Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 505221 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8140 on: December 01, 2011, 16:38:26 »
Το χομπιτ χτες έπαιξε όση μπάλα δεν έχει παίξει χρόνια μαζεμένα. Αν είναι να τον τρώμε στην μάπα με τόσα φράγκα ας παίζει τουλάχιστον σε τέτοια επίπεδα.

Και κάτι άλλο ρε σεις...στον πανηγυρισμό, τα παλικάρια στην κερκίδα φώναζαν κάτι που είχε μεσα το σαλπιγγίδη ή εγώ παράκουγα?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #8141 on: December 01, 2011, 16:52:36 »
Τεραστια εμφανιση που δεν αναιρει τιποτα απο οσα πιστευω για σενα.. τουλαχιστον παιζε ετσι σε καθε ματς μεχρι να φυγεις..

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #8142 on: December 01, 2011, 18:03:48 »
επιθετικός που το δυνατοτέρο του σημείο είναι το τάκλιν....

τι να πεις?

chiltsid

• Guest
« Reply #8143 on: December 01, 2011, 18:57:07 »
επιτελους,ενα ματς που μπορεις να μεινεις ευχαριστημενος απο την αποδοση του,ηταν οντως ο καλυτερος μεσα στο γηπεδο,μπραβο του!

rokas

• Guest
« Reply #8144 on: December 01, 2011, 20:00:33 »
ρε μαγκες τι κομπλεξ ειναι αυτο με τον σαλπιγγιδη. αλλα δεν πειραζει αυτος θα σας συκωνη απο τον καναπε μολις θα τον χωνει μες στα δυχτια,θελεται δεν θελεται.αν το παιδι σας εμπλεκαι στα ναρκωτικα θα τον διωχναται η θα τον βοηθουσαται παρα το λαθος του που εκανε?εγω θα εκανα τα παντα να τον βοηθησω, για σας δεν ξερω.αρα απο την στιγμη που φοραει τον δικεφαλο στο στηθος και αυτος ειναι ενα παιδι μας αν πραγματικα αγαπαμε αυτην την ομαδα η κανουμαι εξερεσεις παιδια και αποπαιδια.συμφωνω εκανε ενα σοβαρο λαθος. αλλα ολοι μας δεν εχουμαι κανει λαθη στην ζωη μας?ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8145 on: December 01, 2011, 20:16:23 »
ειναι πουστης και πρεζακιας
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

northeagle_4

• Guest
« Reply #8146 on: December 01, 2011, 20:31:28 »
Μετα απο τετοια εμφανησαρα ελπιζω να σκασει και μια καλη προταση.και για την παε ΠΑΟΚ που χαριζει κιολας καλη προταση=πωληση  ;D ;D ;D

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8147 on: December 01, 2011, 21:16:35 »
ρε μαγκες τι κομπλεξ ειναι αυτο με τον σαλπιγγιδη. αλλα δεν πειραζει αυτος θα σας συκωνη απο τον καναπε μολις θα τον χωνει μες στα δυχτια,θελεται δεν θελεται.αν το παιδι σας εμπλεκαι στα ναρκωτικα θα τον διωχναται η θα τον βοηθουσαται παρα το λαθος του που εκανε?εγω θα εκανα τα παντα να τον βοηθησω, για σας δεν ξερω.αρα απο την στιγμη που φοραει τον δικεφαλο στο στηθος και αυτος ειναι ενα παιδι μας αν πραγματικα αγαπαμε αυτην την ομαδα η κανουμαι εξερεσεις παιδια και αποπαιδια.συμφωνω εκανε ενα σοβαρο λαθος. αλλα ολοι μας δεν εχουμαι κανει λαθη στην ζωη μας?ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ευτυχώς βρέθηκες εσύ για να μας πεις να αγαπήσουμε αυτή την ομάδα. Αν δεν υπήρχες εσύ μόνο μίσος και απέχθεια θα αισθανόμασταν....
τι άλλο θα ακούσουμε.... είμαι στο γήπεδο από το 1983 επειδή δεν την αγαπάω!!!
όσο για τα ηλίθια παραδείγματα περί ναρκωτικών και παιδιών τι να πω;;;; Τι σχέση έχει αν το σπλάχνο σου έμπλεξε με κάτι που υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσει την ζωή του με έναν επαγγελματία αθλητή που έκανε πλάτες στον θείο του;;;
μου αρέσει που αναφέρεις ότι έκανε σοβαρό λάθος και ότι αυτοί που δεν συγχωρούν αυτό το λάθος είναι κομπλεξικοί....
Όσο για τους καναπέδες που μας σηκώνει ο νάνος τι να σου πω πάλι, έχω κάνει ένα κώλο νααααα από το πολύ σήκωμα... λυπάμαι τα δίχτυα ρε φίλε....

