Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 506313 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #9660 on: March 14, 2013, 17:11:48 »
ρε σεις το να κρεμάσει την ομάδα προϋποθέτει ότι η ομάδα στηρίζεται σε αυτόν!

πέρα απο κάτι γκολ με τα lima της κατηγοριας τι πρόσφερε δηλαδή!?ανύπαρκτος ήταν και παραμένει!άρα καμια απώλεια από την απουσία του!

για μας είναι χαρά φυσικά το να απουσιάζει γιατί μπορούμε να ευχαριστηθούμε έναν αγώνα!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #9661 on: March 14, 2013, 17:23:49 »

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #9662 on: March 14, 2013, 18:18:00 »
Αν ο σαλπιγγιδης εκεινη την εποχή επι Γουμενου, δεν ειχε φυγει στον Παναθηναικό και είχε τελικά παραμείνει στον ΠΑΟΚ, τελικά ποια θα ήταν η στάση ολονων μας σήμερα μετά από αυτο που έγινε με την μούτζα, την κόκκινη κάρτα και τις 6 αγωνιστικές?? Το ερώτημα είναι το ποιός είναι ο Σαλπιγγίδης ή τελικά πως μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα δυναμικά τη θέση της μέσα σε διάφορους φορείς??

Εάν ήταν κάποιος άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ στη θέση του τι θα λέγαμε σήμερα?? Η τελικά θα αφήνουμε τις οποιεσδήπορε εμπάθειες μας ( δικαιολογημένες και μη) να μας αποπροσανατολίζουν από τα πιο σοβαρά θέματα τα οποία επαναλαμβάνω έχουν να κάνουν με τη διεκδίκηση αυτής της ομάδας για κάτι καλύτερο μέσα σε ένα κατεστημένο το οποίο λίγο πολύ είναι γνωστό από χρόνια.

Ο Σαλπιγγίδης σήμερα , δικαιολογημένα η όχι, φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αντιπροσωπεύει το σήμα της ομάδας. Αν είναι ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ε τότε το ζήτημα δεν είναι να χαιρόμαστε επειδή έφαγε ο κοντός 6 αγωνιστικές γιατί τότε μάλλον έχουμε αποπροσανατολιστεί τελείως.

Το ζήτημα είναι πως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει τελικά τόσο τα δίκαιά του όσο και τις "αδικίες" του!! Το πώς θα ελιχθεί μέσω επενδυτικών κινήσεων ο Σαββίδης μέσα σε αυτό τον "οίκο ανοχής" ( ελληνικό κατεστημένο) είναι ένα ζήτημα που θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί στο μέλλον. Τότε που θα παίρνει ένα τηλεφώνημα και κάποια πράγματα θα έρχονται στα ίσια τους είτε αφορούν τον Σαλπιγγίδη, είτε τον Γκαρσία είτε τον Κωσταντινίδη.....αλλά πάνω από όλα την ίδια την ομάδα. Αυτό είναι το θέμα και όλα τα άλλα,,,,,να χαμε να λέγαμε.
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #9663 on: March 14, 2013, 18:30:08 »
εγω αυτο που ξερω μεχρι σημερα ειναι :
ο δωνης ειναι ο καλυτερος προπονητης στην ελλαδα
ο γκαρσια ειναι μεγαλο κωλοπαιδο, γερος και παιζει μια και τρεις καθεται
ο λορενς ειναι μπεκρης κα ιοταν παιρνει κοκκινη τρωει βαρβατο προστιμο
ο σιντερφελντ εινα ιmvp της προηγουμενης αγωνιστικης
ο θερμοσιφωνας δε σταζει ποτε, οι 6 δεν τον στοιχειωνουν ειναι αδικες και δεν επισυρουν προστιμο
ο ντιτζιτελης ειναι πρωτος ανιψιος του μαναβη, καποτε στη καλογρεζα πεταξε ενα σπορι ο αρχηγος και βγηκε ενα φρουτο.... απο τουδε και στο εξης ντιτζιμαναβης
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

floudas4

• Guest
« Reply #9664 on: March 14, 2013, 18:57:15 »
Αν ο σαλπιγγιδης εκεινη την εποχή επι Γουμενου, δεν ειχε φυγει στον Παναθηναικό και είχε τελικά παραμείνει στον ΠΑΟΚ, τελικά ποια θα ήταν η στάση ολονων μας σήμερα μετά από αυτο που έγινε με την μούτζα, την κόκκινη κάρτα και τις 6 αγωνιστικές?? Το ερώτημα είναι το ποιός είναι ο Σαλπιγγίδης ή τελικά πως μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα δυναμικά τη θέση της μέσα σε διάφορους φορείς??

