Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8380 on: January 06, 2012, 18:52:59 »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #8381 on: January 06, 2012, 19:25:31 »
Ποετ ειδικα αυτο το θεμα εχει εξαντληθει παρα πολλες φορες.Προσωπικα βαριεμαι να τα λεω αναλυτικα 3 την ωρα.Η ουσια ειναι οτι
1) πληρωθηκε ενα μεγαλο μερος των οφειλωμενων απο τον κοσμο με ερανους,σμς,συναυλιες
2) του ξεκαθαριστηκε να κανει υπομονη 6 μηνες να διωξουμε τον Γου και μετα ας παει οπου γουσταρει,κατι που κατιδιαν δεχτηκε .
3) Οποιος λεει για απαγωγες ειναι αστειος,οσοι πηγαν πηγαν να τον μεταπεισουν να χαλασει τη μεταγραφη(η απαγωγη ειναι κακουργημα )
4) εφυγε απο την πισω πορτα χωρις καν να μιλησει.λες και στο διεθνες αεροδρομιο ελ.βενιζελος θα ηταν δυνατον να απαγαγεις διεθνη ποδοσφαιριστη.Γελοιοτητες.
5) ο ΠΑΟΚ δεν πηρε τιποτα απο την μεταγραφη αντιθετα φορτωθηκε και τα συμβολαια 3 παλτων του βαζελου.Ουσισατικα απο τα 1,8 ενα μικρο ποσο πηγε στους παικτες μην κανουν προσφυγες,ενα πολυ μεγαλο ποσο στην τσεπη Γου και αφησε κανα 1εκ απο την μεταγραφη επιπλεον χρεος για τσιγκα,τοργκελε,χαραλαμπιδη.
6)Ποτε δεν παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος και βγαζει οσους τρεχαν να πληρωθει μαλακες.
7)το σσσ και το πεναλτι για μενα ειναι πταισματα.ουτε καν τα υπολογιζω.
ο Γουμενος εχει δικαστηριο για την μεταγραφη Σικαμπαλα.και 800χιλ υπεξαιρεση και πριν 2 μηνες πηρε την 3η ή 4η αναβολη.
Εντάξει, εγώ θεωρώ ότι δεν είναι υπεύθυνος ο ποδοσφαιριστής που φεύγει για τον τρόπο που διαχειριστεί μια διοίκηση τα χρήματα της μεταγραφής του. Μερικοί ισχυρίζονται αυτό.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αν έμενε, υπήρχε φόβος να μην πέσουν λεφτά και να μείνουν απλήρωτοι παίκτες. Και αυτός έχει δίκιο. Τελικά ποιός έχει δίκιο; Και ο ένας και ο άλλος, αλλά όχι μόνο ο ένας και μόνο ο άλλος.

Είναι από τις περιπτώσεις που ο ένας εκτιμάει ότι πρέπει να κάνει το α και κάποιος άλλος το β. Δεν βρίσκω λόγο γιατί αυτό θα πρέπει να είναι επιλήψιμο. Δεν βλέπω καν ουσιαστική σκοπιμότητα. Θα το είχαμε δει αυτό σε άλλες φάσεις αν σκεφτόταν αποκλειστικά την καριέρα του και τον εαυτό του.

Όσο για τα παιδιά που κατέβηκαν στο αεροδρόμιο, ειλικρινά ζηλεύω την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνω τι ακριβώς ήθελαν να κάνουν, προφανώς και δεν πιστεύω ότι θα έκαναν απαγωγή, αλλά νομίζω ότι ακόμα και αυτό που έγινε είχε γίνει αργά, είχε ήδη τελειώσει η μεταγραφή.

northeagle_4

• Guest
« Reply #8382 on: January 06, 2012, 19:42:49 »
ρε φιλε πλακα μου κανεις ?
δεν ηξερε δλδ οτι θα παντελωνιασει τα λεφτα ο Γου,ενω του το λεγαν ολοι ?
δεν ηξερε οτι δινει παραταση ζωης σε μια διοικηση που σε εφτασα τα χρεη του ΠΑΟΚ σε 3 χρονια απο 18 σε 40 εκ ?
ο κοντος καθε μερα στους συνδεσμους ηταν,δεν γινετε να μην το ηξερε.

