Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504744 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8860 on: June 23, 2012, 01:53:07 »

Η αναγνώριση του Κριστιάνο Ρονάλντο για την απόδοση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη τα λέει όλα για την προσφορά του διεθνούς επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Μέσω του twitter ο άσος της Ρεάλ κι ένας εκ των δύο κορυφαίων παικτών του κόσμου, έγραψε: «Congrats to Salpingidis. What a good player of the Greece. It is a player with an incredible will. Give blood for the team. Play a lot!».

Που σημαίνει... «Συγχαρητήρια στην Σαλπιγγίδη. Τι καλός παίκτης για την Ελλάδα. Είναι ένας παίκτης με απίστευτη θέληση. Εδωσε «πνοή» σ' αυτή την ομάδα».

http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/30654-%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%B9%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B7?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....... μην το ξαναπείτε φυτομάνια... εγώ ένα φυτό με έδωσε η δικιά μου και από το πολύ το πότισμα το σάπισα σε μια εβδομάδα..... ειλικρινά... προσβάλονται τα φυτά.....

Θερμοσύφωνα?????Κρίμα που δεν έχεις μαλί.... σε είχε κάτι σχεδιάκια ο Κριστιάνο .... άλλη φάση.... με πράσινες αντάυγιες....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #8861 on: June 23, 2012, 03:09:17 »
Ε ας ψησει τον Περεζ να τον εχει του χρονου συμπαιχτη..οχι μονο λογια κριστιανα..και πραξεις.. :'( :'( :'( :'(

Νταξ 35αρια βαραει,αρχιζουν οι απαλεψιες
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #8862 on: June 23, 2012, 07:27:48 »
Άντε μπας και γίνει κάνα θαύμα και γυρίσουν τα αδέρφια μας στην Τούμπα γιατί αν περιμέναμε από τους διοικούντες του ΠΑΟΚ... Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Άντε και άμα φέρεις πρόταση ρε πούστη θ'ανάψω λαμπάδα στο μπόι σου στην Παναγία Δέξια και τη Μεταμόρφωση και δωράκι κασκόλ Κ.Π.Ρ. από μένα να το' χεις έτοιμο, μη ξοδεύονται οι lads στο δυτικό Λονδίνο...

Γαμώ το αίμα σου και την εθνική σου...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8863 on: June 23, 2012, 19:08:34 »
Άντε και άμα φέρεις πρόταση ρε πούστη θ'ανάψω λαμπάδα στο μπόι σου

χουβαρντα....ξανοιχτηκες...
με κερακι των 20 cent πας να τη βγαλεις..
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #8864 on: June 24, 2012, 09:56:54 »

