παιδί ότι ο καρκίνος των προηγούμενων χρόνων που οι παίχτες έφευγαν πήγαιναν Αθήνα και μετά γύριζαν πίσω ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ . Τι παράδειγμα δίνεις στο Μαλεζά και στο επόμενο δικό σου φυντάνι ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ   Μ-Ε-Γ-Α-Λ-Η  Ο-Μ-Α-Δ-Α και οχι καφενείο ή γειτονιά . Γιατί δεν βλέπετε τα πράγματα από τη ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ οπτική γωνία πραγματικά με έχετε απογοητεύσει πάρα πολύ και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο θέμα . Γκαγκάτσης μούγκα Νάνος τουμπέκα για το καλό της ΕΤΑΙΡΙΑΣ... Αμα σας πούνε να πάμε το γήπεδο στην Επανωμή επειδή τα οικόπεδα είναι φτηνά και σας το περάσουν όπως πρέπει ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4223 on: May 14, 2010, 20:32:14 »
λοιπον σδερφισ ας πιασουμε χειροπιαστα πλεον την επιστροφη σαλπι.
κατ αρχας η αποψη μου ειναι η εξης:με μια συνεντευξη τυπου απολογητικου χαρακτηρα οπου θα εξηγησει ολες τις πτυχες της μετακινησης του ειμαι υπερ της επιστροφης του.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟ.ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ?

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?
ΑΠΟΧΗ ΑΠ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4224 on: May 14, 2010, 20:39:45 »
αφου εισαι υπερ γιατι καίγεσαι να μάθεις?

πουτανα ολα ρε...διωξιμο τον φλωρο τον προεδρο σου που δεν εχει αρχιδια να βγει να το πει ο ιδιος και να μπει ο Ζησαρος στη θεση του μπας και δουμε ασπρη μερα....εστω ο Ζησης θα είχε τα αρχιδια να μας το πει!

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4225 on: May 14, 2010, 20:49:11 »
ο καρκίνος των προηγούμενων χρόνων που οι παίχτες έφευγαν πήγαιναν Αθήνα και μετά γύριζαν πίσω ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ . Τι παράδειγμα δίνεις στο Μαλεζά και στο επόμενο δικό σου φυντάνι ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ   Μ-Ε-Γ-Α-Λ-Η  Ο-Μ-Α-Δ-Α και οχι καφενείο ή γειτονιά .

Εδω θα διαφωνησω τελειως...Ο Σαλπιγγιδης καθαρα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και χωρις συναισθηματισμους η' κοιτωντας το παρελθον του με μας, ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα. Δεν γυρναει στον ΠΑΟΚ στα τελευταια του να κρεμασει τα παπουτσια του και να παρει τα τελευταια ενσημα του δηλωνοντας το ποσο ΠΑΟΚτσης ειναι, οπως εκαναν παρα πολλοι στο παρελθον..Καφενειο η' γειτονια θα ημασταν σε αυτη την περιπτωση...Αντιθετα, καθαρα ποδοσφαιρικα, ερχεται σε μια παραγωγικοτατη ηλικια και στα ''πιο ωριμα'' ντουζενια του..

Αν το δουμε καθαρα ψυχρα (βαζοντας ενα Χ σ'αυτα του παρελθοντος) ο κοντος αρνηθηκε την προταση του βαζελου που τον ηθελε διακαως να μεινει εκει με αυξημενες αποδοχες, και προτιμησε τον ΠΑΟΚ που θα παρει αν οχι τα μισα, πολυ λιγοτερα απο εκει που ηταν..Αυτο το γεγονος δειχνει στους μικρους και στα φυντανια σου οτι εισαι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ που αποπνεει πλεον υγεια σε ολους τους τομεις και οτι ολοι θελουν πλεον να παιζουν σ'αυτη...

υγ. Ολα αυτα ειναι καθαρα αντικειμενικα και τα διαχωριζω απο την σχεση των οπαδων με τον κοντο και με την συμπεριφορα του...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4226 on: May 14, 2010, 20:49:56 »

πουτανα ολα ρε...διωξιμο τον φλωρο τον προεδρο σου που δεν εχει αρχιδια να βγει να το πει ο ιδιος και να μπει ο Ζησαρος στη θεση του μπας και δουμε ασπρη μερα....εστω ο Ζησης θα είχε τα αρχιδια να μας το πει!