και στην τελική θα κάνουμε, μάλλον να μιλήσω για τον εαυτό μου, θα κάνω τα πάντα για να πάρει τον βοηθήσω να πάρει τον μπούλο η ντροπή του αγώνα της απελευθέρωσης...

ive4

• Guest
« Reply #8148 on: December 01, 2011, 21:44:37 »

Δε πιστεύω να υπήρχε χθες κανένας να μη πανηγύρησε το γκολ της ομάδας. Αλλά είναι βαρετό το μπλα μπλα των πληρωμένων από τον Σαλπιγγίδη δημοσιογράφων για το μετανιωμένο <<ΠΑΟΚτσάκι>> που έκανε ένα λάθος και γύρισε πίσω. Όποιος πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι τόσα χρόνια, θα πρέπει την κρίσιμη στιγμή να το δείχνει και αυτός δε το έδειξε όταν έπρεπε. Θα τον αποδεχόμουν πολύ περισσότερο αν έλεγε από την αρχή είμαι επαγγελματίας, παρά να ακούω τα κακομοίρικα που μας λένε από τότε που γύρισε. Προσωπικά κάνω τον μαλάκα και τον χειροκροτώ όταν βάζει γκολ (έστω και σπάνια...), αλλά θα πρέπει να ξέρουν και οι υπόλοιποι μικροί ΠΑΟΚτσήδες που σήμερα λέγονται Κλάους, Μαλεζάς κτλ ότι δε μπορείς να έχεις πάρε δώσε και γλύκες με άλλες ανταγωνιστικές ομάδες. Αν ο ΠΑΟΚ σε διώξει πάνε όπου θες. Αλλά χιλιάδες κόσμος έδωσε τα πάντα για να μείνει ο Σάλπις. Μακάρι να βάλει 30 γκολ ως το τέλος, αλλά όχι να δηλώνει ΠΑΟΚ.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #8149 on: December 01, 2011, 23:12:51 »
αν το παιδι σας εμπλεκαι στα ναρκωτικα θα τον διωχναται η θα τον βοηθουσαται παρα το λαθος του που εκανε?

Βασικά ρώτα τους γονείς σου, εσύ για να τα λες αυτά σίγουρα παίρνεις πολλά και σκληρά, άλλη εξήγηση την αποκλείω.

Αν και από χτες νομίζω ότι και πολλοί άλλοι πήρατε κάτι.
Πού το είδατε ρε μάγκες το μεγάλο παιχνίδι; Ο τύπος ήταν για ακόμα μια φορά ανεπαρκέστατος και εκνευριστικότατος, πουλούσε τη μπάλα ΣΥΝΕΧΩΣ και ειδικά στο τέλος, ούτε ένα βολέ για να κερδίσουμε λίγα δευτερόλεπτα δεν έκανε μόλις του ερχόταν η μπάλα, συστημένη τους την έδινε των αντιπάλων.
Και το χούι της κλάψας εκεί
Εκτός κι αν λέτε μεγάλο παιχνίδι το συνεχές τρέξιμο να χώνεται σαν κατσαρίδα στα πόδια των αντιπάλων για να τους παρενοχλεί, οπότε έχουμε πολύ διαφορετικές αντιλήψεις περί μπάλας.
Δηλαδή αν ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, οι ινδιάνοι και το ομορφοπαιδο από τη ρουμανία τι ήταν, οι καλύτεροι της πόλης;
Κακός και λίγος για ακόμα μια φορά χωρίς καμία εμπάθεια, απλά ήταν λιγότερο κακός από συνήθως και του έκλεψε καθαρά και άξια τον τίτλο του χειρότερου ο πιανόλας συνοπαδός του.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #8150 on: December 02, 2011, 01:32:15 »
ειδικα στο χθεσινο ματς ηταν ο καλυτερος γιατι ετρεχε ατελειωτα και καλυπτε χωρους..ας μην ξεχναμε παιζαμε 10 εναντιον 11 για καμμια 60 λεπτα..ξεχωρα απ το γκολ που εβαλε.....

ενταξει ειναι προδοτης αλλα εχθες κορυφαιος....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #8151 on: December 02, 2011, 05:45:36 »
μπουλο ρε.αν φυγεις χειμωνα και φερεις και λεφτα παιζει και να μην ασχοληθω ξανα με την παρτυ σου.
παιζει....φυγε και βλεπουμε.

http://www.gazzetta.gr/article/item/245946-den-adehei-allo-o-salpi

Καταρρακωμένος είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από την συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας. Στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν επιβεβαίωσε ότι δεν τον σηκώνει πια το κλίμα...

Εδώ και καιρό, όπως σας έχει ενημερώσει το gazzetta.gr, ο Σαλπιγγίδης θεωρείται ξένο σώμα στον Δικέφαλο από μεγάλη μερίδα του κόσμου. Το δείχνουν άλλωστε με τον χειρότερο τρόπο σε κάθε ευκαιρία. Γι αυτό και ο παίκτης έχει ενημερώσει σχετικά τους διοικούντες, καθώς το βάρος είναι πολύ μεγάλο. Και πως να μην είναι όταν ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με την ομάδα της καρδιάς του και ο κόσμος τον γιουχάρει; Και μάλιστα όταν πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή επαγγελματία, ο οποίος έλαβε σεβασμό και αναγνώριση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, και όταν έφυγε για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ που αγαπάει, ο κόσμος το σεβάστηκε και του ευχήθηκε καλή συνέχεια, αναγνωρίζοντας ότι είχε κάνει για την ομάδα τους. Κάτι που δεν βρήκε στον Δικέφαλο.

Ο «Σάλπι»είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αυτό είναι κοινό μυστικό στα αποδυτήρια. Όμως έσφιγγε τα δόντια και περίμενε ότι μέσα από τις εμφανίσεις του θα αποδείκνυε ότι αξίζει καλύτερη συμπεριφορά, ενώ το γεγονός πως δεν έχει κάνει καμία αναφορά στη διοίκηση για τα δεδουλευμένα του (τα οποία δεν είναι και λίγα όντας από τους πιο καλοπληρωμένους) σημαίνει πολλά. Να σημειώσουμε εδώ ότι και η διοίκηση του Δικέφαλου δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για να τον προστατεύσει...

Το ποτήρι ξεχείλισε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, όπου στην προθέρμανση ο Σαλπιγγίδης νόμιζε πως ήταν... Άγγλος. Αφού οι οπαδοί της ομάδας του τον γιούχαραν έντονα κάθε φορά που έπιανε μπάλα, όποτε έδινε πάσα ή σέντρα, και γενικώς ήταν «κόκκινο πανί» για τους φίλους της ομάδας του.

Οι αποδοκιμασίες ήταν τόσο έντονες που όλοι οι συμπαίκτες του τρελάθηκαν... Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός κατάλαβε λοιπόν πως δεν υπάρχει γυρισμός. Παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στα αποδυτήρια, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε τον δρόμο για τον μεγάλο θρίαμβο. Τα συναισθήματα άλλαξαν για τους οπαδούς, για εκείνον όμως όχι.

