Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504201 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8360 on: January 06, 2012, 08:40:07 »
1. Δηλαδή ήθελε ο επίσημος ΠΑΟΚ (Γούμενος) να τον κρατήσει και αυτός έφυγε από μόνος του επειδή αυτός το επιδίωξε;

2. Τον Βιερίνια τον αφήσαμε να φύγει και τον ξεπροβοδίσαμε κι'όλας, γιατί έτσι έπρεπε και τα λεφτά χρειάζονται άμεσα. Τον Σαλπιγγίδη τον αφήσαμε να φύγει ή τον εμποδίσαμε; Τα λεφτά εκεί δεν τα χρειαζόμασταν; Δεν πήγαν σε παίκτες για να πληρωθούν οι προσφυγές; Δεν διαλυόταν ο ΠΑΟΚ όπως το ίδιο λίγο πολύ θα παθαίναμε αν δεν έπεφτε χρήμα από κάπου (Βιερίνια); Εδώ γιατί καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα και εκεί όχι;

Μέχρι που καταλογίσαμε στον Σαλπιγγίδη και τα 800 χιλ. που τσέπωσε ο Γούμενος. Λες και αν σήμερα τσεπώσει ο Ζαγοράκης 1 μύριο από τον Βιερίνια θα φταίει ο Βιερίνια.

Γενικά υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, ειδικά για τον Σαλπιγγίδη που κρίνεται ιδιαίτερα αυστηρά. Υπάρχει όμως μια διαφορά. Το θέμα με τον Σαλπιγγίδη το συζητάμε ακόμη, επειδή εκεί παίρνει να βγάζουμε την τρέλλα μας. Όλα καλά λοιπόν. Ο προδότης Σαλπιγγίδης, το ΠΑΟΚτσάκι ο Βιερίνια.

Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω απολύτως καμία διαφορά στις δύο περιπτώσεις. Και τις δύο φορες, η εκάστοτε διοίκηση με δική της θέληση και εξαναγκαζόμενη, πούλησε τους παίκτες. Υπάρχει βέβαια μια άλλη διαφορά ... ο Σαλπιγγίδης το 2006 έπαιζε 9 μήνες απλήρωτος, πληρώθηκε όπως πληρώθηκε με ότι μαζέψαμε και δεν μαζέψαμε και έτσι μπόρεσε να πουληθεί, επέστρεψε, επέλεξε μικρότερο συμβόλαιο για να επιστρέψει σ'εμάς και σήμερα είναι 13 μήνες απλήρωτος. Κάτι σαν την Χαλυβουργική δηλαδή και κάτι παραπάνω. Και τρώει και κράξιμο κάθε φορά από εμάς.
« Last Edit: January 06, 2012, 08:51:32 by Poet »

