Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504914 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #7500 on: June 04, 2011, 23:07:14 »
Ρε μαλακα να σε λεει ο αγγλο σχολιαστης 'Comic Element' χαχαχαχα..
2 λεξεις μια μεγαλη αληθεια...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #7501 on: June 04, 2011, 23:12:33 »
το ίδιο λίνκ βλεπουμε
μόλις το άκουσα δεν σταμάτησα να γελάω
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #7502 on: June 04, 2011, 23:45:47 »
78' xaxaxaxxaxaxaxaxa  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #7503 on: June 19, 2011, 03:02:14 »
Ζητα ρε γροθε μονος σου μειωση κατα 50% των αποδοχων μπας και περιορισουμε το βρυσιδι σε 5 ημερες την εβδομαδα απο 7....μπουχεσοχεσμα...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #7504 on: June 21, 2011, 23:11:20 »
Ακόμα δεν έφυγες ρε αρχιδακη;
Κοπανα την να πάρουμε και κανένα διαρκείας.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #7505 on: June 22, 2011, 09:26:26 »
Μπορεί να πέσει σε καμιά τρύπα που έσκαψε  κανένα μικρό στην άμμο και εξαφανιστεί να ησυχάσουμε
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #7506 on: June 27, 2011, 01:17:56 »
θα αφήσω στην άκρη το τεράστιο μίσος μου προς την κουραδομούρη του και θα προσπαθήσω να το πω όσο ποιο ανώδυνα γίνετε:

Μα πως στον Άγιο Σκόρδοπούτσογλου δεν τον έχουν πλησιάσει ΚΑΝ (ακόμα ?) για να συζητήσουν για αναπροσαρμογή και μείωση συμβολαίου.

Σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν το μονο που ακούμε να είναι για σφιγμένη οικονομική πολιτική στις μεταγραφές και ο mr. βάζω 6 γκολ κι έχω και 3 assist στο πρωτάθλημα να τσουβαλιάζει το 800αρι? (για φόρους και τόκους και μόκους δεν ξέρω)

ΠΡΕΠΕΙ να του γίνει μείωση και μάλιστα δραστική, αλλα τι κάθομαι και λέω,
"... έλα μωρέ ο αντισαλπιγιδης μιλάει, πως να τα δει κι από τις δυο τις πλευρές...''
(που καλύτερα να πάθαινα πλευριτωση παρά την "άλλη" πλευρά)

Δεν γίνετε αλλιώς, και μονο από την οικονομική πλευρά να το δεις (δεν μιλάω καν για την ηθική πλευρά) είναι άμεση ανάγκη μια μείωση. Δεν μπορώ ρε γαμώτο να το καταλάβω αυτό το σκεπτικό, αφού κάτι πήγαν να κάνουν φέτος αλλα και πάλι βλέπω ότι αρχίζουν τα "αλλιώτικα".

ΜΕΙΩΣΗ KAI ΣΤΟ ΓΙΔΙ ΑΜΕΣΑ !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #7507 on: June 27, 2011, 02:35:39 »
Έλα μια συναυλία στις Δυτικές συνοικίες.... μια κατάληψη κάτι μνμτα και πάλι θα βρει τα φράγκα και θα ξαναγυρίσει στο βάζελο....
....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #7508 on: June 27, 2011, 04:09:20 »
πουτανας γιε γαμω το σπιτι σου σηκω φυγε καρκινε

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #7509 on: June 27, 2011, 18:20:22 »
τρελενομαι, λες ρε να παρουμε τελικα διαρκειας φετος???? :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :05a: :05a: :b191: :b191: :04a: :04a: :spray: :spray:

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #7510 on: June 28, 2011, 02:32:19 »
Σμάντκε: «Συζητάμε με Σαλπιγγίδη»
Επαφές του Ανόβερο με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αποκάλυψε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών.

«Ο Σέμπο έχει συμβόλαιο με την Σλόβαν μέχρι το 2012, έτσι για να έρθει τώρα στην ομάδα, θα κοστίσει περίπου 1,5 εκ. ευρώ. Βέβαια, υπάρχουν ακόμη οι περιπτώσεις τον Κονέ της Σεβίλλης και του Σαλπιγγίδη του ΠΑΟΚ, με τους οποίους συζητάμε» είπε ο Σμάντκε στη γερμανική έκδοση της ιστοσελίδας «Goal.com».
http://salonikasports.blogspot.com/2011/06/blog-post_7043.html

άντε ρε σμαντκε πάρε τον παικταρά...εμείς το συζητάμε να στον δώσουμε γιατί έχουμε κάτι εσωτερικά θέματα με αυτόν...
που θα βρείς άλλωστε παίκτη πολύ καλο και να παίζει σε όλες τις πλευρές,να ειναι δυνατός και  μπουκαδόρος,τα πλασέ του βεβαια ασε είναι μεγάλου παίκτου-μεγαλου παικτου σου λεω, ανακατεύει το σύμπαν... αντοχή στην ταχύτητα,πνευμονια,γρήγορος,φόβος και τρόμος στην επίθεση έν το μεταξύ τα πόδια του είναι σιδερένια, σιδερένια.... μα gkloutsa σου λέω

λιγο απο το ματι του τρελου νικου να εχει....γλιτωσαμε απο τον καρκινο...  :)

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #7511 on: June 28, 2011, 09:12:52 »
Άντε ρε πούστη μου να τελειώνουμε με την κεφαλα με πόδια!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #7512 on: June 28, 2011, 19:17:24 »
Σμάντκε: «Συζητάμε με Σαλπιγγίδη»
Επαφές του Ανόβερο με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αποκάλυψε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών.

