Για να μην νομίζουμε ότι όλα είναι ιδανικά και ότι κριτική πρέπει να γίνεται ας σχολιάσουμε και το εξής. Ασχημη εντύπωση μου έκανε η εμμονή του Σαλπι να χτυπήσει ένα φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο και η κινήσεις δυσαρέσκειας προς το Ζαγοράκη μάλλον που δεν τον άφησε. Νομίζω πώς αυτό είναι δείγμα αγωνιστικής απειθαρχίας και προσωπικά δεν θέλω από τον Σαλπι τέτοια ξεσπάσματα όσο κι αν η ένταση του αγώνα είναι μια δικαιολογία. Επίσης δεν είναι κακό να γίνεται κάποιες φορές αλλαγή ο Σαλπι όταν δεν τραβάει. Οπως ο Τραπατόνι έβγαλε προχθές τον Τόμασον, το μεγαλύτερο όνομα της Στουτγάρδης, έτσι έπρεπε και ο Σαλπι σε κάποια ματς που φαίνεται ότι δεν τραβάει να γίνεται αλλαγή. Δεν το βρίσκω ούτε κακό ούτε μειωτικό για τον παίκτη. Ισα ίσα τέτοιες ενέργειες προστατεύουν τους μεγάλους ποδοσφαριστές να μην εκτίθενται και μπορούν να έχουν πολλαπλά οφέλη. Ο Σαλπιγγίδης κατά τα άλλα επιμένω ότι είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και πρέπει να προστατεύεται.
Sizar,πιστεύω πως είναι πολύ σωστές απόψεις σου, με μια όμως σημαντική επισήμανση. Να προσθέσω καταρχάς στα παραπάνω ότι ο εκνευρισμός του και ορισμένες αντιδραστικές συμπεριφορές μέσα στο γήπεδο οφείλονται στο ότι νιώθει και ξέρει καλά και ο ίδιος πως είναι ντεφορμέ. Φάσεις σαν την προχθεσινή, όταν καθυστέρησε στο 88' χαρακτηριστικά να πλασάρει, του ρίχνουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία (γιατί είναι και φιλότιμο παιδί όπως φαίνεται), όταν νιώθει την πίεση στο πετσί του και την απογοήτευση της κερκίδας. Απ' την άλλη όμως sizar, καταλαβαίνω και τον ΕΚΆΣΤΟΤΕ προπονητή του ΠΑΟΚ με την εμμονή χρησιμοποίησης του Σαλπιγγίδη, όταν ξέρει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Όταν το βασικό δίδυμο (και ο Μίετσελ) είναι ντεφορμέ ή τουλάχιστον δεν πάει καλά σε κάποιο ματς και γυρίζει στον πάγκο ο Κωστίκος και βλέπει τον Γιασεμή τι να κάνει? Θα μου πεις έχει και τον Χριστοδουλόπουλο. Εντάξει, καλά που είναι κι αυτός δε λέμε? Άλλον όμως? Είναι πιστευώ μεγάλο το πρόβλημα στο ρόστερ μας, σε ΠΟΛΛΕΣ θέσεις, και ήταν πολύ βιαστικές οι καλοκαιρινές κρίσεις, ότι δήθεν πάμε με το ρόστερ αυτό για τη 2η θέση (κάποιοι μίλησαν και για τίτλο!!). Μακάρι να είχαμε αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις σαν τον Τραπατόνι για παράδειγμα.
Δε δικαιολογώ κανέναν με αυτό που λέω και εξακολουθώ να συμφωνώ -με τη συμπλήρωση της ανωτέρω παραμέτρου- με την κατά καιρούς αντικατάσταση του Σαλπιγγίδη. Απλά σημειώνω πώς πιστεύω ότι σκέφτονται και πράττουν οι περισσότεροι προπονητές (κοντά σε όλα αυτά σκέψου και το φόβο του προπονητή να αφήσει έξω τον Σαλπιγγίδη σε κανά δυό ματς και να τύχει να μη σταυρώσουμε γκολ!! Θα πέσουν ΟΛΟΙ να τον φάνε -χώρια το κράξιμο από όλα τα ΜΜΕ...). Φαύλος κύκλος sizar...