Εάν ήταν κάποιος άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ στη θέση του τι θα λέγαμε σήμερα?? Η τελικά θα αφήνουμε τις οποιεσδήπορε εμπάθειες μας ( δικαιολογημένες και μη) να μας αποπροσανατολίζουν από τα πιο σοβαρά θέματα τα οποία επαναλαμβάνω έχουν να κάνουν με τη διεκδίκηση αυτής της ομάδας για κάτι καλύτερο μέσα σε ένα κατεστημένο το οποίο λίγο πολύ είναι γνωστό από χρόνια.

Ο Σαλπιγγίδης σήμερα , δικαιολογημένα η όχι, φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αντιπροσωπεύει το σήμα της ομάδας. Αν είναι ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ε τότε το ζήτημα δεν είναι να χαιρόμαστε επειδή έφαγε ο κοντός 6 αγωνιστικές γιατί τότε μάλλον έχουμε αποπροσανατολιστεί τελείως.

Το ζήτημα είναι πως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει τελικά τόσο τα δίκαιά του όσο και τις "αδικίες" του!! Το πώς θα ελιχθεί μέσω επενδυτικών κινήσεων ο Σαββίδης μέσα σε αυτό τον "οίκο ανοχής" ( ελληνικό κατεστημένο) είναι ένα ζήτημα που θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί στο μέλλον. Τότε που θα παίρνει ένα τηλεφώνημα και κάποια πράγματα θα έρχονται στα ίσια τους είτε αφορούν τον Σαλπιγγίδη, είτε τον Γκαρσία είτε τον Κωσταντινίδη.....αλλά πάνω από όλα την ίδια την ομάδα. Αυτό είναι το θέμα και όλα τα άλλα,,,,,να χαμε να λέγαμε.
Αληθινά και σωστά ειναι αυτα που λες αλλα και ο disorder λεει μεγαλύτερη αλήθεια:
για μας είναι χαρά φυσικά το να απουσιάζει γιατί μπορούμε να ευχαριστηθούμε έναν αγώνα!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #9665 on: March 14, 2013, 20:13:23 »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #9666 on: March 14, 2013, 20:23:05 »
james αυτό θα λέγαμε
το μπούλο παλιόπουστα, κρέμασες την ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν ...σκατορουφιανε γαμιέσαι...

για το πάνω απ όλα πάει μας τέλειωσε το έχει σπίτι του ο ζαγοράκης
όσο για το χαιρόμαστε και τα να χάμε να λέγαμε κράτα για τον εαυτό σου. Κάποιοι κομπλεξικοί μίζεροι που μάτωναν όταν αυτό το πουστρόπαιδο, που το αποκαλείς σαλπίγγιδη, που αντιπροσωπεύει το σήμα της ομάδας ( θα ξεράσω ) το έσκαγε από τις πίσω πόρτες θα ξαναπατήσουν στον ναό.

Για τις εμπάθειες δεν θα σχολιάσω καν τίποτα. Αν ήσουν κοντά μας τότε δεν θα τολμούσες να ξεστομίσεις τέτοια λέξη
« Last Edit: March 14, 2013, 20:28:17 by t.b »

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #9667 on: March 14, 2013, 21:43:39 »
Φιλε t.b τον καιρο που πραγματικα τρεχατε για το θεμα του Σαλπιγγιδη δυστυχως δεν ημουν μαζι σας λόγω εξωτερικού αλλα ειχαμε συνδεσμο και Μελβουρνη στην Αυστραλία και τελος παντων.....αλλου είναι το θέμα μου.