καλα ελεγα στο τελος οσοι δεν τον θελουν θα βγουν προδοτες και κομπλεξικοι. εκει παει το εργο.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #8383 on: January 06, 2012, 19:47:56 »
Συμφωνώ είναι θέμα ερμηνείας και προσέγγισηs η τότε στάση του παιδιού του mall. Όπως θέμα ερμηνείας είναι αν ο μπατατούδης τελικά έβαλε φράγκα στον ΠΑΟΚ και "του τα φαγαν τα λαμόγια", όπως θέμα ερμηνείας είναι αν πραγματικά ο γιαννάκης ο γούμενος άξιζε να πάρει μια ευκαιρία να μας δείξει το μεγάλο ντεβελεπμεντ πλαν που χε υπόψιν του για να κάνει τον ΠΑΟΚ τρανό μαζί με τον βίκτωρα, όπως θέμα ερμηνείας είναι αν ο ζαγορ κ το άψογο δ.σ. του ξεπούλησαν τον ΠΑΟΚ , την τιμή μας και την αξιοπρέπειά μας ή τα κανε όλα για να σωθεί ο ΠΑΟΚ απ το licensing, ιδίως αν σκεφτεί κανείς οτι το θέμα licensing τωρα προέκυψε, πριν κανα μήνα, δεν το ξεραν 1 κ 2 καλοκαίρια πριν.

Μητσάρα στα ξαναπα. Ούτε μείωση, ούτε πώληση. Όλο το συμβόλαιο αν δε σε θέλουν ή προσφυγούλα να γουστάρουν οι εξυγιαντές.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #8384 on: January 06, 2012, 20:43:53 »
στους κάμπους πέφτει χιόνι ...

καλό θα ήταν για την οικονομία και την ουσία της συζήτησης να μην παραθέτουμε γενικότητες... αοριστολογίες ... πράγματα που δε γνωρίζουμε ... ή ρεπορταζ εφημερίδων ... και δημοσιογραφικών sites που μπορεί να παρουσιάζουν το άσπρο-μάυρο ... κατα το ειδικό συμφέρον κάθε φορά ... ούτε επίσης θεωρώ πως υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να γίνεται αναφορά στο παρελθόν... ξεσκονίζοντας μια θολή σε γενικές γραμμές υπόθεση ...

όσοι γνωρίζουν ... γνωρίζουν ...

όσοι δε γνωρίζουν... και κόπτονται τόσο πολύ να μάθουν μπορούν να περάσουν μια βόλτα απο συγκεκριμένους συνδέσμους και να μιλήσουν με τους πρωταγωνιστές καθώς την αλήθεια που αναζητούν μόνο εκεί θα τη μάθουν... έτσι και θα τους λυθούν όλες οι απορίες ... και δε θα γεμίζει το φόρουμ με άσκοπες σελίδες ... θαρρώ πως το μόνο που θα πρέπει πραγματικά να μας απασχολεί αυτή τη στιγμή ... είναι το παρόν και το μέλλον του στην ομάδα ...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #8385 on: January 07, 2012, 03:00:58 »
ετσι ειναι....στη μια περιπτωση ολο το κραξιμο ο ζαγορακης που εδιωξε τους καλους χαρακτηρες βιερινια και κοντρερας που δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως...(και δικαιο κραξιμο προς ζαγορακη βεβαια)

στην αλλη περιπτωση τρελλο κραξιμο προς σαλπιγγιδη για ιδιο ακριβως θεμα με τους αλλους..λες και εγινε κατι διαφορετικο...ασε που αλλοι στο προσφατο παρελθον φυγαν με χειροτερο τροπο σε κατι γαυρους.....και κυριως δεν πουληθηκαν στον γαυρο πηγαν μονοι τους ενω μπορουσαν να μεινουν στον ΠΑΟΚ....

για αυτο και ο περισσοτερος κοσμος δεν τρωει τον προλογο.....
φυσικα πηγαν στον γαυρο μονοι τους...οπως ο γχ ο μεγαλος αρχηγος......ασε μην ξυνεις πληγες..

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8386 on: January 08, 2012, 14:06:50 »
ειπωθηκαν ξανα ειπωθηκαν αλλα εκει τα ιδια και ιδια μερικα χρονια μετα,μεχρι τωρα ενας δεν ειχε φωναξει εστω για γχ αλλα προκειμενου να δωσουμε δικιο στο μαλακιστηρι ποιος ξερει τι ακομα θα ξεθαψουμε...

στους κάμπους πέφτει χιόνι ...
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8387 on: January 08, 2012, 16:55:48 »
δεν ξεκλειδωσες το ματς σημερα....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8388 on: January 08, 2012, 17:05:23 »
κοντο αγορι επαιζες συμερα?γιατι δεν σε ειδα καθολου....αστειε.....

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8389 on: January 08, 2012, 17:10:46 »
α!ναι σε ειδα επαιζες κρυφτο κ εισουνα σηνεχεια κατω!!!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #8390 on: January 08, 2012, 17:15:56 »
εδώ δεν φαινόταν σε άλλα παιχνίδια που έπαιζε κ σε γνωαστές για συτόν θέσεις,θα φαινότανε σήμερα που έπαιξε αριστερά....?