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #8361 on: January 06, 2012, 10:36:11 »
Ρε φίλε θα ξανακάνεις τον κόσμο να στα πει ξανά από την αρχή και είναι μαλακία αυτό,έχεις βάλει αρκετές σάλτσες στο ποστ σου όπως το ότι ήταν απλήρωτος και τώρα επέλεξε να έρθει με πιο λίγα σε εμάς κτλπ.Εγώ δεν θέλω να κάτσω και να στα εξηγήσω αυτά (αν και πιστεύω ότι τα ξέρεις) αλλά αν θέλεις ψάξε σε αυτό το τοπικ και δες τι γίνεται!
Εγώ θα πω το άλλο ότι πολύ ασχοληθήκαμε με αυτή τη μισοχισιά και παρατήσαμε άλλα μεγαλύτερα θέματα,αν δεν τον διώξουν μέχρι να κλείσουν οι μεταγραφές ή να ρίξει το συμβόλαιο στα 350,000 τότε πρέπει να ασχοληθούμε γιατί μας δουλεύουν κανονικά αυτοί!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #8362 on: January 06, 2012, 10:42:20 »
Υπάρχει μια διαφορά φίλε, τότε κανείς δεν είχε πεί στον κοντό μείνε για πάντα στον ΠΑΟΚ. Απλά τότε τον είχαν πει να μην γίνει το σωσίβιο του γούμενου γιατί με την πώληση του κοντού ο γούμενος τσέπωσε τα φράγκα, φόρτωσε στην ομαδα τρία παλτά να τα πληρώσει ο ΠΑΟΚ και κατσικώθηκε άλλον έναν χρόνο διογκώνοντας το ήδη τεράστιο χρέος. Και αν δεν κάνω λάθος τότε τον είχαν πει το κοντό να μείνει ακόμα έξι μήνες γιατί ο χοντρός ήταν θέμα χρόνου τότε να πάρει το μπούλο και μετά το έξαμηνο ή θα έμενε αν άλλαζαν τα πράγματα, ή να έκανε τότε προσφυγή και να έμενε ελεύθερος. Αυτός προτίμησε να φύγει από την πίσω πόρτα να πάει να υπογράψει στον βάζελο και να σώσει τον θείο του και ο ΠΑΟΚ στα αρχίδια του. Στην πραγματικότηα ΠΑΟΚ είμαστε μόνο εμείς ο κοσμος που πληρώνει όλοι οι άλλοι, παράγοντες, παίκτες παρατρεχάμενοι, δημοσιογράφοι όταν δηλώνουν την ιδιοτητά τους συνεχώς εκτίθενται, γιατί αλλιώς ο απλός φίλαθλος βλέπει την ομάδα που υποστηρίζει και αλλιώς ένας επαγγελματίας, εγώ μόνο εκεί δίνω δίκιο στον κοντό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #8363 on: January 06, 2012, 10:55:15 »
ετσι ειναι....στη μια περιπτωση ολο το κραξιμο ο ζαγορακης που εδιωξε τους καλους χαρακτηρες βιερινια και κοντρερας που δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως...(και δικαιο κραξιμο προς ζαγορακη βεβαια)

στην αλλη περιπτωση τρελλο κραξιμο προς σαλπιγγιδη για ιδιο ακριβως θεμα με τους αλλους..λες και εγινε κατι διαφορετικο...ασε που αλλοι στο προσφατο παρελθον φυγαν με χειροτερο τροπο σε κατι γαυρους.....και κυριως δεν πουληθηκαν στον γαυρο πηγαν μονοι τους ενω μπορουσαν να μεινουν στον ΠΑΟΚ....

για αυτο και ο περισσοτερος κοσμος δεν τρωει τον προλογο.....
« Last Edit: January 06, 2012, 11:01:14 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8364 on: January 06, 2012, 11:19:19 »
και τα χρονια που ητανε στο βαζελο που τον βριζανε και κρεμουσανε πανια για αυτον δηλαδη ο περισσοτερος κοσμος ειχε φαει προλογο??
ευτυχως που δεν τρωτε προλογο......
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8365 on: January 06, 2012, 11:31:05 »
να ξαναπούμε χιλιοειπωμένα πράγματα; Όχι δεν αξίζει....

προλογος4

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #8366 on: January 06, 2012, 12:09:16 »
@t Poet & sabbath ... μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά ...

