Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 505921 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #9600 on: March 10, 2013, 07:59:12 »
το τι κολημμα εχω στον κοντο το ξερετε ολοι αλλα χθες κοκκινη αυτο δεν ητανε να λεμε και την αληθεια.ουτε του σταφφυλιδη.το θεμα ειναι οτι επαιξες κοντρα σε μια ομαδα που ολοι ξερουν οτι τροφοδοτειται απο τον μαρινακη περιμενοντας τον παναθηναικο στην τουμπα και σε γαμησανε πατοκορφα τα κορακια

ο σαββιδης το πηρε το μηνυμα μαλλον...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #9601 on: March 10, 2013, 08:41:01 »
Εσύ ρε μουνι μουτζωσες την γη κ εγω θα πάω γηπεδο...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #9602 on: March 10, 2013, 09:41:25 »
το τι κολημμα εχω στον κοντο το ξερετε ολοι αλλα χθες κοκκινη αυτο δεν ητανε να λεμε και την αληθεια.ουτε του σταφφυλιδη.το θεμα ειναι οτι επαιξες κοντρα σε μια ομαδα που ολοι ξερουν οτι τροφοδοτειται απο τον μαρινακη περιμενοντας τον παναθηναικο στην τουμπα και σε γαμησανε πατοκορφα τα κορακια

Κι εγω που δεν έχω κόλλημα με τον μητσαρα έτσι το βλεπω αλλα κι αυτός ο πουστης πολύ πουτσοζαλαδα και κλαψα στους διαιτητές από το πρώτο λεπτό..
Βαζελοκουσουρια που τα έχει αυτός και τώρα και ο κατσουρανης
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #9603 on: March 10, 2013, 10:05:24 »

+απειρο
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός

floudas4

• Guest
« Reply #9605 on: March 10, 2013, 10:59:08 »
ΜΠΟΥΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΕ.ΕΧΩ ΒΟΥΚΙΤΣ.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #9607 on: March 10, 2013, 12:25:31 »
γιατί μας τα σπάνε με την πρώτη κόκκινη στην καριέρα του θλιμμένου νάνου, δεν είχε πάρει και μία σε φιλικό με Λάτσιο (;) όταν ήταν στον βάζελο, που έτρεχαν να μην τιμωρηθεί για να παίξει με τον γάβρο;

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #9608 on: March 10, 2013, 12:38:24 »

Κι εγω που δεν έχω κόλλημα με τον μητσαρα έτσι το βλεπω αλλα κι αυτός ο πουστης πολύ πουτσοζαλαδα και κλαψα στους διαιτητές από το πρώτο λεπτό..
Βαζελοκουσουρια που τα έχει αυτός και τώρα και ο κατσουρανης
γιατι τ αλλο οταν καταλαβαινει οτι θα χασει την μπαλα(9 στις 10) που βουταει για να παρει φαουλ δεν ειναι μαθηματα απο τον γιωργαρο τον καραγκουνη;

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #9609 on: March 10, 2013, 16:51:37 »
Θελω να δω αν ο προπονητης σου θα σου δωσει προστιμο. Γαμημενε, απο την μια δεν θα βλεπουμε το τομαρι σου για τις υπολοιπες 6 αγωνιστικες και απο την αλλη θα τσεπωνεις τα λεφτα και θα καθεσαι...Ουτε για βρισιμο δεν εισαι
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #9610 on: March 10, 2013, 19:57:18 »
Tη μόνη περίοδο που άρχισε μετά από 3 χρόνια να μοιάζει λίγο με ποδοσφαιριστής και όχι με κλοουν μένει 6 αγωνιστικές έξω. Τι να πει κανείς... μονοψήφιο IQ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #9611 on: March 10, 2013, 21:00:45 »
μουτζα,κοκκινη,αποβολη.... απων απο το παιχνιδι με την ομαδα της καρδιας του....το μονο θετικο,θα παμε με χαρα στο γηπεδο.....

digitalfan

• Guest
« Reply #9612 on: March 11, 2013, 00:42:17 »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #9613 on: March 11, 2013, 09:18:33 »
ξεκάθαρα δάκτυλος μαρινακη
είχε τέτοιο σερί στα γκολ που πιθανότατα θα πέρναγε τον Τζιμπούρι σαν πρώτος σκόρερ
και ο μαρινάκης ήθελε να δέσει όλο το πακέτο ρε... προωτάθλημα και σκορερ για να τον πουλήσει καλοκαίρι

:'( :'( :'(

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #9614 on: March 11, 2013, 16:12:39 »
Εγώ βγάζω τον κοντό από αυτην την θέση που είναι σήμερα και βάζω έναν άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ, ας πούμε τον αθανασιάδη. Σήμερα σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας γκολ δικάστηκε και καταδικάστηκε η υπόθεση και ο παίκτης του ΠΑΟΚ από την συγκεκριμένη εφημερίδα έφαγε 6 αγωνιστικές, αλήθεια γραφείο τύπου υπάρχει στην ομάδα?? Θα τολμούσε η συγκεκριμένη εφημερίδα να καταδικάσει ας πούμε τον τζιμπούρ ή τον τοτσε σε έξι αγωνιστικές από την δευτερα γιαυτήν την υποψία μούτζας?? Δηλαδή είναι δυνατόν η ίδια εφημερίδα την προηγούμενη βδομάδα να μας έχει πρωτοσέλιδο ότι κακώς δεν αποβλήθηκε ο κατσουράνης και προχτές να γράφει φωνάζει η κέρκυρα για επιθετικό  φάουλ?? Δηλαδή λες και είναι ο ΠΑΟΚ ο δυνάστης του ελληνικού ποδοσφαίρου να τον βγάζουν στην σέντρα αμα πάρει κανένα σφύριγμα και τα μούφες πέναλτι του βάζελου τα κανονικά γκολ που ακυρώνονται στην τρίπολη μούχτι??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #9615 on: March 11, 2013, 18:43:14 »
οταν μεγαλωνεις και δεν εχεις τις ιδιες δυναμεις φυσικες και οι αντοχες πεφτουν και η αποδοση δεν ειναι ιδια οπως πριν απο καποια χρονια το γυρνας στις διαμαρτυριες για να παιρνεις τις φασεις. ολοι οι μεγαλοι ''σε ηλικια ''παικτες το κανουν ιδιαιτερα οι ελληνες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #9616 on: March 11, 2013, 23:02:53 »
Πουτανας γιος ο πουτανας γιος αλλα η κοκκινη ειναι αδικη. Οποτε εγω αυτη τη φορά θα παρω το μερος του πουτανας γιου.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #9617 on: March 12, 2013, 00:43:13 »
Άδικη δεν την βλέπω τον μούτζωσε, αυστηρή ναι , και μάλιστα πολύ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #9618 on: March 12, 2013, 08:21:44 »
Πουτανας γιος ο πουτανας γιος

σταμάτησα να διαβάζω στο γιος

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #9619 on: March 12, 2013, 13:13:30 »
Γαμώτο, χάσαμε έξαλλο πανηγυρισμό στα κάγκελα της 4 από το Σάλπι των νεφρών μας. Να δω ποιο ΠΑΟΚτσάκι θα βάλει γκολ στη βαζέλα την Κυριακή.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά