Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503667 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #7560 on: July 14, 2011, 19:17:55 »
Δώστε μου και μένα κοντε 900.000 κάντα 500.000 μετά και τα 400 χιλιάρικα κάντα δονητές στον κώλο σου δεν θα έχω πρόβλημα....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #7561 on: July 14, 2011, 19:45:46 »
Τον Σαλπιγγίδη τον βλέπεις να μένει στον ΠΑΟΚ ή να μεταναστεύει;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαλπιγγίδης προσπαθεί να βοηθήσει ανθρώπους. Το κάνει χρόνια τώρα, βοηθώντας συμπολίτες, ενισχύοντας οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια.

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=62249&autid=63&sn=13

:smiley4: :smiley4: :smiley4:

ψοφα εσυ και να ξερεις οτι θα προσφερεις πολλά.
ο εργολαβος που θα σε χωσει δε θα σε ξεχασει ποτε για τη βοηθεια που θα του προσφερεις στους δυσκολους αυτους καιρους.

ΨΟΦΑ !

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #7562 on: July 14, 2011, 19:59:09 »

Είχα ακούσει πολλά. Πρώτα ότι θα πάει στο εξωτερικό. Στη συνέχεια ένα σενάριο περί επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Αυτό που θέλει, όμως, να κάνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και δεν ήταν αρνητικός στο θέμα που του έβαλε η διοίκηση περί μείωσης αποδοχών. Ο «Σάλπι», που δεν έχει πιέσει τον ΠΑΟΚ να του καλύψει την οφειλή από την προηγούμενη σεζόν, έχει αντιμετωπίσει με καλή διάθεση το αίτημα της διοίκησης. Κι έχει προχωρήσει παρακάτω: ζητεί από την ΠΑΕ να του παραχωρήσει τη διαφορά, δηλαδή το ποσό που θέλει να του «κόψει», σε εισιτήρια διαρκείας, για να τα μοιράσει δωρεάν σε φίλους του ΠΑΟΚ που έχουν μείνει άνεργοι, σε εφήβους που δυσκολεύονται να βρουν χρήματα για να αγοράσουν ένα διαρκείας, σε ανθρώπους που θέλουν να βρίσκονται στην Τούμπα αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαλπιγγίδης προσπαθεί να βοηθήσει ανθρώπους. Το κάνει χρόνια τώρα, βοηθώντας συμπολίτες, ενισχύοντας οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια. Επειδή, όμως, δεν τα κάνει για να τα διαφημίσει ή επειδή απλώς δεν τα διαφημίζει, δεν έχει βρει στη μάζα την αναγνώριση που ήλπιζε ότι θα συναντούσε όταν αποφάσιζε την επιστροφή του. Είτε του το αναγνωρίσουν ποτέ είτε όχι, μετά και τη μείωση των αποδοχών του ο Σαλπιγγίδης θα έχει να λέει στον εαυτό του ότι «πλήρωσε» ακριβά τη λαχτάρα του να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ. Διότι θα βγάζει από το ποδόσφαιρο περίπου τα μισά απ' όσα θα έβγαζε αν φορούσε μια άλλη, ελληνική ή ξένη, φανέλα.

Γαμώ τις ζωές σας ζώααααααααααααα!!!!!   :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :daxtylo: :daxtylo: :daxtylo:
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #7563 on: July 14, 2011, 20:34:12 »
Μάλλον απευθύνονται σε βόδια
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #7564 on: July 14, 2011, 20:41:08 »
Τι περιμένεις κι από τον μαλάκα τον σαμπράκο, κολλητός και προϊστάμενος του σταυράκη του πουτάνας γιου, παίζουν και πολύ ΠΑΟΚ στη γαμωφυλλάδα τους, με το γνωστό άγαρμπο αθηνέζικο γλείψιμο για να ψαρεύουν πελάτες/αμνοερίφια και προς Βορρά.
Δε γαμιέστε ρε όλοι σας μουνόσκυλα γαμώ τα ζώα που σας διαβάζουν και γαμώ τα λεφτά σας, στους γιατρούς να τα φάτε τσογλάνια, μου το παίζετε και σοβαροί-έγκυροι-έγκριτοι ρε βλαχαδερά
ΟΥΣΤ
« Last Edit: July 14, 2011, 20:46:44 by Català »

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #7565 on: July 14, 2011, 21:29:13 »

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαλπιγγίδης προσπαθεί να βοηθήσει ανθρώπους. Το κάνει χρόνια τώρα, βοηθώντας συμπολίτες, ενισχύοντας οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια.

επιτελους βρηκε η μαριαννα βαρδινογιαννη το αλλο της μισο...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #7566 on: July 14, 2011, 21:42:03 »
Χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο,η κοντή πορδή αρνήθηκε μείωση αποδοχών και το καλύτερο από όλα είναι ότι παραλίγο να τα μαζέψει και να φύγει από την προετοιμασία.
Λέγεται ότι ο Κωσταντινίδης του άλαξε γνώμη τελευταία στιγμή από το να γυρίσει στην Ελλάδα άρων άρων.
Επίσης λέγεται οτι η πρόταση για μείωση αποδοχών ήταν για 50%.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #7567 on: July 14, 2011, 21:44:18 »
αντε να δουμε....

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #7568 on: July 14, 2011, 22:07:26 »
εχει μερες που παίζει αυτή η φήμη, να δούμε τι θα γίνει όταν επισρέψουν..