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #8367 on: January 06, 2012, 12:27:59 »
Ñå ößëå èá îáíáêÜíåéò ôïí êüóìï íá óôá ðåé îáíÜ áðü ôçí áñ÷Þ êáé åßíáé ìáëáêßá áõôü,Ý÷åéò âÜëåé áñêåôÝò óÜëôóåò óôï ðïóô óïõ üðùò ôï üôé Þôáí áðëÞñùôïò êáé ôþñá åðÝëåîå íá Ýñèåé ìå ðéï ëßãá óå åìÜò êôëð.Åãþ äåí èÝëù íá êÜôóù êáé íá óôá åîçãÞóù áõôÜ (áí êáé ðéóôåýù üôé ôá îÝñåéò) áëëÜ áí èÝëåéò øÜîå óå áõôü ôï ôïðéê êáé äåò ôé ãßíåôáé!
Åãþ èá ðù ôï Üëëï üôé ðïëý áó÷ïëçèÞêáìå ìå áõôÞ ôç ìéóï÷éóéÜ êáé ðáñáôÞóáìå Üëëá ìåãáëýôåñá èÝìáôá,áí äåí ôïí äéþîïõí ìÝ÷ñé íá êëåßóïõí ïé ìåôáãñáöÝò Þ íá ñßîåé ôï óõìâüëáéï óôá 350,000 ôüôå ðñÝðåé íá áó÷ïëçèïýìå ãéáôß ìáò äïõëåýïõí êáíïíéêÜ áõôïß!
Ôá ÷ñÞìáôá ðïõ ðáßñíåé åßíáé åîáéñåôéêÜ ðïëëÜ ãéá ôá ïéêïíïìéêÜ ìáò. 800.000 € êáèáñÜ, óçìáßíåé 1.450.000 € êüóôïò ôï ÷ñüíï, ôá 800 ðáßñíåé ï ðáßêôçò êáé ôá 650 ç åöïñßá ôï èÝìá üìùò åßíáé üôé åìåßò ðëçñþíïõìå 1,45 åê.

Ôï íïýìåñï åííïåßôáé üôé åßíáé åîùöñåíéêü êáé ðñÝðåé íá ðÝóåé êÜðïõ ðïëý êïíôÜ óôï ðïóü ðïõ áíÝöåñåò. ¼ìùò óå áõôü èá ðñÝðåé íá óêåöôåßò üôé Ý÷ïõìå Ýíáí ×áëêéÜ ðïõ ðáßñíåé 350 ôïí ÷ñüíï óôï ÷Ýñé êáèáñÜ êáé ðïõ ìáò óôïé÷ßæåé 635.000 ðïõ åðßóçò ôï èåùñþ åîùöñåíéêü ôï íïýìåñï. ÈÝëù íá ðù üôé äåí åßíáé ôïõ Óáëðéããßäç ôï ìüíï åîùöñåíéêü ðïóü ðïõ ðëçñþíïõìå áëëÜ åßíáé Ýíá ðïëý óõíçèéóìÝíï öáéíüìåíï ïé ðá÷õëÝò áìïéâÝò óôïí ÐÁÏÊ.

ÂÝâáéá, ìå ôïí Óáëðéããßäç õðÜñ÷åé Ýíá èÝìá ðïõ åßíáé 13 ìÞíåò áðëÞñùôïò êáé ãéá ìÝíá åßíáé ðÜñá ðïëý óïâáñü. Äåß÷íåé ðïëý ëáíèáóìÝíç áíôéìåôþðéóç áðü ôçí äéïßêçóç. 800 êáèáñÜ êáé íá ìçí ôá ðáßñíåé, êáé ó'áõôÜ íá ðñïóôßèåíôáé 650 ôçò åöïñßáò, ðïõ óïõ âÜæïõí ôï ìá÷áßñé óôï ëáéìü, èá ðñïôéìïýóá íá ìéëÞóù ìå ôïí ðáßêôç, íá ðÜñåé 400 êáèáñÜ êáé íá ðëçñþíåôáé êáé ìáæß ìå ôçí åöïñßá èá Ýöôáíå ôá 725 ðïõ åßíáé üôé óÞìåñá ðëçñþíïõìå ó÷åäüí ìüíï ãéá åöïñßá. Äåí èá ìáò ãÝìéæå êáé ìå ðñïâëÞìáôá ìå ïöåéëüìåíá, ìå áõîçìÝíåò æçìéÝò, ìå áäåéïäïôÞóåéò êáé óôï ôÝëïò ôÝëïò, ìå ÷áñéóìÝíá ëåöôÜ öåýãïíôáò, ìå ÐÁÏÊôóçäéëßêé êëð. êëð.

