Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502372 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #10020 on: July 29, 2013, 16:04:37 »

Ο καθένας ασχολείται με ότι γουστάρει όπως το ίδιο κανείς κ εσύ. Αυτά τα τελείωνε είναι τζάμπα λόγια.
Ασχολησου με τα υπολοιπα λοιπόν και άλλαξε τα κοζια για να τον προστατεψεις.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #10021 on: July 29, 2013, 16:26:20 »
Κούρασε το θέμα του Σαλπιγγίδη.. Πραγματικά κούρασε το να ασχολείσαι σαν κόσμος με αυτό το θέμα τόσο πολύ.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #10022 on: July 29, 2013, 16:32:25 »

Την ίδια ώρα παντρεμένος (και με παιδί) ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα της Αθήνας, όταν η ομάδα του αποσυρόταν στο ξενοδοχείο φρόντιζε να... παίζει μονό με τον συγκάτοικό του, αλλά τους έπιασε στα πράσα ένας τρίτος!

http://www.gazzetta.gr/football/article/528292/gay-podosfairistes-kai-stin-ellada

περσινά ξινά σταφύλια...

www.youtube.com/watch?v=CvyWFfDnBtA

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Athinaios--4

• Guest
« Reply #10023 on: July 29, 2013, 16:37:59 »
Υπάρχει το σήμα του STAR να μπει στο πάνω μέρος του φόρουμ? Θα βοηθήσει την κουβέντα.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #10024 on: July 29, 2013, 16:39:35 »
όχι δεν υπάρχει.

www.youtube.com/watch?v=FuUNWwY2UjQ (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #10025 on: July 29, 2013, 16:44:15 »
Απλά τα πράγματα ρε μάγκες..
Όποιος δε γουστάρει το μπούλο του από το τόπικ, από το φόρουμ και από όπου χαλιέται..
Με το ζόρι δε βάζουμε κανέναν να διαβάζει για τον κοντό κερατά που ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι το παιδάκι του είναι φτιστό ο Γκαρσία..

Athinaios--4

• Guest
« Reply #10026 on: July 29, 2013, 16:50:34 »
Όπως τα λέει ο Γεωλόγος! Όποιος δε γουστάρει τον μπούλο! Από παντού! Έτσι είναι τα πράγματα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #10027 on: July 29, 2013, 17:08:18 »
μετά από την καταλυτική παρέμβαση του gew...συνεχίζουμε με τον παραλίγο παλικάρι

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #10028 on: July 29, 2013, 17:16:24 »
Τώρα να πάρεις σοβαρά την εξυπνάδα που έγραψε ο άλλος που πιάστηκε από τα λόγια του γεο δεν υπάρχει λόγος.. 40 βαθμούς ζέστη έχει, το πληκτρολόγιο τα έχει δει όλα και δεν αντέχει ψευτοκαβγαδες.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #10029 on: July 29, 2013, 17:43:00 »
http://www.pictogame.com/en/play/game/6XMQo3Hb2IHR_kick-boy

Για να αθληθούμε και λίγο..

High score 146.956
« Last Edit: July 29, 2013, 17:58:30 by Gewlogos »

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #10030 on: July 29, 2013, 18:25:25 »
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #10031 on: July 29, 2013, 18:33:58 »

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #10032 on: July 29, 2013, 19:01:13 »
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

farygas

• Guest
« Reply #10033 on: July 29, 2013, 19:23:45 »
Όποιος δε γουστάρει το μπούλο του από το τόπικ.To πουλημενο αρχιδι που κανει τον αρχηγο στον ΠΑΟΚ δεν θα το αποδεχτουμε ποτε.Να φυγει απτην ομαδα να μην ασχολουμαστε καθολου με την αδερφη.Αντε μας σπασατε ταρχιδια με τον σκατομουτρη βαζελο που φοραει φανελα με τον  δικεφαλο και δωρο το περιβραχιονιο.Δημητρακη αυριο εχεις γκολ(ακομα και απο σενα δεκτον αυριο) εφοσον ειναι κεκλεισμενων των πορτων.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ.           υγ.σπαει και ο δικος μου ευκολα.