Πάντως μου είπαν σήμερα πως είναι παπάς το θέμα μείωσης του συμβολαίου του και ήδη έχει ετοιμάσει τα πράγματα του για να την κάνει από την Ολλανδία και ότι τον κρατάει ο Κωνσταντινίδης. Δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο.. απλά το αναφέρω.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #7569 on: July 14, 2011, 22:24:35 »
Και τελικα; Σε αυτον δεν θα γινει μειωση;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #7570 on: July 15, 2011, 00:29:32 »
σε αυτόν θα γίνει αύξηση, γιατί είναι καλός άνθρωπος και βοηθάει τους φτωχούς...σιγά-σιγά θα μας πουν ότι στην πολίχνη,διπλα στο άγαλμα που έχει του ποντιου αγωνιστή...θα γίνει και άγαλμα του ποντιου ποδοσφαιριστή..τη διαβάζουμε ρε ΠΑΟΚ μου....

κατά τα αλλα... αυτή η φήμη βολεύει να βγει αυτή την εποχη από την παε...και αυτοί βγαίνει...πριν μια εβδομάδα βόλευε άλλοι κτλ.
στο τέλος το έργο είναι γνωστό ,αφού δεν παίζει να τον πάρει για ποδοσφαιριστή ομάδα a εθνικής στην ευρώπη...
οι εφημερίδες κάπως έτσι θα τα γραφουν...για μια ακόμη φορα δείχνει ποσο ΠΑΟΚ είναι, μειώνοντας τις οικονομικές απολαβές του...
βεβαίως το ποσο μείωσε δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα αν μας το πούνε...όπως βολεύει....τα λεφτά που θα αμείβεται ομως, σίγουρα  δεν θα μας τα πούνε...

και μην ξεχνάμε ...σαλπιγγίδης- στην υπηρεσία των προεδρων της παε...αν είναι και λαμόγια? γίνεται σκλάβος τους και συγγενής τους.
« Last Edit: July 15, 2011, 00:38:36 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #7571 on: July 15, 2011, 09:20:34 »
Χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο,η κοντή πορδή αρνήθηκε μείωση αποδοχών και το καλύτερο από όλα είναι ότι παραλίγο να τα μαζέψει και να φύγει από την προετοιμασία.
Λέγεται ότι ο Κωσταντινίδης του άλαξε γνώμη τελευταία στιγμή από το να γυρίσει στην Ελλάδα άρων άρων.
Επίσης λέγεται οτι η πρόταση για μείωση αποδοχών ήταν για 50%.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΝ/ΝΙΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ  :smiley4: :cwm23: :smiley4: :cwm23: :smiley4: :cwm23: :smiley4:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #7572 on: July 17, 2011, 08:47:06 »
«Δεν θα με γουστάρουν μέχρι να πεθάνω»

Στις 16 Ιουνίου 2010 ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επανεντασσόταν στον ΠΑΟΚ. Από τότε όποτε ανοίγει κουβέντα περιστρέφεται γύρω από εκείνους που... αγαπούν να τον μισούν. Ο Ελληνας επιθετικός έβαλε σε νέα βάση τη «σχέση» του με αυτήν τη μερίδα του κόσμου.

-Θέλω να κάνεις τον απολογισμό της περσινής σεζόν

«Στο πρωτάθλημα είχαμε σκαμπανεβάσματα και δεν κάναμε την υπέρβαση, την κάναμε όμως στην Ευρώπη. Στο Κύπελλο φτάσαμε να έχουμε το πλεονέκτημα να πάμε τελικό, αλλά βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Εγώ νομίζω ότι ήμουν σαν την ομάδα, είχα σκαμπανεβάσματα».

-Εχει περάσει ένας χρόνος από την επιστροφή σου. Υπήρχαν αντιδράσεις που καταγράφηκαν. Εγιναν και πράγματα που δεν έγιναν γνωστά;

«Το τι βιώνεις δεν μπορούν να το ξέρουν όλοι. Για τα παιδιά που με κυνηγάνε αυτά που λένε στέκουν, για μένα δεν στέκουν. Είχα ένα θέμα με τον κόσμο που συνειδητά μπορεί να μη με νοιάζει, αλλά υποσυνείδητα υπάρχει ένα βάρος».
«Δεν θα με γουστάρουν μέχρι να πεθάνω»

-Αλήθεια τώρα, δεν το περίμενες;

«Οχι. Αυτήν την τρέλα δεν την περίμενα Να ασχοληθούν ακόμα και με κάτι που θεωρώ ότι κάθε νοήμων άνθρωπος το αποδέχεται; Υπάρχει αγάπη και κακία γύρω μου και προσπαθώ να τα ζυγίσω».

-Μήπως δεν ήταν η πιο σωστή κίνηση το να γυρίσεις;

«Δεν μετανιώνω για πράγματα που επιλέγω. Αυτό έχω ως αρχή. Καλύτερα να αποδειχθεί μια απόφασή μου λάθος, αρκεί να την έχω πάρει εγώ».

-Ενα χρόνο μετά την επιστροφή σου αισθάνεσαι διαφορετικός ως άνθρωπος;

«Στην Αθήνα είχα περισσότερη ησυχία. Εδώ δεν το έχω και το έχω αποδεχθεί. Εδώ έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ' αγαπάνε. Προσπαθώ να αφήνω στην άκρη πράγματα που με ενοχλούν. Δεν περίμενα οι αντιδράσεις ότι θα διαρκούν ένα χρόνο. Εχω αποδεχθεί ότι αυτοί που δεν με γουστάρουν, δεν θα με γουστάρουν μέχρι να πεθάνω. Αυτοί είπαν ότι δεν θα ασχοληθούν με εμένα, αλλά συνεχίζουν. Εγώ πλέον απλά αδιαφορώ».