Γέλασε ο κάθε πικραμένος..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8391 on: January 08, 2012, 17:20:49 »

πουστη δημοσιε κίνδυνε,μαλακα παιδοκτονε 

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #8392 on: January 08, 2012, 17:38:58 »
εισαι η ελπιδα μας....  πηδα πηδα πηδα μας....

αι γαμησου ανυπαρκτε...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8393 on: January 08, 2012, 17:43:08 »
εκτός την φαλακρίτσα έκανες και κοιλίτσα... από μπούτια πάντως μια ζωή, μια χαρά πας!! Ο τέλειος θερμοσίφωνας είσαι!! Τ αξίζεις τα λεφτά σου ρε πούστη! Άρμεξε τον κόσμο, όσο μπορείς. Καλά μας κάνεις....

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #8394 on: January 08, 2012, 21:40:44 »
α ρε μητσο σε θαυμασαμε παλι και σημερα!!!
δινεις χαρα στη ζωη μας!!!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #8395 on: January 08, 2012, 22:07:56 »
ΣΑΛΠΙ ΓΕΡΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8396 on: January 09, 2012, 08:47:59 »
Ξεκινούν καθοριστικές συζητήσεις με τον Σαλπιγγίδη!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές της ΠΑΕ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη σε ότι αφορά την μελλοντική τους συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν γίνει προκαταρκτικές συζητήσεις μεταξύ των επιτελών του Δικεφάλου και του παίκτη για το ενδεχόμενο να μειωθούν οι οικονομικές του απολαβές και να επεκταθεί το συμβόλαιο του για ένα χρόνο.

Όπως τόνισε και στις πρόσφατες δηλώσεις του ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι να ανοιχτός σε κάθε είδους συζήτηση για τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο ενώ την ίδια στάση έχει και ο εκπρόσωπος του.

Είναι πολύ πιθανόν ο Σαλπιγγίδης μετά τις επαφές που είχε με τους Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη να συναντηθεί και με τον Θόδωρο Ζαγοράκη προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού ομάδα και παίκτης ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

Το ενδεχόμενο να μην βρεθεί η χρυσή τομή και να αναγκαστεί ο παίκτης να φύγει από τον ΠΑΟΚ θεωρείται αδύνατον καθώς πρόθεση και των δυο πλευρών είναι να η συνέχιση της συνεργασίας τους μέσα στα πλαίσια που ορίζει η νέα τάξη πραγμάτων στην οικονομία της χώρας.
http://sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23513:2012-01-08-17-28-48&catid=151:paok&Itemid=121

Ο στόχος από ότι βλέπω είναι ένας, σαρδέλες γύρω γύρω και στην μέση ο προδότης.

profitis4

Offline DaronG4

• Αποστολή
  • **
Απ: Re: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8397 on: January 09, 2012, 08:52:34 »
βλακα ανυπαρκτε ξυπνα επιτελουσ!!
ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #8398 on: January 09, 2012, 21:21:16 »
ΣΑΛΠΙ ΓΕΡΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/me_vrizoyn_epeidh_me_agapousan.1569091.html

Θα ξαναπήγαινες;(παναθηναικο)
"Δεν ξέρω, δεν ξέρω πως μπορεί να εξελιχθεί η ζωή. Αυτήν την στιγμή είμαι εδώ και αυτό έχει σημασία."

Θα μπεις ποτέ στη διαδικασία επειδή έχεις παίξει στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να μην πας ποτέ στον Ολυμπιακό;
"Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Από εκεί και πέρα εγώ σαν Δημήτρης έχω κάποιες αρχές, κάποιες σκέψεις τις οποίες τηρώ".

.......το σίγουρο είναι ότι ο λόγος που εκδηλώνουν αυτά τα συναισθήματα είναι από την αγάπη που μου είχαν  :D

http://www.youtube.com/watch?v=L3Zcqd4YgMY&feature=results_video&playnext=1&list=PL6D1BDD2FAC9793AC (Embedding disabled, limit reached)

Από μικρούλα τόση δα, με τη κοντή ποδίτσα,
κατάλαβα πως ήσουνα, σιγανοπαπαδίτσα,
κατάλαβα πως ήσουνα, σιγανοπαπαδίτσα,
από μικρούλα τόση δα, με τη κοντή ποδίτσα.

Με τις ψευτιές σου μ' έκανες, τρελλά να σ' αγαπήσω,
κι ο δόλιος τώρα δε μπορώ, αχ να σε λησμονήσω,
κι ο δόλιος τώρα δε μπορώ, αχ να σε λησμονήσω,
με τις ψευτιές σου μ' έκανες, τρελλά να σ' αγαπήσω.

Κι αν είχες πρόσωπο άβαφο και τα μαλιά κοτσίδες,
και σ' άλλους τόσους σαν και 'με, τους έδινες ελπίδες
και σ' άλλους τόσους σαν και 'με, τους έδινες ελπίδες
κι αν είχες πρόσωπο άβαφο και τα μαλιά κοτσίδες.