ÃåíéêÜ, áõôü ìå ôï ÐÁÏÊôóçäéëßêé ìå óõöéëéÜæåé áöüñçôá. Äåí ìðïñåß íá ìéëÜåé ãéá ÐÁÏÊ ïýôå ï ÓÜëðé, ïýôå ï ÆáãïñÜêçò, ïýôå ï Âñýæáò, ïýôå ï Êùíóôáíôéíßäçò ïýôå êáíåßò ðïõ Ý÷åé ìðåé óôç ìéóèïäïóßá. Ãéá Ýììéóèåò ó÷Ýóåéò ìðïñïýí íá ìéëÜíå üóï èÝëïõí, ü÷é ÐÁÏÊôóçäéëßêé üìùò. Áðü êáìéÜ ìåñéÜ.

Ôþñá ãéá ôá ãåãïíüôá ðïõ Ýãéíáí üôáí Ýöõãå ï ÓÜëðé óôïí ÐÁÏ, Ý÷ù Üëëç Üðïøç, ðéóôåýù üôé ãíùñßæù êÜðïéá ðñÜãìáôá, äåí ìðïñþ íá ôïõ êáôáëïãßóù êáé äåí îÝñù áí õðÜñ÷åé êÜôé íá ôïõ êáôáëïãßóù åêôüò áðü ôï ãåãïíüò üôé äåí âãÞêå íá ìéëÞóåé ìå ôá ðáéäéÜ ðïõ åß÷áí ðÜåé óôï áåñïäñüìéï ðïõ óå êáìéÜ ðåñßðôùóç üìùò äåí ôï èåùñþ ðñïäïóßá, ôï èåùñþ ìéá êáêÞ óôéãìÞ ôïõ ðïõ üëïé óáí Üíèñùðïé Ý÷ïõìå ôéò êáêÝò óôéãìÝò ìáò. Áí èá ðñÝðåé íá ôïí èåùñÞóù ãéá êÜôé ðñïäüôç, íá ìïõ ðåßôå üóïé ãíùñßæåôå êáé åßìáé áðüëõôá áíïé÷ôüò íá ôï äå÷èþ, ôé Þôáí áõôü ðïõ ðñüäùóå.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #8368 on: January 06, 2012, 14:03:33 »
Τώρα για τα γεγονότα που έγιναν όταν έφυγε ο Σάλπι στον ΠΑΟ, έχω άλλη άποψη, πιστεύω ότι γνωρίζω κάποια πράγματα, δεν μπορώ να του καταλογίσω και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι να του καταλογίσω εκτός από το γεγονός ότι δεν βγήκε να μιλήσει με τα παιδιά που είχαν πάει στο αεροδρόμιο που σε καμιά περίπτωση όμως δεν το θεωρώ προδοσία, το θεωρώ μια κακή στιγμή του που όλοι σαν άνθρωποι έχουμε τις κακές στιγμές μας. Αν θα πρέπει να τον θεωρήσω για κάτι προδότη, να μου πείτε όσοι γνωρίζετε και είμαι απόλυτα ανοιχτός να το δεχθώ, τι ήταν αυτό που πρόδωσε.

Χωρίς να ξέρω πολλές λεπτομέρειες, τον πιάσαν και του είπαν μην υπογράφεις γιατί τα λεφτά θα τα τσεπώσει ο τζονις και δεν θα πάνε στα ταμεία της ομάδας, οπότε περίμενε να τον διώξουμε και σε σε κάνουμε μεταγραφή το Δεκέμβρη όπου θέλεις, και δεν δέχτηκε.
Νομίζω αυτό είναι το λεπτό σημείο.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #8369 on: January 06, 2012, 15:12:54 »
poet γράψε μας πρωτα εσύ αυτα που γνωρίζεις και μετά συζητάμε για την δική μας άποψη.

Εδώ μέσα γνωρίζόμαστε όλοι σχεδόν....

Πρόλογο και παπά δεν χρειαζόμαστε ούτε εμείς που φάγαμε την μισή μας ζωη στα τσιμέντα και ξοδέψαμε μια περιουσία, ούτε τα πιτσιρίκια που είναι εδώ και δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #8370 on: January 06, 2012, 15:32:18 »
Νομίζω αυτό είναι το λεπτό σημείο

400+ σελίδες λεπτά σημεία το topic, πάλι τα ίδια και τα ίδια να μην λέμε!
Όλα είναι αποτυπωμένα χωρίς επιστροφή, μονο αν καεί ο server και το backup!

