Να το χέσω το να τον βρίζει τώρα η πλειοψηφία του κόσμου επειδή δεν παίζει καλά..
Αυτό το αρχίδι δεν έπρεπε να φορέσει την ιερή φανέλα για λόγους ηθικούς και τιμής..
Ο Μέσσι να ήταν μετά από αυτά που έκανε στο παρελθόν δεν θα έπρεπε να περνάει από τα Τέμπη..
κοντέ ΦΥΓΕ μας ντροπιάζεις..
Καλά, αυτό το έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές, εξαντλήθηκε από το καλοκαίρι του 2010.
Η μεγάλη πλάκα παραμένει στο αγωνιστικό πάντως, μιας και είχαμε και εδώ μέσα τότε πολλές τεράστιες μπαλαδόφατσες που έλεγαν ότι άσχετα με την προδοσία του "θα προσφέρει αγωνιστικά"

Και μόλις τους έλεγες ότι το μουνί αυτό είναι περιπατητής εδώ και τόσα χρόνια στη ζέλα και κοροϊδεύει τους μπούφους εκεί, σου έλεγαν ότι βγάζεις μένος και κόμπλεξ λόγω του τρόπου που έφυγε, για τόσο μπαλαδόφατσες μιλάμε.
Το έχω ξαναπεί βέβαια πως ούτε κι εγώ που τον θεωρούσα από την αρχή τεράστιο παλτό αγωνιστικά και δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορεί να δώσει το ελάχιστο, δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο εκνευριστικά άμπαλος, κλασσική περίπτωση παναγιώτη γιαννάκη, στέλιου μανωλά, νίκου μαχλά και πολλών άλλων "αστεριών" του ελληνικού αθλητισμού: χωρίς τους κολλητούς αρδ που μοιράζονται τα λεφτά των μεταγραφών, θα ήταν ένα τίποτα. Παίκτης-απάτη, δημιούργημα των δημοσιογράφων, των μάνατζερ και των δημόσιων σχέσεων, χωρίς αυτά δεν θα έπαιζε ούτε αλλαγή σε νεοφώτιστη ομάδα.
Όλα για την "ενότητα" του λαού που λένε και κάποιοι άλλοι μυαλοκομμένοι. Για την ενότητα δεχτήκαμε τα τρυπήματα το ένα πίσω από το άλλο επί αρσενικότατου μέχρι που φτάσαμε εδώ.
Κάντε τώρα τουμπεκί όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια μη χαλάσει η ενότητα και φύγει ο θόδωρος, τώρα μη φύγει ο Ιβάν.
Συνεχίστε οι ονειροπόλοι να νομίζετε ότι ο κοντός θα φύγει με άλλον τρόπο εκτός από κλωτσιές. Και δεν εννοώ μόνο στον ίδιο, εκείνος αν τις μυριστεί τις κλωτσιές θα την κάνει πάλι από καμιά πίσω πόρτα γιατί είναι πονηρό πουστράκι, εννοώ πρώτα και κύρια στα μουνιά τους κονδυλοφόρους που τον στηρίζουν. Ας σταματήσουν αυτοί να τον λιβανίζουν και ας λένε τα πράγματα με το όνομά τους και θα σου πω εγώ για πότε αλλάζουν στάση και τα αμνοερίφια με τα χίπστερ/τρέντυ/swag μαλλιά και ντυσίματα που κατακλύζουν εσχάτως τον ναό αγκαλιά με τις πουτάνες τους.
Και μετά εννοώ βέβαια κλωτσιές στους σκυλάδες που τον έφεραν.