Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501618 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8160 on: December 02, 2011, 16:44:34 »
αυτος τωρα κανει το κομματι του,και πιο ειναι αυτο?
να βγαλει στη σεντρα την διοικηση επειδη και καλα δεν τον στηριζει.
αμα δε σε στηριζανε βλακα ουτε καν θα πατουσες το ποδι σου,δε θα την ειχε πνιξει κανενας,για οσους ησουνα persona non grata θα εμενες ετσι,θα ελεγες στους φιλους σου στον βαζελο οτι εσυ αγαπας τον ΠΑΟΚ και οτι μονο καλο εκανες που ταισες τον θειο σου τοτε και θα σε εβγαζαν οι φιλοι σου στα ραδιοφωνα,παντα τελευταιο μην τυχον και εχει χρονο και ακουστει κανενας μετα,να μας λες οτι δεν ξερουμε καλα τα πραγματα.
τον μπουλο βρε γαμιολα βροχοπουλου...

υ.γ. συγνωμη ρουλα...
« Last Edit: December 02, 2011, 17:04:43 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8161 on: December 02, 2011, 18:19:15 »
καλά έκανες και ζήτησες συγνώμη από την Ρούλα γιατί αυτή δεν κορόιδεψε κανέναν απεναντίας ο αλβανός την παράτησε με καλό μπακίρι.
Όσο για την ιστορία του πιο ακριβού ποντιακού θερμοσίφωνα στον κόσμο, να μια παγκόσμια πρωτιά που ποτέ και κανείς δεν θα την σπάσει, σίγουρα έχει στηθεί ένα θεατράκι και περιμένω τις επόμενες ημέρες να μπούμε στο ψητό.

http://www.paokg4.org/images/textimages/football/salpiggidis4.jpg

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #8162 on: December 02, 2011, 18:46:10 »
Ασε μας ρε Βουτσα...

09:20 βρειτε τις διαφορες
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #8163 on: December 02, 2011, 19:18:57 »
παρε μπουλο γιδογάμη.
αρκετά ασχολήθηκαν ολοι μαζί σου.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #8164 on: December 02, 2011, 23:38:23 »
ρε πουστη κοντε σε ποσους γαμημενους ρουφιανους εχεις υποσχεθει φραγκα και μας εχουν ζαλισει τελευταια για το οτι εισαι απληρωτος(για τον βιτολο το ξεχασαν);

nanananas-4-

• Guest
« Reply #8165 on: December 03, 2011, 00:24:31 »
σαλπι μην μασας...κανεις και εκανες αυτο που επρεπε αυτο που κανει ενα γνησιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ..σαλπι ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #8166 on: December 03, 2011, 00:29:44 »
τώρα θα περιμένεις και απάντηση από το σαλπιγγίδη...για να μην κάθεσαι και περιμένεις γιατί είναι αργά και  έχω την εντύπωση ότι ο υπνος σου αρέσει...θα σου την δώσω εγώ όπως θα την έδινε αυτός ...να είσαι καλά ρε αδερφέ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #8167 on: December 03, 2011, 00:34:13 »
εγω πιστευω οτι με δουλευεις παλικαρι
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

nanananas-4-

• Guest
« Reply #8168 on: December 03, 2011, 00:35:17 »
ευχαριστω φιλε...αλλα δεν περιμενω καμια απαντηση..ο σαλπι ειναι παιχτησ την αγαπημενησ μου ομαδα οποτε τον ευχαριστω για την μεγαλη νικη που μασ χαρισε...πανω απ'ολα ειμαι ΠΑΟΚ.....

nanananas-4-

• Guest
« Reply #8169 on: December 03, 2011, 00:38:14 »
δεν δουλευω κανεναν φιλε...απλα λεω αυτο που βλεπω και αισθανομαι....

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #8170 on: December 03, 2011, 00:42:27 »
σε καταλαβενω φιλε απλα το υφος μου μετα το προχθεσινο ειναι καπως χαλαρο
δεν ειχα προθεση να προσβαλω αυτο που λες

nanananas-4-

• Guest
« Reply #8171 on: December 03, 2011, 00:46:26 »
οχι φιλε δεν θα μαλωσουμε...απλα εχεισ την δικια σου αποψη και εχω την δικια μου αποψη...κουβεντα κανουμε..ΠΑΟΚ ειμαστε και θελουμε το καλο της ομαδας μας...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #8172 on: December 03, 2011, 01:03:56 »
ειναι μεγαλη κουβεντα το καλο τις ομαδας μας ας το αναλογιστουν περισοτερο αυτοι που τα περνουν αδρα και μετα εμεις που τα χωνουμε ο καθενας με τον τροπο του

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8173 on: December 03, 2011, 01:26:09 »
Πουλο πουτανας γιε 1 παιχνιδι εκανες σε 2 χρονια αλλα εφτανε για τα φυτα
ΠΑΟΚ γεια σου εσυ και τα φυτα σου

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8174 on: December 03, 2011, 09:55:54 »
όταν πάρεις τον μπούλο μην ξεχάσεις αυτούς που σε κουβάλησαν εδώ και όλους αυτούς που κάθε βράδυ ανοίγουν τα μπεκ για να πιουν νερό.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #8175 on: December 03, 2011, 10:33:28 »
αυτο δεν υπαρχει με την παρτη σου ρε πουτανοσπερμα,μας εχουν πριξει τα παπαρια επειδη εβαλεσ ενα γκολ,απο τα τοσα που χρωστας,

σαλτα γαμησου γαμιδη,ποσα τους δινεις ρε γελειε να γραφουν αυτες τις μαλακιες?

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/salpi-to-megaleio-soy.1521305.html
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #8176 on: December 03, 2011, 11:09:20 »
ευχαριστω φιλε...αλλα δεν περιμενω καμια απαντηση..ο σαλπι ειναι παιχτησ την αγαπημενησ μου ομαδα οποτε τον ευχαριστω για την μεγαλη νικη που μασ χαρισε...πανω απ'ολα ειμαι ΠΑΟΚ.....

Κάτσε ρε φίλε γιατί αυτό το ακούω συχνά τελευταία. Αυτοί που το βρίζουν δηλαδή δεν είναι ΠΑΟΚ "πάνω απ' όλα" (αυτό και το "ΠΑΟΚ είσαι" έχουν αρχίσει να με δίνουν στα νεύρα) ; Με αυτή τη λογική γιατί είναι ΠΑΟΚ αυτοί που βρίζουν παίχτες γενικά; Γιατί να μην αρχίσουν οι αντι- να λένε ότι ΠΑΟΚ σημαίνει αξιοπρέπεια και αξιοπρέπεια σημαίνει όχι κοντός άρα όποιοι δεν έχουν πρόβλημα μαζί του δεν είναι σωστοί ΠΑΟΚτσήδες; Κάποιοι δε γούσταραν επιστροφή σαλπιγγίδη και δεν πρόκειται να το δεχτούν ποτέ γιατί όλο το 2006 ήταν από μαλακία σε μαλακία και δε θέλησε ποτέ να πει μια ειλικρινή συγγνώμη έστω για τα μάτια του κόσμου παρά δικαιολόγησε ό,τι έκανε. Το ξέρει και ο ίδιος αυτό, γιατί δεν πάει ποτέ προς την 4 (μια φορά στην 5-6 μόνο νομίζω) ή γιατί πήγε από την άλλη στο Λονδίνο για να πανηγυρίσει; Αφήστε λοιπόν τις συγκρίσεις και τα ΠΑΟΚόμετρα, που ΔΕΝ είναι εφεύρεση των οργανωμένων παρεμπιπτόντως.

Προσωπικά δε θα το γιουχάρω στο γήπεδο όσο παίζει στον ΠΑΟΚ αλλά ούτε θα τον αποθεώσω ποτέ. Ακόμα και στην έναρξη το "όλε" στο όνομά του δεν το λέω. Τα γκολ του είναι γκολ ακριβοαγορασμένα από τον ΠΑΟΚ κι έχω κάθε λόγο και δικαίωμα να τα πανηγυρίσω οπότε εξυπνάδες τύπου "αν βάλει γκολ ο σάλπι, το πανηγυρίζεις;" είναι λάθος να λέγονται. Δεν ξέρω αν όντως του χρωστάνε λεφτά αλλά τα δεδουλευμένα του δεν πρόκειται να τα χάσει (εκτός αν τα χαρίσει για να μείνει ελεύθερος σαν το Βιτόλο ο οποίος ούτε καν πλησιάζει την έννοια του "προδότη") οπότε δε θα κλάψω κιόλας.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8177 on: December 03, 2011, 11:19:39 »

σαλτα γαμησου γαμιδη,ποσα τους δινεις ρε γελειε να γραφουν αυτες τις μαλακιες?

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/salpi-to-megaleio-soy.1521305.html

Ο συγκεκριμένος είναι τόσο ηλίθιος που μπορεί να το έγραψε και τζάμπα.
Breaking The Waves

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #8178 on: December 03, 2011, 14:36:23 »
800.000 το χρόνο για 1 παιχνίδι?Τότεναμ δεν ήταν μόνο ο κοντός καλός... Δεν πήρε την ομάδα στα πόδια του.... Δλδ ήταν καλύτερος από Γκαρσία,Κοντρέρας,Αθανασιάδη,Γεωργιάδη,Σταφυλίδη κτλ κτλ?Όχι... έτυχε έκανε μία κεφαλιά (χωρίς καν να πηδήξει και αδύναμη)μπήκε το γκολ και τέλος...
Εννοείτε ότι θα πανηγυρίσω γκολ του Π.Α.Ο.Κ. αλλά από κει και πέρα δεν αλλάζει κάτι στην γνώμη μας για αυτόν...
Δλδ και ο Μουσλι έβαλε ένα γκολ που δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου.... αυτό δεν σημαίνει ότι άξιζε με τόσα λεφτά να μείνει...

Στο Ζάγκρεμπ περνούσαμε και με 0-0
Στη Ρωσία όμως... δεν περάσαμε εξαιτίας του στους 16 με την δημοσιογραφική σας λογικοί γελοίοι ....

Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #8179 on: December 03, 2011, 15:16:29 »
Για τον κοντό είναι γνωστό τι νιώθει μεγάλο μέρος του λαού του ΠΑΟΚ μαζί και γω, οι κατάρες και το μπινελίκι που έφαγε όταν πούλησε εκδούλευση στον θείο του και καταστροφέα του ΠΑΟΚ ενώ αγόραζα κάρτες τηλεφώνου για να στέλνω μηνύματα δεν περιγράφονται, από εκεί και πέρα όμως όπως ήταν ξευτίλα να φωνάζει η τούμπα το όνομά του ενώ ηταν παίκτης του βάζελου, για μένα είναι ξευτίλα να φοράει την φανέλα παίκτης του ΠΑΟΚ και να αποδοκιμάζεται από ΠΑΟΚτσήδες, όταν αυτός μπαινει να παίξει μπάλα για τον ΠΑΟΚ είτε αυτός λέγεται σαλπιγγίδης, είτε χαλκιάς είτε μπαλάφας είτε γκαρσία και κοντρέρας. Δεν εξετάζω το παρελθόν τους, ούτε την ποιότητά τους, την αξία τους και την προσφορά τους σαν παίκτες. Και στο κάτω κάτω η αποδοκιμασία πρέπει να ανήκει εξολοκλήρου σ' αυτούς που τον έφεραν. Δηλαδή είναι το ματς 0-0 με την κέρκυρα μπαίνει ο κοντός μέσα αλλαγή και γιουχάρει μέρος του γηπέδου, στα αρχίδια μας ο κοντός μαθημένος είναι στο μπινελίκι, η υπόλοιπη ομάδα που περιμένει βοήθεια από αυτόν τον παίκτη που μπαίνει αλλαγη πως αισθάνεται και τι ώθηση παίρνει από αυτήν την ενεργεια. Έξω από το γήπεδο, στην καφετέρεια, στην προπόνηση, στο φόρουμ όπου τον βρω θα τον κράξω, στο γήπεδο μέσα ποτέ, ποιος δεν αρπάχτηκε στο γήπεδο με κάποιον που έκραζε παίχτη μας εν ώρα αγώνα επειδή έκανε μια μαλακία στο παιχνίδι μέσα. Μακάρι να φύγει τον δεκέμβρη να ησυχάσουμε για να σταματήσουμε να ξευτιλιζόμαστε άλλοι με τις γιούχες και άλλοι με τις επεφημίες προς τον κοντο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