Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 505039 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #9080 on: August 21, 2012, 13:57:26 »
james μην το ψαχνεις υπαρχουν.και δεν ειναι και λιγοι

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #9081 on: August 21, 2012, 18:41:48 »
Σάλπι ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα... Γάμησέ τους τους ηλίθιους που πετάγαν τα λεφτά τους για να τα φάει ο Γούμενος και νομίζαν ότι είναι για εσένα... Αυτοί είναι καταδικασμένοι να είναι βλάκες,είναι η μοίρα τους! Εμείς οι υγειείς φίλαθλοι (η πλειοψηφία δηλαδή) θα σε αποθεώνουμε σε κάθε ματς γιατί σε αγαπάμε...! Από του χρόνου που τελειώνει ο Παυλάρας, θα είσαι αυτό που σου αξίζει! Πρώτος αρχηγός! Είσαι η σημαία μας!!!!!!!!

Σα δε ντρέπονται να δίνουν λεφτά για να μείνει παίχτης της ομάδας αντί να δεχτούν να φύγει έτσι ώστε να έρθουν λεφτά στην ομάδα στα οποία ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έβαλε χέρι ο Γούμενος. Αυτοί οι βλάκες και ηλίθιοι που είναι μειοψηφία από εκεί που ήταν ένα ολόκληρο γήπεδο τρία χρόνια πριν. Αυτοί που έκραζαν το Γούμενο όταν ακόμα περνιόταν για καλός και τεχνοκράτης.

Αστειότητες. Οι υποστηρικτές Σαλπιγγίδη παρακαλούνται να βρουν νέα τεχνοκρατικά επιχειρήματα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #9082 on: August 21, 2012, 19:24:41 »
φυγε ρε βαζελε απο δω μεσα

ελα να σου γαμησω οτι εχεις κ δεν εχεις απο κοντα γαμημενε θα μας πεις κ βλακες ανυπαρκτε
O ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλος, που χωράτε ακόμη και εσείς... Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, γιατί δεν το επιτρέπει η διαγωγή μου...!

προφανος εισαι απο αυτους που τοτε ηταν αραχτοι στην καναπεδαρα τους η απλα εισαι ενας πιτσιρικας που διαβαζει τον γλιτσα τον χοντρο και εχουν γινει τα μυαλα σου πουτανα.........!
αδερφε εντελως καλοπροαιρετα ρωτα καποιον παλιο να σου πει τι και πωε εγιναν τα πραγματα τοτε ισως να ξεθολωσει το μυαλουδακι σου και ερθεις σε επαφη με την πραγματικοτητα.

υγ=>πραγματικα αν την πεμπτη δεν υπαρχει πανο τουλαχιστον στην θυρα 4 κατα της κοντης πορδης ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #9083 on: August 21, 2012, 19:47:09 »
Ήρθε και ο μπρούκλις του φρατέλι να τρολάρει....
Άντε πάνε γλύψε κανα χορηγό και με προσοχή τα καφεδάκια στο φρατέλι οπαδάρες μου μη στραβοκαταπιείτε κανένα απογευματάκι.....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #9084 on: August 21, 2012, 22:40:31 »
Σάλπι ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα... Γάμησέ τους τους ηλίθιους που πετάγαν τα λεφτά τους για να τα φάει ο Γούμενος και νομίζαν ότι είναι για εσένα... Αυτοί είναι καταδικασμένοι να είναι βλάκες,είναι η μοίρα τους! Εμείς οι υγειείς φίλαθλοι (η πλειοψηφία δηλαδή) θα σε αποθεώνουμε σε κάθε ματς γιατί σε αγαπάμε...! Από του χρόνου που τελειώνει ο Παυλάρας, θα είσαι αυτό που σου αξίζει! Πρώτος αρχηγός! Είσαι η σημαία μας!!!!!!!!

πες μου τρια ματς που καθαρισε ο υπερ παιχτης σου.
ουτε μπινελικια ουτε τιποτα.
τρια ματσακια μικρα που πηρε ο κοντος πες.

κ μην μου πεις για την ασιστ στον αγιαξ κ για το γκολ στην τοτεναμ. τρια μικρα ματσακια.
περιμενω

θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #9085 on: August 22, 2012, 00:01:34 »
κωσταρα...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #9086 on: August 22, 2012, 00:11:51 »
Πες μας και ποιος ηταν ενας αμυντικος που καταφερε να τριπλαρει η επιθετικαρα μας. Εναν οποιονδηποτε θελω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #9087 on: August 22, 2012, 13:18:19 »
Πες μας και ποιος ηταν ενας αμυντικος που καταφερε να τριπλαρει η επιθετικαρα μας. Εναν οποιονδηποτε θελω
μην γινεσαι κακος ! στα διπλα στην προπονηση μου ειπαν οτι τον ειδαν μια η δυο φορες ..

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #9088 on: August 22, 2012, 16:13:17 »
οι κωνοι δε μετρανε
ΠΑΟΚ παντου!!!

gika

• Guest
« Reply #9089 on: August 23, 2012, 14:24:44 »
Γιατί ξέρεις κάποιον κώνο που έφαγε τρίπλα από τον Δημητράκη;;;  ;D

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #9090 on: August 23, 2012, 14:32:30 »
Ο παναθηναϊκός λέει ψάχνει το εύκολο γκολ και θέλει εσένα... Γι' αυτό χαλάρωσε λιγάκι με τα γκολ να μην σε χάσουμε ακόμα δεν σε χωρτάσαμε...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #9091 on: August 23, 2012, 17:16:33 »

εδω δεν ανηκεις.

Jax

• Guest
« Reply #9092 on: August 23, 2012, 17:45:57 »
πηρε και το 14 λεει για να μας θυμιζει περισσοτερο τι πουστης ειναι! γιουχα συνεχεια στο αρχιδι. (μακαρι να σηκωθει και κανα πανο)

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #9093 on: August 23, 2012, 22:18:03 »
γαμω****** σου μπασταρδο
« Last Edit: August 24, 2012, 01:53:43 by HOMO PAOKUS »

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #9094 on: August 24, 2012, 20:54:26 »
Άντε, για να σας μπριζώσω.  ;D  Χωρις περαιτέρω σχολια...

Απο http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/ti-symvainei-me-salpiggidh.1903621.html

Στην περσινή υπερκόπωση από τα πολλά παιχνίδια και στη συνήθεια έξι ετών στη θέση του δεξιού επιθετικού αποδίδει το τεχνικό τιμ την μη ετοιμότητα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Η προφανής απορία του καθένα συνίσταται στο πώς θεωρείται ακόμα ανέτοιμος από την τεχνική ηγεσία μετά από παραπάνω από ένα μήνα προετοιμασίας με την ομάδα ένας παίκτης με την εμπειρία και την κλάση του Σαλπιγγίδη.

Το τεχνικό τιμ το αποδίδει σε δυο ψυχοσωματικούς λόγους:

Πρώτον, σε σωματικό επίπεδο, στην εξάντληση του Σαλπιγγίδη από τα πάρα πολλά παιχνίδια που έκανε και πέρυσι με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική ομάδα και τον έφεραν στα όρια της υπερκόπωσης, όπως έδειξαν και τα εργομετρικά τεστ της προετοιμασίας. Ακόμα ο οργανισμός του χρειάζεται κι άλλη ξεκούραση πριν φτάσει στο ζενίθ της απόδοσής του. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και από το πρόβλημα που αντιμετώπισε στους προσαγωγούς για μεγάλο χρονικό διάστημα το καλοκαίρι.

Δεύτερον, σε ψυχολογικό επίπεδο, στο ότι έχει συνηθίσει κατά την τελευταία εξαετία την θέση του δεξιού χαφ – εξτρέμ, στην οποία έπαιζε στον Παναθηναϊκό, στην Εθνική ομάδα τις περισσότερες φορές, αλλά και στον ΠΑΟΚ. Για του λόγου το αληθές, στον αγώνα με την Ραπίντ μπήκε αλλαγή με την τεχνική οδηγία να παίξει δεύτερος επιθετικός, αλλά λόγω συνήθειας ασυναίσθητα τραβιόταν τις περισσότερες φορές στην δεξιά πλευρά. Δεν είναι έτσι εύκολο μέσα σε λίγο καιρό να… πατήσει ένα κουμπί και να ξαναγίνει σέντερ φορ. Απαιτείται κάποιος χρόνος για να ξαναθυμηθεί την παλιά του θέση, σ’ αυτή που έπαιζε τόσο επιτυχημένα ως δίδυμο με τον Μάρτσιν Μίετσελ πριν φύγει από την Τούμπα το καλοκαίρι του 2006.

Το τεχνικό τιμ πιστεύει πώς μετά την δεύτερη αγωνιστική με το ματς στο Περιστέρι, (ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος), θα επανέλθει πανέτοιμος ο Σαλπιγγίδης και από άποψη τακτικής και από άποψη φυσικής κατάστασης.

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #9095 on: August 24, 2012, 21:56:52 »
επισης να γινει αναλυση κ σε αυτα.

γιατι δεν χαμογελαει.
γιατι δεν του κανει κουκου.
γιατι ειναι 150 με τα χερια ψηλα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #9096 on: August 25, 2012, 10:37:51 »
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=20948&t=1

Μένει όπως είναι

Η απόφαση είναι οριστική. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα ειναι για τα επόμενα δύο χρόνια παίκτης του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς προβλέπει το συμβόλαιό του...

Ύστερα από ένα σίριαλ, που κράτησε σχεδόν όλο το καλοκαίρι, χθες πάρθηκε η οριστική απόφαση να μην αλλάξουν οι όροι του συμβολαίου του.

Τις προηγούμενες μέρες, ο Σαλπιγγίδης είχε συμφωνήσει με την διοίκηση να μειωθούν οι αποδοχές του και να υπογράψει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια, ωστόσο χθες ο ΠΑΟΚ επέλεξε να μην αλλάξει τίποτα και να ισχύσει κανονικά το συμβόλαιο που υπάρχει και λήγει το 2014.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #9097 on: August 25, 2012, 10:50:56 »
Δεν μπορουσε να αντεξει να ειναι ο μονος πληρωμενος τοτε και να βλεπει καταματα τους συμπαικτες του...και εφυγε στον βαζελο, τωρα μπορει ανετα να ειναι αυτος που απορροφα τα 3/5 του μπατζετ, να παιρνει 800000 και οι υπολοιποι απο 150000 και να βλεπει στα ματια τους συμπαικτες του.
Γιατι πανω απο ολα ειναι ο Δημητρακης μας, το ΠΑΟΚτσακι της Πολιχνης...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #9098 on: August 25, 2012, 11:09:02 »
και να ισχύσει κανονικά το συμβόλαιο που υπάρχει και λήγει το 2014.
Για αυτό άλλαξε το νούμερο στη φανέλα του;

gika

• Guest
« Reply #9099 on: August 25, 2012, 11:43:50 »
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι το ανιδιοτελές ΠΑΟΚτσάκι μας δεν δέχτηκε καμία μείωση;;; Μα αφού αυτό για την φανέλα δεν παίζει;;; Εκτός αν αυτός προσφέρονταν αλλά ο ΖΒ πιστεύει ότι τα δούλεψε και τα αξίζει αυτά τα λεφτά και πρέπει να τα πάρει (α λα Μαλεζά)..!