Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504270 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #7580 on: July 18, 2011, 10:15:56 »
ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΥ ΓΙΝΑΜΕ-ΨΟΦΑ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΠΟΥΣΤΑ-ΨΟΦΑ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #7581 on: July 18, 2011, 11:40:07 »
ΠΕΘΑΝΕ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ

και μετά να δεις γούστα και γλέντια! Πασά θα σε έχουμε στην κόλαση...

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #7582 on: July 18, 2011, 11:40:34 »
Με θλάση Ιβιτς και Σαλπιγγίδης

Οι τραυματισμοί του Βλάνταν Ίβιτς και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη - ενθύμιο του φιλικού με την Εουπεν, ανησυχούν τον Λάζλο Μπόλονι ενόψει των πρώτων αγώνων του ΠΑΟΚ στο Europa League. Aμφότεροι οι ποδοσφαιριστές υπέστησαν -σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις- θλάση στον οπίσθιο μηριαίο , ο Σέρβος α' βαθμού και ο Ελληνας πιθανόν δεύτερου.

Στην περίπτωση του Ίβιτς, εφόσον επιβεβαιωθεί η αρχική διάγνωση, η αποθεραπεία θα διαρκέσει 10 με 12 ημέρες, συνεπώς προλαβαίνει οριακά το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ. Οσο για τον Σαλπιγγίδη, αν η θλάση είναι όντως β' βαθμού, η απουσία του από τον πρώτο αγώνα είναι δεδομένη.

Η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών θα εξακριβωθεί μέσω της μαγνητικής εξέτασης στην οποία θα υποβληθούν μετά την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη.

Το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ αγωνιά, ωστόσο, και για τους Φωτάκη - Γκαρσία. Για τον πρώτο, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο στην προπόνηση του Σαββάτου, εκφράζονται φόβοι για ζημιά στο μηνίσκο.

Ο δε Γκαρσία, που έτσι κι αλλιώς έμεινε αρκετά πίσω στην προετοιμασία, αισθάνθηκε σφίξιμο στο δικέφαλο πριν από το τελευταίο φιλικό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην Θεσσαλονίκη.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/me-thlash-ivits-kai-salpiggidhs.1191058.html
Y.G Ετσι μωρη κοντη πορδη κι σ αλλα με υγεια.Αντε και 4ου και 5ου βαθμου την αλλη φορα  ;D ;D :lalalalala: :05a: :b191: :spray:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #7583 on: July 18, 2011, 11:45:40 »
Ετσι μπας και πάρουμε κανέναν Επιθετικό επιτέλους γιατί μόνο με Κλάους που πάμε....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

thomas

• Guest
« Reply #7584 on: July 18, 2011, 11:49:12 »
Ωραία άλλωστε με τον τραυματισμό του Σαλπιγγίδη ενισχύεται η ομάδα μας σημαντικά. Το είπε και ο Αινσταιν ""δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο". Είπαμε δικαίωμα του καθενός να μισεί, να σιχαίνεται ή να βλέπει νεκρό στον ύπνο του τον Σαλπιγγίδη, αλλά το να χαίρεται τον τραυματισμό βασικού παίκτη του ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον τραγικό.......

kostas4

• Guest
« Reply #7585 on: July 18, 2011, 11:56:39 »
αυτο ειναι το προβλημα θωμα, οτι αυτος ο ταγαρος θεωρειται βασικος παιχτης στον ΠΑΟΚ!

και btw το χανουμι εκλεισε ολοκληρο γκουντιοσεν με 650Κ που δεν ξερω εαν θα τα βγαλει τα λεφτα του στο γηπεδο αλλα ως ονομα προσθετει κυρος σε καθε ομαδα και εμεις πληρωνουμε 800Κ στο μαλακισμενο για να ακουμε τις μαλακιες του και ποσο κουρασμενος ειναι.

thomas

• Guest
« Reply #7586 on: July 18, 2011, 12:35:34 »
Εγώ δεν είμαι αρνητικός στο να γίνεται κριτική στον παίκτη,αυτό είναι θεμιτό και υγιές.Αλλά να χαιρόμαστε για τον τραυματισμό του τη στιγμή που έχουμε ένα τόσο φτωχό ρόστερ στο οποίο αυτός ο παίκτης καλώς ή κακώς είναι μέσα στους 6-7 καλύτερους παίκτες είναι ακατανόητο.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #7587 on: July 18, 2011, 12:39:01 »
απο ποιον μεσα στον ΠΑΟΚ ειναι καλυτερος..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #7588 on: July 18, 2011, 12:46:34 »
Εγώ δεν είμαι αρνητικός στο να γίνεται κριτική στον παίκτη,αυτό είναι θεμιτό και υγιές.Αλλά να χαιρόμαστε για τον τραυματισμό του τη στιγμή που έχουμε ένα τόσο φτωχό ρόστερ στο οποίο αυτός ο παίκτης καλώς ή κακώς είναι μέσα στους 6-7 καλύτερους παίκτες είναι ακατανόητο.

:lol:
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #7589 on: July 18, 2011, 12:49:52 »

εχω ετοιμη και κασα απο ξυλο οξιας

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #7590 on: July 18, 2011, 12:50:18 »
αυτο ειναι το προβλημα θωμα, οτι αυτος ο ταγαρος θεωρειται βασικος παιχτης στον ΠΑΟΚ!

και btw το χανουμι εκλεισε ολοκληρο γκουντιοσεν με 650Κ που δεν ξερω εαν θα τα βγαλει τα λεφτα του στο γηπεδο αλλα ως ονομα προσθετει κυρος σε καθε ομαδα και εμεις πληρωνουμε 800Κ στο μαλακισμενο για να ακουμε τις μαλακιες του και ποσο κουρασμενος ειναι.