-Πέρυσι πέτυχες 12 γκολ, αλλά η αλήθεια είναι πως χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες που δύσκολα περίμενε κάποιος να τις χάσεις...

«Εντάξει Μπαίνω σε μια διαδικασία να δέχομαι σχόλια, είτε με καλή είτε με κακή πρόθεση. Και παλαιότερα έχανα ευκαιρίες. Πρέπει την κάθε φάση να την κάνω γκολ. Εχασα θεωρητικά πολύ εύκολα γκολ και, αν τα έβαζα, δεν θα πονούσε τόσο πολύ το κεφάλι μου από αυτά που άκουσα».

-Σκέφτηκες να φύγεις στο εξωτερικό;

«Εγώ δεν μίλησα με κάποιον συγκεκριμένα. Πέρυσι είχα πρόταση και δεν ήθελα να πάω. Αν είχα κάτι συγκεκριμένο, θα σου έλεγα. Εγώ δεν μίλησα ποτέ με κανέναν, ούτε με τεχνικό διευθυντή ούτε με άνθρωπο από ομάδα ούτε με κανέναν. Κανείς δεν μου είπε "δίνω τόσα για τόσα χρόνια" ή κάτι τέτοιο».

-Ο Ζήσης Βρύζας επέστρεψε

«Χαίρομαι, διότι είναι κομμάτι αυτής της ομάδας».

«Είναι σαν να σε κλέβουν»

- Παίζεις από τα δεξιά και δείχνει ότι έχεις ξεχάσει την αίσθηση του φορ. Και το λέω με την έννοια ότι προτιμάς την πάσα από την τελική προσπάθεια

«Οταν παίζεις στα πλάγια, οι φάσεις σε κάνουν πιο ομαδικό. Δε το κάνω εσκεμμένα, αλλά έτσι βγαίνει στο παιχνίδι».

- Ο προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια

«Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να επιβεβαιώσω τον προπονητή».

- Ποια είναι η άποψή σου για όλα όσα ακούγονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ, να κρίνω».

- Την αίσθησή σου θέλω, όχι να κρίνεις κανέναν

«Ολος ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει. Αν σε έχουν στημένο είναι σαν να σε κλέβουν Γενικά σε όλες τις ομάδες, σε όλες τις χώρες οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες ευνοούνται. Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα πριν από δυο χρόνια, ο Ολυμπιακός παίρνει πρωταθλήματα. Οι διαιτητές σίγουρα ευνοούν τις μεγάλες ομάδες σε όλες τις χώρες».

«Δεν έχω συμφωνήσει σε μείωση»

- Γνωστοποιήθηκε από τη διοίκηση ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια συζήτηση για οικονομικά θέματα όσον αφορά τις αποδοχές σου...

«Ναι Εγινε κάποια συζήτηση, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία. Συζητάμε».

Βάσει των οικονομικών δεδομένων είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις. θα υπάρξουν και φέτος αντιδράσεις από εσάς όπως τα τελευταία δυο χρόνια;

«Αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται ομαδικά. Ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε και πρόπερσι και πέρυσι».

- Βάσει αυτών, τι στόχο έχει ο ΠΑΟΚ;

«Πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό και να βγάλει νέα παιδιά».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128720486

Δεν μπορεις ομως δημητρακη να το επισπευσεις?
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #7573 on: July 17, 2011, 10:24:08 »
θεωρώ ότι κάθε νοήμων άνθρωπος το αποδέχεται

λοιπόν κοντόπουτανε άπληστε προδότη....
Επειδή κάποιος δεν δέχεται να τον δουλεύουν δεν δέχεται να δίνει λεφτά για να μείνεις και συ να τα τσεπώνεις και να κλείνεις στο λαγό (και μην πεις δεν το ξερες ότι ήταν του κόσμου) δεν δέχεται να επιστρέφεις σαν να μην έχει γίνει τπτ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ......

Καθυστερημένε αμόρφωτε...
Μέχρι και ο ιούδας ρε επέστρεψε τα 30 αργύρια και από τις τύψεις του αυτοκτόνησε...

Και να λεγα είχες καμιά καλή πρόταση που σε παρακαλούσαμε να μείνεις και να φύγεις Φεβρουάριο για εξωτερικό...
Αυτή ήταν και η κατάρα σου... να μην βγεις ποτέ από Ελλάδα να δεις τι σημαίνει όντως να είσαι ποδοσφαιριστής...
Αλλά τι λέω... λες και σε νοιαξε ποτέ???Τα φράγκα να μπαίνουν στην τσέπη και τπτ άλλο.....
σιχτιρ πρωί πρωί.

Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #7574 on: July 17, 2011, 10:33:38 »
Ï ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò ìåôÜ áðü áñêåôïýò ìÞíåò Ýäùóå óõíÝíôåõîç êáé ìßëçóå ãéá üëá. Áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ äåí Ýêñõøå ôçí ðéêñßá ðïõ Ý÷åé ãéá êÜðïéá ðñÜãìáôá ðïõ óõíÝâçóáí ôçí ÷ñïíéÜ ðïõ Ýöõãå…

ÊÜíïíôáò ðñïóùðéêü áëëÜ êáé ïìáäéêü áðïëïãéóìü, ï Óáëðéããßäçò ôüíéóå:

«Èåùñþ üôé Þôáí ìßá ðåôõ÷çìÝíç ÷ñïíéÜ. Äåí êÜíáìå õðÝñâáóç óôçí ÅëëÜäá, áëëÜ Åõñþðç íïìßæù üôé êÜíáìå. Óôï Êýðåëëï åêåß ðïõ öôÜóáìå, Þôáí íá Ý÷ïõìå ðëåïíÝêôçìá áðÝíáíôé óôçí ÁÅÊ ãéá ôïí ôåëéêü, áëëÜ âñåèÞêáìå óôç ñåâÜíò óå ìßá êáêÞ ìÝñá êáé ìåßíáìå áð’ Ýîù. ÁëëÜ ç ÁÅÊ äåí åßíáé ôõ÷áßá ïìÜäá. Ìáæß ìå ôïí ÐÁÏÊ, ôïí Ïëõìðéáêü êáé ôïí Ðáíáèçíáúêü åßíáé ìßá áðü ôéò ôÝóóåñéò ìåãÜëåò ïìÜäåò óôçí ÅëëÜäá. Ìáò ðßêñáíå ï áðïêëåéóìüò óôï Êýðåëëï ðïõ ìáò Üöçóå åêôüò ôåëéêïý, áëëÜ ôá Ý÷åé áõôÜ ôï ðïäüóöáéñï. ÐñïóùðéêÜ äå ìïõ áñÝóåé íá âÜæù üñéá. ÊõìÜíèçêá üðùò ç ïìÜäá. Åß÷á êáé ôéò êáëÝò, êáé ôéò êáêÝò êáé ìÝôñéåò åìöáíßóåéò»

-Ðïéåò ïé áéôßåò ôçò ðéèáíÞò êáêÞò áðüäïóÞò óïõ óå êÜðïéá ðáé÷íßäéá;

«Äåí õðÜñ÷åé êáíÝíáò ðïõ íá åßíáé óõíÝ÷åéá ìüíï êáëüò, êáêüò Þ ìÝôñéïò. Ðïëëïß ðáñÜãïíôåò åðçñåÜæïõí ôçí áðüäïóç åíüò ðáßêôåò… ¢ëëåò öïñÝò åßíáé ç êïýñáóç, ç êáêÞ áãùíéóôéêÞ êáôÜóôáóç åíüò ðáßêôç, ç ßäéá ç ïìÜäá… ÐïëëÜ ðáßæïõí ñüëï. ÐñïóùðéêÜ äåí åß÷á ðñüâëçìá ðñïóáñìïãÞò îáíÜ óôïí ÐÁÏÊ, êáèþò üëïé üóïé ðëáéóéþíïõí ôçí ïìÜäá ìå áãêÜëéáóáí ìå ôïí êáëýôåñï ôñüðï. ÕðÞñ÷å üìùò êáé Ýíá Ýîôñá âÜñïò ãéá ìÝíá, áðü ìßá ìåñßäá ôïõ êüóìïõ ðïõ óõíå÷ßæåé íá áíôéäñÜ. ÓõíåéäçôÜ ðñïóðáèþ íá ìçí ìå åðçñåÜæåé áõôü ôï èÝìá. Õðïóõíåßäçôá üìùò õðÜñ÷åé êÜðïéï âÜñïò êáé äåí ôï ñõèìßæù åãþ...»

-Ðáßæïíôáò ðïëý óôá Üêñá ôåëåõôáßá ìÞðùò Ý÷áóåò ôçí ïéêåéüôçôá ðïõ åß÷åò óôï óêïñÜñéóìá ùò óÝíôåñ öïñ;

«Ôéò ðåñéóóüôåñåò öïñÝò, áíáãêáóôéêÜ ðáßæïíôáò ðëÜãéá Ýñ÷ïíôáé Ýôóé ïé öÜóåéò ðïõ ãßíåóáé ðéï ïìáäéêüò. ÓêÝöôåôáé ðåñéóóüôåñï ôçí ðÜóá áðü ôï íá ôåëåéþóåéò ôç öÜóç.  Äåí ôï êÜíù åóêåììÝíá Ýôóé ìïõ âãáßíåé óôï ðáé÷íßäé. ¸÷ù ðåé ðïëëÝò öïñÝò üôé åßìáé öïñ, áëëÜ ðÜíôá ìðïñþ íá ðáßîù üðïõ ìïõ æçôÞóåé ï ðñïðïíçôÞò».

-Ï ê. Ìðüëïíé ìßëçóå ìå êïëáêåõôéêÜ ëüãéá ãéá ôçí ðáñïõóßá óïõ óôçí ïìÜäá êáé ôç íïïôñïðßá óïõ. Ôé Ý÷åéò íá ðåéò ãé’ áõôü;

«Óßãïõñá üìùò ôá êáëÜ ëüãéá ôïõ ðñïðïíçôÞò ìå êÜíïõí íá áéóèÜíïìáé ðïëý êáëÜ. ÁëëÜ ðáñÜëëçëá ìå ãåìßæïõí êáé ìå åõèýíåò ãéá íá ôïõ åðéâåâáéþóù ôéò ðñïóäïêßåò ðïõ Ý÷åé áðü ìÝíá. ÊáíÝíáò äåí Ý÷åé ôç öáíÝëá ôïõ âáóéêïý óôï óðßôé ôïõ êáé êáíåßò äå èá óïõ ÷áñéóôåß. Ï ðñïðïíçôÞò èÝëåé ðÜíôá íá ÷ñçóéìïðïéåß ôïõò êáëýôåñïõò êáé åãþ ðñïóðáèþ ôï êáëýôåñï ãéá ôçí ïìÜäá»