Σορρυ αλλα εισαι πολυ ακυρος σε αυτο.. οσο φλωρος  ειναι ο Ζαγορακης σε αυτο το θεμα αλλο τοσο και ο Βρυζας...

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4227 on: May 14, 2010, 20:53:10 »

ποσο χρονων εισαι αδερφε?αν εισαι αδερφος αφου καταφερεσαι ετσι εναντιον του ζαγορακη?

να μλησουμε με επειχειρηματα μπας και βγαλουμε ακρη?
μαγκιες και επιθεσεις αλλη ωρα,τωρα σοβαρα.

Callahan

• Guest
« Reply #4228 on: May 14, 2010, 21:04:38 »
τελικά γιατί γυρνάει; Χμμμ... Εύκολο.

Μετάνιωσε, τον έπιασε η μάνα του απο τ' αυτί, τον κράζουν οι συγγενείς που το επωνυμο τους είναι συνώνημο με βρισιά...
Γκόμενα και μαλακίες. Λες και η γκόμενα έχει θεμέλια και δεν μπορεί να "μεταναστεύσει" στην Αθήνα.

ΑΑ! Ξέρω και ποιος τον έδιωξε.. Ο σισέ, ποιος άλλος!

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4229 on: May 14, 2010, 21:05:56 »
24 ετών είμαι...
Αδερφός με τον λοσπι είμαι...με εσένα δεν νομίζω...γιατί ο Ζαγοράκης για να καταλάβω ποιος νομίζεις ότι είναι?Δεν μπορεί κάποιος να πει τίποτα για αυτόν?Τι φοβάσαι μην σου πει ότι φεύγει για 63487654 φορά?Έστω εγώ δεν είμαι κωλοτούμπας...από την κατάληψη την ίδια γνώμη έχω...και όπως λένε κάποιοι που μας δίδαξαν ΠΑΟΚ ότι η σιωπή είναι συνενοχή έτσι μας είπαν!
Εσύ δεν ήθελες να μάθεις τι θα κάνουμε?Σου είπα μια γνώμη για το τι πρέπει να γίνει...

πες και εσύ την δικιά σου...

Υ.Γ.Μπιβ μέχρι που ήταν πρόεδρος ο Ζήσης έλεγα ότι ζαγορ,ζησης,σαντος είναι το τρίπτυχο για ότι έχουμε κάνει...απο κει και πέρα άλλαξαν πολλά!
Υ.Γ.2 Μέχρι και η οργανωμένοι οπαδοί της Λάρισας μπόρεσαν και έπεισαν τον πηλαδάκη να μην ξαναφέρει τον δώνη...φαντάσου πόσο σε υπολογίζουν εσένα οπαδέ του ΠΑΟΚ η διοίκηση σου!Μετά όμως τρέχα να κάτσεις προστασία γηπέδου...μην ασχολείστε με τον κοντό πάμε για πρωτάθλημα...μη μη μη...λεφτά λεφτά λεφτά!!!!

« Last Edit: May 14, 2010, 21:12:28 by 1926 »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4230 on: May 14, 2010, 21:13:33 »
Δε ξερουμε ρε konkamp ι θα γινει, λες και υπαρχει λυση που δε θα γαμησει τον ΠΑΟΚ. Εξακολουθω να ελπιζω πως καποιος στη διοικηση θα ξεστραβωθει και εστω και τελευταια στιγμη θα καταλαβει τι τεραστια ζημια παει να γινει και θα βαρεσει καμπανακι. Προσωπικα ελεγα να μην ξαναπαω Τουμπα για να μη βλεπω τον διχασμο μεταξυ μας, τον εζησα και παλιοτερα και ειναι πολυ ασχημο συναισθημα. Μετα ομως το πηρα εγωιστικα. Ειμουν εκει πριν απο τον κοντοπουτανο και οποιονδηποτε στη διοικηση, και αν στεκομαι στα ποδια μου, θα ειμαι εκει και οταν ολοι αυτοι θα ειναι ιστοριες του παρελθοντος. Απλα οταν θα ερθει σε ενα μηνα το γραμμα για αγορα διαρκειας, θα βαλω μεσα και ενα δικο μου γραμμα και θα το στειλω πισω. Διαρκειας και μετοχες για να τα τρωει ο κοντος, απο μενα τελος.

