Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #7980 on: October 30, 2011, 23:10:20 »
Παντως ρε μπαγασα-πουτανας γιε κοντε, μια ρε..μια τριπλα στον σπυροπουλο δεν μπορεσες να κανεις...Ηδονιζεσαι ρε μπασταρδε να σε βριζει ολη η Τουμπα ακομα και τωρα για παρτυ σου..Επιτηδες εκανες και τα αστειακια εκει με σαριεγκι στην 4 για να σε δουνε και να μας γινεις κοκκινο πανι..Μακαρι να μπαινεις και εδω μεσα στο forum και να μας διαβαζεις-μπορει ηδη να εισαι τωρα μεσα online και να καβλωνεις με το τοπικ σου. Συνεχισε ετσι πουτανας γιε.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #7981 on: October 30, 2011, 23:16:08 »
επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται ,θέμα χρόνου είναι να βάλει γκολ και να μας κάνει σουτ...
άντε ρε τσάκαλε κανε τη μείωση,να ξαναγίνεις ο αγαπημένος της κερκίδας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #7982 on: October 30, 2011, 23:18:15 »
ετσι bozik τα ειπες ολα σε μια σειρα. κ ποιος ειναι υποχρεωμενος να ξαναζησει την ιστορια του? αυτος που την ξεχνα.

stormi

• Guest
« Reply #7983 on: October 30, 2011, 23:18:49 »
Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ...  μαλακισμένο

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #7984 on: October 30, 2011, 23:19:29 »
ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #7985 on: October 31, 2011, 01:56:15 »
ο ορισμός του πανάκριβου μπάσταρδου τίποτα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #7986 on: October 31, 2011, 08:14:23 »
σιγά μην περίμενα να σε δω να σέρνεσαι για να σε βρίσω. Λες και αυτό είναι το πρόβλημα μαζί σου!
Που ήσασταν όλοι εσείς που από πέρσι το καλοκαίρι μείναμε λίγες διάσπαρτες φωνές στο τσιμέντο; Αν δεν κάνατε τουμπεκι, τωρα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικα.
Περιμένατε να δείτε την αμπαλοσύνη του για να κράξετε; Δηλαδή αν έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο(λέμε τώρα) όλα θα ήταν καλά;
Βρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ με τις μαλακισμένες προτεραιότητες μας.

northeagle_4

• Guest
« Reply #7987 on: October 31, 2011, 12:56:19 »
ετσι t.b.
το χω πει εδω και μηνες προτιμω την κοντη κουραδα με 30 γκολ και 300 που ξερουν γιατι τον βριζουν.

*το μονο θετικο που βλεπω εγω ειναι οτι μετα τα χτεσινα χειμωνα κατα πασα πιθανοτητα παιρνει μπουλο.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #7988 on: October 31, 2011, 12:57:04 »
Βλέπεις οτι και τα πρόβατα ξυπνάνε σιγα σιγα..αντι να καθεσαι και να μας κοιτας σαν χάνος, όπως χτες οταν άκουγες τα συνθήματα, μαζεψε τα και φυγε.παρε και την πουτανα την αλλη μαζι σου που καθεται στο τερμα.

αντε γαμημενε

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #7989 on: October 31, 2011, 13:11:50 »
*το μονο θετικο που βλεπω εγω ειναι οτι μετα τα χτεσινα χειμωνα κατα πασα πιθανοτητα παιρνει μπουλο.

Το έχω πει από τη μαύρη μέρα που επέστρεψε: ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να του φέρεις ένα τούβλο στο κούτελο και να τον ξαπλώσεις. Τότε θα φύγει, δε μπορεί. Αλλιώς όσο κι αν τον βρίζεις, αυτός δεν καταλαβαίνει, γιατί πολύ απλά δεν έχει καμία αξιοπρέπεια για να θιχτεί.

