Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501618 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8180 on: December 03, 2011, 15:52:07 »
Για μένα ο κοντός έχει χάσει το δικαίωμα να κρίνεται αγωνιστικά προ πολλού.Και 1oo ευρώ να έπαιρνε και να είχε 30 goal μέχρι τώρα πάλι πούστησ προδότης θα ήτανε.
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #8181 on: December 03, 2011, 17:49:10 »
κουραστηκα ρε παιδες με αυτο το τοπικ, σβηστε το εκει να ησυχασουμε. Αφου καποια δεδομενα δεν αλλαζουν ουτε για αυτον, ουτε για μας.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #8182 on: December 03, 2011, 17:51:55 »

αλλα επειδη εχει παραξευτιλιστει το θεμα χαρακτηριζωντας ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ φυτα και  ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ παλιας κοπης αναλογα με την σταση τους σε εναν παικτη στην τελικη ειναι μιζερια.....!!!!!!!!!!!

ο διαχωρισμος αυτος ειναι αστειος οπως αστεια ειναι και ολο αυτο που γινεται δυο χρονια τωρα....

στην τελικη δινεις και πατημα στους δημοσιογραφους να βγαζουν παραμυθενιες ιστοριες ενος παικτη 'ριχνωντας' τον ΠΑΟΚ......

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #8183 on: December 03, 2011, 21:33:13 »
γεια σου ρε μητσο......(ακου εκει μητσο)!!! χαχαχα
αχ το παιδι μας.....
με την υποθεση σου και την συμπεριφορα μας εχουμε μικρυνει αρκετα.....
για την παρτη σου....
α ρε μητσο!!!

than_4

• Guest
« Reply #8184 on: December 03, 2011, 23:03:10 »
410 σελιδες κοντε φυγε.....πιθανον ουτε στη 1000 να γινει πραγματικοτητα.

λαθη ολοι κανουμε και ναι φταιει αλλα εχει κουρασει το θεμα ...
στηριξη στην ομαδα να πετυχει τους στοχους της

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #8185 on: December 03, 2011, 23:36:47 »
γεια σου ρε μητσο......(ακου εκει μητσο)!!! χαχαχα

όλο το νόημα είναι στους στίχοι....  ;)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8186 on: December 03, 2011, 23:52:07 »
410 σελιδες κοντε φυγε.....πιθανον ουτε στη 1000 να γινει πραγματικοτητα.

λαθη ολοι κανουμε και ναι φταιει αλλα εχει κουρασει το θεμα ...
στηριξη στην ομαδα να πετυχει τους στοχους της

και ποιοι είπαμε ότι είναι;

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #8187 on: December 04, 2011, 00:12:07 »
Να ξαναβγεί Ευρώπη και αν της κάτσει κανα κύπελο...  :saint:
Τουλάχιστον αυτό έχει δείξει η διοίκηση .....
Και όλα καλά...

Πάντως όντως κούρασε το όλο θέμα....
Η γνώμη μου ποτέ δεν θα αλλάξει αλλά απλά δεν ξανα ασχολούμαι ώσπου να γίνει κάτι....
Άντε μετά από τέτοια νίκη μας τα ζαλίζουν που μας τα ζαλίσουν όλα τα ΑΡΔsite και όλα τα άλλα καναπεδοΠΑΟΚsite ας μη του δίνουμε αξία και δω....

Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8188 on: December 04, 2011, 13:10:50 »
Το θεμα ηταν να μην ερθει.Απ'την στιγμη που ηρθε για μενα δεν εχει απολυτως καμμια σημασια το αν θα φυγει αυριο-του χρονου-μεινει μια ζωη-γινει και προπονητης στον ΠΑΟΚ.

Ηρθε?Τελος.

Τζαμπα ποσταρετε-μαλωνετε-χαλιεστε-ξενερωνετε(ουμε)
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8189 on: December 05, 2011, 12:18:51 »
Καλημέρα πουλέν! Συνέχισε έτσι για να πετύχουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα. Η σωτηρία είναι κοντά! Δώστα όλα στο ντέρμπι του Σαββάτου μπας και αλλάξουμε τον στόχο και δούμε καμία πεντάδα! Μόνο από εσένα περιμένουμε ανάσταση, δώσε μας το φιλί και μετά θα ανασταθούμε ιούδα!
Και εγώ είμαι ένας από αυτούς που αγαπούν πραγματικά αυτόν τον τεράστιο σύλλογο(άρα δικαιωμένος).Αυτούς όλους που μονίμως προσπαθούν να ενώσουν και ποτέ να χωρίσουν. Αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει αν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς ή ο Κρέσιτς... τι θέση είπαμε πως παίζεις γιατί βλέπω άλλα ονόματα;;

υγ βρε μετά την ανακοίνωση να μην μιλάει κανείς για την στήριξη που δεν παίρνεις από την διοίκηση. Γαμημένη σύμπτωση...
« Last Edit: December 05, 2011, 12:24:36 by t.b »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #8190 on: December 05, 2011, 12:42:41 »
στηριχτε το παιδι αξιζει την αγαπη μας  :'(

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #8191 on: December 05, 2011, 13:01:52 »
Τελικά έχουμε γεμίσει μέντορες εδώ μέσα ρε. Καλά ρε scou, δεν είδες χθες τι κλωτσιά έφαγε το ΠΑΟΚσάκι? Το κοράκι φταίει που δεν πήρες μεγάλο διπλό χθες απέναντι στην Γιαννενομαγούλα , παραλίγο να βάλει και Μιετσελικό γκολ στην απίθανη κούρσα Danny Alves απο τα δεξιά προς το τέλος που η προβολή του κώτσιου έστειλε το γεμάτο, φαλτσαριστό vol plané  του ελάχιστα αουτ, λίγο πιο έξω απο το  Φάτος Νάνο stadium of light.
2ο σφάξιμο μετά το μην καταλογισθέν μαρς πέναλτυ απέναντι στην Κέρκυρα.

Ειναι πασιφανές οτι το ΠΟΚ κυνηγάει τον αρχηγό της εθνικής ποδοσφαιράνθρωπο και  αναγεννητή του ΠΑΟΚ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8192 on: December 05, 2011, 20:39:48 »

ξεκινα και τραγουδα μεσα στην θλιψη σου στοιχους του μεγαλου τζιμακου:
Που μ' έριξες μανούλα μου μέσα σ' αυτόν το βόθρο είχα όνειρα για Ντ' Αρτανιάν και με φωνάζουν Πόρθο...
« Last Edit: December 05, 2011, 20:47:43 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #8193 on: December 05, 2011, 21:37:09 »
στηριχτε το παιδι αξιζει την αγαπη μας  :'(

εχω κλασει στο γελιο μιλαμε....μα τι φοτο...χαχαχαχαχαχαχααχαχα
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8194 on: December 05, 2011, 22:15:24 »
πρέπει να έβαλε μαλλί γαμώ τα βλαστοκύτταρα του.

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #8195 on: December 06, 2011, 05:29:20 »
2 συντομες ρητορικες ερωτησεις προς υποστηρικτες του πουτανας γιου.

γιατι εφοσον μονο μια μειοψηφια 20-30 ατομων των αποδοκιμαζει το αγνο αυτο ΠΑΟΚτσακι δε πανηγυρισε στο πεταλο με τους εκδρομεις το γκολ στο λονδινο

ποιο ειναι το τελευταιο γκολ που εχει βαλει με τη φανελα του ΠΑΟΚ σε παιχνιδι με κοσμο στην εστια της θυρας4

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ Η ΧΛΩΡΟΦΥΛΗ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #8196 on: December 06, 2011, 13:14:45 »
"Θα ξεπεραστεί το θέμα με τους οπαδούς"
Ποδόσφαιρο, Συνεντεύξεις 06 Δεκ. 2011 12:16 - Από

Ο ατζέντης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλης Αγγελής, έπλεξε το εγκώμιο του διεθνή επιθετικού. Τι σχολίασε για τη σχέση του με μερίδα οπαδών που μέχρι σήμερα δεν τον έχουν δεχθεί ζεστά και ποια ήταν η θέση του στο ενδεχόμενο πρότασης για μείωση αποδοχών από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η αντιμετώπιση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς της οικογενείας του "Δικεφάλου".

Επί του ζητήματος τοποθετήθηκε στο "Libero 107.4" ο ατζέντης του διεθνή επιθετικού Βαγγέλης Αγγελής, ενώ έκανε αναφορά και στο ενδεχόμενο να γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών στο βραχύσωμο επιθετικό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την αντιμετώπιση του "Σάλπι" από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ: "Δε θέλω να πω τα ίδια πράγματα. Το θέμα είναι ότι ο Δημήτρης είναι πολύ χαρούμενος με την ικανοποίηση που έδωσαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον κόσμο του ΠΑΟΚ στο ματς με την Τότεναμ. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί το θέμα που υπάρχει με ορισμένους φιλάθλους".

Για την απόδοση του Σάλπι: "Ο Δημήτρης από τη στιγμή που μπαίνει στο γήπεδο δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει Έλληνας επιθετικός που μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Σάλπι. Μπορεί να μην βρει σε κάποια παιχνίδια δίχτυα, ωστόσο θα γυρίσει να βοηθήσει την ομάδα και αμυντικά".

Για το υψηλό συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΟΚ: "Ήρθε στον ΠΑΟΚ και άφησε ένα πολύ μεγάλο ποσό που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό, αλλά και ορισμένα άλλα συμβόλαια που του προτείνονταν από την Ευρώπη. Η προσφορά του είναι μεγάλη και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Είναι βασικός στον ΠΑΟΚ, στην Εθνική Ελλάδας. Έχει κάποια οικονομικά ζητήματα με το "Δικέφαλο", ποτέ, όμως, δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα".

Για τη μείωση αποδοχών που ζήτησε ο ΠΑΟΚ από τον Σαλπιγγίδη: "Εμείς είμαστε εδώ, δεν έχουμε φέρει καμία αντίρρηση. Το καλοκαίρι είχε τεθεί ένα ζήτημα, αλλά δεν προχώρησε. Δεν είμαστε αρνητικοί στη μείωση αποδοχών, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλούς, να συμβάλλουν όλοι στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/tha_kseperastei_to_thema_me_toys_opadous.1525611.html

πληρωσε εσυ ρε παπαρα το συμβολαιο αυτου που εκπροσωπεις για ποσοσφαιριστη :cwm23: :daxtylo:  :emetos: :emetos:
« Last Edit: December 06, 2011, 13:28:26 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8197 on: December 06, 2011, 13:53:17 »
και που ησουνα μωρη πουτανα αγγελη 2 χρονια τωρα και δεν μας μιλουσες για τον μονιμα στεναχωρημενο μπασταρδο και πουτανας γιο ποδοσφαιριστη σου??
βρηκατε πατημα πουτανες τωρα που χτυπησε η μπαλα στο κεφαλι τον ζαβλακα και πηρατε φορα.
μας κοροιδευουν μπροστα στα μουτρα μας γαμω το σπιτι τους.

Το θέμα είναι ότι ο Δημήτρης είναι πολύ χαρούμενος με την ικανοποίηση που έδωσαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον κόσμο του ΠΑΟΚ στο ματς με την Τότεναμ

μεγαλη μερα σημερα,χαρηκε το παιδι μας,εγω προτεινω να την κανουμε αργια..
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #8198 on: December 06, 2011, 14:58:14 »
ποιο ειναι το τελευταιο γκολ που εχει βαλει με τη φανελα του ΠΑΟΚ σε παιχνιδι με κοσμο στην εστια της θυρας4

Δεν είμαι υποστιρικτής του αλλά προχθές το είχα απορία και διόρθωσε με αν κάνω λάθος...
Μήπως ήταν αυτό???
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #8199 on: December 06, 2011, 15:45:34 »
αν δεν ειχε σκοραρει με το λεβαδειακο τοτε 99% αυτο ειναι το τελευταιο.ας τον βαζει τοτε ο λαζλο μονο οταν βαραμε στην αλλη εστια αφου με κοσμο δε μπορει το παιδι αγχωνεται