Ηρθε ο γκαγκατσης το εκανα γαργαρα. Δε ξερουν απο διοικητικα ειπα, κανανε μια μαλακια, το καταπια. Αρχισε ο Ζαγορ τα φευγω-ερχομαι, θα σας πω-δε σας λεω, ειπα εχει προβληματα, ας φερεται σαν 15χρονο, δεν πειραζει. Αυτο ομως αρνουμαι να το κανω γαργαρα. Πριν δυο χρονια μας ελεγε βοηθηστε να βγαλουμε το καρο απο τη λασπη. Τον βοηθησαμε, τον στηριξαμε, τα ακουμπησαμε κι ας μην τα ειχαμε, φαγαμε πολεμο και ταλαιπωρια γιατι αξιζε τον κοπο και πιστεψαμε στο οραμα. Πιστεψαμε σε διοικηση που μας σεβεται. Και ολα αυτα δυο χρονια πριν. 'Δεν ειμαστε τρελλοι να φερουμε τον κοντο' λεγανε το καλοκαιρι. Τωρα δηλαδη ειστε τρελλοι? Ειστε ανυποψιαστοι του τι θα γινει? Πετυχε το πειραμα 'Γκαγκατσης' και παμε στο δευτερο σκελος 'Σαλπιγιδι'? Τι σκατα γινεται και γραφετε τον κοσμο και το κυρος του συλλογου στην καραπουτσακλαρα σας θα μας πειτε ποτε? Ή θα μας πειτε οπως μας ειπατε το Νοεμβρη?

Να φτυσουμε λοιπον στη μαπα οσους τρεχαν σαν τους μαλακες για να γυρισει σελιδα ο ΠΑΟΚ, να φυγουν οι κλεφτες, να ρθει ο Ζαγορακης. Να τους φτυσει στη μαπα και ο ιδιος ο Ζαγορακης. Τοση θολουρα πια για αγωνιστικες επιτυχιες που τα ξεχναμε ολα? Αυτα πρεσβευει ο ΠΑΟΚ? Ρουφιανους, λαμογια, ψευτες και ανανδρους? Αυτο θα μαθουμε στα πιτσιρικια? Κερδος να υπαρχει και ας ειναι με οποιοδηποτε μεσο, με οποιοδηποτε τροπο? Γαυροβαζελοι μαιντανοι που τα επιχειρηματα τους ειναι 'εγω εχω 500 τιτλους'?
Στον κοσμο αλλος κανενας

DimNaoussa

• Guest
« Reply #4231 on: May 14, 2010, 21:13:48 »
δεν μπορω να καταλβω για ποια συγγνωμη μιλατε? ?αναφερεsτe στην πλαστη και επικοινωνιακη συγγνωμη που μπορει να ειπωθει απο το νεο διαφημιστικο μοντελο του capilarine? ?

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4232 on: May 14, 2010, 21:14:23 »
ουτε επεισοδεια ουτε τιποτα απλα δεν γλυφουμε εκει που φτυναμε τοσο δυσκολο ειναι πια; ο δσ δεν ειναι ποδοσφαιριστης ειναι ο ανθρωπος που λιγο ελειψε να διαλυσει τον ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφερει αν δεν ηξερε τι εκανε αν νομιζε πως ειναι για καλο η ιστορια εγραψε παιχτης του ΠΑΟΚ θα ειναι μακαρι να βαλει 30 γκολ του χρονου αλλα να ξερει πως  δεν θα ειναι αγαπητος στον κοσμο υπαλληλος θα ειναι που πληρωνεται για να κανει μια δουλεια τιποτα παραπανω ποσο μαλλον αιτια να κανουμε μπαχαλο τον ΠΑΟΚ δεν αξιζει τιποτα τετοιο ειναι πολυ μικρος για να ασχοληθουμε μαζι του
 και μια ερωτηση αν ο ΠΑΟΚ ηταν τωρα στια ιδια χαλια οπως ηταν την περιοδο που εφυγε θα επεστρεφε;

makptol

• Guest
« Reply #4233 on: May 14, 2010, 21:17:15 »

