Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501589 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #7420 on: May 23, 2011, 19:43:21 »
Οποιος αδερφός ήταν χθες στο ΟΑΚΑ θα κατάλαβε οτι ο Μητσος ειναι η μεγαλυτερη πουστρα των τελευταιων χρόνων που φορεσε την τιμημενη φανελα του ΠΑΟΚ.

Εκτος απο το χειροκροτημα, Γελάκια, αγκαλιες, πειραγματάκια και άλλα σαλιαρισματα με τα βαζελια... Ιδιως αυτη η στιγμη με τον Σπυρόπουλο ηταν για φωτο και ποστερ εξω απο τισ 1-2-3 ετσι να τον βλεπουν και να χαιρονται καποιοι...

600 φλωροι φωναζαν ολο και ολο...Σαλπιγίδης οεοεοεοε και στο καπακι μπινελικι για τον ΠΑΟκ και τη Μακεδονια...Και αυτος ανταπεδωσε με χειροκροτημα...

Φιλε ημουν στο ΟΑΚΑ χθες και ηταν σχεδον ολο το γηπεδο και οχι 600 μαλακες.
Ημουν ο μονος στην 17 που τον εβρυζα και καρφωθηκα απο μονος μου.

Το θεμα ειναι οτι το παλικαρι σερνεται, ειναι τελειος για τον πουτσο φετος και τα κοληταρια του οι δημοσιογραφοι μας τον παρουσιαζουν παντα οτι ειναι θετικος.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣ.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #7421 on: May 23, 2011, 21:44:02 »
Καμιά απ' τις πουτάνες που σκούζανε να 'ρθει δεν θα το σχολιάσει το χειροκρότημα;

Εκπορνεύσατε το μεγαλύτερο ιδανικό της ζωής σας, τον ΠΑΟΚ και σφαχτήκατε με αδέρφια σας ΠΑΟΚτσήδες για την πάρτη του. Για το χειροκρότημα αυτό και τις ταβέρνες με τα βαζελοπαιχτάκια τα κάνατε όλα αυτά. Τόση πουτανιά μιλάμε, κακογαμημένη και απλήρωτη...

Σας αξίζει.
:prosk:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ive4

• Guest
« Reply #7422 on: May 23, 2011, 22:50:50 »
απλα τα πραγματα. πουλας αυτη την πουτανα 1 με 1μισι μυριο και κρατας βιερινια.

Δεν υπάρχει αυτό. 1ον σήμερα δε τον παίρνει κανείς το Σαλπιγγίδη. 2ον Ο Βιερίνια για να υπογράψει σήμερα συμβόλαιο επέκτασης θα ζητήσει παραπάνω από τα λεφτά που παίρνει σήμερα κάτι που δεν αντέχει ο ΠΑΟΚ σήμερα.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #7423 on: May 23, 2011, 23:06:10 »
αφήνεις ελεύθερο τον  salpigkian και κερδίζεις με τη μια 3 εκατομμύρια στα 3 χρονια...και δεν παίρνεις ούτε ανανεώνεις κανένα...και δεν αλλάζει τίποτα ,αφού στο finale δεν θα σου λείπει ο κανένας...στην τελική παίρνεις ένα ακόμη δεξί μπακ με 200.000...ο ζαγοράκης μπροστά του το έχει το τζόκερ..αλλα κοιμάται όρθιος...a ρε πούστη έπρεπε να τα δίνεις τα λεφτά εσύ από την τσέπη σου...με τη μια θα το άρπαζες το τζόκερ...τώρα στα αρχίδια σου..πληρώνουν οι μαλακες τα λαμόγια...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #7424 on: May 23, 2011, 23:07:15 »
απλα τα πραγματα. πουλας αυτη την πουτανα 1 με 1μισι μυριο και κρατας βιερινια.

Δν παίζει τέτοιο θέμα , αν ήταν να πάει ο κοντός εξωτερικό , θα πήγαινε πέρσι που είχε την δυνατότητα.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
« Reply #7425 on: May 24, 2011, 01:05:24 »
Τυχαίνει να γνωρίζω απο την προηγούμενη εβδομάδα,πριν αρχίσουν σενάρια απο διάφορα site τύπου transfernews, ότι στην ΠΑΕ έχει αποφασιστεί ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ έρθει αξιοπρεπής πρόταση για τον κοντό να τον πουλήσουν. Δεν ξέρω για Αννόβερο και ομάδες, γνωρίζω όμως ότι ισχύει η επιθυμία πώλησης. Επίσης αν αυτό πραγματοποιηθεί, θα δοθεί καλό συμβόλαιο στον Βιερίνια. Αυτά τα γνωρίζω από άνθρωπο μέσα από την ΠΑΕ, καμία σχέση με φήμες και σενάρια.Γνωρίζω και κάποια άλλα πραγματάκια αλλά πρώτον δε μ'αρέσει να γράφω,προτιμώ να παρατηρώ σαν αναγνώστης το forum και δεύτερον δε νομίζω ότι κάνει καλό στην ομάδα να βγαίνουν όλα προς τα έξω,άλλωστε ούτε δημοσιογράφος είμαι ούτε θα έχω κανένα όφελος να βρωμίζω ότι μαθαίνω αν και λόγω εργασίας μαθαίνω κατά καιρούς διάφορα και το τονίζω,μέσα από την ΠΑΕ και όχι από παρατρεχάμενους.Απλά επειδή η κάψα όλων μας για να φύγει το παπαδοπαίδι είναι δεδομένη,ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας υπεύθυνα.
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #7426 on: May 24, 2011, 01:26:13 »
Μακαρι φιλε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #7427 on: May 24, 2011, 02:19:01 »
Μακαρι, αλλα εγω δεν το βλεπω. Δε νομιζω καν οτι θελει ο ιδιος να φυγει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #7428 on: May 24, 2011, 16:35:44 »
πριν από τα πλέι οφ είχε μία κρυφή συνάντηση με τον πρόεδρο όμως και του είπε πως είναι "χολωμένος" επειδή τον κράζουν(αν είναι δυνατόν!! Ποιοι αλήτες κράζουν αυτό το άγιο παιδί, την Μαρία την Μαγδαληνή μας!). Δεν σου το είπε Homo ο πρώην "de"; Και πιστεύω φαντάζεσαι από που το άκουσε.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #7429 on: May 24, 2011, 16:41:24 »
Κι εγω λεω μακαρι.Πρωτον γιατι Βιερινια ΔΕΝ θελω να δω να φευγει με τιποτα.Παικτη σαν αυτονα τον κρατας αν εχεις φιλοδοξιες πρωταθλητισμου.Οσο για τον κοντο μεχρι στιγμης κακο εκανε σε σχεση με το κοστος του.Αναμενομενο ητανε οχι λογω ανικανοτητας αλλα λογω κλιματος.Δεν τον σηκωνει και ειναι εμφανες.Απορω πως δεν το καταλαβαινε απο την αρχη.ΜΑκαρι να ερθει μια προταση και να τελειωσει εκει το θεμα.Μακαρι.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #7430 on: May 24, 2011, 17:00:05 »
Στο σημερινό ποδόσφαιρο όλα αγοράζονται και όλα πουλιούνται  :P Αφήστε που θα του είναι πρωτόγνωρη εμπειρία να φεύγει απ' την μπροστινή πόρτα.

Όσο και να θέλω να το βλέπω σαν παίχτη που απλά έπεσε τον προηγούμενο Μάιο απ' τον ουρανό, μια επένδυση ρε παιδί μου, κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται. Ακριβής ο τίτλος...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #7431 on: May 24, 2011, 17:39:09 »
με ενα ονειρο θα ζωωωωωωωωωωωω

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
« Reply #7432 on: May 24, 2011, 17:58:22 »
με ενα ονειρο θα ζωωωωωωωωωωωω

να σε δω μακρια απο δωωωωωωωωωω
στο διαολο κοντη ψωληηηηηηηηη
πουτανα φαλακρηηηηηηηηη

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #7433 on: May 24, 2011, 18:00:25 »
άντε ρε πουλήστε τον αδιάφορο τον βιερίνια για να βγεί το κοντό μύριο να πούμε...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #7434 on: May 24, 2011, 18:49:30 »
θελει λιγη βοηθεια η φαση και απο εμας,,,αυριο μετα το 80 νομιζω ειναι μια καλη ευκαιρια να θυμηθουμε καποια ωραια συνθηματα!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #7435 on: May 24, 2011, 19:14:19 »
θελει λιγη βοηθεια η φαση και απο εμας,,,αυριο μετα το 80 νομιζω ειναι μια καλη ευκαιρια να θυμηθουμε καποια ωραια συνθηματα!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #7436 on: May 24, 2011, 19:29:31 »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #7437 on: May 24, 2011, 19:32:37 »
λίγο ντροπή ρε αδερφέ...θα είναι σαν να πηγαίνεις στην εκκλησια και να φωνάζεις συνθήματα κατά του Xριστού...
μου είπε αρμένος ότι έχει συμφωνήσει με ομάδα της πατρίδας του..ρε λες να είναι αλήθεια?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #7438 on: May 24, 2011, 19:41:02 »
Δύσκολο έως απίθανο να ακούσουμε σύνθημα για το σίχαμα ,οι συντηρητικές δυνάμεις δυνάμεις του Κόμματος (eee συγγνώμη του ΠΑΟΚ ήθελα να πω) θα φιμώσουν κάθε προσπάθεια έστω και μικρής να ακουστεί σύνθημα
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #7439 on: May 24, 2011, 19:52:04 »
τζαμπα ασχολουμαστε. να τελειωσει το ματς αυριο να παει στη γερμανια ο κοντος να φερει και κανα μυριο και ολα καλα.
εμενα το θεμα του προπονητη με καιει. ο κουπερ καλος ειναι.αλλα ειναι η μονη λυση?