-ÐÝñõóé åß÷åò 12 ãêïë. Åßóáé éêáíïðïéçìÝíïò áðü ôïí áðïëïãéóìü; Äå óå åíï÷ëåß ðïõ Ý÷áóåò êÜðïéá åýêïëá ãêïë;

«¼ëïé ïé ðáßêôåò ÷Üíïõí ãêïë. Ôï ìüíï ðïõ ìå åíï÷ëåß ìå ôïí åáõôü ìïõ åßíáé ðïõ äÝ÷ïìáé êÜðïéá ó÷üëéá ðïõ ìå êáôáâÜëïõí. Êáé ðáëáéüôåñá Ý÷áíá åõêáéñßåò. ÁëëÜ áðü ôç óôéãìÞ ðïõ ãýñéóá óôïí ÐÁÏÊ, èá ðñÝðåé ôç ìßá öÜóç íá ôçí êÜíù ãêïë. Êé åãþ èÝëù íá óêïñÜñù, ðåñéóóüôåñï áðü üëïõò ãéá íá âïçèÞóù ôçí ïìÜäá. Íáé, Ý÷áóá êáé ðïëëÜ åýêïëá ãêïë. Äå Ýâáëá 20-25 ãêïë íá âïçèÞóù ðåñéóóüôåñï ïõóéáóôéêÜ ôçí ïìÜäá ìïõ. ÁëëÜ äåí åßìáóôå êáé êïõñäéóôÜ ñïìðüô íá êÜíïõìå üôé áêñéâþò èÝëïõìå. Êé åãþ Þèåëá 20-25 ãêïë. Äå èá…  ðïíïýóå êáé ôï êåöÜëé ìïõ ôüóï, áðü áõôÜ ðïõ Üêïõóá»

-Óõíå÷ßæïõí íá óå åíï÷ëïýí áíôéäñÜóåéò ìåñßäáò ôïõ êüóìïõ ðñïò ôï ðñüóùðü óïõ;

«Ðñïóðáèþ íá ôá îåðåñíÜù… Íá áäéáöïñþ ãéá ôéò áñíçôéêÝò áíôéäñÜóåéò üóï ãßíåôáé ãéá íá êÜíù óùóôÜ ôç äïõëåéÜ ìïõ»

-Ôçí ôåëåõôáßá áãùíéóôéêÞ óçêþèçêå êáé Ýíá íÝï ðáíü ãéá óÝíá…

«Åãþ îáíáëÝù üôé ðñïóðáèþ íá áäéáöïñþ ãé’ áõôïýò ðïõ äå ìå èÝëïõí, áëëÜ áõôïß ðñïöáíþò êáé äå èá óôáìáôÞóïõí ðïôÝ íá áäéáöïñïýí ãéá ìÝíá. ÁëëÜ áõôÜ ðïõ ëÝíå äå óôÝêïõí. Äåí ðåñßìåíá áõôÞí ôçí… ôñÝëá ãéá ìÝíá. Íá óõíå÷ßæåôáé ôüóá ÷ñüíéá…»

-Ï êüóìïò ðåñéìÝíåé ðïëëÜ áðü ôïí ÐÁÏÊ;

«Ðñüðåñóé ï ÐÁÏÊ âñÝèçêå Ýíá âÞìá áðü ôï ðñùôÜèëçìá. Áõôü ðïõ ëåßðåé áðü ôïí êüóìï åßíáé Ýíá ðñùôÜèëçìá. ¸÷ïõí ðåñÜóåé 25 -26 ÷ñüíéá áðü ôï ôåëåõôáßï ðñùôÜèëçìá. Åßíáé ðïëëÜ ÷ñüíéá. ¸ôóé ôç óåæüí ðïõ ðÝñáóå äåí êáôáöÝñáìå íá åßìáóôå êïíôÜ óôçí ðñþôç èÝóç üðùò ðñüðåñóé êáé áõôü Þôáí ëïãéêü íá öÝñåé ãêñßíéá êáé óôåíá÷þñéá. Äåí ðåñßìåíá üìùò íá áó÷ïëïýíôáé êÜðïéïé ôüóï ìáæß ìïõ»

-ÌåôÜíéùóåò ðïõ ãýñéóåò óôïí ÐÁÏÊ;

« Äåí ìåôáíéþíù ãéá êÜôé ðïõ èÝëù íá êÜíù. Èá ìåôÜíéùíá áí äåí Ýêáíá êÜôé ðïõ Þèåëá. Ðñïôéìþ íá ðÜñù ìßá áðüöáóç ðïõ èÝëù ðáñÜ êÜôé Üëëï. ÁëëÜ êÜèå áðüöáóç Ý÷åé êáé ôï êüóôïò ôçò»

-Ï ê. Ìðüëïíé öáßíåôáé üôé èÝëåé íá ðáßîåé ðéï ãñÞãïñá ç ïìÜäá. Ìå Üëëï ôÝìðï. ¸íáò ìÞíáò åßíáé áñêåôüò ãéá íá áëëÜîïõí êÜðïéá ðñÜãìáôá;

«Äåí áëëÜæïõí áõôÜ ôá ðñÜãìáôá áðü ôç ìßá ìÝñá óôçí Üëëç. Êáé ï ðñïðïíçôÞò èÝëåé ôï ÷ñüíï ôïõ ãéá íá ðåñÜóåé ôç öéëïóïößá ôïõ, áëëÜ êáé ï áèëçôÞò ÷ñåéÜæåôáé ÷ñüíï ôïõ ãéá íá áöïìïéþóåé áõôÜ ðïõ èÝëåé ï ðñïðïíçôÞò. ¼ëá èá ðÜíå êáëÜ. Ðéóôåýù üôé ï ê. Ìðüëïíé åßíáé Ýíáò ðïëý êáëüò ðñïðïíçôÞò. Ðñïóðáèïýìå íá âåëôéùèïýìå óôçí áìõíôéêÞ ëåéôïõñãßá. Ãéá íá Ýñèïõí èåôéêÜ áðïôåëÝóìáôá ç âÜóç ðñÝðåé íá åßíáé ðñþôá ç Üìõíá».

