Τίτλοι τέλους για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον ΠΑΟΚ. Το παιδί του λαού, «ο Δημητράκης μας», όπως τον αποκαλούν, αλλάζει σελίδα και κατηφορίζει στην Αθήνα. Μια είδηση που προκάλεσε κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ακόμα και...απόπειρα απαγωγής του παίκτη από οπαδούς της ομάδας.
Ο διεθνής επιθετικός προβάρει τα πράσινα του Παναθηναϊκού και αποχαιρέτησε σήμερα με ανακοίνωση που εξέδωσε τους φιλάθλους του Δικεφάλου. «Είπα στον κ. Γούμενο ότι εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί, τότε εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να φύγω».
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αντιδρά έντονα στην πώληση του Σαλπιγγίδη, την οποία ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει...επίσημα ο ίδιος ο παίκτης. Ο διεθνής επιθετικός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Τον τελευταίο καιρό είχα ενημερώσει τον πρόεδρο ότι είμαι προβληματισμένος και δεν αισθάνομαι καλά με την κατάσταση στα αποδυτήρια και την οικονομική αβεβαιότητα των συμπαικτών μου, την ώρα που εγώ δεν είχα καμία οικονομική εκκρεμότητα.
Τις τελευταίες δύο ημέρες ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είπα στον κ. Γούμενο ότι εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί, τότε εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να φύγω. Έχω προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ και στο παρελθόν θα μπορούσα να φύγω χωρίς η ομάδα να έχει κανένα όφελος.
Αυτή τη στιγμή από τη μεταγραφή μου θα ωφεληθεί και χρηματικά ο ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε και να ξέρουν ότι θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ότι ο ΠΑΟΚ με ανέδειξε και με τη φανέλα του έζησα όμορφες στιγμές».
Όσο για τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ; Εκτός από τη χθεσινή κατάληψη, πληροφορίες αναφέρουν ότι συγκεκριμένοι οπαδοί επιχείρησαν να...απαγάγουν τον Σαλπιγγίδη χθες το βράδυ από το αεροδρόμιο Βενιζέλος, την ώρα που η αποστολή της Εθνικής επέστρεφε μετά το φιλικό της Αγγλίας.
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=26727