Αλλα περιμένω κι εγώ πως και πως να διαβάσω αυτά που ξέρει ο poet,
γιατί με φαίνεται μονο αυτά λείπουν από εδώ μέσα, άντε να δούμε.

Γεια σου ρε τσακαλάκι!
« Last Edit: January 06, 2012, 17:07:58 by Capricorn »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #8371 on: January 06, 2012, 16:08:56 »
δε γαμιέστε ρε ορισμένοι εδώ πάνε να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ και ακόμα υπερασπίζεστε το πουσταριό και αυτούς που τον κουβάλησαν... άντε στα σιχτίρια μαλάκες, την ανοχή που δείξανε στην πάρτη σας οι λιγοστοί, που τελικά δεν ήταν τόσοι λιγοστοί, πληρώνει τώρα όλος ο ΠΑΟΚ...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #8372 on: January 06, 2012, 16:41:47 »
corrupt, την επανάσταση την ξεκινάνε ελάχιστοι, λίγοι την πληρώνουν και στο τέλος εαν πετύχει είναι όλοι ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #8373 on: January 06, 2012, 17:04:00 »
poet γράψε μας πρωτα εσύ αυτα που γνωρίζεις και μετά συζητάμε για την δική μας άποψη.

Εδώ μέσα γνωρίζόμαστε όλοι σχεδόν....

Πρόλογο και παπά δεν χρειαζόμαστε ούτε εμείς που φάγαμε την μισή μας ζωη στα τσιμέντα και ξοδέψαμε μια περιουσία, ούτε τα πιτσιρίκια που είναι εδώ και δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα.
tsakalaki ιδιαίτερα για τον Σαλπιγγίδη δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Ξέρω ότι του χρωστούσαμε λεφτά. Ξέρω ότι ήταν στο τσακ να κάνει προσφυγή, είχαν ήδη κάνει προσφυγή αρκετοί παίκτες. Για να μην κάνει προσφυγή μαζέψαμε χρήματα,  εποχή διοικούσας επιτροπής Ορφανού. Πήρε κάποια χρήματα και δεν έκανε προσφυγή. Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Μέχρι εδώ νομίζω ότι δεν υπάρχουν αμφισβητήσεις ...

Τον καιρό της διοικούσας επιτροπής, αφού ο Γούμενος είχε εξαφανιστεί από τον Μάϊο, η επιτροπή έπαιρνε μεν αποφάσεις όμως δεν είχε δικαίωμα υπογραφής. Επίσημη διοίκηση παρέμενε ο Γούμενος και δικαίωμα υπογραφής είχε μόνο αυτός και για κάποια θέματα είχε εκχωρήσει δικαίωμα υπογραφής στον Παντελιάδη. Η διοικούσα επιτροπή λοιπόν ότι ήθελε φώναζε τον Παντελιάδη και υπόγραφε. Αν χρειαζόταν υπογραφή Γούμενου, δεν ξέρω αν χρειάστηκε πάνω από δυό φορές, του στέλνανε τα χαρτιά και τα υπέγραφε. Στην μεταγραφή όμως έπρεπε να βάλει οπωσδήποτε υπογραφή ο John Χου. Από το 1,8 που πήραμε, ο Χου τσέπωσε τα 893 και γειά σας, γι'αυτό και μηνύθηκε αργότερα για υπεξαίρεση και η υπόθεση ακόμα εκκρεμοδικεί. Τα άλλα τα λεφτά τα πήρε η διοικούσα επιτροπή στα χέρια της και πλήρωσε παίκτες.