«Ο Σέμπο έχει συμβόλαιο με την Σλόβαν μέχρι το 2012, έτσι για να έρθει τώρα στην ομάδα, θα κοστίσει περίπου 1,5 εκ. ευρώ. Βέβαια, υπάρχουν ακόμη οι περιπτώσεις τον Κονέ της Σεβίλλης και του Σαλπιγγίδη του ΠΑΟΚ, με τους οποίους συζητάμε» είπε ο Σμάντκε στη γερμανική έκδοση της ιστοσελίδας «Goal.com».
http://salonikasports.blogspot.com/2011/06/blog-post_7043.html

άντε ρε σμαντκε πάρε τον παικταρά...εμείς το συζητάμε να στον δώσουμε γιατί έχουμε κάτι εσωτερικά θέματα με αυτόν...
που θα βρείς άλλωστε παίκτη πολύ καλο και να παίζει σε όλες τις πλευρές,να ειναι δυνατός και  μπουκαδόρος,τα πλασέ του βεβαια ασε είναι μεγάλου παίκτου-μεγαλου παικτου σου λεω, ανακατεύει το σύμπαν... αντοχή στην ταχύτητα,πνευμονια,γρήγορος,φόβος και τρόμος στην επίθεση έν το μεταξύ τα πόδια του είναι σιδερένια, σιδερένια.... μα gkloutsa σου λέω

λιγο απο το ματι του τρελου νικου να εχει....γλιτωσαμε απο τον καρκινο...  :)

:a1006: :a1006: :a1006:

kostas4

• Guest
« Reply #7513 on: July 05, 2011, 17:17:29 »
ξερω λεπτομερεια αλλα ο mr800K δεν μπορουσε να παει στην ολλανδια χθες με την υπολοιπη ομαδα?

τωρα ελπιζω να ξεκουραστηκε και να τελειωσαν οι δικαιολογιες.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #7514 on: July 05, 2011, 17:53:23 »
δεν εχουμε λ7 να παρουμε στοπερ της προκοπης αλλα μειωση δεν βλεπω στα 800.000  :cwm23:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

opws_mathame

• Guest
« Reply #7515 on: July 05, 2011, 18:10:37 »
ετσι κ αλλιως σε πατσατζιδικα στην πολιχνη θα τα φαει τα 800 και πολυ του ειναι.δεν ειναι για πουθενα πιο εξω το πουτανογεννημα αυτο.

giannis80

• Guest
« Reply #7516 on: July 05, 2011, 20:53:15 »
Ο Μπιαρσμιρ ανήκει στον βάζελο. Καλό παικτάκι,ψηλός, σκανδιναυός, την ξέρει την θέση. Γιατί δεν προτείνουμε ανταλλαγή κοντού με μπιαρσμιρ να γλιτώσουμε και καμιά 500αρα, 600αρα?

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #7517 on: July 05, 2011, 21:03:21 »
έφτασες ρε μιζέρια... έφτασες... δεν έπεσε το γαμημένο και να είσαι το μόνο θύμα... έφτασες ρε ξεφτίλα του συλλόγου... έφτασες..

giannis80

• Guest
« Reply #7518 on: July 05, 2011, 21:12:41 »
Πέρα από την όποια πλάκα, κατάρες κτλ, θέλω να επικεντρωθώ λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι του συγκεκριμένου παικτακίου. Ο Μπόλονι δήλωσε εξαρχής οτι παίζει 4-3-3 , με έναν επιθετικό δηλαδή. Οι 2 πλαϊνοί του φορ, είθιστε, ενίοτε, που και που δηλαδή, οφείλουν να κάνουν και καμιά προσποίηση, να ρίχνουν καμια σακουλίτσα, να κάνουν καμιά ντρίμπλα ρε παιδί μου στον αντίπαλο που τον μαρκάρει. Ο κοντός, φορ που θα τραβάει, θα δέχεται και θα σπάει δεν είναι. Δεξιά άμα τον βάλεις, όλες τις παραπάνω αρετές που πρέπει να έχει ένας πλαϊνος επιθετικός, δεν τις έχει. Πιο πιθανό θεωρώ δηλαδή να μάθει μπάλα ο Μπόλονι τον κούτσια, παρά να γίνει ξαφνικά ο μέγας τεχνίτης ο μητσάρας. Το ερώτημα μου και η απορία μου είναι, που στον πούτσο θα κάθονται τα 800 και επίσης, γιατί στον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ προτάθηκε μείωση συμβολαίου με σκοπό την μείωση των εξόδων, και στον κοντό δεν προτάθηκε το ίδιο?

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #7519 on: July 05, 2011, 21:18:11 »
θα κάθεται όπου στον πούτσο θέλει φτάνει να είναι μέσα το πλυντήριο με πόδια. Μην ξεχνάς ότι πέρσι ακόμη και αριστερά τον είδαμε. Τώρα συγνώμη αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι ο Μπολόνι θα τον πετάξει έξω γιατί δεν χωράει..