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #7990 on: October 31, 2011, 15:12:32 »
Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ

ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #7991 on: October 31, 2011, 15:29:52 »
Καλά δεν ξύπνησαν και όλοι. Επειδή καθόμουν σε σημείο όπου δεν υπάρχει «πυρήνας» οπαδών (λίγο δεξιά από την Νεάπολη), μπορώ να σας πω πως δυστυχώς, παραμένουν πάααρα πολλοί αυτοί που βρίζουν χυδαία το κάτω μέρος της 4 όταν από εκεί ακούγονται συνθήματα κατά του κοντού.

Δεν έχουν αλλάξει και πολλά λοιπόν. Ο διαχωρισμός του κόσμου που δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να γίνει συνεχίζει να υφίσταται και παραμένει για μένα η μεγαλύτερη προδοσία προς τον σύλλογο του άμεσου υπεύθυνου, ΘΖ.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #7992 on: October 31, 2011, 15:34:53 »
κανενας διαχωρισμος για μενα..αυτοι που λες δεν ειναι ΠΑΟΚ δεν νιωθουν ΠΑΟΚ και δεν ειναι αδερφια μου..

ΥΓ.ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΧΟΥΝΕ

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #7993 on: October 31, 2011, 16:55:07 »

Το έχω πει από τη μαύρη μέρα που επέστρεψε: ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να του φέρεις ένα τούβλο στο κούτελο και να τον ξαπλώσεις. Τότε θα φύγει, δε μπορεί. Αλλιώς όσο κι αν τον βρίζεις, αυτός δεν καταλαβαίνει, γιατί πολύ απλά δεν έχει καμία αξιοπρέπεια για να θιχτεί.

+800.000

Ψύχραιμη-ρεαλιστική-ώριμη προσέγγιση,δε βλέπω άλλη λύση.
Breaking The Waves

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #7994 on: October 31, 2011, 17:22:57 »

αμην κ ποτε!

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
« Reply #7995 on: October 31, 2011, 18:21:27 »
:'(

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #7996 on: October 31, 2011, 18:29:24 »

επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται ,θέμα χρόνου είναι να βάλει γκολ και να μας κάνει σουτ...

αν αυτά τα δυο δεδομένα τα βάλεις κάτω και τα μελετήσεις, συμπερένεις πως τη κυριακή στη τρίπολη παίζει να βάλει το νικητήριο γκολ και να έρθει μπροστά στο πέταλο και να κάνει το σύνηθες σσσσσσσσσσσ

.... και μόνο σα σκέψη που το κανω .....

εχουν γυρίσει τα μυαλά μας με αυτά που ζούμε 2 και πλέον χρόνια.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #7997 on: November 01, 2011, 11:44:25 »
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=11651&Ln=

με την πράσινη φανέλα το βάρεσες.προχθές γιατί κρύφτηκες μωρή λουλού γαμώ τη μάνα σου;
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #7998 on: November 01, 2011, 18:52:18 »
γιατί ούτε με πέναλτι μπορεί....πάντως καλο το κράξιμο κτλ και καλο που ο κόσμος αρχίζει  να μην δίνει σημασία σε αυτούς που έρχονται σε ντέρμπι και όταν είναι καλοκαίρι και έχουν όλοι την ίδια φάτσα του βασιλόπουλου και παπαγαλιζουν οτι ακουνε...αλλα ο πουτάνας γιος δεν φεύγει έτσι...εδώ έβαλε το φιλαράκι τον ταβερνιάρη στη διοίκηση ρε παιδιά...έχει πολλοί ψωμί η παε...θα τα φάνε όλα και μετά θα φύγουν όλοι μαζί...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #7999 on: November 03, 2011, 21:56:26 »
μπράβο πουτανας γιε.
συνέχισε έτσι μπας και ερθει καμια προταση της προκοπης το γενάρη και σε ξεφορτωθούμε παίρνοντας τουλάχιστον κάτι για το τομάρι σου.