Αφού είχε ολοκληρωθεί το deal, πριν όμως να ανακοινωθεί ακόμα επίσημα η μεταγραφή, κάποια παιδιά δικοί μας κατέβηκαν ένα βράδυ στο Ελ. Βενιζέλος για να τον πάρουν σηκωτό απ' το αεροδρόμιο (κατ' άλλους ήθελαν μόνο να τον μιλήσουν, εγώ που μίλησα με δύο απ' τα παιδιά μου είπαν ότι πήγαν να τον φέρουν). Στο αεροδρόμιο ο Σάλπι ειδοποιήθηκε ότι τον περίμεναν κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες και βγήκε από άλλη πόρτα για να μην τους συναντήσει. Αυτό ξέρω. Όποιος ξέρει και άλλα, ας συμπληρώσει τα κενά.

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #8374 on: January 06, 2012, 17:07:58 »
Νομίζω αυτό είναι το λεπτό σημείο

400+ selides lepta shmeia to topic, pali ta idia kai ta idia na mhn leme!
Ola einai apotypwmena xwris epistrofh, mono an kaei o server kai to backup!

Alla perimenw ki egw pws kai pws na diavasw ayta pou 3erei o poet,
giati me fenete mono ayta leipoun apo edw mesa, ante na doume.

Geia sou re tsakalaki!

400 σελίδες οι περισσότερες κράξιμο. Δεν έχω διαβάσει τίποτα διαφορετικό γι'αυτό λέω και δεν ξέρω. Αν υπάρχει κάνα post διαφωτιστικό, βάλε κάνα link γιατί λίγο δύσκολο να κάτσω να διαβάσω 400 σελίδες.

northeagle_4

• Guest
« Reply #8375 on: January 06, 2012, 17:37:31 »
Ποετ ειδικα αυτο το θεμα εχει εξαντληθει παρα πολλες φορες.Προσωπικα βαριεμαι να τα λεω αναλυτικα 3 την ωρα.Η ουσια ειναι οτι
1) πληρωθηκε ενα μεγαλο μερος των οφειλωμενων απο τον κοσμο με ερανους,σμς,συναυλιες
2) του ξεκαθαριστηκε να κανει υπομονη 6 μηνες να διωξουμε τον Γου και μετα ας παει οπου γουσταρει,κατι που κατιδιαν δεχτηκε .
3) Οποιος λεει για απαγωγες ειναι αστειος,οσοι πηγαν πηγαν να τον μεταπεισουν να χαλασει τη μεταγραφη(η απαγωγη ειναι κακουργημα )
4) εφυγε απο την πισω πορτα χωρις καν να μιλησει.λες και στο διεθνες αεροδρομιο ελ.βενιζελος θα ηταν δυνατον να απαγαγεις διεθνη ποδοσφαιριστη.Γελοιοτητες.
5) ο ΠΑΟΚ δεν πηρε τιποτα απο την μεταγραφη αντιθετα φορτωθηκε και τα συμβολαια 3 παλτων του βαζελου.Ουσισατικα απο τα 1,8 ενα μικρο ποσο πηγε στους παικτες μην κανουν προσφυγες,ενα πολυ μεγαλο ποσο στην τσεπη Γου και αφησε κανα 1εκ απο την μεταγραφη επιπλεον χρεος για τσιγκα,τοργκελε,χαραλαμπιδη.
6)Ποτε δεν παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος και βγαζει οσους τρεχαν να πληρωθει μαλακες.
7)το σσσ και το πεναλτι για μενα ειναι πταισματα.ουτε καν τα υπολογιζω.