-¸ãéíå óõæÞôçóç ãéá ìåßùóç ôïõ óõìâïëáßïõ óïõ. Ôçí áðïäÝ÷èçêåò;

«¸ãéíå óõæÞôçóç, åßìáóôå óå êáëü äñüìï, áëëÜ äåí õðÜñ÷åé êÜðïéá óõìöùíßá Þ äéáöùíßá».

- Ðéèáíüôáôá ëüãù ïéêïíïìéêÞò óôåíüôçôáò êáé êñßóçò èá õðÜñ÷ïõí êáé öÝôïò êáèõóôåñÞóåéò óôéò ðëçñùìÝò. Ðùò èá áíôéäñÜóåôå ïé ðáßêôåò óå áõôü ôï åíäå÷üìåíï; ÐÝñõóé êáé ðñüðåñóé Ýãéíáí áðï÷Ýò…

«Äåí ìðïñþ íá ôï ãíùñßæù áõôü. Äåí îÝñù ôé èá óõìâåß óôç óõíÝ÷åéá… ¼ôáí õðÜñ÷ïõí 30 ðáéäéÜ, õðÜñ÷ïõí ðïëëÝò áðüøåéò. Åëðßæù üôé äå èá õðÜñ÷ïõí óïâáñÜ ðñïâëÞìáôá… Ï ÐÁÏÊ ôï ðëÞñùóå áõôü êáé ðÝñõóé êáé ðñüðåñóé. ÊÜíïõìå êáêü óôçí ïìÜäá ìå áêñáßåò áíôéäñÜóåéò üðùò ïé áðï÷Ýò…»

-ÕðÜñ÷ïõí ðñïôÜóåéò ãéá óÝíá áðü ôï åîùñåôéêü;

«Äå ìßëçóá åðßóçìá ìå êÜðïéïí íá ìïõ ðåé êÜôé åðïìÝíùò ãéá ìÝíá äåí õðÜñ÷åé ôßðïôá. Ìüíï äçëþóåéò Ý÷ïõí ãßíåé êáé äçìïóéåýìáôá óå ÅëëÜäá êáé åîùôåñéêü».

-Èá Þèåëåò íá êÜíåéò Ýíá ó÷üëéï êáé ãéá ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ Âñýæá óôçí ïìÜäá;

«¼ëïé ãíùñßæïõí ðùò áõôü åßíáé üôé êáëýôåñï ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Âñýæáò åßíáé Ýíá êïììÜôé ðïõ åíþíåé áêüìç êáëýôåñá ôï ðáæë».

-Ï ÐÁÏÊ ðÞñå êáé ôï íåáñü Ãéþñãï ÃåùñãéÜäçò. Ðáßîáôå êáé ìáæß óôçí ÅèíéêÞ…

«Åßíáé Ýíáò  ðïëý êáëüò êáé ôáëáíôïý÷ïò ðáßêôçò. Èá ôïí âïçèÞóïõìå êáé åìåßò óôïí ÐÁÏÊ íá ðñïóöÝñåé üóá ìðïñåß óôçí ïìÜäá».

-ÂãÞêå ôåëåõôáßá ôï óêÜíäáëï ìå ôá óôçìÝíá êáé ôïõò ìéëçìÝíïõò äéáéôçôÝò… Ðùò íéþèåéò ãé´áõôÜ ðïõ áêïýóôçêáí;

«Äå èá Þèåëá íá ðù êÜôé ðÜíù óå áõôü. ¼ëïò ï êüóìïò åß÷å ôçí áßóèçóç üôé êÜôé óõìâáßíåé. Áí óå Ý÷ïõí óôçìÝíï åßíáé óáí íá óå êëÝâïõí… Ïé äéáéôçôÝò ðÜíôùò óå üëåò ôéò ÷þñåò óõíçèßæïõí íá åõíïïýí êÜðïéåò ïìÜäåò. Åßíáé üôé ÷åéñüôåñï êáé äåí îÝñù êáôÜ ðüóï åßíáé åýêïëï íá áëëÜîåé áõôü».

-Ðüóï äéáöïñåôéêüò Üíèñùðïò Ýãéíå ìåôÜ áðü ôç óåæüí ðïõ ðÝñáóå;

« Óôçí ÁèÞíá åß÷á ðåñéóóüôåñç çñåìßá. Óôç Èåóóáëïíßêç Ý÷ù áðïäå÷èåß áõôü ðïõ ãßíåôáé. Åßìáé üìùò ìå áíèñþðïõò ðïõ áãáðþ ðåñéóóüôåñï. Ðñïóðáèþ íá áöÞíù Üêñç áõôÜ ðïõ ìå åíï÷ëïýí, êáé óôç Èåóóáëïíßêç åßíáé ðåñéóóüôåñá áðü üôé ÁèÞíá. Äåí Þîåñá ôé èá óõíáíôïýóá, óå ôÝôïéï âáèìü ôïõëÜ÷éóôïí, áëëÜ äå ìåôÜíéùóá. Äåí ðåñßìåíá êáé ìåôÜ áðü Ýíá ÷ñüíï íá õðÜñ÷ïõí ôüóï Ýíôïíåò áíôéäñÜóåéò.  Áõôïß äå èá ìå ãïõóôÜñïõí ðïôÝ ìÝ÷ñé íá ðåèÜíù! Áõôïß åßðáí üôé äå èá áó÷ïëçèïýí îáíÜ ìáæß ìïõ áëëÜ äåí ôï Ýêáíáí…»