Σήμερα έχουν βγει γνωστοί μου Αρειανοί και έχουν αρχίσει τα κομπλεξικά για τον "κοντό" και άλλα διάφορα και πραγματικά δεν γουστάρω να ακούω και από άλλους που στο κάτω κάτω η ομάδα τους κοντεύει να υποβιβαστεί, ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Επειδή πάω Τούμπα από 12 χρονών (αρχες 80) και έχω δει σφαγες και σφαγες ενώ ταυτόχρονα στον Ολυμπιακό να δικαιολογούν τα κέρατα τους...πως να στο πω. Με πιάνει κάπου και το προσωπικό. Δεν θέλω να ακούγεται και από εμάς κάτι ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Το θέμα είναι οτι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστης τη φοράει τη φανέλλα της ομάδας και κάπου όταν δεν έχουμε ακόμη τη δύναμη (ως διοίκηση - γιατί ως λαός αυτή τη δύναμη την αποδείξαμε και οι παλαιότεροι αλλά και οι νεότεροι πολλές φορές) να επηρεάζουμε κάποια κέντρα αποφάσεων ε τότε οι αποφάσεις είναι εναντίον της ομάδας..πάνω από όλα. Και ναι σίγουρα ο κοντός και ως αρχηγός θα πρέπει να είναι προσεκτικός αλλά μετά από τόσα που έχουν γίνει υπέρ ομάδων του κέντρου εκεί κάπου τα παίρνω. Δεν γίνεται και τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους. Και στην ψύχρα 6 αγωνιστικές!!! (ναι συμφωνω ότι δεν είναι αναντικατάστατος αλλά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ!!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...εκει παθαίνω εγκαιφαλικό) και πραγματικά το "να'χαμε να λεγαμε", δεν έχει να κάνει με τη πάλη πολλών παιδιών εδώ μέσα αλλά με το εάν δεν αποκτήσει "εξουσία" η σημερινή διοίκηση, αυτό που έγινε στο Σαλπιγγίδη προχθές θα επαναληφθεί κάπους αλλού και κάπως αλλιώς.....αυτά είχα να πω και τίποτα προσωπικό με κανένα από τα παιδιά στο φορουμ
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #9668 on: March 14, 2013, 21:52:14 »
περιμενω την στιγμη που παικτης του γκει η της βαζελας η της χανουμας θα κανει παρομοια κινηση....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

digitalfan

• Guest
« Reply #9669 on: March 14, 2013, 22:08:58 »
ο ντιτζιτελης ειναι πρωτος ανιψιος του μαναβη, καποτε στη καλογρεζα πεταξε ενα σπορι ο αρχηγος και βγηκε ενα φρουτο.... απο τουδε και στο εξης ντιτζιμαναβης
Σε αυτή τη περίπτωση δεν θα ήμουν ανιψιός, αλλά γιος του...!  ;D Όπως και να 'χει πάντως, εγώ με τη καλογρέζα έχω τόσο σχέση όσο εσύ με το χιούμορ...!  ;)
« Last Edit: March 14, 2013, 22:28:00 by digitalfan »

digitalfan

• Guest
« Reply #9670 on: March 14, 2013, 22:15:12 »
Αυτή τη φορά το παίρνει πάνω του ο Σαλπιγγίδης. Ξέρει πως πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή για να αθωωθεί πανηγυρικά. Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο.

http://www.sportdog.gr/article/159456/athoos-meta-tin-efesi-o-salpi-foto

:'(

digitalfan

• Guest
« Reply #9671 on: March 14, 2013, 22:43:09 »
Έχεις 10 καράβια δίκιο..
καθόμαστε και διαβάζουμε το αμεα το οποίο για να καταλήξει σε ένα ποστ κάθεται κ το τροποποιεί 3-4 φορές τουλάχιστον και περιμένει ματώνοντας το f5 μήπως και τσιμπίσει κανείς και του ρίξει κανένα καριολίκι για να έχει να κλαψουρίζει μετά για άδικη αντιμετώπιση, μη δημοκρατικό φόρουμ και του κώλου τα 9μερα..

Αν κάποιος είναι αμέα, επειδή κάνει τα παραπάνω,
κάποιος άλλος που ενίοτε βρίζει και απειλεί,για τον ίδιο λόγο το "αμέα", τι είναι...;

Σε παρακολουθώ μέρες τώρα, σου είπα απο την αρχή στο λαιβ πως δεν θέλω μαλακιες και προκλήσεις, τι προσπαθείς να κάνεις εξηγησε μου.

Να μας σπάσεις τα @@; να σου ρίξω κανενα μπαν για καμια βδομάδα, θα ισιάξεις άραγε;

Αν δεν μπορεις να κατανοήσεις κάποια πράγματα με την πρώτη, προσπαθησε ακόμα λίγο μπορει να τα πιάσεις αν όχι ασε τον άλλο στην ησυχία του.