Μην τρελαίνεσαι με τον Γκούντιοσεν Κώστα. Είναι καλός παπάς για τα χανούμια μετά το φιάσκο με τον Γεωργιάδη.

Ο συγκεκριμένος παίχτης έπαιζε στο Stoke Park to 2010 όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς με την δεύτερη ομάδα επειδή ήταν αγύμναστος! Στην πρώτη ομάδα μέτρησε όλο κ όλο 5 εμφανίσεις, και αυτές ως αλλαγή! Τον Ιανουάριο τον πείρε η Φούλχαμ όπου είχε συνολικές εμφανίσεις. . . ΕΝΑ αγώνα ως αλλαγή! Τον ξεφορτώθηκε μέσα σε ένα εξάμηνο για να τον πάρουν τώρα οι πεθαμένοι. Ποιος Γκούντιοσεν λοιπόν. . . .;

Sorry για το off topic. . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #7591 on: July 18, 2011, 12:50:45 »
Αλλά να χαιρόμαστε για τον τραυματισμό του τη στιγμή που έχουμε ένα τόσο φτωχό ρόστερ στο οποίο αυτός ο παίκτης καλώς ή κακώς είναι μέσα στους 6-7 καλύτερους παίκτες είναι ακατανόητο.

Είναι όντως αδερφέ, μέσα στους 36-37 καλύτερους παίκτες όλων των κατηγοριών και των PAOK football prints, δεν έχεις άδικο

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #7592 on: July 18, 2011, 13:00:16 »
εχώ δε θα διαφωνήσω κύριοι
είναι όντως ο 7ος καλύτερος παίκτης μας.
με το επίπεδο ποδοσφαιριστών που έχουμε στην ομάδα 4-5 είναι καλοί για Α Εθνική και οι υπόλοιποι για Β'. ο Σαλπιγγίδης είναι 2-3ος καλύτερος σε αυτούς.
άμεση μείωση συμβολαίου στα επίπεδα που αποτιμάται πλέον ο παίκτης. όσα έπαιρνε και ο Α σκόρερ της Β εθνικής Ηλίας Αναστασάκος όταν έπαιζε σε εμάς. 120.000

άντε... σβέλτα!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #7593 on: July 18, 2011, 13:01:21 »
Για κάποιους ο ''κύριος'' δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, όσο για τους υπόλοιπους πιστεύω πάνω απο το 90% πλέον δεν νομίζω να τον θεωρούν μεγάλη απώλεια.
Ίσως να είναι η ευκαιρία και για κανένα πιτσιρίκι να παίξει μπάλα για την φανέλλα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #7594 on: July 18, 2011, 14:04:48 »
i am afraid the level of some players is not enough.

πάει το ένα το παλτό... έλα γαμημένη θλάση και ρήξη χιαστών και πάρε όλα τα παλτά από τον Π.Α.Ο.Κ. μπας και χαρεί το χειλάκι του Μπόλονι.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #7595 on: July 18, 2011, 14:34:30 »

εχω λιωσει με το γυαλι..... :extralaugh: :extralaugh:

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #7596 on: July 18, 2011, 18:53:12 »
κάνε μας την χάρη κάνε μας την χάρη εσύ προδότη πέθανε και ο λαός θα σε γουστάρει...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #7597 on: July 19, 2011, 16:03:36 »
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10083

Καλά και κακά νέα είχαν οι ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που επέστρεψαν τραυματίες από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Τα νέα ήταν άσχημα για τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστο ένα μήνα! Δεν χάνει απλά τα δύο παιχνίδια με Βαλερένγκα ή Μίκα, υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει και τα παιχνίδια των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (18/8 και 25/8), εφόσον βέβαια ο ΠΑΟΚ περάσει το πρώτο εμπόδιο. Ο 30χρονος φορ του ΠΑΟΚ, έπαθε βαριά θλάση στον δικέφαλο, ήταν η πρώτη θλάση της καριέρας του και δυστυχώς για τον ίδιο, σοβαρή.

http://olapaok.gr/podosfairo/nok_aoyt_ena_mhna_o_salpi.1192972.html

Ενα πολύ κακό μαντάτο έκρυβε η σημερινή (19/7) ημέρα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Και αυτό προήλθε από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο 30χρονος φορ του ΠΑΟΚ υποφέρει από βαριάς μορφή θλάση στον δικέφαλο, τραυματισμός που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους τουλάχιστον 30 ημέρες και το γεγονός αυτό εγκυμονεί κινδύνους ο Σαλπιγγίδης να είναι ανέτοιμος ακόμη και στα παιχνίδια των πλέι οφ του Europa League (18 και 25 Αυγούστου) στην περίπτωση πάντα που ο ΠΑΟΚ προκριθεί.

η αληθεια ειναι πως στενοχωριεμαι λιγο γιατι χαθηκαν ολες οι ελπιδες μου να παρει μπουλο

αλλα μολις καταλαβα πως την προβλεψη για 1 μηνα την εκανε το ιατρικο μας τιμ ησυχασα.τουλαχιστον 3 τον κοβω

αντε να παρουμε κανα φορ της προκοπης

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #7598 on: July 19, 2011, 16:04:16 »
 :spray: :spray: :spray: :spray:

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #7599 on: July 19, 2011, 16:07:23 »
Εύχομαι και γάγγραινα.

Και μην αρχίσει κανείς τις πίπες για ευχολόγια τραυματισμών παικτών του ΠΑΟΚ. Αυτός εκτός του οτι δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι και παντελώς ανύπαρκτος.

ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΜΠΙΝΕ. Η κατάρα είναι βαριά.