-Èåùñåßò üôé õðÜñ÷åé üñáìá óôï óçìåñéíü ÐÁÏÊ;

«Ðéóôåýù üôé ç ïìÜäá åßíáé óôï óùóôü äñüìï. Óôç äéïßêçóç õðÜñ÷ïõí Üíèñùðïé ðïõ Ý÷ïõí ðáßîåé ðïäüóöáéñï êáé îÝñïõí ôé ðñÝðåé íá êÜíïõí ãéá íá ðÜåé êáëýôåñá ç ïìÜäá. ¼ëïé Ý÷ïõí (üðùò êé åãþ) ìßá éäéáßôåñç ó÷Ýóç ìå ôïí ÐÁÏÊ. Áõôü åßíáé üôé êáëýôåñï ãéá íá ðÜåé ðéï øçëÜ ç ïìÜäá. ÎÝñïõí êáëÜ ôé ðñÝðåé íá êÜíïõí ãéá íá âñïõí ìßá éóïññïðßá ãéá íá ðñï÷ùñÞóåé ï ÐÁÏÊ êáé íá ðåôý÷åé Üôé êáëü».
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10026
õ.ã Bñå áíôå êáé ãáìéóïõ.Áëëá äåí öôáéò åóõ öôáéíå ôá öåñåöùíá ðïõ óå áâáíôáñïõí êáé êõêëïöïñïõíå áêïìá áôóáëáêïôïé.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #7575 on: July 17, 2011, 11:11:41 »
μουνοπανο τι εγινε?

ακομα να αγορασεις διαρκειας και να τα μοιρασεις για να σου γινει η περιβοητη "μειωση"?

ψευταραδες αβανταδοροι μετα απο οσιομαρτυρα και παιχταρα τον κανατε και φιλανθρωπο

Υ.Σ. κι οπως πολυ σωστα επισημανε ενας αδερφος "κανει καταθεση ψυχης ο αψυχος"

« Last Edit: July 17, 2011, 11:39:32 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #7576 on: July 17, 2011, 12:15:53 »
ìáæåõù ôá êáëõôåñá ìåñç ôçò óõíåíôåõîåéò êáô åìå.

-Ðáßæïíôáò ðïëý óôá Üêñá ôåëåõôáßá ìÞðùò Ý÷áóåò ôçí ïéêåéüôçôá ðïõ åß÷åò óôï óêïñÜñéóìá ùò óÝíôåñ öïñ;

«Ôéò ðåñéóóüôåñåò öïñÝò, áíáãêáóôéêÜ ðáßæïíôáò ðëÜãéá Ýñ÷ïíôáé Ýôóé ïé öÜóåéò ðïõ ãßíåóáé ðéï ïìáäéêüò. ÓêÝöôåôáé ðåñéóóüôåñï ôçí ðÜóá áðü ôï íá ôåëåéþóåéò ôç öÜóç.  Äåí ôï êÜíù åóêåììÝíá Ýôóé ìïõ âãáßíåé óôï ðáé÷íßäé. ¸÷ù ðåé ðïëëÝò öïñÝò üôé åßìáé öïñ, áëëÜ ðÜíôá ìðïñþ íá ðáßîù üðïõ ìïõ æçôÞóåé ï ðñïðïíçôÞò».

÷á÷á÷á÷ ôé ëåò ñå ìïíéìï ïö óáúíô?èåò êáé êïñõöç....!!

Óõíå÷ßæïõí íá óå åíï÷ëïýí áíôéäñÜóåéò ìåñßäáò ôïõ êüóìïõ ðñïò ôï ðñüóùðü óïõ;

«Ðñïóðáèþ íá ôá îåðåñíÜù… Íá áäéáöïñþ ãéá ôéò áñíçôéêÝò áíôéäñÜóåéò üóï ãßíåôáé ãéá íá êÜíù óùóôÜ ôç äïõëåéÜ ìïõ»

ôçí ðïéá?ç ìïíáäéêç äïõëåéá ðïõ êáíåéò êáëá åéíáé íá ôá ðåñíåéò áðï ôïí ÐÁÏÊ

-Ôçí ôåëåõôáßá áãùíéóôéêÞ óçêþèçêå êáé Ýíá íÝï ðáíü ãéá óÝíá…

«Åãþ îáíáëÝù üôé ðñïóðáèþ íá áäéáöïñþ ãé’ áõôïýò ðïõ äå ìå èÝëïõí, áëëÜ áõôïß ðñïöáíþò êáé äå èá óôáìáôÞóïõí ðïôÝ íá áäéáöïñïýí ãéá ìÝíá. ÁëëÜ áõôÜ ðïõ ëÝíå äå óôÝêïõí. Äåí ðåñßìåíá áõôÞí ôçí… ôñÝëá ãéá ìÝíá. Íá óõíå÷ßæåôáé ôüóá ÷ñüíéá…»

÷á÷á÷á÷á!!!åéäåò ñå ðáéäé ìïõ êáêïé áíèñùðïé äåí óå êáôáëáâáéíïõìå!!!áíôå ãáìçóïõ ñå ðáðáñé ðïõ èá ìáò ðåéò êáé ôñåëïõò!