αν στο πει ο ζησης και ο σαντος δηλαδη τι θα αλλαξει ?  που μπορουν να στο πουν ανετα ....."πουτανα ολα ρε" ειναι η ποιο εποικοδομιτικη προταση ετσι θα παει ο ΠΑΟΚ μπροστα "πουτανα ολα"
....... ??? ??? ??? ???
οταν βαζει γκολ θα τα πανυγηριζεις ?

makptol

• Guest
« Reply #4234 on: May 14, 2010, 21:19:14 »
υπαλληλος θα ειναι που πληρωνεται για να κανει μια δουλεια τιποτα παραπανω ποσο μαλλον αιτια να κανουμε μπαχαλο τον ΠΑΟΚ δεν αξιζει τιποτα τετοιο ειναι πολυ μικρος για να ασχοληθουμε μαζι του

αυτο ακριβως υπαλληλος θα ειναι οπως και οι αλλοι 25 παικτες

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4235 on: May 14, 2010, 21:20:51 »
και ο σάντος υπάλληλος ήταν και ούτε οπαδηλίκι  πουλούσε αλλά εσύ τον έβριζες έτσι δεν είναι...τότε πουτάνα όλα δεν τα έκανες απο το μέρος σου?

Υ.Γ.Δεν το λεω επι προσωπικού!
« Last Edit: May 14, 2010, 21:27:08 by 1926 »

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4236 on: May 14, 2010, 21:21:10 »
Kατ αρχας σαν προεδρο του ΠΑΟΚ μπορεις να του καταλογισεις λαθη,παραλειψεις και οτι αλλο γουσταρεις.
Αυτο ομως το ."διωξιμο τον φλωρο τον προεδρο σου που δεν εχει αρχιδια" δεν ταιριαζει με αδελφο παρα για αλλοθρησκο.Βεβαια τσακαλακο και σε παλιοτερα post σου εχεις αναφερθει με τα χειροτερα εναντιον του Ζαγορακη οποτε....

Εδω μεσα επισης να ξερεις οτι ολοι ειμαστε αδερφια.γιατι εχουμε εναν πατερα και ενα θεο στον οποιο πιστευουμε.τον ΠΑΟΚ

Παμε παρακατω
Δηλαδη στην πιο κρισιμη φαση της νεοτερης ιστοριας της ομαδας θα διωξουμε τον ανθρωπο που μας ενωσε και μας εδωσε οραμα.Ωραια.και ποιος σου λεει εσενα πως αμα δει τετοια αντιδραση ο ζησης δεν την κανει κι αυτος?γιατι ετσι και στο μελλον με μια επιστροφη του οικοδομου ας πουμε κανουμε τα ιδια?

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4237 on: May 14, 2010, 21:23:15 »
υπαλληλος θα ειναι που πληρωνεται για να κανει μια δουλεια τιποτα παραπανω ποσο μαλλον αιτια να κανουμε μπαχαλο τον ΠΑΟΚ δεν αξιζει τιποτα τετοιο ειναι πολυ μικρος για να ασχοληθουμε μαζι του

αυτο ακριβως υπαλληλος θα ειναι οπως και οι αλλοι 25 παικτες
λαθος αδερφε οι υπολοιποι ανηκουν στην οικογενεια του ΠΑΟΚ αυτος οχι

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4238 on: May 14, 2010, 21:27:41 »
ρε συ konkamp πλακα μας κανεις??μην μας αρχιζεις καινουργια,φτανει τα του κοντου!!!οχι και τον οικοδομο απο το liverpool!!!ΛΥΠΗΣΟΥ ΣΟΥ ΜΑΣ!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4239 on: May 14, 2010, 21:30:13 »
Να διώξουμε τον Ζαγοράκη; Υπάρχει λόγος; Αυτός πηγαινοέρχεται μόνος του δεν χρειάζεται. Όσο για τον διαχωρισμό που έγινε μεταξύ Βρύζα και Ζαγοράκη είναι λάθος γιατί αν θυμάστε πολύ καλά το είχε προαναγγείλει το θεματάκι όταν είχε αναλάβει πρόεδρος, "θα πάρουμε δύσκολες αποφάσεις που θα πειράξουν κόσμο".