Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8280 on: December 13, 2011, 10:52:41 »
Áõôü ðïõ ãñÜöåôáé ãéá óõíôïíéóìü , ãéá ìÝñïò ìÝóá óôç 4êôë åßíáé ü,ôé ðéï ëÜèïò ìðïñåß íá ãßíåé . Äåí õðÜñ÷åé ëüãïò íá ãßíåé ïðïéáäÞðïôå êßíçóç ãéá ìßá  ìÜ÷ç ðïõ ÷Üèçêå ðñéí áðü åíÜìéóç ÷ñüíï . Áí Þìïõíá ìÝóá , óôï ìáôò ìå ôïí Áôñüìçôï , èá ðÜèáéíá åãêåöáëéêü óôá 23 . ¼ðùò óôï ìáôò ôçò íôñïðÞò ìå ôïí Ðáíéþíéï , ðïõ öþíáæá ðïõôáíáò ãéïé Ðáíáèçíáéêïß êáé ìïýäéáæå ôï êåöÜëé .  Ï Ð.Á.Ï.Ê. ôùí 1000 áõôþí áíèñþðùí ðÝñáóå êáé áíÞêåé óôçí Éóôïñßá . ÐñïóðáèÞóôå íá êáôáëÜâåôå üôé ï êüóìïò ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. Ý÷åé áëëÜîåé , áðïäå÷ôåßôå ôï . Ç íÝá ðëáôéÜ ìÜæá ðïõ Þñèå óôï ãÞðåäï , áðü ôïí ÆáãïñÜêç êáé ìåôÜ , äåí áöïìïßùóå ôéò éäÝåò êáé ôéò áðüøåéò ôùí 1000 áëëÜ Ýãéíå ôï áíôßèåôï . Ìå ôï íá ìáëþíåéò ìå ÐÁÏÊÔÓÇÄÅÓ ìÝóá óôï ãÞðåäï äåí èá êåñäßóåéò ôßðïôá , èá êÜíåéò ìüíï êáêü . Óáò êáôáëáâáßíù üóïõò ðÜôå óôç Ôïýìðá êáé öñéêÜñåôå áëëÜ óôïí Ð.Á.Ï.Ê ï åìöýëéïò ìüíï êáêü èá öÝñåé .

«Äåí ìáò éêáíïðïéåß ç ðáèçôéêÞ õðáêïÞ, ïýôå êáí ç áðüëõôç õðïôáãÞ. ¼ôáí ôåëéêÜ èá ðáñáäïèåßò óå åìÜò, áõôü èá ðñÝðåé íá ãßíåé ìå ôç äéêÞ óïõ åëåýèåñç âïýëçóç. Äåí êáôáóôñÝöïõìå ôïõò áíôéññçóßåò åðåéäÞ ìáò áíôéóôÝêïíôáé –üóï êÜðïéïò ìáò áíôéóôÝêåôáé äåí ôïí êáôáóôñÝöïõìå. Ôïí ìåôáðåßèïõìå, åëÝã÷ïõìå ôç óêÝøç ôïõ, ôïí ìåôáó÷çìáôßæïõìå. Êáßìå êÜèå êáêü êáé êÜèå øåõäáßóèçóç ðïõ õðÜñ÷åé ìÝóá ôïõ, ôïí öÝñíïõìå óôç äéêÞ ìáò ðëåõñÜ, ü÷é ìüíï åìöáíéóéáêÜ áëëÜ ãåíéêüôåñá –óùìáôéêÜ êáé øõ÷éêÜ. Ôïí êÜíïõìå Ýíáí áðü ìáò ðñéí ôïí óêïôþóïõìå. Åßíáé áíõðüöïñç ãéá ìáò ç ýðáñîç Ýóôù êáé ìéáò ëáíèáóìÝíçò óêÝøçò, ïðïõäÞðïôå óôïí êüóìï, üóï ìõóôéêÞ êáé áäýíáìç áí åßíáé áõôÞ. Áêüìá êáé ôç óôéãìÞ ôïõ èáíÜôïõ äåí ìðïñïýìå íá åðéôñÝøïõìå ôçí ðáñáìéêñÞ áðüêëéóç... êÜíïõìå ôï ìõáëü íá äïõëåýåé óùóôÜ ðñéí ôï áíáôéíÜîïõìå»

1984, BIG BROTHER IS WATCHING YOU

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8281 on: December 13, 2011, 11:44:01 »
free4 ωραία τα λες αλλά καλύτερα πέστα στον συνεργατη σου τον πραγματικό Π.Α.Ο.Κ.τση...

από ΑποστόληςΑ » Τετ Ιουν 16, 2010 2:26 pm
Όσο και να θέλετε να βγάλετε διαίρεση και μίσος ανάμεσα στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν θα το καταφέρετε! Ο πραγματικός οπαδός αγαπάει πάνω απ' όλα την ομάδα και ο Σαλπι είναι ένα της μέλος.
Όσοι τη βρίσκετε με το να βρίζετε παίκτες και διοίκηση να βρείτε άλλη ομάδα να επικαλείστε, γιατί ΠΑΟΚτσήδες δεν είστε!
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=147&t=4156&start=120

ωραία τα λες αλλά πεστα και στον συνεργάτη σου....

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #8282 on: December 13, 2011, 13:29:30 »
Κατά τα άλλα οι "άλλοι" (ποιοι άλλοι; ) βάζουν ΠΑΟΚόμετρα. Όποιος βρίζει δεν είναι ΠΑΟΚτσής. Η εξουσία τρελαίνει φαίνεται και να πεις ότι είναι καμιά τρομερή εξουσία πάει στο διάολο.

Ο σαλπιγγίδης δεν είναι επιθυμητός στον ΠΑΟΚ για λόγους αξιοπρέπειας από λίγους. Οι περισσότεροι τον έκραξαν τελευταία λόγω αγωνιστικής καθίζησης (φυσικά θα σ' έλεγαν το ανάποδο σε κουβέντα), ήδη γράφτηκε αυτό πιο πάνω και συμφωνώ απόλυτα, ήμουν ένας από αυτούς άλλωστε για αρκετό καιρό. Είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτός θα τα ακούει περισσότερο απ' όλους γιατί, και λογιστικά να το δούμε που γουστάρετε, παίρνει τα περισσότερα. Την άλλη φορά ξανασηκωθείτε μόνο στο "σαλπιγγίδης οέ οέ οέ", άντε και σε κανένα κόρνερ. Βγάλτε όμως φωτός να τις κάνουμε λάικ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #8283 on: December 13, 2011, 13:51:58 »
Χωρις να θελω να μειωσω κανεναν και τιποτα θεωρω οτι ειναι ξεφτιλα αυτη η κατινια μεταξυ διαφορετικων σαιτ. Τι εγραψε ο ενας και τι εγραψε ο αλλος...Καθε ανθρωπος ειναι υπευθυνος για τα γραφομενα και τα πεπραγμενα του. Εγω δεν εχω μπει ποτε στο παοκμανια και ουτε ξερω τι γινεται εκει...Αλλα δεν τα καταλαβαινω αυτα τα πραγματα και σορι κιολας ρε παιδια...
Εγω μπηκα στο ΠΑΟΚworld πριν κανα 6αρι χρονια γιατι ειμαι εξωτερικο και ετσι θεωρουσα οτι θα ειμαι κοντα στην ομαδα που μεχρι το 2004 δεν εχανα παιχνιδι. Τωρα εσεις που ειστε και στην ελλαδα γιατι κανετε διαδικτυακο πολεμο και δεν ξεκιναει μια μεγαλη συζητηση δηλαδη να γεφυρωθουν τα οποια κενα? Και δεν μιλαω στο γηπεδο, γιατι εκει πολυ ευκολα θα παιχτει ξυλο, αλλα σε επιπεδο συνδεσμων ας πουμε.
Θεσσαλονικιος δεν ειμαι αλλα δεν ειναι και τοσο μεγαλη αυτη η πολη για να μην υπαρχει συμπνοια και διαλογος..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #8284 on: December 13, 2011, 14:05:39 »
δεν υπαρχει επιπεδο συνδεσμων. το οτι δεν εισαι θεσσαλονικιος και το οτι λειπεις απ το 04 δικαιολογει κατα πολυ αυτο που λες για συμπνοιες και διαλογους. τωρα για τον διαδικτυακο πολεμο συμφωνω οτι ειναι ανουσια πραγματα αλλα δυστυχως δεν εχω να προτεινω κατι. ο καθενας οτι κανει με την παρεα του και αυτους που ξερει κι εμπιστευεται.