-Ðüóï äéáöïñåôéêüò Üíèñùðïò Ýãéíå ìåôÜ áðü ôç óåæüí ðïõ ðÝñáóå;

« Óôçí ÁèÞíá åß÷á ðåñéóóüôåñç çñåìßá. Óôç Èåóóáëïíßêç Ý÷ù áðïäå÷èåß áõôü ðïõ ãßíåôáé. Åßìáé üìùò ìå áíèñþðïõò ðïõ áãáðþ ðåñéóóüôåñï. Ðñïóðáèþ íá áöÞíù Üêñç áõôÜ ðïõ ìå åíï÷ëïýí, êáé óôç Èåóóáëïíßêç åßíáé ðåñéóóüôåñá áðü üôé ÁèÞíá. Äåí Þîåñá ôé èá óõíáíôïýóá, óå ôÝôïéï âáèìü ôïõëÜ÷éóôïí, áëëÜ äå ìåôÜíéùóá. Äåí ðåñßìåíá êáé ìåôÜ áðü Ýíá ÷ñüíï íá õðÜñ÷ïõí ôüóï Ýíôïíåò áíôéäñÜóåéò.  Áõôïß äå èá ìå ãïõóôÜñïõí ðïôÝ ìÝ÷ñé íá ðåèÜíù! Áõôïß åßðáí üôé äå èá áó÷ïëçèïýí îáíÜ ìáæß ìïõ áëëÜ äåí ôï Ýêáíáí…»

áðïöáóéóå ôåëéêá áó÷ïëéèçêáìå ìå ôçí ðáñôç óïõ ç ï÷é?áóå ðïõ äåí áíôå÷åóáé ñå ðáéäé ìïõ ïðùò êáé íá ôï êáíåéò ôï ðñáãìá!äåí ÷ùíåõåóáé!

ëïéðïí ðïõôáíïðáéäï óáëôá ãáìçóïõ êáé öõãå áðï ôïí ÐÁÏÊ ìáò ìðáò êáé âñïõìå çñåìéá!óôéò óõíåíôåõîåéò åéóáé ðñùôïò áñ÷éäé å áñ÷éäé
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
« Reply #7577 on: July 17, 2011, 13:17:57 »
Μετά και από την τοποθέτησή σου, ότι ευνοούνται παντού οι μεγάλες ομάδες όπως ο βάζελος και ο γαύρος, άρα λογικά πήραν πρωταθλήματα με σένα περήφανο μέλος στη μία από τις μεγάλες ομάδες, έχω να σου πω κάτι. Είπες ότι δεν θα σε γουστάρουμε μέχρι να πεθάνεις έτσι; ΠΕΘΑΝΕ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #7578 on: July 17, 2011, 14:10:59 »
-ÂãÞêå ôåëåõôáßá ôï óêÜíäáëï ìå ôá óôçìÝíá êáé ôïõò ìéëçìÝíïõò äéáéôçôÝò… Ðùò íéþèåéò ãé´áõôÜ ðïõ áêïýóôçêáí;

«Äå èá Þèåëá íá ðù êÜôé ðÜíù óå áõôü. ¼ëïò ï êüóìïò åß÷å ôçí áßóèçóç üôé êÜôé óõìâáßíåé. Áí óå Ý÷ïõí óôçìÝíï åßíáé óáí íá óå êëÝâïõí… Ïé äéáéôçôÝò ðÜíôùò óå üëåò ôéò ÷þñåò óõíçèßæïõí íá åõíïïýí êÜðïéåò ïìÜäåò. Åßíáé üôé ÷åéñüôåñï êáé äåí îÝñù êáôÜ ðüóï åßíáé åýêïëï íá áëëÜîåé áõôü».

Ðåò ñå ëéìï ïôé ôá áöåíôéêá óïõ êëåøáí áêïìç åíá ðñùôáèëçìá áðï ôïí ÐÁÏÊ ç ôïõëá÷éóôïí äåí áöçóáí íá ôï äéåêäçêçóïõìå ìå÷ñé ôåëïõò.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #7579 on: July 18, 2011, 09:29:40 »

Ðåò ñå ëéìï ïôé ôá áöåíôéêá óïõ êëåøáí áêïìç åíá ðñùôáèëçìá áðï ôïí ÐÁÏÊ ç ôïõëá÷éóôïí äåí áöçóáí íá ôï äéåêäçêçóïõìå ìå÷ñé ôåëïõò.

Ãéáôß äåí ôá ëåãåò ôçí åðï÷Þ ðïõ óïõëÜôóáñåò óôá Ìáñïýóéá óáí 15÷ñïíï ìå ôçí óáýñá ôç ãêüìåíá óïõ ðïõ óå ãáìÜåé ñå ìáëÜêá? Ôçí åðï÷Þ ðïõ óÞêùíåò êÜëðéêç êïýðá åðåéäÞ ôá ìïõóÜôá áöåíôéêÜ óïõ ðïõ óå ãëÝíôçóáí óôï gagging Ýóôçíáí ôïí ÐÁÏÊ óôï ÷áñéëÜïõ êáé Ýêëåâáí ôïí ìü÷èï ôçò ïìÜäáò ðïõ äÞèåí áãáðÜò. ]
ÁÑ×ÉÄÉ, ÃÁÌÙÓÐÅÑÌÅ, ØÏÖÁ