Τελευταία προειδοποιηση...
Εγώ που "συνέχισα" τώρα, να υποθέσω, θα φύγω με ban... Ο Gewlogos;
Που...;

YΓ: Αυτό που προσπαθώ να κάνω tsakalaki, είναι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, από τη στιγμή που δεν το κάνετε εσείς...
« Last Edit: March 14, 2013, 22:55:13 by digitalfan »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #9672 on: March 14, 2013, 22:52:04 »
Αγχώθηκε που άρχισε να βάζει γκολ, ούτε ο ίδιος δε το πίστευε κι έπρεπε να κάνει κάτι για αυτό ... 
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #9673 on: March 14, 2013, 23:03:04 »
Δυο πράγματα

James ναι είμαι εμπαθής με αυτόν που πούλησε τον κόσμο μας, που έφυγε απο την πίσω πόρτα στο αεροδρόμιο, που στον πρωτο αγώνα μεταξύ μας χτύπησε πέναλτι.

Αυτα δεν ξεχνιούνται, αδιαφορία και αηδία σε ότι έχει σχέση με αυτόν.

digitalfan έχω συνηθήσει να με κατηγορούνε όλοι όσα χρόνια είμαι μοντ, άσχετα αν δεν γράφω παρακολουθώ και όταν κάποιος ξεφεύγει ακόμα και ο ίδιος μου ο αδερφός τρωει σβήστρα, οπότε κόψε τις εξυπνάδες.

Στην επόμενη πρόκληση θα κάνεις μια βδομάδα να μπεις εδώ μεσα έστω και για διάβασμα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

digitalfan

• Guest
« Reply #9674 on: March 14, 2013, 23:20:10 »
Πότε προκάλεσα...; Που εξέφρασα τη διαφωνία μου, στο ότι κόβονται τα @ρχιδι@ του ΠΑΟΚτσή, επειδή ο Σαλπιγγίδης αβαντάρεται (; ) από τους ΑΡΔ, ή τώρα που αντέδρασα στο post του Gewlogou που με λέει αμέα...; Αυτόν αλήθεια γιατί δεν τον ρωτάς τι προσπαθει να κάνει με αυτό το post...;

Τέλος πάντων, αντιλαμβάνομαι τις ιδιαιτερότητες αυτού του forum και δεν πρόκειται να γράψω post τέτοιου είδους ξανά.. Απλά θα αγνοώ τις επιθέσεις "ευφυΐας" που μου κάνουν... Εγώ εδώ είμαι για να μοιράζομαι την Ιδέα ΠΑΟΚ και να περνάω καλά, άσχετα που κάποιοι με έχουν παρεξηγήσει... Αλλά τους δικαιολογώ, είμαι και στο paokmania γαρ...! Τέλος!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #9675 on: March 14, 2013, 23:26:43 »
γραφτηκες αρχικα με αλλο ονομα κ μπηκες στο λαιβ κ προκαλουσες τους παντες να σε βρισουν για να πας να κανεις το κομματι σου με τα αλλα χαζα στο παοκμανια και να λες οτι σε μπαναρουν κ τα λοιπα

τρελιτσα αλλου χχχχχχχχχχ γιατι ειμαστε πιο τρελοι απο σενα
χχχχχχχχχχ
« Last Edit: March 14, 2013, 23:28:59 by tsakalaki »

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #9676 on: March 14, 2013, 23:29:33 »
 :'( :'(

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #9677 on: March 14, 2013, 23:32:44 »
Θα παρακαλέσω τους υπόλοιπους να μην δώσουν συνέχεια,   εξηγηθηκα για να μην παρεξηγηθω
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

digitalfan

• Guest
« Reply #9678 on: March 14, 2013, 23:35:48 »
γραφτηκες αρχικα με αλλο ονομα κ μπηκες στο λαιβ κ προκαλουσες τους παντες να σε βρισουν για να πας να κανεις το κομματι σου με τα αλλα χαζα στο παοκμανια και να λες οτι σε μπαναρουν κ τα λοιπα
Αυτό που λες εσύ είναι υπόθεση... Δεν μπορείς να ξέρεις αν και τι σκοπό είχα αρχικά...
Εγώ έχω να αναφέρω γεγονότα! Με βρίσατε και με απειλήσατε μερικοί; Ναι! Όσο για τους λόγους που σας οδήγησαν να το κάνετε αυτό, σας ζήτησα συγνώμη και παραδέχτηκα το ολέθριο λάθος μου! Να μην τη δεχεσαι τη συγνώμη, δικαίωμά σου και το δέχομαι! Να κάνεις σενάρια για να με σπιλώσεις όμως, όχι!

Είπα "τέλος" αλλά το αθέτησα... Επόμενη φορά δεν θα υπάρξει! Συγνώμη!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #9679 on: March 14, 2013, 23:39:43 »
ο κοντος του μανια εισαι