Στην επιστροφή, αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο και ο κόσμος φώναξε και πάλι το όνομα του, και σίγουρα τον χαροποίησε αυτό, ωστόσο στα επόμενα παιχνίδια ξέρει ότι αν κάτι πάει στραβά θα είναι πάλι ο «αποδιοπομπαίος τράγος» και αυτή είναι μία αρρωστημένη κατάσταση που δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο.

Επομένως, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις, και από την στιγμή που και στις πληρωμές του συμβολαίου του υπάρχουν «θέματα», είναι πολύ πιθανό ο Σάλπι να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8152 on: December 02, 2011, 08:45:35 »
αρχίζω να πιστεύω ότι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την μαλακία τους να κάνουν ένα τόσο υπέρογκο συμβόλαιο και προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες για την φυγή του(ο Θεός να δώσει) στους αλήτες που τον βρίζουν στα καλά καθούμενα( όχι ο κολλητός με την ταβέρνα).
Πάντως έστω και έτσι εγώ αναλαμβάνω τις δικές μου ευθύνες. Είμαι ένας αλήτης που θέλει το κακό του Π.Α.Ο.Κ.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #8153 on: December 02, 2011, 09:21:45 »
ειδικα στο χθεσινο ματς ηταν ο καλυτερος γιατι ετρεχε ατελειωτα και καλυπτε χωρους..ας μην ξεχναμε παιζαμε 10 εναντιον 11 για καμμια 60 λεπτα..ξεχωρα απ το γκολ που εβαλε.....

ενταξει ειναι προδοτης αλλα εχθες κορυφαιος....

Και ξαναλέω ότι όποτε έπαιρνε τη μπάλα την πουλούσε, ειδικά στο τέλος που αμυνόμασταν μαζικά και περιμέναμε να κρατήσει λίγο κάποιος μπροστά τη μπάλα, όταν αυτή έβγαινε από πολιορκία, για να πάρει ανάσες η άμυνα. Όλη η παρέα που το είδα ήταν αλλόθρησκοι, δηλαδή "ουδέτεροι" ως προς προδοσίες κτλ, και γελούσαν με το χάλι του πάλι, για την ακρίβεια ήταν δύο ζέλες που τον πάνε πολύ.
Τώρα εσύ φίλε, ξαναλέω, αν βγάζεις κορυφαίο κάποιον επειδή τρέχει, καλύτερα πάνε δες κανάν μαραθώνιο, θα χορτάσεις τρέξιμο. Και δεν σχολιάζω καν ότι υποτίθεται πως μιλάμε για επιθετικό και τον βγάζετε κορυφαίο για την άμυνά του.
Το κατά λάθος γκολ δεν το σχολιάζω, ούτε ο ίδιος δεν το θελε. Μετά το γκολ με την εθνική κατάντιας στην Ουκρανία που πλάσαρε ακριβώς δίπλα στον τερματοφύλακα, μετά το γκολ με τη Ντιναμό που πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα, μετά το "κοντρόλ με τη μύτη-σουτ με το καλάμι" με τους τρούμπας γιους στο κύπελλο πέρσυ, προχτές ολοκληρώθηκε το καρέ της ξεκωλίασης με κεφαλιά-καραμπόλα πάνω στο ακίνητο κεφάλι του.

είναι πολύ πιθανό ο Σάλπι να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Το εξωτερικό το ξέρει; Το ενημέρωσε κανείς;
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8154 on: December 02, 2011, 09:28:35 »
Πάντα πίστευα ότι αδικείς τον εαυτό σου που δεν ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου εκτός συνόρων
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #8155 on: December 02, 2011, 10:03:27 »
αρχίζω να πιστεύω ότι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την μαλακία τους να κάνουν ένα τόσο υπέρογκο συμβόλαιο και προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες για την φυγή του(ο Θεός να δώσει) στους αλήτες που τον βρίζουν στα καλά καθούμενα( όχι ο κολλητός με την ταβέρνα).
Πάντως έστω και έτσι εγώ αναλαμβάνω τις δικές μου ευθύνες. Είμαι ένας αλήτης που θέλει το κακό του Π.Α.Ο.Κ.