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
« Reply #10034 on: July 29, 2013, 20:08:28 »
Όποιος δε γουστάρει το μπούλο του από το τόπικ.To πουλημενο αρχιδι που κανει τον αρχηγο στον ΠΑΟΚ δεν θα το αποδεχτουμε ποτε.Να φυγει απτην ομαδα να μην ασχολουμαστε καθολου με την αδερφη.Αντε μας σπασατε ταρχιδια με τον σκατομουτρη βαζελο που φοραει φανελα με τον  δικεφαλο και δωρο το περιβραχιονιο.Δημητρακη αυριο εχεις γκολ(ακομα και απο σενα δεκτον αυριο) εφοσον ειναι κεκλεισμενων των πορτων.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ.           υγ.σπαει και ο δικος μου ευκολα.
ΕΣΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;Η ΜΗΠΩΣ ΧΑΡΗΚΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΛΠΙ ΨΥΧΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ;ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΟΡΥ,ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ,ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.Ο Π.Α.Ο.Κ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Κ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΣΕΦΤΥΛΑΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ;ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΑΛΙ ΥΠΟΤΙΜΑΩ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ,ΤΕΛΟΣ.
P.A.O.K RE MOUNIA

farygas

• Guest
« Reply #10035 on: July 29, 2013, 21:03:39 »
ΟΚ εισαι αδερφος.Ισως και εγω να ειχα βαρεθει να κραζω αν δεν υπηρχε αυτη η εμετικη αβαντα-προπαγανδα των ΑΡΔ απο την πρωτη μερα που γυρισε μεχρι και τωρα που μιλαμε.Και οταν λεω προπαγανδα εννοω σε ΟΛΑ.Απο το πως και γιατι εφυγε,το πως και γιατι γυρισε μεχρι και τους καθαρα αγωνιστικους λογους.Επειδη λοιπον δεν ειμαστε ολοι οι χαρακτηρες ιδιοι εσυ μπορεις και το ξεπερνας και δεν εισαι ο μονος.Εγω ομως αηδιασα τοσο πολυ με τα τοσα ψεματα και την τοση πολυ προπαγανδα που πραγματικα δεν θα σταματησω ΠΟΤΕ να τον βριζω και δεν ειμαι ο μονος.   υγ.ΠΑΟΚ προκριση κι ας το βαλει ο κοντος.ουτως η αλλως κεκλεισμενων ειναι αρα μαλλον θα το βαλει.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #10036 on: July 29, 2013, 21:11:09 »
Με προλαβες αδερφε... παιξτε first goal Σαλπιγγιδη ειναι κεκλεισμενων το ματς

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #10037 on: July 29, 2013, 21:13:57 »
Πφφφ... Έχει καταντήσει πραγματικά βαρετό το θέμα με τον κοντό.
Ασχοληθείτε και με τίποτα άλλο επιτέλους, τόσα θέματα υπάρχουν, ενδιαφέροντα δεν έχετε στη μίζερη ζωή σας; Αυτό είναι που καίει τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Έχουμε τόσο σοβαρό ματς αύριο κι εσείς πάλι για αυτόν λέτε;
Μπορείτε να πείτε π.χ. για την ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ
Και από αύριο που αρχίζουν τα επίσημα ματς, είμαι σίγουρος ότι με την κουλαμάρα του θα μας κάνει να ασχολούμαστε πάλι με την αφεντιά του.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #10038 on: July 31, 2013, 00:08:02 »
Και από αύριο που αρχίζουν τα επίσημα ματς, είμαι σίγουρος ότι με την κουλαμάρα του θα μας κάνει να ασχολούμαστε πάλι με την αφεντιά του.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #10039 on: July 31, 2013, 00:41:05 »
που ησουνα ρε πορδη στα δυσκολα?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα