Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504529 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alessandro4

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #280 on: August 08, 2005, 14:20:58 »
pragmatiko palikari. timi moy na einai ston PAOK mas.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #281 on: August 08, 2005, 15:15:44 »
Dimitrara gia panta paokara!!

osoi vrethoun simera toumpa as poun kanena sinthima gia auton..

to aksizei!
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #282 on: August 08, 2005, 16:21:20 »
O πιος σημαντικος λογος που εμεινα στον ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ Ο Κ.ΓΟΥΜΕΝΟΣ,δηλωσε ο Σαλπιγγιδης κατι απο Αγγελο μου θυμισε τεραστια η αβαντα στο προεδρακο.Ειχαμε τοσα χρονια να μας λενε απο μικρος ημουνα ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΝΩ,για αυτο τον κοσμο ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, τωρα λενε ΠΡΟΕΔΡΕ σαγαπω,νεα ηθη νεα εθιμα.ΠΑΟΚ 2005
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #283 on: August 08, 2005, 16:25:14 »
O πιος σημαντικος λογος που εμεινα στον ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ Ο Κ.ΓΟΥΜΕΝΟΣ

Pou to diabases/akouse ayto ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

alessandro4

• Guest
« Reply #284 on: August 08, 2005, 16:26:05 »
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

"Με έχει καλύψει ο πρόεδρος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, έμεινα γιατί έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα ο πρόεδρος. Η καρδιά μου ανήκει εδώ, οι αποστάσεις μας δεν είχαν μεγάλες αποκλίσεις. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω. Είμαι πιο ήρεμος πλέον για να βοηθήσω την ομάδα, με όσο πιο πολλά γκολ γίνεται. Καταλήξαμε από την αρχή στο τετραετές συμβόλαιο. Δεν υπήρχε λόγος να συζητήσουμε για ένα ή δυο χρόνια. Υπήρχε άλλωστε μια θέληση από τις δυο πλευρές. Η αγάπη του κόσμου αυξάνει τις υποχρεώσεις μου και τα όνειρα μου συμβαδίζουν με τον ΠΑΟΚ".

apo metro.

ayto poy anafereis poy to akoyses/diabases?

PainOfSalvation

• Guest
« Reply #285 on: August 08, 2005, 16:33:23 »
mallon apo to contra

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο. Αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που έμεινα στον ΠΑΟΚ, αφού έδειξε πως με ήθελε πάρα πολύ. Η καρδιά μου ανήκει στον ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα, όντας πιο ήρεμος, θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της"

MAKPTOL

• Guest
« Reply #286 on: August 08, 2005, 16:34:09 »
O πιος σημαντικος λογος που εμεινα στον ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ Ο Κ.ΓΟΥΜΕΝΟΣ,δηλωσε ο Σαλπιγγιδης κατι απο Αγγελο μου θυμισε τεραστια η αβαντα στο προεδρακο.Ειχαμε τοσα χρονια να μας λενε απο μικρος ημουνα ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΝΩ,για αυτο τον κοσμο ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, τωρα λενε ΠΡΟΕΔΡΕ σαγαπω,νεα ηθη νεα εθιμα.ΠΑΟΚ 2005

ηθελε να πει οτι αν δεν ηθελε ο γουμενος απλα δεν τον κρατουσε  .....τι αβαντα εκανε δεν ειπε οτι χαιρετε
που μενει στο σπιτι του και στον κοσμο που τον αγαπαει ?
απο ολα αυτα που ειπε κρατησες οτι ευχαριστησε τον γουμενο ?
ε τοτε βαλτα και με τον ζαγορακη γιατι ευχαριστησε τον γουμενο ......ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ
.........ο σαλπι ο ζαγορακης και οποιος εχαριστει τον γουμενο απλα γιατι τυχαινει να ειναι προεδρος
του ΠΑΟΚ θα λεμε οτι αβανταρει τον γουμενο .........οσοι τα λετε αυτα εχετε χασει την μπαλα
............τι να πω..........
μπραβο στον δημητρη που ανανεωσε και δεν ειχε αναγκη κανεναν γουμενο το εκανε γιατι γουσταρει
το ΠΑΟΚ ετσι απλα...........

alessandro4

• Guest
« Reply #287 on: August 08, 2005, 16:41:42 »
kai pos kai to ferefono toy metro den to exei perasei?

yg: an exei xanakanei malakia to contra, tha xristei exeretikoy problimatismoy...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #288 on: August 08, 2005, 16:48:11 »

alessandro, mesa apo to stoma me to peires.....

poly gkela ayto to contra twra teleytaia, POLY GKELA !

Ante mhn tous parei o diaolos ........ :cwm23:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #289 on: August 08, 2005, 16:49:45 »

δεν το διαβασα το ακουσα μολις τωρα live σε ολα τα ραδιοφωνα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MAKPTOL

• Guest
« Reply #290 on: August 08, 2005, 17:35:37 »

"Με έχει καλύψει ο πρόεδρος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, έμεινα γιατί έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα ο πρόεδρος. Η καρδιά μου ανήκει εδώ, οι αποστάσεις μας δεν είχαν μεγάλες αποκλίσεις. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω. Είμαι πιο ήρεμος πλέον για να βοηθήσω την ομάδα, με όσο πιο πολλά γκολ γίνεται. Καταλήξαμε από την αρχή στο τετραετές συμβόλαιο. Δεν υπήρχε λόγος να συζητήσουμε για ένα ή δυο χρόνια. Υπήρχε άλλωστε μια θέληση από τις δυο πλευρές. Η αγάπη του κόσμου αυξάνει τις υποχρεώσεις μου και τα όνειρα μου συμβαδίζουν με τον ΠΑΟΚ".

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ...... ΕΠΡΕΠΕ
ΝΑ ΠΕΙ "ΚΟΥΦΑΛΑ ΓΟΥΜΕΝΕ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΑΖΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ" :lol:  :lol:

Manios21

• Guest
« Reply #291 on: August 08, 2005, 18:25:01 »
min pai to myalos sas olo sto poniro o proerdos katalawe ta lathi kai ekanes tis kaliteres kinisis fetos den prepi na ton pigenoume kontra
prepi na stiriksoume ton paok auto mas niazi oxi o goumenos an tha figi i mini

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #292 on: August 08, 2005, 18:34:51 »

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ...... ΕΠΡΕΠΕ
ΝΑ ΠΕΙ "ΚΟΥΦΑΛΑ ΓΟΥΜΕΝΕ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΑΖΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ" :lol:  :lol:

μολις τωρα το εδειξε και στο ετ3

chef4

• Guest
« Reply #293 on: August 08, 2005, 18:40:34 »
bravo ston salpi pou mas edexe gia mia akomh fora poso agapa ton syllogo

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #294 on: August 09, 2005, 01:27:43 »
Bravo Salpi. Eisai hdh stis kardies mas. Nomizo pos esy mia mera 8a grapseis istoria kai 8a mpeis sto Pan8eon ton Megalon PAOKtshdon.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

maik.paok

• Guest
« Reply #296 on: August 09, 2005, 02:01:23 »
ta logia ine perita giafton ton megelo paixti

fatal_invasion

• Guest
« Reply #297 on: August 09, 2005, 02:14:19 »
Aytos o paiktis me ekneyrizei afantasta,,einai sta 2 metra apo to terma brosta tou einai o gk dipla tou  amintikos kai anti na soutarei paei na ton peraseii,,,,,THA ME TRELANEI TELIOS...diafono me olous sas sto thema salpiggidi..mporei na einai PAOKTSHS alla apo balla gri...to paidi varietai na trexei stis faseis pou prepei na trexei..kai oxi stin pasa bas kai klepsei..ekei den einai aparaitito vlepete..perisi eixame tin kourasi apo proetoimasies klp,,fetos ti exoume?einai monos kai den pairnei balies??Ma tin panagia protimo ton giasemaki pou prospathei para ton salpiggidi...Isos amartano alla ti na kanoume,...OXI kai paiktaras o salpigidis eleos!ama den mathei kapoia vasika pragmata as ton paraxorisoume ston panseraiko...

MAKPTOL

• Guest
« Reply #298 on: August 09, 2005, 02:26:59 »
Aytos o paiktis me ekneyrizei afantasta,,einai sta 2 metra apo to terma brosta tou einai o gk dipla tou  amintikos kai anti na soutarei paei na ton peraseii,,,,,THA ME TRELANEI TELIOS...diafono me olous sas sto thema salpiggidi..mporei na einai PAOKTSHS alla apo balla gri...to paidi varietai na trexei stis faseis pou prepei na trexei..kai oxi stin pasa bas kai klepsei..ekei den einai aparaitito vlepete..perisi eixame tin kourasi apo proetoimasies klp,,fetos ti exoume?einai monos kai den pairnei balies??Ma tin panagia protimo ton giasemaki pou prospathei para ton salpiggidi...Isos amartano alla ti na kanoume,...OXI kai paiktaras o salpigidis eleos!ama den mathei kapoia vasika pragmata as ton paraxorisoume ston panseraiko...

τι αλλο θα ακουσομε ..............πραγματικα δεν ξερω τι να πω ........
οταν ολα αυτα τα χρονια ξεσκιζοταν και ξελασπωνε την ομαδα ηταν καλος τωρα στην πρωτη στραβη του τι λες
και μαλιστα χοντρα χωρις να το αξιζει ........μπα μαλλον πλακα κανεις ........... :lol: :lol:  ετσι δεν ειναι ?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #299 on: August 09, 2005, 03:05:55 »

E?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