τείνω να συμφωνήσω!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #8156 on: December 02, 2011, 11:26:51 »
ο λαος του ΠΑΟΚ ξερει να αναγνωριζει. θα μπορουσε να σου συγχωρησει πολλα ,οχι ολα ,θα μπορουσε να σε αφηνε να χαρεις το ονειρο σου να παιζεις στην ομαδα πο αγαπας απο μικρος,μπορει να σταματουσεε να ασχολειται μαζι σου αν...
και εσυ εβγαινες και ζηταγες μια απλη γαμημενη συγνωμη-αν αυτου εβαζες και βαζεις αρδ και λοιπους να γραφουν τα απιοστευτα
πανηγυριζες με τους οπαδους και ας ετρωγες και κανα μπουκαλι-αν αυτου τρεχεις σε αλλες κερκιδες
καθε φορα που εβαζες γκολ να εδειχνες το σημα της ομαδας και την καρδια σου-αν αυτου δειχνεις ψηλα λες και σου ηρθε η θεια επιφοιτηση

πολλα μπορω να γραψω .οταν ζητας να σε αφησουν ησυχο να παιξεις ομως, σκεψου τι εκανες και εσυ. σςκεψου και την δικη σου σταση .οσο το πας εγωιστικα ακομη και ο τελευταιος υποστηρικτης σου θα σε κραξει.βαλε εσυ νερο στο κρασι σου πρωτα κανε υποχωρηση μπας και το κανουν και καποιοι αλλοι

οσο πιο ηπια μπορουσα να το γραψω για σενα. δεν θα πω για ψοφους και καρκινους .δεν το ευχομαι ουτε στον χειροτερο εχθρο μου . αν σε χαλαει ομως το οτι παιζεις ετσι με αυτες τις συνθηκες ,σηκω φυγε. τι καθεσαι ?δεν θα μας λειψεις να το ξες.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #8157 on: December 02, 2011, 15:33:23 »
σωστος...και γω αυτης της αποψης ειμαι.....

Αν και ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι εκανε λαθος τοτε, η σταση του απο τοτε που ηρθε δεν με καλυπτει...για μενα θα μπορουσε να μιλησει ανοιχτα να παραδεχτει τα λαθη του και να ζητησει και ενα γαμημενο συγνωμη....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8158 on: December 02, 2011, 15:47:13 »

Breaking The Waves

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #8159 on: December 02, 2011, 16:24:26 »

Tην ομαδα την αγαπαμε και με το παραπανω,τον Σαλπιγγιδη δεν αγαπαμε μαθε να ξεχωριζεις...

Προσωπικα πιστευω οτι αφου την εκανε που την εκανε την μαλακια και γυρισε στον ΠΑΟΚ στο χερι του ηταν να βουλωσει στοματα..Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω..
Με τον βαζελο ξεκολωθηκε να τρεχει και να βαζει γκολ..Ηρθε  στον ΠΑΟΚ και δεν κανει απολυτως τιποτα τις περισσοτερες φορες..

Ας ειχες το γκολ σε καθε ματς,ας εβγαζες το παθος που εβγαζες με τον βαζελο σε καθε ματς και πιστευω θα αλλαζες σε πολυ κοσμο την γνωμη που εχει αυτην την στιγμη για σενα..

Αλλα αφου δεν σε σηκωνει πλεον το κλιμα επρεπε να εχεις φυγει απο χτες..

Γι αυτο καλε μου κοντοπουτανε στο καλο και να μην μας γραφεις..Αντε να ησυχασεις και εσυ να ησυχασουμε επιτελους και εμεις..

Και αν φορας παντελονια τουλαιχιστον να παραδεχτεις οτι εσυ τα σκατωσες εδω και πολλα χρονια και οχι οτι σε διωξαν οι οπαδοι...

Ο λαος του ΠΑΟΚ μπορει να  συγχωρει σε καποιες περιπτωσεις αλλα δεν ξεχνα....