ο Γουμενος εχει δικαστηριο για την μεταγραφη Σικαμπαλα.και 800χιλ υπεξαιρεση και πριν 2 μηνες πηρε την 3η ή 4η αναβολη.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #8376 on: January 06, 2012, 17:42:04 »
Αυτά που εσύ λες πως γνωρίζεις τα ξέρουμε οι περισσότεροι οπότε δεν χρειάζεται να μας τονίζεις συνεχώς πως ξέρεις κάποια πράγματα.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #8377 on: January 06, 2012, 18:03:10 »
Ποετ ειδικα αυτο το θεμα εχει εξαντληθει παρα πολλες φορες.Προσωπικα βαριεμαι να τα λεω αναλυτικα 3 την ωρα.Η ουσια ειναι οτι
1) πληρωθηκε ενα μεγαλο μερος των οφειλωμενων απο τον κοσμο με ερανους,σμς,συναυλιες
2) του ξεκαθαριστηκε να κανει υπομονη 6 μηνες να διωξουμε τον Γου και μετα ας παει οπου γουσταρει,κατι που κατιδιαν δεχτηκε .
3) Οποιος λεει για απαγωγες ειναι αστειος,οσοι πηγαν πηγαν να τον μεταπεισουν να χαλασει τη μεταγραφη(η απαγωγη ειναι κακουργημα )
4) εφυγε απο την πισω πορτα χωρις καν να μιλησει.λες και στο διεθνες αεροδρομιο ελ.βενιζελος θα ηταν δυνατον να απαγαγεις διεθνη ποδοσφαιριστη.Γελοιοτητες.
5) ο ΠΑΟΚ δεν πηρε τιποτα απο την μεταγραφη αντιθετα φορτωθηκε και τα συμβολαια 3 παλτων του βαζελου.Ουσισατικα απο τα 1,8 ενα μικρο ποσο πηγε στους παικτες μην κανουν προσφυγες,ενα πολυ μεγαλο ποσο στην τσεπη Γου και αφησε κανα 1εκ απο την μεταγραφη επιπλεον χρεος για τσιγκα,τοργκελε,χαραλαμπιδη.
6)Ποτε δεν παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος και βγαζει οσους τρεχαν να πληρωθει μαλακες.
7)το σσσ και το πεναλτι για μενα ειναι πταισματα.ουτε καν τα υπολογιζω.

ο Γουμενος εχει δικαστηριο για την μεταγραφη Σικαμπαλα.και 800χιλ υπεξαιρεση και πριν 2 μηνες πηρε την 3η ή 4η αναβολη.

Συνοπτικα και ουσιαστικα το τσακαλακι για το κοντοπουτανο.

Στο 6)> Αυτο μου μπορει προσωπικα να μου την δινει περισσοτερο. Δεν ειχε το σθενος, το θαρρος, τα @@ τελικα να παραδεχθει οτι εκανε λαθος, να ζητησει μια συγνωμη τελος παντων απο αυτους που εβαλαν λεφτα, ετρεξαν για παρτη του. Μπορει να ηταν πιο ευκολα τα πραγματα τοτε για ΟΛΟΥΣ.
Μικροψυχε, εγωιστη, π@υτανας γιε, γ@μω την καζανα σου!   
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8378 on: January 06, 2012, 18:16:19 »
Τώρα για τα γεγονότα που έγιναν όταν έφυγε ο Σάλπι στον ΠΑΟ, έχω άλλη άποψη, πιστεύω ότι γνωρίζω κάποια πράγματα,

tsakalaki ιδιαίτερα για τον Σαλπιγγίδη δεν γνωρίζω πολλά πράγματα.

Με μπέρδεψες....

Ξέρω ότι του χρωστούσαμε λεφτά. Ξέρω ότι ήταν στο τσακ να κάνει προσφυγή, είχαν ήδη κάνει προσφυγή αρκετοί παίκτες. Για να μην κάνει προσφυγή μαζέψαμε χρήματα,  εποχή διοικούσας επιτροπής Ορφανού. Πήρε κάποια χρήματα και δεν έκανε προσφυγή. Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Μέχρι εδώ νομίζω ότι δεν υπάρχουν αμφισβητήσεις ...

Μάθε πρώτα τα κλασικά, τα διάσημα, αυτά που ξερουν ακόμη και τα 4χρονα, γιατί μου φαίνεται ότι όχι δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα, όχι δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα αλλά μάλλον έχεις παντελώς άγνοια και σου ήρθε θεία φώτιση, ημέρα που είναι  και βάλθηκες να μας τρελάνεις .
Σε λιγο θα φτάσετε να μας πείτε ότι ποτέ δεν πήγε στον βάζελο.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #8379 on: January 06, 2012, 18:46:30 »
ποτε πηγε στον βαζελο?