ον τοπικ τωρα τι κανω να κραξω τον κοντο? εχει κανα νοημα? βαρεθηκα να καντηλιαζω κι αυτον κι αυτους και ολους.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #8285 on: December 13, 2011, 14:21:43 »
Δικαιολογιες. Χωρις κοινο μετωπο παει πεταξε το πουλακι. Η λογικη του διαιρει και βασιλευε πρεπει να σταματησει.
Θα επικεντρωθει ο κοσμος στο να βριζετε μεταξυ τους και κανεις δεν θα ασχολειται με τα σημαντικα. Αυτα πληρωνει κι ελλαδα, γι αυτο ειναι ενα μπουρδελο. Εκτος και αν θελουμε να καταντησει κι ο ΠΑΟΚ μπουρδελο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #8286 on: December 13, 2011, 14:36:05 »
σβηνω γραφω σβηνω γραφω οκ...αυτα ειχα να πω. πιστευε εσυ σε κοινα μετωπα και διαλογους.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #8287 on: December 13, 2011, 14:41:42 »
Χωρις να θελω να μειωσω κανεναν και τιποτα θεωρω οτι ειναι ξεφτιλα αυτη η κατινια μεταξυ διαφορετικων σαιτ. Τι εγραψε ο ενας και τι εγραψε ο αλλος...Καθε ανθρωπος ειναι υπευθυνος για τα γραφομενα και τα πεπραγμενα του. Εγω δεν εχω μπει ποτε στο παοκμανια και ουτε ξερω τι γινεται εκει...Αλλα δεν τα καταλαβαινω αυτα τα πραγματα και σορι κιολας ρε παιδια...
Εγω μπηκα στο ΠΑΟΚworld πριν κανα 6αρι χρονια γιατι ειμαι εξωτερικο και ετσι θεωρουσα οτι θα ειμαι κοντα στην ομαδα που μεχρι το 2004 δεν εχανα παιχνιδι. Τωρα εσεις που ειστε και στην ελλαδα γιατι κανετε διαδικτυακο πολεμο και δεν ξεκιναει μια μεγαλη συζητηση δηλαδη να γεφυρωθουν τα οποια κενα? Και δεν μιλαω στο γηπεδο, γιατι εκει πολυ ευκολα θα παιχτει ξυλο, αλλα σε επιπεδο συνδεσμων ας πουμε.
Θεσσαλονικιος δεν ειμαι αλλα δεν ειναι και τοσο μεγαλη αυτη η πολη για να μην υπαρχει συμπνοια και διαλογος..
κατινια ειναι να φωναζει καποιος Σαλπιγγιδης οε οε οντας παικτης του ζελου (που σου κλεβει το πρωταθλημα)
κατινια ειναι να μπαινεις στη λιστα προδοτες και μετα οταν σου ξαναρχεται να τον βγαζεις απο εκει
κατινια ειναι να μην αφηνεις αλλη αποψη να εκφραστει ειτε ειναι σωστη ειτε λαθος
και στο γηπεδο ολα εκφραζονται δημοκρατικα...και εκει αποψη περι του παιχταρα σαλπι ή του μη προδοτη σαλπι θα ακουσει καποιος μονο στα επισημα...μπορει να κανω λαθος...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Free4

• Guest
« Reply #8288 on: December 14, 2011, 03:39:39 »
free4 ωραία τα λες αλλά καλύτερα πέστα στον συνεργατη σου τον πραγματικό Π.Α.Ο.Κ.τση...