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8865 on: June 24, 2012, 10:09:47 »
η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται   8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8866 on: June 24, 2012, 10:23:11 »
αυτό το δημοσίευμα μου θύμισε μία κουβέντα που άκουσα προχθές από μία παρέα: "αν πάει ο σάλπι"(εννοούσαν τον προδότη δηλαδή) πίσω στον παο θα είναι κοροϊδία!!! Τι θα γίνει, όλο στο πήγαινε-έλα θα είναι? Ας πάει στο εξωτερικό...."
Δηλαδή μάγκες αυτό θα μας πειράξει!!! Ότι να ναι... ξανά προδότης το πουλέν... αν και τα μμεπ σίγουρα θα ρίξουν μπόλικη προπαγάνδα για να μην ξαναγίνουν τα ίδια όπως στο παρελθόν ώστε κ εμείς οι κομπλεξικοί τώρα να ξέρουμε την πραγματική αλήθεια και πως έχουν τα πράγματα.
Τωρα για το θέμα, για άλλη μία φορά όλη η ευρώπη προσκυνά στα πόδια του, όπως πριν από 2-3 χρόνια που προτίμησε εμάς κλάνωντας όλο τον ντουνιά, και τελικά για άλλη μία φορά θα τους κλάσει για να παίξει στον βάζελο. Μόνο 1/100 πιθανότητες δίνω να πάει στα ευρώπας και αυτό 1ον: χάρη στον παπά του εύρο(2 γκολ μία ασίστ-γάμησε και έδειρε!! εεε δυο χρόνια ξεκούρασης σε εμάς και μπόρεσε και έβγαλε 3 ματσάκια) και 2ον: λόγω της οικονομικής κατάστασης του βάζελου, αν και δεν ξέρω τι γίνετε τώρα με αλαφούζους κτλ.
'Οπως και να χει το πράγμα το πιθανότερο πάντως είναι να φύγει(δεν το δένω και κόμπο..) και μπορεί να μην τον βλέπουμε με την φανέλα του Δικεφάλου αλλά θα τον πληρώνουμε από τα λεφτά του Δικεφάλου-του κόσμου του δηλαδή- για πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να έρθει η στιγμή να ξαναγυρίσει για να πάρει και αυτός το πόστο που δικαιούται όπως κάθε ένδοξος αλλόθρησκος βετεράνος.
Γαμημένε προδότη να ξέρεις οι πόρτες του Π.Α.Ο.Κ. θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα όπως και για τοσους άλλους στο παρελθόν. Η θέση σου είναι εδώ, να τα παίρνεις από τα μοσχάρια.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #8867 on: June 24, 2012, 12:19:21 »
ΝΑ ΠΑΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #8868 on: June 24, 2012, 23:07:57 »
Αν ο Βάζελος οικονομικά ήταν καλά πιστεύω δεν θα το σκεφτόταν καν.... Έχε χάρη που λιμοκτονούν και αυτοί....

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #8869 on: June 24, 2012, 23:24:14 »
Παιχταρά μου, ξαναβοήθα τη διοίκηση και πήγαινε στο βάζελο. Αυτή τη φορά δε θα χρειαστεί καν να κρυφτείς, θα μαλώνουμε ποιος θα σε πάει αεροδρόμιο.

Πέρα από το ποιος είναι ο συγκεκριμένος παίχτης, το ότι η διοίκηση έμεινε τραγικά πίσω στις πληρωμές είναι απαράδεκτο και αδικαιολόγητο. Αλλά δεν πειράζει μωρέ, η οικονομική συγκυρία φταίει, η ομάδα δεν είχε έσοδα, φταίνε και αυτοί οι πυρσοί.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #8870 on: June 24, 2012, 23:36:19 »
Κοιτα αδερφε... οι ευθύνες βαρένουν πιο πολύ την άλλη διοίκηση... αλλά τι να λέμε πέρσυ τέτοιο καιρό πληρωμένοι ήταν μόνο Βιερίνια και Κρέσιτς... και οι άλλοι όχι μόνο δεν ήταν πληρωμένοι αλλά είχαν δικαίωμα προσφυγής ΟΛΟΙ σύμφωνα με ότι μας είπε ο Λίλης...... στην "κατάληψη"-συνάντηση.....

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #8871 on: June 25, 2012, 01:46:10 »
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=19542

Ï ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò îåêéíÜåé ôéò äéáêïðÝò ôïõ êáé êÜðïéá óôéãìÞ èá ìéëÞóåé –áõôïðñïóþðùò-  ìå ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÄéêåöÜëïõ. Ôé Ýãéíå üìùò ìåôÜ ôéò ðñþôåò óõíïìéëßåò ôçò ÐÁÅ ìå ôïí åêðñüóùðü ôïõ;

¼ðùò åßíáé ãíùóôü (ìå ôéò õðÜñ÷ïõóåò óõíèÞêåò) ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ äåí åßíáé óå èÝóç íá êáëýøåé ôéò 800 ÷éëéÜäåò åõñþ ôùí åôÞóéùí áðïäï÷þí ôïõ äéåèíïýò ðïäïóöáéñéóôÞ. Ãé’ áõôü ïé Âñýæáò – ÃåùñãéÜäçò áíáæçôïýí ëýóç.

Ç ðñþôç ðéèáíÞ ëýóç, Ý÷åé íá êÜíåé ìå ôçí ãíùóôÞ ðñüèåóç ôçò ÐÁÅ, ãéá åðÝêôáóç óõìâïëáßïõ, ìå ôáõôü÷ñïíç ìåßùóç ôùí áðïäï÷þí ôïõ.  Áõôü èá óçìáßíåé üôé ï Óáëðéããßäçò áíôß íá ðÜñåé 1,6 åê. åõñþ ãéá äýï ÷ñüíéá, èá ðÜñåé ôá ßäéá ÷ñÞìáôá óå âÜèïò ìßáò ôåôñáåôßáò…

Ç äåýôåñç ëýóç åßíáé ç ðáñá÷þñçóç ôïõ ðáßêôç êáé ç ôñßôç íá ìåßíåé åëåýèåñïò. ¼ëá áõôÜ âåâáßùò åöüóïí ôáêôïðïéçèïýí êáé ïé ìåãÜëåò ïöåéëÝò ðñïò ôï ðñüóùðü ôïõ áðü ôçí óåæüí ðïõ ôåëåßùóå.

¼ôáí üëá áõôÜ ôÝèçêáí óôïí åêðñüóùðï ôïõ ðïäïóöáéñéóôÞ, óå ìßá ðñþôç óõæÞôçóç ðïõ Ýãéíå, ç áðÜíôçóç Þôáí: «Ï Óáëðéããßäçò èá ìåßíåé óôïí ÐÁÏÊ üðùò åßíáé…». Áõôü ðïëý áðëÜ óçìáßíåé üôé ï ðïäïóöáéñéóôÞò óÞìåñá (üðïõ äåí Ý÷åé ðñüôáóç áðü Üëëç ïìÜäá) åðéèõìåß íá ðáñáìåßíåé óôïí ÐÁÏÊ, ìå ôï óõìâüëáéï ðïõ Ý÷åé õðïãñÜøåé. ×ùñßò êÜðïéá áëëáãÞ.

ÁõôÞ ç ðñþôç áðÜíôçóç, äåß÷íåé êáé ôé ìðïñåß íá áêïëïõèÞóåé óå Ýíá óßñéáë ðïõ îåêéíÜåé êáé äåí âñßóêåé ôéò äýï ðëåõñÝò íá Ý÷ïõí êïéíü óêåðôéêü…

Ôï èÝìá Óáëðéããßäç åßíáé ÐÏËÕ äýóêïëï, óáöþò ÐÏËÕÐËÏÊÏ, áëëÜ êáé öïâåñÜ óçìáíôéêü ãéá ôï ðáñüí êáé ôï ìÝëëïí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, áëëÜ êáé ôçò ïìÜäáò…

ÁõôÞ ôçí ðåñßïäï åîÜëëïõ, ï ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò åßíáé (ðïäïóöáéñéêÜ êáé ïéêïíïìéêÜ) ï óçìáíôéêüôåñïò ðïäïóöáéñéóôÞò ãéá ôï ñüóôåñ ôïõ ÄéêåöÜëïõ.
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #8872 on: June 25, 2012, 07:55:34 »
xoxoxo.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #8873 on: June 25, 2012, 08:59:27 »
το μονο σιγουρο οτι τα λεφτα θα τα παρεις σε βαθος....

απο το στομα να σου βγουν μωρη κουραδα...

κοντε γαμησου και αντε παραιτησου

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #8874 on: June 25, 2012, 09:12:47 »
Και κάπως έτσι ξεκινάει μία καλή μέρα.....

Καλημέρα σας.....

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #8875 on: June 25, 2012, 11:00:52 »
Για να δούμε...