Μα τώρα που μεγάλωσες, αλί και τρισαλί μου,
τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου,
τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου,
μα τώρα που μεγάλωσες, αλί και τρισαλί μου.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #8399 on: January 09, 2012, 21:38:33 »
μετα το δημητρακη ,εχουμε και φασουλα δηλωσεις...ρε τη παθαμε

Κεφάλαιο ολυμπιακος...
"Πολύ όμορφες στιγμές. Πέρασα 4 πολύ ωραία χρόνια. Είχα γενικά μία πολύ καλή σχέση με όλους όσοι συνεργάστηκα και με τον κόσμο. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έδινα αυτό που πραγματικά μπορούσα. .
Θα ξαναπήγαινες;
"Δεν ξέρω, δεν ξέρω.....
Όλες αυτές οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με τις μειώσεις μισθών ηταν  για εσένα αιτία διαπραγμάτευσης;(ΠΑΟΚ)
"Αιτία διαπραγμάτευσης με την τοτε ομαδα μου σίγουρα ηταν. Εφόσον η ομάδα μου με ειχε καλέσει για κάτι τέτοιο θα το συζητουσα. Από εκεί και έπειτα είναι και η πολιτική που έχει η κάθε ομάδα. Αν το εφαρμόσει αυτό γενικά, αναγκάζεσαι και εσύ να μπεις σε αυτήν την διαδικασία για το καλό του συνόλου. Από εκεί και πέρα δεν ξέρεις μία τέτοια διαπραγμάτευση που μπορεί να οδηγήσει. Μπορεί να έρθει και να σου ζητήσει υπερβολικά πράγματα για εσένα τον ίδιο, τα οποία για κάποιον άλλον δεν είναι. Δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα όταν σε φωνάζει η ομάδα για τέτοιου είδους συζήτηση".
Θα εμπενες ποτέ στη διαδικασία επειδή έχεις παίξει στον ΠΑΟΚ και τον ολυμπιακο να μην  πηγαινες  ποτέ στον παναθηναικο;
"Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Από εκεί και πέρα εγώ σαν Παναγιωτης έχω κάποιες αρχές, κάποιες σκέψεις τις οποίες τηρώ".
Είσαι ένας παίκτης που δεν πουλάει οπαδιλίκι...
"Πολύ μικρός, όταν μπήκα επαγγελματικά σε αυτόν τον χώρο εκδηλώθηκα και αυτό με κυνηγάει γενικά στη ζωή μου. Σήμερα υπάρχει κόσμος που με αντιπαθεί ή με μισεί, δεν ξέρω, δεν είμαι μέσα στα συναισθήματά τους, ούτε καν τους γνωρίζω και το σίγουρο είναι ότι ο λόγος που εκδηλώνουν αυτά τα συναισθήματα είναι από την αγάπη που μου είχαν. Επειδή από μικρός εξέφρασα το ποια ομάδα υποστηρίζω. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν ξέρω πως θα λειτουργούσα, γιατί δεν θα ήθελα να είμαι σε αυτήν την θέση, να πληρώνω το μάρμαρο αυτού του γεγονότος. Από εκεί και πέρα, επειδή όπως σου είπα πολλές φορές πριν, είμαστε επαγγελματίες και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αυτό προσπαθώ να κάνω. Προτιμώ να είμαι καλός στη δουλειά μου παρά να λέω μεγάλες κουβέντες. Δηλαδή οι πράξεις είναι η μεγάλη απόδειξη και όχι τα λόγια. Έτσι νομίζω. Αυτό υποστηρίζω κι αυτό έχω ως αρχή".
Ακούγονται πολλά άσχημα αλλά και πολλά κολακευτικά...
"Καλό είναι να κρατάμε μία ισορροπία στη ζωή μας γιατί είτε η μία πλευρά, είτε η άλλη, μπορεί να σε ισοπεδώσει ή να κάνει τα μυαλά σου να πετάξουν πιο πάνω από τα σύννεφα και ξέρεις η προσγείωση μετά είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Προσπαθώ να κρατάω μία ισορροπία. Ούτε να απαξιώνω τον εαυτό μου, ούτε να θεωρώ ότι είμαι κάτι εξαιρετικό και να φτάσω εκεί ψηλά. Και νομίζω αυτό είναι το σωστό. Για να πάει μπροστά ένας βουλευτης πρέπει να έχει ισορροπία σαν άνθρωπος και στις σκέψεις του".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/me_vrizoyn_epeidh_me_agapousan.1569091.html

περ...μηνες4
περναωτηνωραμουσπαζονταςπλακαμεπροδοτεςεφοσονηεπα ναστασηπηρεαναβοληγιατουςεπομενουςμηνες4