από ΑποστόληςΑ » Τετ Ιουν 16, 2010 2:26 pm
Όσο και να θέλετε να βγάλετε διαίρεση και μίσος ανάμεσα στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν θα το καταφέρετε! Ο πραγματικός οπαδός αγαπάει πάνω απ' όλα την ομάδα και ο Σαλπι είναι ένα της μέλος.
Όσοι τη βρίσκετε με το να βρίζετε παίκτες και διοίκηση να βρείτε άλλη ομάδα να επικαλείστε, γιατί ΠΑΟΚτσήδες δεν είστε!
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=147&t=4156&start=120

ωραία τα λες αλλά πεστα και στον συνεργάτη σου....

Αποψη του καθενος ειναι και δεν μπορω να επιβληθω σε κανεναν για το τι πιστευει!!
Εχω τη δικια μου θεση για το θεμα, την εξεφρασα κι αυτο ειναι ολο..

ΥΓ. Εδω μεσα γραφτηκα επειδη διαβασα ενα συγκεκριμενο ποσταρισμα που με τραβηξε το ενδιαφερον..
Μιλαω προσωπικα σαν free και η αποψη ειναι προσωπικα δικη μου.. δεν εκπροσωπω κανεναν και κυριως δεν ειμαι "απεσταλμενος" απο κανενα σαιτ.. Οποιος εχει προσωπικες διαφωνιες με εμενα σαν free, μπορει να με στειλει πμ, να βρεθουμε απο κοντα και να του λυσω οσες αποριες θελει.. Αν ημουν δειλος και κοτα, θα εμπαινα με διαφορετικο ονομα και θα κρυβομουν πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου.. Και δεν το επραξα, τη στιγμη που με καποιους γνωριζομαι και προσωπικα..

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #8289 on: December 14, 2011, 03:57:38 »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8290 on: December 14, 2011, 10:30:34 »

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #8291 on: December 14, 2011, 10:48:55 »
Άριστη τεχνική

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8292 on: December 14, 2011, 10:53:59 »
κρυο αιμα ο killer
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #8293 on: December 14, 2011, 11:28:39 »
Ναι, αλλά το κρύο (και ΠΑΟΚτσήδικο) αίμα, κρύο νερό δε γίνεται
σάλπι ψυχάρα, για πάντα ΠΑΟΚάρα

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8294 on: December 14, 2011, 11:34:59 »
αντε και προεδρος παικταρα μου
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #8295 on: December 14, 2011, 18:52:03 »
....και επενδυτης με τα λεφτα μας :'(
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8296 on: December 14, 2011, 20:40:01 »
Μαλλον πρεπει να αρχισουν να ξαναβγαινουν τα πανια του κοντου για να χαλασει αυτη η υπεροχη ατμοσφαιρα χλωροφύλλης που εχει δημιουργηθει στα τελευτεα παιχνιδια

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #8297 on: December 14, 2011, 21:19:40 »
αντε ΡΕ γαμήσου.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #8298 on: December 16, 2011, 11:05:49 »
http://olapaok.gr/incoming/dhmoprasies_agaphs_2012_mia_fanela_toy_dhmhtrh_salpiggidh_sas_perimenei.1536572.html

Το olaPAOK.gr φιλοξενεί φέτος τις Δημοπρασίες Αγάπης, δίνοντας τη δυνατότητα σε εσάς να αποκτήσετε μια αυθεντική φανέλα του Έλληνα διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ

:'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #8299 on: December 16, 2011, 13:51:10 »
Ακίνητοι όλοι, μη συμμετάσχει κανείς. Η φανέλα είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ.  :saint:
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά