An htan sthmeno h oxi tha to deiksei h synxeia tou thematos mesa sto ghpedo apo ton "aganaktismeno" salpiggidh kai thn ypodoxh tou apo ton kosmo. Polloi bgainoun sta radia kai kathgoroun autous pou DEN brizan tous paiktes symfwna me tous autoptes martyres, polloi kathgorousan ton "aganaktismeno", mpaxalo dhladh h katastash. Dairei kai basileue, h mpatatoudios politikh synexizetai. O kosmos dixazetai. Boutyro sto pswmi tou ypallhlou.
Poios eisai esy k salpiggidh pou tha kaneis souuuuuuuuuut se autous pou exoun xasei adelfous, ksadelfous, filous tous gia thn Paokara mas? Autous pou einai trelamenoi, pou xynoun dakrya, kanoun xiliometra, sterountai einai tous gia na doun thn ierh fanella.
Aparadekth h energeia sou k salpiggidh kai epeidh eisai mesa apo ta slaxna tou Paok, xilies fores aparadekth. Bazeis to gkol, den panygyrizeis, skybeis to kefali kai filas ton DIKEFALO sto sththos sou kai eisai o prwtos magkas, apostomwneis olo ton kosmo, alla den kaneis souuuuut se autous pou einai trelamenoi.
Akou leei aganaktismeno to paidi. Kai ti na pw kai egw pou eimai 3.300 xiliometra makrya kai meta to mats me thn Maccabi ragise h kardia mou kai eimai 30 kai exysa mauro dakry kai prospathw me nyxia kai dontia na
krathsw to endiaferon mou gia ton Paok, na mhn ginw dhladh adiaforos gia ta tektenomena sthn omada mou.
NAI STON KOSMO TOU PAOK
OXI STIS ASPIDES TOU ANEPALGETOU
TO GHPEDO THA TO BALOUME STON KWLO SOU ALLA DEN STO DINOUME RE PALIOPOUSTA
P.S. KATANTIA NA BAZEIS FWTIA STO SPITI SOU!!!!!!!