Θα αφήσει τα εκατομμύρια του ΠΑΟΚ για να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του;  ::)

γιατί φαίνεται ότι το κλειστό συμβόλαιο μέχρι τα 33 (!!) με 800.000 συν τα μπόνους,που πολλοί προσπαθούσαν να μας πείσουν

ότι είναι κίνηση καλής θέλησης από τη μεριά του και δείγμα μετάνοιας (  :emetos: ) ,δεν μπορεί να τα βρει αλλού!

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #8876 on: June 25, 2012, 11:27:26 »
Φάτε το τυράκι με γίδι κανα μήνα τώρα. Τα λύσαμε όλα τα προβλήματά μας στον ΠΑΟΚ, το γίδι έμεινε. Εδώ αρχίζει προετοιμασία με αμούστακα , χωρίς ίχνος προσθήκης με ομάδα σάπια και μισή , με το γίδι ν ασχοληθούμε να ρίξουμε στάχτη στα μάτια, να περάσει by η ανυπαρξία μας.

Η ομάδα κουβαλάει 8 εκατομύρια άνοιγμα στη φετινή χρονιά των μηδέν εσόδων, δεν μπορεί να κλείσει παίκτες που ούτε ο γουμέιν δεν έφερνε και το τυράκι που πουλάει, τυράκι

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #8877 on: June 25, 2012, 12:16:13 »
εμένα προσωπικά με καίει γιατί θέλω να γυρίσω στο γήπεδο!

δε με νοιάζει να παίζουμε με πιτσιρικάδες!αρκεί να φύγει αυτός!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #8878 on: June 25, 2012, 12:33:01 »
Εμένα φίλε με νοιάζει οτι ο ΠΑΟΚ αρχίζει την προετοιμασία του χωρίς Ίβιτς, με 36χρονο 6αρι, με τέρμα βασικό τον μπούφο τον Κροάτη, χωρίς σέντερ φορ, χωρίς 8αρι, χωρίς πλάγιο επιθετικό,  χωρίς 2ο σεντερ μπακ, με κύριο 11δατο μεταγραφικό στόχο τον Μπούντιμιρ, με πόρτα απο βραζιλιάνο γατί που χε top στην καριέρα του το αελτυρί , με υπο αποδέσμευση παίκτες που τους χρωστάει ΟΛΟΚΛΗΡΑ συμβόλαια. Δε θα κάτσω να φάω παπά για το γίδι, που ούτως ή άλλως θα τον φύγουν, όχι γτ τους έπιασε καμία οπαδική γκαύλα, αλλά γιατί δεν μπορούν να τον πληρώνουν.
Κουβεντούλα και πρωτοσέλιδα για στάχτη στα μάτια, την ώρα που 2 Ιουλίου πας στην ουέφα άφραγκος και γελοίος να παρακαλάς ανύπαρκτους που έταζαν πριμ στις εθνικές και τα παιρναν πίσω, με άμεσο κίνδυνο να παραχωρήσεις και μαλεζά/αθανασιάδη.
Πρώτα είμαι ΠΑΟΚ, μετά γαμώ και τον γίδι. Κ κυρίως αυτούς που τον κουβάλησαν κ τον έχουν μέσα 800 χιλιάρικα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #8879 on: June 25, 2012, 12:41:59 »
Δ'ικιο έχει ο κλαμπ, ποιος θερμοσιφωνας τώρα, εδώ είμαστε υπό διάλυση και το πρώτο θέμα είναι ο κοντός. Η ομάδα θέλει τουλάχιστον 6-7 παίκτες και σε έναν μήνα παίζουμε την ευρώπη. Δεν έχουμε τερμα, δεν υπάρχει δεύτερο στόπερ, στα χαφ έχουμε 3 παίκτες και θέλουμε άλλους δύο, στην επίθεση χρειάζονται άλλοι 2 παίκτες και αν φύγει ο κοντός, άλλοι 3.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